19778
-
#5085 jaja mostmár emlékszem, köszi :) -
#5084 Miután beirtam ezt rájöttem, hogy Thane-t is vinni kellene magammal. bejött :D -
#5083 Baily-vel? ö nem mond semmit a fiúról. mással meg nem tudok beszélni. -
Hoz_Hun #5082 Proteánok előtt is ott voltak. Nem tudni kik ők, vagy hogy kerültek oda (valószínüleg a Reaperek tették őket oda egy már leigázot fajból).
Citadellát tartják karban és ha eljön az idő megnyitják a Citadell Relayt a Reapereknek. A Proteánok át "konfigurálták" őket ezért már nem engedelmeskednek a Reapereknek, így Relayt se nyitották mikor Soverign küldte nekik a jelet. -
#5081 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt én is beszívtam első alkalomkor. Szóval a bal oldalon méz fenn. Van egy rész ahol a bodyguard bemegy a boltba... akkor te a bal oldalról tudod őket sasolni. Maradj ott amíg a fehér ruhás a bolt előtt áll. Aztán elindulnak kifelé. te mész utánuk, ott már könnyű lesz. Aztán valahol lesz egy fickó, azt én simán leütöttem. Utána csak kimész ajtón és ott vagy.
-
#5080 Azok a sáskák ha jól emlékszem a protiánok által lettek odatelepítve hogy lezárják az átjárót a pusztítók elől nem pedig nekik kémkedtek. -
#5079 nem kémkednek, csak egy jelre aktiválták volna a citadel belsejében lévő relayt, amúgy csak karbantartanak. -
#5078 Szóval követtem a túriánt és a krogant egészen addig a teremig, ahol egy robot bogár (őrző) mászkál.
Itt elfordulnak jobbra (nekem úgy tűnt liftbe szálltak, de lehet csak tovább sétáltak(, de abba az irányba nincs ajtó.
Fogalmam sincs merre kellene indulni, igazából csak arra tudnék menni, ahonnan jöttem, vagy ellenkező irányba.
Odáig el sem jutottam, hogy valaivel beszélni lehessen, az bosszantott, hogy a falon kellene átmenni, hogy követni tudjam őket, bolyongani pedig nincs idő, mert a "kolléga" is üvöltözik, hogy ne menjek messze, elvesztjük őket.
Ennek a küldinek nagyon sokszor neki futottam, de valamit állandóan elcsesztem (talán egy apróságot nem vettem észre) - szóval a bogaras teremből merre kellene tovább mennem?
Más:
Itt vannak ezek az imádkozó sáskára emlékeztető lények.
Az első részben kiderült róluk, hogy ezek a poloskák a Pusztítóknak kémkednek.
Nem logikai bukfenc a jelenlétük? -
#5077 Vezérlőpult - tűzfal beállítások - kivételek.
Innen törölj ki minden mass effect2 alkalmazást, különben kiütik a warezes dlc-det.
Másik megoldás, hogy kihúzod a netet, amig a ME2-vel játszol. -
Deleter14 #5076 Hmm.Értem.Már végigjátszottam egyszer és akkor Miranda oldalálra álltam,de most jack mellé. Van esély arra,hogy kibéküljek a játék végéig Mirandával? -
Richardix #5075 az semmiség.. Joker-EDI... EPIC :)
@deleter14
Ha elég a paragon/renegade szinted, akkor kapsz olyan lehetőséget, hogy mind2-t lenyugtatod. -
#5074 nekem nem sikerült kibékülni jackkel, nem is baj, úgysem bírtam:D -
Deleter14 #5073 Segítség. Amikor Jack és Miranda veszekszik nem ad lehetőséget arra,hogy mindkettőt lenyugtassam. Választanom kell,hogy kivel leszek jóban?! Nem lehet később kibékülni az egyikkel ?
Pl. A nem elérhető szövegeket,hogy lehet feloldani? -
ZÓÓÓcsi #5072 Szakíts Mirandával és már kapod is az üzenetet! Nem rossz, nem rossz XD.. -
#5071 Én egyedül csak Mirandaval romantikáztam meg Kelly-vel flörtöltem !
De még én se kaptam üzenetet ! -
ZÓÓÓcsi #5070 Értem. Bár még nem kaptam ilyen levelet, lehet azért mert Tali fent van a szobámban? XD
Gondolom először szakítanom kell vele. -
#5069 Ha a vége után folytatod a játékot majd küld üzenetet és akkor megy szobára veled. -
#5068 Csá, nekem nem akar működni a DLC, pedig mindent úgy csináltam ahogy a leírásban van. A játék menüjében azt írja ki: nem engedélyezettek a következő tartalmak: és akkor itt fesorolja az egyes dlc-ket. Mi lehet a baj? (gondolom az világos h nem eredetiben van meg a game) -
ZÓÓÓcsi #5067 Azt én is szeretném tudni, hogyan lehet táncoltatni Kellyt, mert én is csak a vacsoráig jutottam, meg Normandy szépe blablabla... -
BigDaddyJoe #5066 hát ez nem jött be, mekkora méretűre kell szerkeszteni a képet hogy normálisan megjelenjen a csíkon? -
#5065 Ott az a lényeg hogy nem szabad szem elött téveszteni amikor bemész a raktárba az egyik fickó megkérdezi hogy mit csinálsz ott ha van elég paragon pontod akkor válaszd a renegát lehetősget mire a fickó ijedtében elrohan és nyitva áll elötted az ajtó ! Onnatól kezdve meg már csak rajtad múlik a dolog ! -
#5064 Nah nekem is sikerült végigjátszani a Mass effect 2-öt! Én 43 óra alatt vittem végig a játékot ugy hogy még maradt 1-2 mellékküldetés és néhány galaxis, amit még fel lehet fedezni! Jelenleg 25-ös szinten fejeztem be közel a 26-dik szinthez! És Mass Effect 1-es karival játszottam végig a Mass Effect 2-öt Jöhet a 3-dik rész! xD
És ami a lényeg nálam is mindenki életben van ! A halak a legénység és az összes csapattárs ! Persze mindegyik társ lojális volt a hajó fullra fel volt tuningolva páncélzat fegyver pajzs stb... Jah és Mirandával sikerült összejönni de Kelly-vel is flörtöltem vacsora is megvolt csak arra ne jöttem rá hogyan lehet ugy felcsalni a szobába hogy táncoljon is nekünk ? Jah és a legvégén, amikor ugrani kelett akkor Legion huzott fel a hajóra !
Én Garrust és Legiont választottam társnak Tali ment a szellözöben Miranda volt a csapatvezető 2x is Samara volt a biotikus pajzshordozó
és Tali vitte vissza biztonságba a legénység tagjait ! Amikor láttam a Human Reapert eléggé durván Terminátoros beütése volt pont erre az alkalomra, hoztam magammal a Nuke fegyót Kilöttem a Mini Nuke-ot egyenese bele az arcába le is vette az élete 75 %-át ! A maradék 25-át meg könnyedén sikerült elintézni ! Amugy megtartottam a bázist nem robbantottam fel. És 100 %-os full Paragon/Példaképpel fejeztem be a játékot !
-
BigDaddyJoe #5063 [marquee direction=right] BigDaddyJoe -
BigDaddyJoe #5062 hogyan tudok ide a nevem melletti csíkra képet beszúrni vagy megváltoztatni a színét? -
BigDaddyJoe #5061 Jó reggelt -
#5060 pont egy oldalt olvass vissza ott részletesen ki tárgyalják.... -
krisz255 #5059 köszönöm a segítséget
tovább tudtam menni a játékban
most csinálom a zaeedes missziót és utána jön a végső küldi
valaki megtudja mondani hogy legyen majd a csapat hogy ne halljon meg senki
meg a hajó is hogy legyen felfejlesztve?
-
#5058 Pedig az az egyik legjobb küldetés (kevés olyan van, amiben nem hentelni kell). Nem emlékszem, hogy liftbe szálltak volna, csak mászkálnak egyik helyiségből a másikba... -
#5057 BG 1-2 jo volt, kar, hogy nem lesznek mar olyan rpgk :/ azota Mass Effecteken es Dragon Agen kivul csak NWN2-vel jatszottam ennyit. -
#5056 Játék régen b*aszta így fel az agyam, mint Thane küldetése, amikor a turiánt kell követni.
Beszállnak egy liftbe és eltünnek - ezzel töltöttem most több, mint egy órát, és nem bírok rájönni fova a p*csába tűnnek.
Így meg ugye lényegében kudarc a küldetés. -
#5055 Nah nekem is sikerült végigjátszani a Mass effect 2-öt ! Én 43 óra alatt vittem végig a játékot ugy hogy még maradt 1-2 mellékküldetés és néhány galaxis amit még fel lehet fedezni ! Jelenleg 25-ös szinten fejeztem be közel a 26-dik szinthez ! És Mass Effect 1-es karival játszottam végig a Mass Effect 2-öt Jöhet a 3-dik rész ! xD
És ami a lényeg nálam is mindenki életben van ! A halak a legénység és az összes csapattárs ! Persze mindegyik társ lojális volt a hajó fullra fel volt tunigolva páncélzat fegyver pajzs stb... Jah és Mirandával sikerült összejönni de Kelly-vel is flörtöltem vacsora is megvolt csak arra ne jöttem rá hogyan lehet ugy felcsalni a szobába hogy táncoljon is nekünk ? Jah és a legvégén amikor ugrani kelett akkor Legion huzott fel a hajóra !
Én Garrust és Legiont választottam társnak Tali ment a szellözöben Miranda volt a csapatvezető 2x is Samara volt a biotikus pajzshordozó
és Tali vitte vissza biztonságba a legénység tagjait ! Amikor láttam a Human Reapert eléggé durván Terminátoros beütése volt pont erre az alkalomra hoztam magammal a Nuke fegyót Kilöttem a Mini Nuke-ot egyenese bele az arcába le is vette az élete 75 %-át ! A maradék 25-át meg könnyedén sikerült elintézni ! És amugy megtartottam a bázist nem robbantottam fel viszont TIM-et elüldtem a francba ! És 100 %-os full Paragon/Példaképpel fejeztem be a játékot !
-
#5054 oh, tényleg... de sokat játszottam egyedül azt is! -
#5053 Az nem singleplayer játék. -
#5052 Nyertél... -
#5051 world of warcraft 1000+ óra -
#5050 Nem tudom, de nem is lényeg. Ugyanis ezen a fokozaton pikkpakk meghalnak a társak. Ezért mindig odaparancsoltam őket a sarokba, fedezékbe, vagy csak simán hátrahagytam őket, és csak a képességeiket használtam. -
ZÓÓÓcsi #5049 Ja én se csípem a dokit, nem is mentem vele soha
(Jó lojalitás küldin igen :P) -
#5048 Ja a BG kb 500+ óra csak az nem mostanába volt...
Thane nekem nem jön be ugyhogy a vackába porosodik de sniperöl csak jót mondhatok nekem legalábis bejött a infiltrator karimal. -
ZÓÓÓcsi #5047 Thane + Miranda páros nekem is bejött.
Oblivion : kb 300 óra XDD -
#5046 Baldur's Gate
Thane milyen fegyvereket használhat amúgy? sniper és pisztoly, ugye? na meg jó-e valamire is ha a csapattárs mesterlövés puskákkal tolja? mert Warp-ja szimpatikus volt, de Garrus-al ellentétben gyenge a lőszer amit ad, na meg roppantul előítéletesen úgy döntöttem h nekem a sniper nem szimpatikus