Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg lehet hogy mennyit beszélgettél velük, foglalkoztál hogy szimpátiát nyerj.
én a következõ,igazán szívem ügye szerinti végigjátszásnál már szerintem Thane, Grunt, Miranda, Garrus, Tali marad majd meg.
viszont azt nem tudom hogy mi kell ahhoz hogy Shepard túlélje vagy sem.
lv24-nél többet nem tudok kihozni, ez a keresgélés a galaxisba elég uncsi, még akkor türhetõ ha jön egy mail róla, hogy merre van.

KáZé
Sziasztok.

Lehet hülye kérdés lesz, angolból túró vagyok ^^ , de.. Hogy a fenébe kell tovább játszani? Itt vagyok az ûrhajón de csak dumálni tudok mindenkivel, hol lehet a küldetéseket felvenni vagy vmi?:S

Jó kérdés. Lehet, hogy bármilyen kérdés-válasz ami elhangzott a játék alatt/mellékküldetésénél.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

akkor?
Prince23
Én is >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

enlightened
Sziasztok!

Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni a special cuccokat a szakácsnak a hajón? Mert végigjártam citadel összes boltját, de sehol sem találok ilyesmit.

Köszi

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Enis megcsinaltam, nem ezen mulik.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nekem senki nem halt meg. és azért nem mert mindenkinek megcsináltam a hozzá tartozó küldetését. De legközelebbi végigjátszásnál nembiztos hogy megfogom 😄
baromira banom nem tartottam meg az elso reszbol a mentesemet, pedig 2szer is vegignyomtam.Azt hiszem letellik a vizsgaidoszak 3adszor is vegignyomom, ugyse emlekszem mar ra 😄

Amugy nem akartam renegat lenni, elhataroztam ugy dontok a story folyaman mindenben ahogy EN erzem, aztan ebbol kiderult kocsog vagyok 😊 nah mind1, elso reszben is csomo renegat dontest hoztam, pl mikor a Racni vagy mi bevolt zarva egy kontenerbe es donthettem kinyirom-e vagy nem, mar nem emlekszem pontosan miert de ha megolom kiirtom az egesz fajt, nah mind1, hat raneztem a dogre olyan rusnya volt gondoltam nem akarok kesobb vmi BOSS formajaban talalkozni vele szal kiirtottam a fenebe, tenyleg nagyon jok a dontesek ahogy hatassal vannak a sztorira, itt sokkal jobban mint az elso reszben.
Amugy meg en is snipereltem, sisakom +10% headshot damage, minden armor kiegem + weapon damage-et adott, sniper maxra fejlesztve, armor piercing rounds is maxra fejlesztve, nah igy azt kell mondjam tul konnyu is volt.Vegen adrenalin rusht benyomtam, es a fejeken vegig kellett kattingatnom, mindenki egy loves volt, szal a kovetkezo hardon fog menni
Én úgy voltam, hogy mindegy kit viszek magammal úgy is win :s Szal mindig a 2 legszimpatikusabbat vittem 😄 Kipróbálom majd hard-on is.

BEAST
Akkor ezek szerint a paragon/renegade pontok nem szamitanak, csupan az, hogy melyik tarsadra milyen feladatot bizol.

Amugy Legion szerintem se rossz, bar en is sniperkedtem es o fele annyira sem csinalta olyan hatekonyan a dolgokat mint en szoval a vegere kikerult a csapatbol. Grunt viszont jo, ha hagyom hogy azt csinaljon amit akar jol rarohan az ellensegre azok meg ki a fedezekbol... mint valami vadasz kutya aki a kacsakat ijeszti meg hogy a gazdi lelohesse oket. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Scouser
Elképesztõ mennyi minden visszaköszön az elõzõ részbõl. Ez nem nagy spoiler ezért leírom TAG nélkül: Volt egy Bathia nevû ürge az elsõ részben, aki a felesége hulláját akarta visszakapni. Én segítettem neki és most a másodikban kaptam egy levelet tõle, hogy köszöni szépen és szeretettel vár az éttermében a Földön. Nem semmi maximális grat Bioware. Emiatt a játék miatt érdemes lesz újra végigtolni az elsõ részt. El vagyok képedve, alig várom, hogy megvehessem a CE-t...

You\'ll Never Walk Alone

BEAST
Nem probaltam meg me2 karakterrel, ujat kezdtem, de a tarsak loyalty kepessegei kozul uj karakterrel is valaszthatsz egyet az elejen. :o

És akkor lvl 20ról indulsz és minden fejlesztés megmarad ?

Hali ha valakit erdekel aki vegigtolta az en verziom akkor hozzajarulok a "vegkifejlet gyujtemenyhez" 😊

Kemeny sebhelyes arcu renegat fajta Shepard-om volt 😄 Tali-t kuldtem ajtot nyitni, o meg is halt, Garrus volt a masik csoport vezetoje mindig, eletben is maradt, megmentett doki neninek nem adtam kiserot szal azok meghaltak, de a csapatbol senki mas, a vegen a valasztasnal megtartottam a hajot had vizsgalgassa a Cerberus, szerintem a legjobb tarsak a Geth es Grunt, nagy tuzerovel tobbre megyek mint a kuruzslos speckokkal, legalabbis szerintem 😄
BEAST
Igen, meglesem Instanity meddig tart a dolog.

Kongy
Joker majdnem felhúzta, de aztán direkt hagyta magát leesni... Sztem akkor is õ lesz a 3. rész fõszereplõje... tehát mind1. Úgyis túléli. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
De ti h csináltátok, hogy nem hal meg senki? :S És a végén felrobbantottátok a bázist? Mind1 leszarom a 3ban akkor max majd csak mirandával találkozok. :M Am én minden régi csapattárssal taliztam, de ebböl csak Tali és Garrus tartott csak velem. Ashley meg szakított velem... mind1 itt van miranda 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

WTF 😄 És akkor a legvégén õ futott egyedül ki a hajóból vagy mi ?

Ám vki újrakezdte már ?

Kongy
Nálam Miranda maradt csak életben (lehet a románc miatt) még szegény Shepard is meghalt. 😞 Lehet olyat h nem hal meg a végén?

Prince23
megtartottam a bázist, de szerintem pont ez a probléma és ezért haltak meg egy csomóan

Ezt a 2 assignmentet vki meg tudta csinálni?
Citadel: Found Forged ID
Omega: Medical Scans

Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy érdemes most leszednem az angol verziót? Lesz hozzá magyarostás amit csak fel kell tennem hozzá, vagy inkább várjam meg a full magyar verziót és szedjem le azt? Csak azért mert már nem tudom kivárni mire feltöltik a magyar verziót.

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Prince23
BEAST
Felrobbantottam a Collector bazist. Nem gondoltam volna, hogy ekkora kulonbsegek lehetnek, ujra nekiesek kivancsi vagyok mit lehet meg kihozni a vegebol. Mondjuk erdekelne, hogy pontosan mi alapjan donti el a jatek ki el es ki hal. Csupan attol, hogy te kit valasztas milyen postra, esetleg mennyire lojalis hozzad... vagy a jo/rossz pontjaid, esetleg mind egyutt. 😄

Mákod van, nekem Geth kísérte vissza az embereket és meghalt, az egész alsó osztag meghalt + Thane (dögök) + Mordin (?) (ajtók)
Te megtartottad a hajót ? Lehet amiatt ilyen élénkek az embereid 😄

BEAST
Nalam Thanen kivul (az ajtok kinyitasara kuldtem) mindenki tulelte nalam, kicsit izgultam is egy ket valasztasnal hogy ki legyen a jeloltem, ki elheti tul... vagy epp ki felaldozhato 😄 Jacob kiserte haza a tuleloket, Garrus vezette a masodik csapatot es Samara pajzsa vedett meg a kis dogoktol.

DarkSector
jah és a lost planet 2-rõl nem azt mondtam hogy az év játéka lesz, hanem hogy télleg brutálissan fog kinézni, ez is mind igaz....ezzel szerintem semmi rosszat nem mondtam. Ez is ugyanúgy lessz pc-re.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
biztos igazad van. mond olyan másik játékokat, vagy játékot, ahol ekkora szabadság mellett ien grafikát kapsz, a karakterek pl.
kivéve a final fantasy-t.

miféle konzol?
itt most nem 2 platform összehasonlításáról beszéltem, hanem kifejezetten pc-rõl.
én nem x360-on játszok mass effect-tel, hanem pc-n.
nem értem mi a felháborodásod oka.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én Thane-nel voltam így :s Nálam õt vitték el.
Ám te megtartottad a bázist vagy felrobbantottad ?
Ill gondolom nálatok is voltak Reaper(?) hajók a végén nem ?

#1481: mivel origi kell hozzá és neten kell beírni, nem hiszem 😄

Valaki próbálta a Dragon Age Blood Dragon armorját a játékban? Milyen extrái vannak?
Nekem nem halt meg Shepard. Csak Miranda (vagy ki), Grunt, Thane, Samara, többre nem emlékszem. Egyébként nagyon durván észrevettem, hogy minden beszélgetés nagy hatással van a játék végére. Nekem 3 rublika renegade-m volt. Legnehezebb az volt, amikor a végén ki kellett jelölni, hogy ki menjen a csõben (én Thane-t küldtem), ki csinálja azt a gömböt, ki kinek a csapatában legyen... Gruntot sajnáltam a legjobban, védte a seggünket, aztán elkapták a rovarok és elvitték. szvsz legerõsebb és legjobb társ volt az egész játékban

Drivered mikori ? Illetve megnézted a doc-sban a hiba megoldó részeket ? Lehet ott a megoldás.

Attelee
Én is elkezdem az elsõ részt,addig amig kijön magyarul a második!Remélem egy hét alatt végzek vele!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

sikerült túl jutni a képernyõn
de sajna játszhatatlan egy lépés befagy aztán megint egy lépés 3 másodpercre lefagy aztán megint
Seth
A szájában is egy bazinagy fegyvert hord. Nem szórakozik ám

PSN ID.: Beegabor

Megölöd õket és kinyílik a zárt ajtó ami jobb-ra van (te balról jöttél).

Ám valaki próbálta már, hogy újrakezdi a mentéssel ? (és akkor lvl 20 és minden wep upgrade megvan elején?)

Prince23
Shepnek a szájából mi áll ki? 😮 😄

A legelején, mikor találkozok a néger fickóval, hogy kell továbbjutni? (szembõl lõnek , jobbról pedig ajtó). Úgy érzem meg kell várnom a magyart, mert ezt angoltudás nélkül nem lehet/érdemes végigvinni.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Bucser
Sajnos én sem bírtam magammal és "megvettem" megjelenés elõtt.

Majd megveszem megjelenéskor (fizu után).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

balee4
Huh az már rég rossz, ha az MW 2 mellõl álltál fel ilyen elégedetten, az egy khmm nagy... De kizárt, hogy az ME 2-ben csalódnék.
Még egy hét a CE-ig. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Basszus.szép nagyra nõtt.De ha olyan,amilyennek írjátok,megéri a helyet.

14,5.

Egy ismerõsöm azt mondta kb.14giga a játék lemezen.Igaz ez?<#merges2>

Bittesün:
Banner
akinek nem tölt be a játék az próbálja ki ezt nekem mûködik http://www.megaupload.com/?d=1KHDBLIL
erre már én is nagyon rég várom a választ
de szerintem aza fájl a hibás a mi a betöltésér felelõs
nálam a dirt2-nél volt ilyen hogy befagyott az elsõ verseny után a töltésnél , ott valaki ide feltett egy valamilyen fájlt és attól már ment