Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vegigtoltam a gamet + sok side q-t is tobb mint 30orat ... viszont most lattam a "key bindings" -nel olyan szekciot , hogy "vehicle options" iranyitasi semat valamilyen jarmuhoz, de en nem lattama jatekban 1 iranyithato jarganyt sem (leszamitva a a normandy-t) ... szal milyen jarganyt hagytam ki ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most hirtelen nem biztos hogy pontosan, vagy jol irtam le, de valami ilyesmi 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De arra emlékszem, hogy dokkoltam, és ott egybõl közel volt valahol, egy vékony csaj és valami terasz szélén állt azt hiszem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
meg tudna valaki mondani, hogy hol talalom meg ezt a szemelyt?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem azt írtam hogy róla modellezték a pixel mását.
amúgy ezt a szõke picsát én is tudom, de a játékban lévõ miranda erre a nõre hasonlít, érted fekete haj, kihúzott szemek, fehér tapadós ruha....😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
anti hero
A „Be there in 5 minutes” rövidített, katonai szleng, gyakran haszálnak ilyen csonka tõmondatokat. Azt jelenti, hogy „5 PERC MÚLVA OTT VAGYOK”
Még rövidebb a „Be there in 5” verzió.
Ennyi.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
hogy miranda honnan lophatták az ötleteket!!!!
nemrég HBO-n is lehetett nézni...😄
EZ A CSAJ LENNE MIRANDA A KÉPEK A "ZSENIKÉM" CÍMÛ FILMBEN.....????

ez nagyot dob az amúgyis faxa játékon.
az elsõ rész szar volt, mert csak információkat olvashattunk a mellékbolygókról, itt meg háát ...nah...had ne monnyam..
a régi lezuhant Normandy SR1-es helye meg eszméletlen jó.
remélem ezek a bolygók azért vannak, így megcsinálva, mert ezekre építhetik majd a késõbbi még több DLC-t!!!!
legalábbis remélem..<#hawaii>#hawaii>
Telefonra gondolsz? Az véletlen került bele, de tényleg. Pont telefonáltam, aztán csak leqrtam az asztalra 😊
Azért milyen ügyesen beleraktál pár extra cuccot is, hadd nõjjõn az az e-peen 😛 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
DarkSector: én is felderítem a bolygókat, már elég sok rendszer 100%-on van. Néha nagyon érdekes mellékküldetéseket is ad a felfedezés.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
mindent felszedtem, megvettem kinyitottam összegyüjtöttem, minden mellékküldit megcsináltam, most indulok még csak tovább az omegáról!!!
😄
127ezer lóvé....és:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Semmi extra tehát. Mondjuk az figyelemre méltó hogy milyen módon oldották azt meg, hogy ne kelljen dupla dvd-s tokot adni 😄
Mondjuk azt mondják az x360-as verzió csomagolása sem jobb, sõt ott 1 sima papírtokban va na disc2.
pluhi:szerintem ez esetben pont akkor nem sérült volna a tartalom ha nem nyúl hozzá,ezzel a LÁZÁR PROJEKT meg REJTÕZÕ FICKÓ-val teljesen komolytalan és gagyi a fordítás szerintem😊 bár a lázár projektnél nekem csak a lázár szúrja a szemem,a projekt szerintem már teljesen köztudatban lévõ szó,szóval akárkinek mondanád tudná mirõl van szó míg a tervel megint csak a gagyiság felé ment volna a fordítás így erre csak 0,5 pontot tudok adni😄 rejtõzõ fickó az megérdemel egy 1-est,a többi dologról nem is beszélve😊)))
Positive Mental Attitude