Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
oo hogy szopjon le , hát rámentem arra hogy és erre elmentünk a másik kocsival vazze ....

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SZEG007
A belinkelt képen szereplö csaj csak annyiban hasonlit Miranádra hogy fekete a haja, ilyen alapon meg minden fekete haju nö jobban hasonlit Mirandára, mint Miss Strahovski. Amikor két embert hasonlitunk össze akkor homlok, szem, szájforma, pofacsontozat, orr mérvado a hajszin csak ezek után jön.

Metalmilitiakid
az jó csak ahhoz kéne a csonk hogy elmenjek a blood bázisra mert azzal a teherkocsival mennék 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BEAST
Amikor Mordin tanitvanyaert mesz a Blood bazisra, a bejarat mellett lesz valahol a kacatok kozt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az egyik kuldetesben lehet felvenni mellekesen.
blackcalibra
Majd valószínûleg egy kiegészítés keretén belül lesz valami jármû.
Metalmilitiakid
na hogy most olvastam a kérdésed szerintem a kérdésem a válasz 😄

Metalmilitiakid
a kroganoknál vagyok és kéne a kocsira a szívócsonk és mondja hogy menjek ki a terepre szívócsonk ért , de sehol nem találom a kijáratot , csak vissza a hajóra , hol lehet ilyen szívócsonkot találni ??

egy oraja ezt kerdeztem en is 😄
AnarchoiD
Kerdes :

vegigtoltam a gamet + sok side q-t is tobb mint 30orat ... viszont most lattam a "key bindings" -nel olyan szekciot , hogy "vehicle options" iranyitasi semat valamilyen jarmuhoz, de en nem lattama jatekban 1 iranyithato jarganyt sem (leszamitva a a normandy-t) ... szal milyen jarganyt hagytam ki ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

marmint akik ulnek a sarokban valahol... vagy egyutt vannak

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ket asarit se talaltam az egesz citadelen... tudnad esetleg konkretizalni melyik emelet lehet az?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ahogy kimész a C-Sec-tõl(ahol leszállsz) fordulj balra menj egyenesen majdnem a lépcsõig... ott fog beszélgetni két asari, menj a közelükbe😊
Viszont ha van nagyon zavar a jatekban azok azok a palyak ahol vegtelen szamu ellenfel jon ha megallok, es nem haladok elore gyorsan. Nagyon bosszantoak. Foleg amikor egy kis ajto mogul jonnek elo mar vagy 50en bemegyek a kis ajton es egy kis zart helyzeg az egesz....grrr.
BEAST
Ha beszelgetsz vele elmeseli. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bolygoja nem birta mar el a nepet, tulnepesedtek minden termeszeti kincsuket, eroforrasukat felhasznaltak, egy csepp vizert is haboru tort ki. Ekkor jott a Hanar nep, akik a szerencses kivalasztottakat megmentettek, es elvittek az o bolygojukra. Viszont vannak olyan Drellek akik nehezen, vagy leginkabb sehogy sem tudtak megszokni az uj klimat. (az otthonuk jo szaraz volt es meleg) Ezert akik ebben a "betegsegben" szenvednek, egy ido utan a tudejuk nem kepes az oxigent tovabbitani es igy megfulladnak. Igazabol elobb utobb a legtobb Drell ebbe hal bele, de generaciorol generaciora adaptalodik a nepe, idovel jobb lesz.

Most hirtelen nem biztos hogy pontosan, vagy jol irtam le, de valami ilyesmi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

balee4
Yvonne Strahovski még jóhogy hasonlít rá, hiszen róla mintázták. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
nah igaz is, ennyi erõvel meg ahhogy a srác a szõke hajúakat meg a vöröseket is...😄DDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát az a szõke meg végképp nem hasonlit rá, errõl ennyit, ez sokkal közelebb ál, fõleg hogy a vak is látja, hogy nem fekete a haja....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Hát nemigazán. Ennyi erõvel belinkelhetnénk minden hosszú fekete hajú, fehér ruhás nõ képét..

Természetesen a citadel-en. 😊
Két ücsörgõ, egymással társalgó asari-t keress, az egyiküknek lehet átadni a hamisítványt. Valamelyik sarokban lesznek , könnyû elmenni mellettük

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fpocok
Fúúú azt én megtaláltam, nem emlkészem hol...

De arra emlékszem, hogy dokkoltam, és ott egybõl közel volt valahol, egy vékony csaj és valami terasz szélén állt azt hiszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

sziasztok.. olyan kerdesem lenne, hogy a Citadel kuldetesei kozott van olyan, hogy talaljuk meg azt a szemelyt akinek szuksege van egy Forged ID-ra

meg tudna valaki mondani, hogy hol talalom meg ezt a szemelyt?

Szerintem rohadtul nem hasonlít, de te tudod 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
itt meg ha leszállsz, még mellékküldetések is vannak (rmélhetõleg dlc-formájában még lesznek is.)

DarkSector
ember nézzé már a képre, ez poén volt, mert külsõleg hasonlit rá....ne légy má ien....
nem azt írtam hogy róla modellezték a pixel mását.
amúgy ezt a szõke picsát én is tudom, de a játékban lévõ miranda erre a nõre hasonlít, érted fekete haj, kihúzott szemek, fehér tapadós ruha....😄

DarkSector
nekem nem engedte, nem volt allul olyan hogy leszállás, csak infó, meg egy kép a bolygóról...oszt ennyi.

faxom egyrejobban kezdek maxitürelmetlen lenni (Igen szintén CE-t rendeltem elõ 😄).....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ebbe bele kötnék mert végig az volt miranda-val a huzavona hogy nem áll készen arra hogy meg kurassa magát,na most akkor miért azt mondja hogy 5 perc múlva ott van ha te csesztetted eddig hogy "naa dugjunk már",neked ad ultimátumot hogy vagy ott vagy 5 percen belül vagy nincs dugás,ez ilyen egyszerû
áá istenem 😄 ha tudnám hogy lehet belebirizgálni a magyaritásba akkor én átírnám a neveket, de csak azokat 😄
Jah, csak éppen a bolygók kinézetileg annyit értek, mintha én nekiültem volna a pályaszerkesztõnek és a heightmapba random belebaszkodtam volna. Növényzet nuku, domborzat egyszerûen röhejes. Kösz nem. Én inkább a minõségre élvezkedem mint a mennyiségre.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Huh a DLCben iszonyu jo a rohamkarabely, vegre egy pontos fegyver, mert ami a jatakban van es egy pici zoom van rajta az nagyon pontatlan.
Azert az elso reszben le lehetett szallni sok bolygora a kis kocsival es ott eroforrast gyujteni es a foszal is sokkal hosszabb es komplexebb volt.
nem és már valószínû 1000 el lett mondva, hogy miranda - katt

anti hero

Voltan
Nem azért mondom, de MeOw-nak igaza van.
A „Be there in 5 minutes” rövidített, katonai szleng, gyakran haszálnak ilyen csonka tõmondatokat. Azt jelenti, hogy „5 PERC MÚLVA OTT VAGYOK”

Még rövidebb a „Be there in 5” verzió.

Ennyi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kelly-t le lehet fektetni? <#wow1><#finom>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Játékhoz kapcsolódó kérdés:Samara-val össze lehet jönni valahogy vagy mindig elutasít??mert Miranda és Jack már megvolt,Tali-t most második játszásra elrontottam,Kelly meg várakozó állás
DarkSector
jah kis érdekesség.
hogy miranda honnan lophatták az ötleteket!!!!
nemrég HBO-n is lehetett nézni...😄

EZ A CSAJ LENNE MIRANDA A KÉPEK A "ZSENIKÉM" CÍMÛ FILMBEN.....????

DarkSector
igen, és ezmiatt persze nemhogy csak szebb is mint az elsõ rész, hanem "több" és a mini küldetések iszonyat hangulatossak, hogy a bolygókon kell megkeresni...

ez nagyot dob az amúgyis faxa játékon.
az elsõ rész szar volt, mert csak információkat olvashattunk a mellékbolygókról, itt meg háát ...nah...had ne monnyam..

a régi lezuhant Normandy SR1-es helye meg eszméletlen jó.

remélem ezek a bolygók azért vannak, így megcsinálva, mert ezekre építhetik majd a késõbbi még több DLC-t!!!!

legalábbis remélem..<#hawaii>

wesker24
Nice teló ! <#hehe>
Maxtreme
Mit raktam bele? <#miaz>
Telefonra gondolsz? Az véletlen került bele, de tényleg. Pont telefonáltam, aztán csak leqrtam az asztalra 😊

Fpocok
Általában így van ha több dvd vagy cd is van akkor valamelyik egy papír tokban van.

Azért milyen ügyesen beleraktál pár extra cuccot is, hadd nõjjõn az az e-peen 😛 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Eagle16
Néha azért nagyon hiányzik, hogy nem lehet gránátot dobni...

DarkSector: én is felderítem a bolygókat, már elég sok rendszer 100%-on van. Néha nagyon érdekes mellékküldetéseket is ad a felfedezés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Garrussal kapcsolatban
Elég szépen fest, miután a doki összevarrta 😛 Csak én érzem ezt egy kis poénnak a Bioware részérõl az 1-ben levõ graf bug miatt? 😛
Elk Hunt
Lásd #2237

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

DarkSector
Röhely, de kibaszott el lehet szórakozni a kis felderítetlen bolygókkal, bányászkodni, és eddig az OMEGA-n voltam csak, azt megcsináltam 100%.
mindent felszedtem, megvettem kinyitottam összegyüjtöttem, minden mellékküldit megcsináltam, most indulok még csak tovább az omegáról!!!
😄

127ezer lóvé....és:

Kongy
Amúgy Thane pontosan miért is halálos beteg? :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Maxtreme
No megjött a cuccos. Az alap verziót rendeltem meg (tehát nem CE) aminek így néz ki a csomagolása:

Semmi extra tehát. Mondjuk az figyelemre méltó hogy milyen módon oldották azt meg, hogy ne kelljen dupla dvd-s tokot adni 😄
Mondjuk azt mondják az x360-as verzió csomagolása sem jobb, sõt ott 1 sima papírtokban va na disc2.

Igen, mert azok is keringenek 😄
Pontosan😊 lehet ezek csinálták a c&c3hoz is a fordítást,ott is lefordítottak minden egységnevet amit teljesen felesleges volt mert totál komolytalan lett így az egész.Nem beszélve arról amikor sorozatokban fordítanak olyan dolgokat miket nem kéne.BSG-nél pl a Battlestar Galactica-t sikerült csillagközi csillaghajónak fordítani és így leadni szinkronba..hát komolyan az ilyen fordítót a dunába kéne lõni,ugyanez a bajon mass effect 2-vel is..sok mindent a minõség kárára fordítottak

pluhi:szerintem ez esetben pont akkor nem sérült volna a tartalom ha nem nyúl hozzá,ezzel a LÁZÁR PROJEKT meg REJTÕZÕ FICKÓ-val teljesen komolytalan és gagyi a fordítás szerintem😊 bár a lázár projektnél nekem csak a lázár szúrja a szemem,a projekt szerintem már teljesen köztudatban lévõ szó,szóval akárkinek mondanád tudná mirõl van szó míg a tervel megint csak a gagyiság felé ment volna a fordítás így erre csak 0,5 pontot tudok adni😄 rejtõzõ fickó az megérdemel egy 1-est,a többi dologról nem is beszélve😊)))
NEM!!!

Positive Mental Attitude