Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a következõ,igazán szívem ügye szerinti végigjátszásnál már szerintem Thane, Grunt, Miranda, Garrus, Tali marad majd meg.
viszont azt nem tudom hogy mi kell ahhoz hogy Shepard túlélje vagy sem.
Lehet hülye kérdés lesz, angolból túró vagyok ^^ , de.. Hogy a fenébe kell tovább játszani? Itt vagyok az ûrhajón de csak dumálni tudok mindenkivel, hol lehet a küldetéseket felvenni vagy vmi?:S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni a special cuccokat a szakácsnak a hajón? Mert végigjártam citadel összes boltját, de sehol sem találok ilyesmit.
Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amugy meg en is snipereltem, sisakom +10% headshot damage, minden armor kiegem + weapon damage-et adott, sniper maxra fejlesztve, armor piercing rounds is maxra fejlesztve, nah igy azt kell mondjam tul konnyu is volt.Vegen adrenalin rusht benyomtam, es a fejeken vegig kellett kattingatnom, mindenki egy loves volt, szal a kovetkezo hardon fog menni
Amugy Legion szerintem se rossz, bar en is sniperkedtem es o fele annyira sem csinalta olyan hatekonyan a dolgokat mint en szoval a vegere kikerult a csapatbol. Grunt viszont jo, ha hagyom hogy azt csinaljon amit akar jol rarohan az ellensegre azok meg ki a fedezekbol... mint valami vadasz kutya aki a kacsakat ijeszti meg hogy a gazdi lelohesse oket. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
You\'ll Never Walk Alone
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
WTF 😄 És akkor a legvégén õ futott egyedül ki a hajóból vagy mi ?
Ám vki újrakezdte már ?
Citadel: Found Forged ID
Omega: Medical Scans
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Mákod van, nekem Geth kísérte vissza az embereket és meghalt, az egész alsó osztag meghalt + Thane (dögök) + Mordin (?) (ajtók)
Te megtartottad a hajót ? Lehet amiatt ilyen élénkek az embereid 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kivéve a final fantasy-t.
miféle konzol?
itt most nem 2 platform összehasonlításáról beszéltem, hanem kifejezetten pc-rõl.
én nem x360-on játszok mass effect-tel, hanem pc-n.
nem értem mi a felháborodásod oka.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én Thane-nel voltam így :s Nálam õt vitték el.
Ám te megtartottad a bázist vagy felrobbantottad ?
Ill gondolom nálatok is voltak Reaper(?) hajók a végén nem ?
#1481: mivel origi kell hozzá és neten kell beírni, nem hiszem 😄
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
de sajna játszhatatlan egy lépés befagy aztán megint egy lépés 3 másodpercre lefagy aztán megint
Ám valaki próbálta már, hogy újrakezdi a mentéssel ? (és akkor lvl 20 és minden wep upgrade megvan elején?)
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Majd megveszem megjelenéskor (fizu után).
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Még egy hét a CE-ig. 😞
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
de szerintem aza fájl a hibás a mi a betöltésér felelõs
nálam a dirt2-nél volt ilyen hogy befagyott az elsõ verseny után a töltésnél , ott valaki ide feltett egy valamilyen fájlt és attól már ment