19778
  • Pares
    Ez, kérlek szépen, egyenesen a játékból van, csak egy kis Camera Hack van alkalmazva, így más szögből látszik a jelenet...

...Egyébként meg nem unalmas!
  • Metalmilitiakid
    ja am tiszta érdekes ma ahogy beszélgettem talival kicsit beláttam a maszkja lila színén át , láttam a szemét meg pár körvonalat , hát nem túlzottan arc szerű
  • Daell Drow
    eredetileg mi van az arcan?
    emugy en még nem tolom a me2-t mert me1-t fejezem be most.
  • Frank99
    ez már kezd kurvára nem vicces lenni.
    komolyan

holnap rajzolok egyet a South Parkból, komolyan...Kenny vs. Shepard....

Barack Obama meg még Viktor és Feri sem volt még, holnap azt rajzoljátok meg, GYEREKEK!
  • Pares
  • Pares
  • Marci0115
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Pares
  • Pares
  • Pares
    Neeeem. Nem, Isten ments meg a DA:O féle auto-elrejtős rendszertől. A Squad képernyőbe tegyenek egy Toggle Helmet ON/OFF opciót, és kész. Utáltam a Dragon Age sisakelrejtős rendszerét, és rohadtul nem voltam vele egyedül. Még modok is készültek az ellen a rendszer ellen. Az az egyik legrosszabb megoldás. Rosszabb, mintha mindíg rajtad lenne, mert a mostani legalább realisztikus próbál lenni.
  • Cashx
    :DDDDDDDDDDD
  • ProGabe #5114
    sőt, amikor belépsz Liara-hoz (és vele kavartál az első részben) egyből lekap a csaj. na, az én Sepárdomnak nyomott egy nagy nyálas csókot a sisakjára

érdekes, hogy a Dragon Age-ben erre is gondoltak
  • ZÓÓÓcsi
    Ment a privát :P
  • Simikeke
    ok kösz de honnan?
  • penge96
    töltsd le vagy inkább VEDD MEG a magyar verziót...
  • Simikeke
    van valakinek magyarítása vagy legalább egy angol nyelvü letöltö link mert nekem német és ugy a legszarabb ?????????????????
  • ZÓÓÓcsi
    Lehet igazad van. De így igazán kihívás a játék
  • Piszkos  Fred
    dönzésem=döntések
  • Piszkos  Fred
    Elsősorban a dönzésem meg a hajó páncélzata számít.
  • KP27
    hát én az insane fokozatot úgy csinálnám, hogy importalnám előző végigjátszás után a mass effect 2 karakteremet. akkor egyből level 30on indulnál, és a kifejlesztett fegyverek egyből elérhetőek lennének.
  • Cashx
    Nekem mindenki lojális volt, erre Baka, Jack, Garrus és Legion is megmurdált. Mondjuk full renegát volt a karakterem, nem tudom ez mennyiben befolyásolja.
  • Simikeke
    magyarítás link kellene valaki küldjön!!! pls
  • Simikeke
    valaki tud magyarítá linket küldeni? PLS nagyon kéneee!!!!
  • ZÓÓÓcsi
    Jah elég szopás! Nekem most insane-en kéne legyaknom 3 heavy mech-et :S És még az elején vagyok..
  • DarkSector
    jah nem néztem csak hallottam hogy kijött valami, fegyó meg egy ruha.
  • Gubberx
    ez már tegnap délután kijött
  • Csokis
    ME2_CerberusWpnArmor.exe ez a DLC az.
  • DarkSector
    már egyszer kijött tegnap vagy mikor nem?
    vagy akkor mi volt az a 10enpármegás cumó?
  • Csokis
    Ma jött ki két DLC. Shoti és armor.
  • Fantusz
    Köszi.
    Az szivatott meg, hogy amikor bement a boltba, s az ajtó bezáródott, én tovább mentem, kerestem merre mehetett tovább (a boltot liftnek véltem).
    Fáradt, és figyelmetlen voltam, hisz a turián ott maradt az ajtó mellett, őt végig szemmel lehetett tartani.
  • Hoz_Hun
    Tegnap kezdtem el Insanity fokozaton. Hát Mordin meg Garrus felvételekor vért köptem. Nem is annyira az elhalálozás (amihez ugye csak pár másodperc kell), hanem az ellenfelek legyakása. Azok a Vorchkák veszettül regenerálódnak. Rohadt sok időm ráment a lövöldözésre. Lehet azért mert még semmi fegyver fejlesztésem nincs, meg az embereimre sem osztom ki a pontokat, hogy lojalitás után felhúzhassam a + képességüket. Nem emlékszem hogy az ME 1.-ben ilyen szopós lett volna a legnehezebb fokozat. Na majd kiderül.
  • Pares
    Egyszerű a magyarázat:

• pxxl
  • Knabb
    Én asszem a Darkstarban piáltam komolyan :D, a csapos csak úgy magasztalt, hogy mekkora egy félisten lehet az aki ennyi megtud inni, aztán adott mégeggyet, és a klotyóban ébredtem, mellettem épp egy turián hugyozott. :D
  • Richardix
    az meg a másik... tiszta macsó ahogy odamegy, de a lol mikor távozunk, így vagányan ellöki magát, közbe rázza a fejét... csapos meg csak bámul előre értetlenül :P XD
  • ZÓÓÓcsi
    OMG ezen sikítva kacagtam a játékban XD.
  • JethroHUN
    Jah ez télleg naon vicces x)
  • pxxl
    :D

de az mekkora (szar)poén ahogy odamegy marha vagányan a pulthoz :D
  • Richardix
    naigen.. jogos :P
  • Pares
    Az egyetlen dolog, ami a játék során zavart: