Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én az eddigi gamékat bedobtam a szekrénybe, de ezt kirakom az biztos😄
Srácok, a hajóval kell majd valamit csinálni (harcolni)?
Mert van hozzá, egy csomó újítás ami ezt sugallja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ja és a remek érzés hogy eredetibe van meg 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

valamint egy szép kis dobozka, ami jól fog mutatni a polcon 😛
wedge31
Én ezekröl tudok:

Mass Effect 2 játékszoftver
-Dark Horse képregény
-Keménykötésû könyv
-Bónusz DVD (videók és zeneszámok)
-Extra játékon belüli páncélzat
-Hozzáférés interjúkhoz, tartalmakhoz és frissitéshez

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Csodák pedig nincsenek...<#nevetes1>

Az, de eddig is ez volt az SG-n 😊
Mondjuk csoda, hogy eddig senki se spoilerezett.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Seth
Á, megvan. Az a lépcsõ tényleg látókörön kívül esik XD

PSN ID.: Beegabor

Fenrir
Ez elszomorító...

A halál csupán a kezdet...

Eddig nem zavart senkit, szerintem vedd ki a kedvencekbõl, úgyse lesz itt semmilyen info a játékon kívûl.

wedge31
Nem tudom miért nem csinálnak multit de most a SW MMO-val böven behozák a lemaradást.

Fenrir
Nem lehetne csinálni egy warez topic-ot? Kurva mód idegesítõ, hogy 1 héttel a megjelenés elõtt már mindenki ide írogatja, hogy hol akad el a lopott játékában.

A halál csupán a kezdet...

robotnyk
elõször én sem találtam. deck 4, amerre a két engineer van, csak nem kell bemenni hozzájuk, hanem elõtte van a lépcsõ lefelé 😊
w77d
srácok mit fog tartalmazni a Collectors Edition??

ez úgy hangzott, mintha pont amiatt nem csinálnának multit...
Seth
Hol van Jack a Normandy-n? Nem találom sehol.

de nem lehet... eleve, a csapattagok csak csatákban tudnak bármit is tenni, de a játék jórésze párbeszédekbõl, és döntésekbõl áll, szal értelme se lenne a coopnak.
wedge31
NWN óta nem csinál multit a Bioware.

Fehercsoki
Hát csapatban vagyunk nem?Akkor simán lehetne a csapat tagjait irányítani coopban.

Hát én nagyon ritkán találok Element Zero-t. Most is max 12k van belõle. (többibõl lazán megvolt 100k is).

Ám ti megcsináljátok az összes mellékküldetést ? (pl az összes emberét) Vagy csak annak aki szimpatikus ?

Nincs, már hogy lenne?
Fehercsoki
Végül akkor van benne multi vagy nem?(Coopra gondolok de másféle is jó)

Seth
Nem mutatták soha. Egy kameratrükkel ugyan be lehet menni a sisak mögé és van is ott egy fej, de csak vmi textura nélküli,mert nem szándékozták sose megmutatni.

gagax
Mass Effect 1 végén amikor ránkomlott anak a nagy izének a lába akkor kzelrõl lehetett látni az arcát talinak

egy mentést töbször is lehet importálni?
wedge31
Pedig kiváncsi lennék rá.

Rage47
Én is😄
Seth
Tali is megfektethetõ 😊 De nem mutatják az arcát sajna, pedig leveszik a maszkot

Én mindent pont ellenkezõleg gondolok. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kongy
Nekem szimpatikus volt Miranda, jobban tetszett a stílusa mint a pszichopatának. 😄 ... és persze jobbak a légzsákjai is. 😊 Bár az aszári nõcske sem panaszkodhat. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Én a kiskopaszt kaptam el, Miranda baromira irritál, nem szeretem, a prologus óta hozzá sem szóltam... Nomeg az övé a legrosszabb arcmodell a játékban. Kár Yvonne-ért😊

[merlinw.org]

MerlinW
Buksz 50-100.000 pénzt és pár jelenetet az elején.

Itt vannak ME1 végigjátszott mentések minden variációban

[merlinw.org]

Kongy
Hajaj, gyerekek Miranda hamarosan meglesz... 😊 Miután megcsináltam a küldit amit kért már lehetett változtatni a ruháját is. 😊 Sõt, fel is ajánlotta magát, de aztán mikor beleegyeztem beijedt. xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

na végig is toltam a storyt lv17 kellett hozzá nekem😊
uccso boss jóféle volt 😄
questeket még csinálom tovább...

tobias88
Mennyire probléma az, hogy az ME mentési fájljait nem tartottam meg? Mennyit számít? <#vigyor2>
MerlinW
Jaja, megvettem mindent amit árulnak a játékban😊 (120.000 pénzzel indultam + gyûjtöttem 200.000-et hozzá)

Sõt respec-et is vehetsz prototype-oknál (újraoszthatod a skill pontjaidat) potom 5000 ásványért.

[merlinw.org]

czky
Azt megvolt. Be van kapcsolva. Kb. az 5. indítás után lett hang. Úgy látszik valami nem stimmel...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

MerlinW
jan 29 után

[merlinw.org]

Érdekes, hogy lehet bármilyen képességed pénzért, valaki próbálta már ?

No, a játék beállításainál a default-ot átállítottam mindenhol on-ra az elején, most mindent visszaraktam defaultra és fut rendesen, szal vmi beállítást nem szeretett a gép. Inkább hagyom így és nyomom. Eszméletlen lesz ez a rész is, totál jól kinézõ akciódús szkájfáj!! I LOVE IT!! Asszem ez a két gamma (1-2) lesz a köv amit megveszek eredetiben!

BlueMaster
Én is ebben bízom...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Nálam Mass Effect 1-nél is szar volt a hang. Mindjárt kiderül h ennél jó e lesz 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

de több mint valószínû és majd akkor is kell majd egy gamer Robin Hoodra aki megkönyörül majd az eleseteken
Mikorra várható magyarul a játék? Vagy mikor lesznek nyelvi fájlok? Nagyon remélem nem kell megvárni 29.-ét.
nekem nem megy elakarok indítani egy új kampányt de az elsõ betöltõ képernyõnél befagy
a gép megvan hozzá különben
de a dirt2-nél is ez volt aztán valaki fel tett egy fájlt én azt le szedtem és utána mûködött
valaki help
MerlinW
AA nincs a játékban, max driverbõl tudsz ráküldeni.

[merlinw.org]

Nekem is szarakodik a hang, vagy túl halk a párbeszéd, vagy nincs is 😄
Ám launcher/configure és nézd meg, hogy 'on'-e.

czky
Leelõztél. Én 47-es szintet töltöttem be a régi mentésembõl.<#zavart1>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

most végztem az 1el 51.szintig jutottam