Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 magos 1.8 ghz? az kevés nagyon... :S
balee4
Hát ha egy magos régi Athlon-od van, nem kell csodálkozni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most a végén ha valaki meghal, akkor azt 100%-ra lehet tudni? Mert nekem addig senki nem halt meg, amíg mindenki hátra maradt az ajtót védeni, viszont bázis felrobbantása után bead egy videót, ahol mintha holtan feküdne valaki. Úgy néz ki mint a Mordin ruhája, de csak kis részletet mutatnak, a normandyn pedig egy holttest van, de nem vagyok benne biztos, hogy bárki meghalt volna.

hello nálam elindult végre de állandóan akad 5 másodperc játék 5 másodperc akadás :-/
a gépem
amd unknow 1.8ghz
2 gb ram
ati radeon hd 3650
balee4
Én meg a kurva CE-re. Gyökérség, hogy nem bírták egyszerre kihozni. Dragon Age-nél ugyanezt eljátszották.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

😄
ruffirant
én várok szép nyugisan a nyelvi fájlokra.ha meglesznek akkor a másnapi sulis program az alvás lesz😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

IMYke2.0.0.0
Hát, ezzel nem sokra mégy, de ez van a Box-os DLC-ben:

-=- Downloaded from Xbox LiVE ! -=-

# Blood Dragon Armor
# M-29 Incisor Sniper Rifle
# Normandy Crash
# Sentry Interface
# Collectors Weapon And Armor
# Terminus Weapon and Armor
# Inferno Armor
# Umbra Visor
# Recon Hood

-=- Pre patched For XBReboot 3 -=-

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
nekem a taknyom folyik, én egy pzs-vel is beérem.<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem akarok nagyon rámenõsnek tünni de nyelvi fájlokat, nyelvi fájlokat, nyelvi fájlokat! 😄 Már folyik a nályam... 😄
DarkSector
DLC-k tbbfélék lehetnek.
pályák karakterek kiegészítõk témák, stb....

valamint single és multi kampányban...
az elsõ dlc most konzolra kijött, ezek páncélok, fegyverek, meg egyébb szir szarokat raknak a játékhoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem...

Pretorian
Holnap kezdem el újra az elsõ epizódot, aztán remélem 1 hét alatt a végére érek. Szeretném majd átimportálni a karakteremet a másodikba, már csorog a nyálam baszki. <#nevetes1>
Ha Steam-en vettem meg az elsõ részt, az az importálás szempontjából jár valamilyen nehézséggel, ha a kettõt dobozosan veszem?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Mass Effect wiki ^^

Ám vége spoiler kérdés

Valaki nyomta úgy, hogy nem vett fegyvert a hajóra ? Úgy mi lett a Collector hajó sorsa ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Calver
vicces btw h renegát karakteren milyen sebességgel és mennyi heg jelenik meg... az elején kiscsaj Shepard-omon volt 1-2 karcolás - de az kellett is, fõleg h az elsõ részben olyan gyönyörû heget raktam rá, mintha egy baltát vágtak volna az arca kellõs közepébe - mostanra viszont... szegény úgy néz ki mintha pillangókéssel sminkelné magát, de egyszerûen nincs szívem leszedetni róla <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Gideon Wieth
nem is az elsõ rész kettõjére voltam kiváncsi hanem a második rész DLC-jére. Ha jol tom megjelenés napján lesz hozzá egy.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy a 2 DLC az elsõ részhez volt letölthetõ, a ME2-ben nem hinném, hogy kapnál általuk plusz dolgokat. <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

blackcalibra
Köszi a segítséget!
Még egy kérdés:
Ha mondjuk felraktam a frissen telepített Mass 1-re az 1.02 javítást, attól még utólag az elsõ BRING DOWN THE SKY DLC-t is fel lehet rakni?
Gideon Wieth
A DLC-k azok mire jók ? mármint, tudom hogy mit jelent a DLC maga, csak a Mass Effect 2,nél kapok valami plusz küldit, fegyvereket vagy valamit ? :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

IMYke2.0.0.0
<#hehe><#eplus2>

MerlinW
Jaja, CDProjekt oldalán van magyar 1.02 patch, illetve van leírás, hogyan tudod felcuccolni rá az angol nyelvû második DLC-t. Miután ez a DLC semmi komoly társalgást nem tartalmaz, gyakorlatilag egy arénajátékot ad, nem fog annyira hiányozni a magyar felirat.

[merlinw.org]

az 1.02 patch van magyar nyelvûre, a 2. DLC viszont nem.
Ezt irtak a dragon agerol is, aztan az is megjott csutortokon.

blackcalibra
Ez a második DLC az 1.02 javítással az eredeti magyar nyelvûre is megoldható, vagy ahhoz csak az 1.01-es elsõ DLC passzol?
blackcalibra
És ami a legjobb, hogy az ottani kommenteket átböngészve még meg is magyarázza.<#hehe><#buck>
Csak 30mega lenne?Nem kevés ez kicsit?

Gubberx
<#banplz><#falbav><#taps><#taps>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

DarkSector
estére tutira, fõleg hogy állítólag 30mb....

Nem akarok haszonlesõnek tûnni,de remélem,akkor nemsokára fenn lesz valahol a magyarítás.....

MerlinW
"800x600 as felbontás mellett"

<#idiota><#hehe><#banplz>

[merlinw.org]

MerlinW
Nem az, Garrusnak nem látszódtak a tetoválásai, ill a texura az ercán is el volt mosódva. A második DLC-vel érkezõ patch-el lett javítva (asszem 1.02).

[merlinw.org]

Cdgalaxisnal vegul 9990 ft lesz a CE ha neten rendeled meg.d e csak jovohet hetfon lesz.

Ha Garrus bug alatt azokra a nagy pixelekre gondolsz akkor azt meglehetett oldani egyszerûen de a 2-nek tényleg nagyon szép a grafja

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

wesker24
Jaja ma már kapható a sima Mass Effect 2 magyarul az 576 KByte-ban ! <#worship>

de azért az 1-ben ott volt a Garrus bug, ami azért lássuk be, nem volt vmi szép 😛
Gideon Wieth
Nekem tátva maradt 😛 Viszont tény ami tény az elsõ rész karakterei szépen ki voltak dolgozva, viszont néhány helyszín hagyott egy kis kivánnivalót maga után :-)

Kongy
OMFG.... azért ez már fáj. Ritka az ilyen játék mint a ME2 ahol ilyen rohadtul élesek a textúrák. A karaktrek kidolgozása az 1ben is fantasztikus volt, a 2ben sikerült ez überelni... Nem vagyok elfogult, de ami szép, és részletes, azt ne fikázzák már le. Talán gépet kéne cserélnie, és ki kéne próbálnia 1920x1200-ban... tuti tátva maradna a pofája... -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

koschwarz
azt írják az 576-on, hogy ma már lehet kapni sima pc-st<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gideon Wieth
Én is befejeztem:

Nálam kérlek szépen mindenki életben maradt, összejöttem Tali-val, és nem csináltam meg azt amit az Illusive man kért . Be is kaphatja felõlem 😄 Eddig is leöltem a Reapereket ezután is lefogom 😄

Kori
ja bocs nem Te hanem akinek irtál

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
probáld meg 1600x1050-be

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

blackcalibra
Ez se semmi arc azért 😄
"amikor megjelent a kettõ beszereztem az elsõ, gondolván elõször végigtolom azt és csak utánna kezdek a kettõnek, nekem kimaradt eddig valamiért az elsõ
és hogy õszinte legyek baromira nem kötött le még 2 óra játék után sem
sem a sztori sem a grafika sem semmi a játékban
a grafikamajdnem high beállításoknál is borzalmasan pixeles
ha a sniperrel ráközelítettem valamire nagy kockálat láttam csak alakok helyett
800x600 as felbontás mellett
hát... ez így elég gyenge

valaki erõsítsen meg hogy érdemes a második résszel foglalkozni
egy ilyen gyenge elsõ után"
ez jó hír
Kongy
Nah, szupcsi, akkor valami torrentoldalon megnézem fennvannak-e már a magyar fájlok. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Sry nem vettem észre.

balee4
Olvass már pár posttal lejjebb.

Prince23
Téynleg? linket pls

Az öt hetvenhat-ban megjelent magyarul már ma. Aki tudja, rakja már fel a nyelvi fájlokat az elsõ DVD-rõl, a Data/Hungarian.rar fájlt. Kb. 30 mega lesz!
És itt jön az okos része az egésznek:

A Mass Effect 2/Data/sku.ini fájlban a TextLanguages sornál az INT HU-ra kell átírni, ha bemásoltunk mindent a helyére! Ha most átírjátok, akkor a launcher magyar lesz!

Kongy
Naná. 😊 Növeli a nézettségemet. 😄 Néztem is, hogy a 11-es nézettség miért ugrott 200-ra. xDDD

Prince23
😄

akkor megkérdem már, hogy lehet e használni?