Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, nekem fagy a loading képernyõnél miután ráklikkelek a karaktergenerálásnál arra, hogy férfi nõ vagy ME1 mentés betöltése.
Van már erre valami megoldás?
Nah, nekem is vége. Összes társ megvolt, mindnek megvolt a küldetése is, 1-2 rendszerben 1-2 olyan valamit nem néztem végig (nyersanyag/anonália után), így volt 21 óra. 3. rész meg várós, fõleg így a vége után 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mert béna vagy, nekem nem halt meg 😄

#1459: igen, nem nagy a grafika, de ahogy meg van csinálva az egész, áraszt magából egyfajta feelinget. Mikor van egy rohadt nagy tér és csak bámul az ember, hogy hú de szép (#1443 pont nem az, de hasonló).

#1440: szerintem Shephard nõi változata lehet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Scouser
Kösz a Spoilert!

You\'ll Never Walk Alone

Kongy
Ja, és hozzáteszem, ez a játék mérföldekkel könnyebb mint a ME1 volt. Igazából nem is voltak túl durvák a csaták, persze voltak nehezebbek, de egy kis taktikázással minden megoldható... A fõellent meg piszok könnyû legyõzni. Saren keményebb dió volt, annak ellenére, hogy jóval kisebb termetû. xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem igazából kb 12 órába telt. Nem tötymõztem semmivel, csak gyorsan lenyomtam a fõ küldiket. Viszont még hátra van a szalarián doki, Tali, Garrus, a mesterlövész, Jacob, Samara küldetése, mert csak 4et kötelezõ megcsinálni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Basszus rajtad beszarok a röhögéstõl mindig.Kb minden második konzolos gamenél lemész alfába annyira isteníted grafikailag.Lost Planet 2nél is amit lemûvelsz.Vidám perceket szerzel vele.
Ez a graf sem nagy eresztés pedig.

Next PC upgrade: 2022

jó volt, nagyon szép, jó a történet is, igaz nem bonyolult a végén a reaper nagyon jól néz ki 😄

May the force serve you well!

Hogy lehet importálni a mentést.
Mellékküldikkel/felfedezesékkel lehet olyan 30-35 óra az egész játék. Fõszálat olyan 8-10 óra alatt ki lehet tolni, ha nagyon akarod...

[Rush]
sry a banner miatt valamiért behalt pár napja a szolgáltató ahol eddig az adataimat tároltam, de már feltöltöttem máshova, szóltam is kandurexnek, hogy cserélje majd le...<#law>

hTTp://ror.hu/

DarkSector
van valami ráció benne, 1 duplarétegû az elsõ rész, az 35ora, ez 2 duplarétegû, az 70...<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
<#wow1>

DarkSector
microsoft embere 70 órát mondott.

wedge31
THX ez megnyugtató.

DarkSector
Nah én most nyomtam le az elsõ részt, magyarul..
muszály volt betolnom...😄

ÉS a lényeg hogy itt nem csak a karakterek amikre odafigyeltek, javították, hanem a környezet is odabasz, sehol nem látni homályos oda nem illõ részeket tárgyakat.

és csak annyit, utána beraktam a 2. részt!!!!
így ÓBAMEG!!!! a grafika, kb annyira eltér, mintha 4-5év eltérés lenne a 2 játék közt!!!
én is egyetértek gondolni nem mertem volna, hogy ien mélységû játék, egy RPG egy ien (szerintem az eddigi legszebb játék) grafikai részletességet kaphat valaha is, az elkövetkezendõ 5-10 éven bellül.

ez meghaladta a korát szerintem. Butális, aki már végigvitte az elsõ részt, annak hab a tortán az ürhajót, meg a sokmindent újra látni, ien kidolgozott grafika mellett.

az elsõ részt kijelenthetem egy "homályos szar"-nak nevezhetjük ezekután.
jah és ien grafika végett van szerintem hogy a karakterek szétrobbannak, miután kinyirjuk õket, de engem nem zavar...
így bóklászni a bolygókon bakker leesett az állam már a legelsõn, valami OMEGA nevü hely...mintha egy nagy diszkó lenne...lepukkant alluljárókkal...😄

MerlinW
Játékstílus függõ. 12 óránál tartok és még 3-4 csapattagom hiányzik.

[merlinw.org]

MerlinW
Igen, a hónap végén.

[merlinw.org]

wedge31
Vazze ilyen rövid ? az elsöt átlag 30-35 óra volt mire kijátszotam.

Shep
Kb hány órás a fõszál?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Na, kijátszottam a fõszálat. 😊 Hát nem is tudom hol kezdjem a méltatást... A történet remek volt ismét, fordulatos, a jelenetek még jobbak voltak egyes sci-fi filmeknél is. Rengeteg volt a dialógus, a döntési helyzet, de mindeközben az akció, a harc, a lövöldözés is remek volt. A grafika eszelõs. Azt hittem az elsõ rész kinézetét és az arcmimikákat nem lehet fokozni... tévedtem... Egyszerûen hihetetlen élethûek. Legutóbb a Modern Warfare 2 volt olyan játék, ami elõl ilyen elégedetten állok fel. Tényleg remek munka, egy mestermû. Ha minden játék ilyen lenne akkor bizony nagy bajban lennék. 😊
Annak aki kijátszotta:
De OMG Shepard megint meghal?? 2x egy játékban??? Ez szar 😄

Összegezve a ME2 olyan mint a ME1 megszorozva 10-zel. Kihagyhatatlan játék.

fejnelkuli
Ez is megfog jelenni Magyarul?

JethroHUN
Jaj bocsi, megint elõbb írtam <#lama> a második oldalon van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Ki az a nõ a fehér geth mellet?? Új karakter?
Hova kell bemásolni a ME 1 mentéseit? Tudom h vmi mappát kell csainálni a Mass Effect 2 mentései mappájának a közelében.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Metalmilitiakid
még egyszer megpróbáltam azt a videót hátha szétlaggolva is átvergõdik rajta , amikor oda jutottam hogy kattintani kellet volna hogy sheperd is that you ? mozgattam az egeret és egyszer csak kiírta a monitor hogy "No signal detected ." és lefagyott a gép, senkinek nem fordult ilyen elõ még ??

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Talival összejött már valaki ? Velem közölte, hogy tetszem neki és is, hogy õ nekem, aztán visszament dolgozni 😄 Miranda-nál meg véletlen félrenyomtam.

Ám tanács: Adept-nek tényleg mûködik a skill 'csavarás', csak arra kell nézni amerre lõje, aztán kanyarodik magáról. Így a játék vége fele rájöttem, hogy ilyen is van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MerlinW
Akkor most csinálj belõle SG méretût (780x250) és jó lesz.

[merlinw.org]

Na a hivatalos fórumot megszállta pár idióta és állítólagos befejezésekkel random spammolják a topicokat, már sehol se lehet beszélgetni a játékról azokkal akiknek még nincs meg. 😄
Anonimitás rulez

Jó játékot és ßye <#integet2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hogy lehet a csapattársainknak váltani a páncélját? Csak mert kicsit zavar szegény "archangel" berátunk rongyolt páncélzata 😞
És amúgy Tali-t mikor lehet bevenni a csapatba? mert az elején nem hívtam és azóta nem hallottam felõle.

Positive Mental Attitude

Eagle16
Remélem nem fölöslegesen vettem meg a hajó nehéz páncélzatát...bár biztos nem, mert különben miért lehetne megvenni?
Jó ez a bolygókutatás is, tetszik, ahogy meg kell keresni az értékes elemeket. Ha türelmes az ember, jó sok mindent össze lehet szedni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azért ez az akadály kikerülés sajna nem igazán megy 😄

#1432: unalmas volt, szal kivették. Ha anomaly van, akkor ha megtalálod, le lehet szállni. Vannak érdekes dolgok.

enlightened
Sziasztok. Lehet, hogy hülye kérdés, de az 1-ben le lehetett szállni bolygókra és felfedezni õket, meg egy két küldetést megoldani és nem a fõküldetésekre gondolok. Itt miért csak scannelni lehet õket? Le szállni miért nem lehet rájuk? Vagy hogy kell? Mako-t meg ki is vették a gamebõl:S

lol izé itt

Bann
Thane ? :p
Rohadt jó neki a sapkája, majd nézd meg.

Üdv Emberz. Az 1 et nem ismerem, ezt nagyon várom.
A fehér "banner" szörnyû.
SOS összedobtam egyet, nem tudom a pontos méretet.

Jobb mint a semmi, itt nagyobban, a fórumgazdának.

Bannernagy

Üdv.
TDC Geronimo
Brutálisan szép lett a játék. Nem tudom mibe nyúlt bele a bioware, de a játékban a lightning hihetetlen jól meg lett csinálva és nagyon jó hangulatot ad. A minõsége a játéknak meg mondanom se kell a szokásos, amit elvár az ember biowaretõl. Nekem a shooter része meg az egész interface sokkal jobban tetszik, mint az elsõ résznél. Karakterek kidolgozottsága, szinkronjai mestermunka.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Ja ezek már voltak, csak összeválogattam õket. Egyben a 6

Prince23
Mivel hamarosan itt a megjelenés (dobozos), összeállítottam nektek 6 videót a 6 választható classról.
Katt ide

Kongy
De õ nem azt kérdezte, hogy mi a vége, hanem hogy mikor... -.-

Tehát használom a relay-t és vége is ?

kifogytam minden questbõl, lv22, de ezek az anomáliás felfedezéses questek 150xp-et adnak, szal elég sok kell belõle, innnétõl már nem vmi élvezetes, vagy csak még nem jöttem rá hogyan kéne nagyobb missionokat találni.

lesz egy kurva nagy emberi csontváz kinézetû robot az Omega 4-en, ez a vége.

Nekem ez a horror + l2d feeling picit sok volt, szal most pihizek :p

Kongy
Én is pont ott tartok. 😄

Mennyi van még hátra innen ?
Most találtam meg az IFF-t, a Reaper/Protean hajón

melyik az a dll fájl ami a betöltõ képernyõér felelõs?
elkezdet Scannelni és abban a kis körben megjelenik egy fehér vonal(mint egy iránytû) és ha megtalálsz egy fehér pontot oda kell leszállni, kilõsz egy pod-ot és ottlesz hogy Land.
lv20-on vok
a tejúton minden mission-t megcsináltam, még 4-5 assignmentem van, de azokat nem találom. vmerre van még rendes küldetés? körül néztem más galaxisba, de nem találtam csak bolygokat, ja és ahol anomalyat észlel oda h kell leszállni?

mintahogy már elsõ hozászólásomban írtam nekem már dirt2-nél is ez volt a probléma(az1 verseny után befagyott a töltõképernyõ) és most itt is
aztán valaki felett egy nem tom asszem dll fájlt én ezt bemásoltam a mappába és utána már nem volt gondom vele és ment a dirt
szerintem itt is a betöltõ képernyõ fájlja hibás és valkinek külön felkéne tölteni mer lehet hogy az megoldaná a hibát szerintem