19778
-
Hoz_Hun #5885 Na, Talit nem próbáltad fel? Én vele mentem elsőre, hogy benne haljanak el Shepard spermái. -
#5884 A Geth pajzs megvéd ettől is:D -
#5883 Thane a legjobb arc.
Amúgy basznátok meg el tudjátok képzelni mit művel ez a szájbakúrt banner egy 1.8as egymagos laptoppal? :PPP -
#5882 óvszer 2 kredit.
De Mirandát már kértem a küldi elején, hogy kezdje szedni a fogamzásgátlót, mert nem szeretem a gumit.
Vagy megoldjuk máshogy :D -
#5881 Dehogynem. Kinek hiányzik egy nem kívánt terhesség a végső harc alatt?! -
#5880 Jah, női karival nem leszbizünk.. :D -
#5879 Nekem azok tetszettek. :D -
#5878 Meg magad is tudod őket etetni. -
#5877 Asszem, de vannak más halak is. -
#5876 Kelly édes, Miranda nem, meg női karival nem is pálya.
Nővel Kelly, Jack (tőle a hideg kiráz, rusnya kis punk) és Garrus/Jacob/Thane jöhet szóba. Akkor már Garrus, hogy megpecsételjük a barátságunkat és utána Kelly, hogy nyugalom legyen. A paplan szájú cerberus ügynök és a rekedtes orgyilkos nekem nem jön be, még női szemszögől sem jönne be egyik sem... -
#5875 A halaim megdöglöttek, mert még nem volt Kelly. Vajh tudok venni ugyanolyat még? :D -
#5874 Nekem az esik jól, amikor valami új flört jön. :D Mirandával is. Egyből rohantam hozzájuk minden küldi után. :))
Most már persze Miranda a "ha nyugodtabb lesz..." szöveget nyomja, így hagyom is. Most Kellyvel foglalkozom. :) -
#5873 Mer Liara nem nő és nem is férfi, meg a szexről is mások az elképzelései. Csak az emberek féltékenykednek.
Kelly csak akkor hal meg, ha béndzsa vagy és hagyod a legénységet veszni, nem sietsz értük.
Halakat és pockot lehet venni citadellán, meg más civilizáltabb helyeken.
Kelly-t akkor tudod felhívni a kabinodban az ottani kommunikátorral, ha éppen mással nem vagy románcban, csak vele nyomulsz. Ésszerű, mert olyankor az jön fel, akivel románcban vagy.
Igen, eteti helyetted a halaidat, de csak miután együtt vacsiztatok ott. -
krisztajo #5872 Ez érdekes. Én eddig eleve csak egyszer beszéltem vele és akkor eléggé közömbösen. Egyébként ha vele kavarsz attól még kavarhatsz mással is a csapatból? A kettő nem zárja ki egymást???
Talán megeteti a halakat is helyettem?
Apropó halak meg űrpocok, egyfolytában erről beszéltek.
De ezeket hol és hogy lehet beszerezni???
Én még csak egy hajó makettet tudtam venni a kabinomba.
Egyébként Kelly-vel azért nem gondoltam arra, hogy kavarjak, mert azt olvastam valahol hogy a végén meghal. Egy hullajelölt (Thane) meg elég a kavarásra.
Egyébként több csapattárssal is lehet romantikázni egyszerre vagy választani kell, mint anno az első részben?
Sosem felejtem el azt a beszélgetést! Akkor két társamnál nyomultam Liara-nál és Kaidan-nál. Aztán a srác odajött hozzám (Liara is ott volt épp), hogy most már válasszak, mert ez így nem mehet tovább. Mire én megkérdeztem mit szólna egy édes hármashoz!
Erre megsértődött és elment. Érdekes módom Liara nem jelezte, hogy neki gondja lett volna ezzel a felállással! -
#5871 Szvsz. nem muszáj ismételni ugyanazt, de néha jólesik. -
#5870 Jah, de az alap 3 kérdését nem kell mindig megtenni, ugye? mert 1000x is eljátszhatom vele, hogy milyen érzés a normandyán lenni, stb.. és akkor igen, elkapom. :D
De az új dolgok jók, mindig van benne egy kis flört a részéről is. :) -
#5869 Ez a játék igazán azoknak üt (főleg az ME1) akik végigsasolták többször az összes Star Trek-et, Babylon 5-öt, Star Gate-et, Alfa holdbázist, Raumschiff Oriont stb.-stb. -
#5868 Amúgy vannak jobb képek, csak melóból blokkolva van szinte minden. -
#5867 Amúgy Kelly-vel sokféleképpen lehet beszélni, mindig akad lehetőség, hogy benyald magad nála, de lehetsz totál elutasító is. Ő mesél is róla, hogy számára nem a faj, vagy a nem a fontos... :D Végülis ez a munkájából is fakad. Folyamatosan lehet vele flirt-ölni, lényeg, hogy egy alkalmat sem szabad kiahgyni. Azt is figyeli miket mond az ember a társairól, a múltjáról velük, meg az újakról, érzéseiről, kapcsolatairól. Ez a dolga, puhatolóznia kell és jelentenie rólunk (pszichoprofil). Én megkönnyítettem a dolgát, ha velem alszik, meg bejáratos a kabinomba a halak miatt, úgy könnyebben szemmel tarthat és kémkedhet utánam (engem meg nem izgat, hogy mit jelent a főnökének). -
#5866 -
krisztajo #5865 Nagyon minimális Star Trek-et néztem, nem igazán vagyok oda érte. És azt sem ebben a szellemben. Viszont érdekes nézőpontot ismertettél meg velem!
Én nem így álltam, hozzá a kérdéshez a női karimmal. Azt már én is észrevettem, hogy sasol rendesen, de a popozást nem vettem észre, igaz nem is foglalkoztam vele. A játék elején még volt egy eléggé kétértelmű megjegyzése, de nem törődtem vele. Ezek szerint neki mindegy milyen nemű a kapitány ha már imádni kell???
Juj ezek a képek nagyon durvák! Még a retro filing mellett is kibukok tőlük! -
#5864 -
#5863 Ja csak ha ott vagytok egy hajón, ami ugyanarra megy, ugyanazt csinálja, akkor most mindenki beszél mindenkivel? :)
Mondjuk lehet az is.. És akkor egy közös kosárban megjelennek a küldetések, amit összeszedtetek, és kompromisszummal mentek valahova. De persze ez sem könnyű, mert lemész Omegára, és valaki piál végig, másik meg megy a karanténba, az nem az igazi.. :D
De ha nem bonyolítja az ember ennyire, és tényleg csak lobby, hogy akkor ki az, aki erre a küldetésre megy, és GO, az más.. Viszont akkor azért jelentősen vágva van a dolgokból. De hát ez a multi is csak olyan lehetne, mint más játékoknál is... A single player és kampány az más, mint a multi, ahol nem igazán van történet.
De pl. operation flashpoint 2 nél közös küldik vannak, itt is lehetne.. Csak bizonyos mozgás korlátot azért be kell vezetni. :)) -
#5862 -
#5861 Ez nekünk is eszünkbe jutott:D De ha nagyon akarnák ki tudnák találni mit csináljanak a többiek a harcok közben. (pl. mindekinek lenne saját történet szála, külön lehtne szkennelni a bolygókat stb. illetve a hajót akár "lobbiként" is el elehetne fogadni. -
#5860 Nohát ha néztél TOS-t (Strar Trek the Original Series), akkor tudhatod, hogy Kirk kapitány mindig gondosan meghupákolta a friss és ifjú yeoman-okat, persze csak a hölgyeket. Utána/előtte meg is mentette/védte őket (mer az nagyon férfias és utána jól meg tudják hálálni), vagy simán elhulottak, mikor-hogy. Ennek a nemes hagyománynak tisztelegnek a készítők Kelly-vel, aki árgus szemekkel figyeli Istenként tisztelt kapitányát és igyexik a kedvében járni mindenben... :DDD
(amúgy poén, ahogy mindig próbál hátra kukucskálni ha arra jársz, miközben úgy csinál mintha nagyon dolgozna és kitolja a kis pospiját is szakszerűen) -
#5859 srácok, valaki világítson fel legyen szíves, hogy ez az egyszer aktiválható cerberus network-ös dlc letöltés hogy megy. megveszem a játékot a boltban, aktiválom a kódját, egyszer letölthetem a dlc-ket...és ha leszedem a játékot, majd megint visszaraknám? -
#5858 Jahh.. :)
Pont azt beszéltük egy ME-s kollégával, hogy milyen jó lenne ez Coop módban. :D Persze a harci módon kívül a többi nehezen kivitelezhető, ill. nincs sok értelme a leaderen kívül. :) -
krisztajo #5857 Köszi szépen, most már ezt is tudom. Ebből is látszik, hogy mennyire gyér vagyok angolból. -
#5856 aki eredetit használja annak a bonusz dlc-hez valo jogosultságát neten keresztül ellenörzi a program.Nekem is eredeti van de ennek ellenére tört játékot, és DLC-t használok ugyhogy em érint a probléma:) -
#5855 csak a cerberus network hírek. -
#5854 Interneten milyen ME2 játék van? Az online mire használható? Van multi?
Nagyon nem értek hozzá, nagyon hülye kérdés, sry. :) -
#5853 Bad Company 2 Béta se müködik elvileg valami probléma van az EA account szerverel. -
#5852 Na most már van gomb, de mindig bebugol egy varen és megölöm újra éled rögtön:D -
gyonax #5851 Tölts vissza:) Rendbejöttek a szerók, éljen:) -
Vlala #5850 A FAQ csak nálam nem működik? -
#5849 El se indult 1 kör se:D
Ja amúgy más EA szerver is behalt (BF). -
gyonax #5848 Akkor bebuggoltál valószínűleg... Hanyadik kör? nekem is volt egyszer ilyen, csak a visszatöltés segített... De most komolyan mi van a hiteleítő szerverekkel? social.bioware.com-ra se enged beloggolni:S -
#5847 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyomd meg a zöld gombot, ami ott lesz közel :D
És akkor jönni fognak.. De Baka mondja is, hogy nyomjad, hogy jöjjön a köv. próba.
-
#5846 De piros, nem tudom megnyomni:S