19778
-
Pares #5125 Ez, kérlek szépen, egyenesen a játékból van, csak egy kis Camera Hack van alkalmazva, így más szögből látszik a jelenet...
...Egyébként meg nem unalmas! -
#5124 ja am tiszta érdekes ma ahogy beszélgettem talival kicsit beláttam a maszkja lila színén át , láttam a szemét meg pár körvonalat , hát nem túlzottan arc szerű -
#5123 eredetileg mi van az arcan?
emugy en még nem tolom a me2-t mert me1-t fejezem be most. -
#5122 ez már kezd kurvára nem vicces lenni.
komolyan
holnap rajzolok egyet a South Parkból, komolyan...Kenny vs. Shepard....
Barack Obama meg még Viktor és Feri sem volt még, holnap azt rajzoljátok meg, GYEREKEK!
-
Pares #5121 -
Pares #5120 -
#5119 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Pares #5118 -
Pares #5117 -
Pares #5116 Neeeem. Nem, Isten ments meg a DA:O féle auto-elrejtős rendszertől. A Squad képernyőbe tegyenek egy Toggle Helmet ON/OFF opciót, és kész. Utáltam a Dragon Age sisakelrejtős rendszerét, és rohadtul nem voltam vele egyedül. Még modok is készültek az ellen a rendszer ellen. Az az egyik legrosszabb megoldás. Rosszabb, mintha mindíg rajtad lenne, mert a mostani legalább realisztikus próbál lenni. -
Cashx #5115 :DDDDDDDDDDD -
#5114 sőt, amikor belépsz Liara-hoz (és vele kavartál az első részben) egyből lekap a csaj. na, az én Sepárdomnak nyomott egy nagy nyálas csókot a sisakjára
érdekes, hogy a Dragon Age-ben erre is gondoltak -
ZÓÓÓcsi #5113 Ment a privát :P -
Simikeke #5112 ok kösz de honnan? -
#5111 töltsd le vagy inkább VEDD MEG a magyar verziót... -
Simikeke #5110 van valakinek magyarítása vagy legalább egy angol nyelvü letöltö link mert nekem német és ugy a legszarabb ????????????????? -
ZÓÓÓcsi #5109 Lehet igazad van. De így igazán kihívás a játék -
#5108 dönzésem=döntések -
#5107 Elsősorban a dönzésem meg a hajó páncélzata számít. -
KP27 #5106 hát én az insane fokozatot úgy csinálnám, hogy importalnám előző végigjátszás után a mass effect 2 karakteremet. akkor egyből level 30on indulnál, és a kifejlesztett fegyverek egyből elérhetőek lennének. -
Cashx #5105 Nekem mindenki lojális volt, erre Baka, Jack, Garrus és Legion is megmurdált. Mondjuk full renegát volt a karakterem, nem tudom ez mennyiben befolyásolja. -
Simikeke #5104 magyarítás link kellene valaki küldjön!!! pls
-
Simikeke #5103 valaki tud magyarítá linket küldeni? PLS nagyon kéneee!!!! -
ZÓÓÓcsi #5102 Jah elég szopás! Nekem most insane-en kéne legyaknom 3 heavy mech-et :S És még az elején vagyok.. -
#5101 jah nem néztem csak hallottam hogy kijött valami, fegyó meg egy ruha. -
#5100 ez már tegnap délután kijött -
Csokis #5099 ME2_CerberusWpnArmor.exe ez a DLC az. -
#5098 már egyszer kijött tegnap vagy mikor nem?
vagy akkor mi volt az a 10enpármegás cumó? -
Csokis #5097 Ma jött ki két DLC. Shoti és armor. -
#5096 Köszi.
Az szivatott meg, hogy amikor bement a boltba, s az ajtó bezáródott, én tovább mentem, kerestem merre mehetett tovább (a boltot liftnek véltem).
Fáradt, és figyelmetlen voltam, hisz a turián ott maradt az ajtó mellett, őt végig szemmel lehetett tartani. -
Hoz_Hun #5095 Tegnap kezdtem el Insanity fokozaton. Hát Mordin meg Garrus felvételekor vért köptem. Nem is annyira az elhalálozás (amihez ugye csak pár másodperc kell), hanem az ellenfelek legyakása. Azok a Vorchkák veszettül regenerálódnak. Rohadt sok időm ráment a lövöldözésre. Lehet azért mert még semmi fegyver fejlesztésem nincs, meg az embereimre sem osztom ki a pontokat, hogy lojalitás után felhúzhassam a + képességüket. Nem emlékszem hogy az ME 1.-ben ilyen szopós lett volna a legnehezebb fokozat. Na majd kiderül. -
Pares #5094 Egyszerű a magyarázat:
-
#5093 -
Knabb #5092 Én asszem a Darkstarban piáltam komolyan :D, a csapos csak úgy magasztalt, hogy mekkora egy félisten lehet az aki ennyi megtud inni, aztán adott mégeggyet, és a klotyóban ébredtem, mellettem épp egy turián hugyozott. :D -
Richardix #5091 az meg a másik... tiszta macsó ahogy odamegy, de a lol mikor távozunk, így vagányan ellöki magát, közbe rázza a fejét... csapos meg csak bámul előre értetlenül :P XD -
ZÓÓÓcsi #5090 OMG ezen sikítva kacagtam a játékban XD. -
#5089 Jah ez télleg naon vicces x) -
#5088 :D
de az mekkora (szar)poén ahogy odamegy marha vagányan a pulthoz :D -
Richardix #5087 naigen.. jogos :P -
Pares #5086 Az egyetlen dolog, ami a játék során zavart: