Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már erre valami megoldás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert béna vagy, nekem nem halt meg 😄
#1459: igen, nem nagy a grafika, de ahogy meg van csinálva az egész, áraszt magából egyfajta feelinget. Mikor van egy rohadt nagy tér és csak bámul az ember, hogy hú de szép (#1443 pont nem az, de hasonló).
#1440: szerintem Shephard nõi változata lehet
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez a graf sem nagy eresztés pedig.
Next PC upgrade: 2022
May the force serve you well!
hTTp://ror.hu/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
muszály volt betolnom...😄
ÉS a lényeg hogy itt nem csak a karakterek amikre odafigyeltek, javították, hanem a környezet is odabasz, sehol nem látni homályos oda nem illõ részeket tárgyakat.
és csak annyit, utána beraktam a 2. részt!!!!
így ÓBAMEG!!!! a grafika, kb annyira eltér, mintha 4-5év eltérés lenne a 2 játék közt!!!
én is egyetértek gondolni nem mertem volna, hogy ien mélységû játék, egy RPG egy ien (szerintem az eddigi legszebb játék) grafikai részletességet kaphat valaha is, az elkövetkezendõ 5-10 éven bellül.
ez meghaladta a korát szerintem. Butális, aki már végigvitte az elsõ részt, annak hab a tortán az ürhajót, meg a sokmindent újra látni, ien kidolgozott grafika mellett.
az elsõ részt kijelenthetem egy "homályos szar"-nak nevezhetjük ezekután.
jah és ien grafika végett van szerintem hogy a karakterek szétrobbannak, miután kinyirjuk õket, de engem nem zavar...
így bóklászni a bolygókon bakker leesett az állam már a legelsõn, valami OMEGA nevü hely...mintha egy nagy diszkó lenne...lepukkant alluljárókkal...😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annak aki kijátszotta:
Összegezve a ME2 olyan mint a ME1 megszorozva 10-zel. Kihagyhatatlan játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hova kell bemásolni a ME 1 mentéseit? Tudom h vmi mappát kell csainálni a Mass Effect 2 mentései mappájának a közelében.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ám tanács: Adept-nek tényleg mûködik a skill 'csavarás', csak arra kell nézni amerre lõje, aztán kanyarodik magáról. Így a játék vége fele rájöttem, hogy ilyen is van 😄
Anonimitás rulez
Jó játékot és ßye <#integet2>#integet2>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Positive Mental Attitude
Jó ez a bolygókutatás is, tetszik, ahogy meg kell keresni az értékes elemeket. Ha türelmes az ember, jó sok mindent össze lehet szedni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
#1432: unalmas volt, szal kivették. Ha anomaly van, akkor ha megtalálod, le lehet szállni. Vannak érdekes dolgok.
Rohadt jó neki a sapkája, majd nézd meg.
A fehér "banner" szörnyû.
SOS összedobtam egyet, nem tudom a pontos méretet.
Jobb mint a semmi, itt nagyobban, a fórumgazdának.
Bannernagy
Üdv.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Katt ide
Tehát használom a relay-t és vége is ?
a tejúton minden mission-t megcsináltam, még 4-5 assignmentem van, de azokat nem találom. vmerre van még rendes küldetés? körül néztem más galaxisba, de nem találtam csak bolygokat, ja és ahol anomalyat észlel oda h kell leszállni?
aztán valaki felett egy nem tom asszem dll fájlt én ezt bemásoltam a mappába és utána már nem volt gondom vele és ment a dirt
szerintem itt is a betöltõ képernyõ fájlja hibás és valkinek külön felkéne tölteni mer lehet hogy az megoldaná a hibát szerintem