Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
én is észrevettem a túrpisságot, egy 12.karakternek elõre ki van hagyva a hely a jobb oldalon, ahhogy bal oldalt Zaheed-nek.
remélem minnél elõbb kiadják majd, mert egyenlõre nem tudok róla, hogy kint lenne, és remélem lessz neki is kiszemelve majd egy bolygó, amolyan extra küldetésként, mint Zaheed-nek, mert az zsír...volt...
Kasumi-ról hol hallottál?
Mert egy kis hirt se irtak róla tudtommal eddig.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bah, IGN. ugyanazok a zsenik, akik leírták, hogy a Sentinel a legnehezebb kaszt. az a Sentinel, aki a kõ-papír-olló (avagy shield-barrier-health) játékban vadászrepülõvel játszik, merthogy mindenre van válasza... miközben Tech Armor megölhetetlenné teszi, sõt, még a sebzését is megdobja.
bah... IGN. mondjuk ettõl függetlenül nem kétlem h a Vanguard roppantul élvezetes kaszt és móka vele játszani, de szegény az elsõ rész dicsõségéhez képest sokat vesztett. a Sentinel esetében meg elég durván túlkompenzáltak, míg ezelõtt max fejbõl bután kinézni volt jó, amíg a csapattársak megölik az ellenfeleket, ME2-ben hogyismondjam... gusztustalanul erõs lett.
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler szót nem ismered tesem ,idióta faszkalap vagy.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
az EAtõl mondta nem rég valaki, hogy a DLCkkel próbálnak inkább vásárlókat szerezni, nem keményebb másolásvédelemmel, ez valahol jó út lenne, csak az egész rendszer eddig mindenhol szar. egyrészt 1-1,5 órás missionökért elkérnek 10 dollárt, ami szerintem 5el több a pofátlanság határánál. a másik meg az, hogy marha késõn érkeznek, hónapokkal a megjelenés után, és az elsõ végigjátszásba ritkán fér bele. vagy pl olyan hulladékot csinálnak, mint a fallout3hoz, amit sikítva törlök le fél óra után...
ÉG ÉS FÖLD a kettõ. És most nem a játékmenetre gondolok, hanem az enginere.
Míg a második rész ment maxon simán, itt még mediumon is döcög. Ami persze érthetõ, mert elsõ rész után csiszolták. De akkor is.
Ja és alt tab után nem megy 10fps fölé. Viszont dicséretes milyen imba lett ME2ben.
<#integet2>#integet2>
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Sajnálom is, hogy épp itt bukott elõ belõlem, mert a Bioware az egyik kedvenc gamer-cégem.
Viszont nagyon nem szeretem, hogy a DLC-vel próbálják húzni a mézes madzagot. A nagy többség szart sem ér, és igazából nem érdekel a "Brutálgyilkos-atomkurvajó-páncél" , mert az milyen fasza, pláne, ha ezért külön még fizetni is kell.
Játszom az ME2-vel, mert nem bírtam ellenállni a kísértésnek, leszedtem. De már elõ van rendelve a CE verzió, és meg is veszem, mert a Bioware megint bizonyított, zseniális a játék. De azt már nem szopom be, hogy a mittudomén milyen tankkal majd megint lehet mászkálni a bolygón, de most még nem, mert az DLC lesz. Röhej.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Cat02:
Igen. Az alap, egy fejlett változat, egy amit az egyik DLC tesz be és végül egy amit Legion ad mint fejlesztést de speciel ezt meg leeht szerezni a játék azon pontján is, ahol a karakterünknek lehet újabb fegyvert választani amihez érthet.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ám, most akkor 4 fajta sniper van ?
- Mordith lakása, Samara küldije közben jutsz el oda, nem árt ha van elég sok renegát/paragon pontja Shepardnak ha vicces végkifejlettet akar
- Zaeed személyes küldetése, ha a renegát utat választod (paragon esetén mást találsz)
- Tali felvételénél lehet egyet találni, kb ötszázezer Geth társaságában
- Tuchanka-n lehet egyet venni a tudós melletti terminálból
Ez najdnem 500 mb a hangok miatt! Ezért 650mb a többi Dlc-vel együtt!
Amúgy nem nagy szám egyedül a nehézfegyvert használom!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
van 1 új tag
van 1 új pisztoly
van 4 új ruha
van 3 sisak (szüveg)
van a normandy mellék küldetés..
és még mi az amit a dlc-nek köszönhetünk...
meik mellékküldetések vannak még, ami dlc-s?
igy 640-650 mb
csak az 500-as késõbb tették a csomagba...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szerintem nem is lehet átugrani addíg amíg nincsenek meg a tuningok a hajóra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert ugye Collector hajót szétkapja, de, wep nélkül, biztos más lesz
Nekem az elsõ rész olyan 25-30 óra volt mellékküldikkel mindenestül,itt meg páran már végig is tolták,valaki írta hogy olyan 8-10 óra alatt tolta ki....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Rámegyek, hogy Új Játék, és csak tölt, tölt, semmi, szóval nem kezdõdik el a játék...
Mi lehet a gond??
You\'ll Never Walk Alone
Valaki eltudná mondani hogy kell beimportálni a Mass Effect 1 részének mentését a második részbe?
Lehet hogy már írtátok de én még nem találtam meg!
Köszi a segítséget elõre is!<#worship>#worship>
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
csak eredeti játékba lehet a Mass effect 1-be lévõ karakteremet átültetni "betölteni" a Mass Effect 2-be?
sziasztok!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Na ki találta meg az összes Dog Tag-et? 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive