19778
-
#6970 Off:
Nekem ilyenek kellenek: Pulcsi és Sapka meg Póló Póló2 Sapka2 -
#6969 Aki renegát vonalat követ: a két nagy döntés (eretnek újraírás-törlés, bázis elpusztítás Cerberus átadás) ott is a renegát döntést választottátok? Mert gyakorlatilag ez lehet durva benne, és ott az ember szive szerint lehet paragont követne... :) -
#6968 Azt megtudnátok mondani hogy magyar nyelvű mass effect könyvekhez hol ha egyáltalán hozzá lehet e jutni? -
#6967 Én az első részbe 1x csináltma 1 Vanquardot akkor ugye úgy mentem hogy Wrex+Tali, és annyira megszerettem ezt a csapatot hogy minden karimmal már mindig őket vittem. ME2ben Mirandát+Talit bírom a nők közül, de amúgy meg Grunt és Légió is nagyon nagy sztem Most ha már renegát vagyok tuti elviszem légiót a Quarián flottára kíváncsi vagyok mi sül ki belőle xD
Amúgy meg ha bele gondoltok Shepard helyében ki lenne az a barom állat aki elvinné Légiót a flottára -
KP27 #6966 http://burn360.net/featured/women-mass-effect-2/
érdemes megnézni, a cikk alján van egy két elég pikáns kép a mass effect 2 hangját adó csajokról. -
#6965 Doom4: persze!
Böö: Nem lőttem le semmit, mivel alapból ugy mentetek el oda hogy szét kell bombázni :D -
#6964 Én most renegát karit kezdtem és ugye Zaeed küldijét is ugy csináltuk zsal nem mentettük meg az embereket, de azt el lehet érni hogy Zaeed is lojális legyen ha megmentem az embereket? -
#6963 ne mondj ilyeneket, mert pont most tartok ott, hogy a collector's base-ben kell megmenteni a csapattagokat:D szét fosom az agyam, olyan jó game:D -
-
#6961 Morinth-ról meg Dominate-ről kérdeznék. Gond az, hogy nem volt elég paragon pontom, így aztán nem lett meg az ability, amit papiron én elég jónak tartok, és hasznos lehet a második végigjátszás során. Kérdésem az, hgoy milyen tippetek van, hogyan tudom mégis csak valahogy megszerezni, a második végigjátszásra? Két dolog jutott eszembe:
1. Ha esetleg létezne paragon/renegade cheat, visszatölteném Samara loyality questjét, feltolnám a paragon reput, megszerezném morinth-ot, és végignyomnám úgy a játékot.
2. Vagy, ennek jobban örülnék, valami olyan savegame trainert szerezni, amivel utólag aktiválni tudnám az ability-t.
A gond csak az, hogy eddig egyik verzióra se találtam megfelelő progit. -
#6960 Szóval most azt mondod hogy nem kellett volna elpusztítanom a Collectors bázist?xD -
#6959 *hogy is mondta lol -
#6958 Nah, túl vagyok az első végigjátszáson. WOW. Hát nem csalódtam, a BioWare megint rátett jópár lapáttal. Rengeteg mellékküldetést hagytam ki az első gyors végigjátszás során, úgyhogy csináltam egy mentést, még mielőtt SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Baz, ha a mai sci-fi filmek ilyenek lennének...nagy fricska ez hálivúdnak...már a Metal Gear-sorozat kapcsán is ott volt bennem az érzés, hogy "ez az első olyan játék, amely minden tekintetben hozza a legjobb sci-fi filmek minőségét", de ez a Mass Effect sorozattal teljesedett ki igazán, sőt. Ez a sorozat nem csak hozza ezt a szintet, de halál lazán küldi vissza a legjobb forgatókönyvirókat/rendezőket a suliba. Ez a játék (játék?) óriási, gyönyörű, magával ragadó, abbahagyhatatlan, és nem is ragoznám tovább. Hogy is mondott Shepard a börtönigazgatónak? "Period."átmentünk az Omega 4 relén -
krisztajo #6957 Fantusz! Nem, csakis magyarul. Csak ékes anyanyelvünkön játszok szerepjátékokat és a Hunosító Teamnek hála elérhető hozzá a teljes magyarítás!
Na azért erre kíváncsi leszek a harmadik részben. Nem lennék meglepve ha ráadásképp még a főcebivel is megkellene a végén küzdeni!
Fenrir! Nekem tetszik azóta azt tolom, persze nem lehet összehasonlítani a ME-kel de könnyed kis levezetés. Ezen kívül megígértem egy nagyon jó barátomnak és végig is tolni. -
Pares #6956 Mármint:
ME1 Cinematic Trailer = ME2 In-Game
ME2 Cinematic Trailer = ME3 In-Game (?) -
Pares #6955 Ha azt vesszük, hogy az első részhez készített Cinematic Trailerek grafikája megegyezik a második rész In-Game grafikájával (ső esetenként még jobb is), akkor elképzelhető, hogy a harmadik részben ugyan ez fog eljátszódni. -
Pares #6954 Eternity Bar. Egy Salarian, egy Turian meg egy Ember beszélget. Ott jutnak arra a végkifejletre, hogy lehet mind csak hipnotizálva vagyunk, hogy szépnek higyjük az Asarikat. :) -
#6953 Ma megvettem a játékot, mert ez egész egyszerűen megérdemli.
Pedig az első részt nem ismertem, de a sok pozitív kritika után gondoltam,meg kellene nézni, milyen ez.
S kaptam egy csodálatosan kidolgozott történetű, izgalmas, szinte abbahagyhatatlan játékot, ami teljesen magával ragadja az embert.
Szerintem az utóbbi idők messze egyik legjobb játéka lett, aminek a polcon a helye. Úgyhogy egy collector's edition beugrott.
A bónusz DVD-n lévő cinematic trailer nem semmi, vajon mennyi idő kell ahhoz, hogy így nézzenek ki a játékok egyszer ?
:-) -
#6952 Hol is van ez a párbeszéd az asarikról meg az ideálokról?:S -
#6951 Ezt épp ma láttam én is :D
Beteges, főleg Garrus... izéje lepett meg :D meg az a csahos tekintete :D -
Pares #6950 Olvadok! OLVADÓÓÓK!!! -
#6949 Nem sorsolják ki, hogy valamelyik szerencsés játékos, amelyik helyesen válaszol 3 ME2 kérdésre, hazavihesse? :)) -
Forcee #6948 szasztok
mi alapján döl el h kik halnak meg a végén? -
Pares #6947 -
#6946 Van rá esély, PESeztem. De mostanában már nem, és a fórumot sem látogatom. :) -
Pares #6945 Békés és szebb világ? Együtt a többi fajjal? Hah! Nézz csak szét a Galaxisban. Az Asarik gyakorlatilag mindenki fölött uralkodnak, mint korábban kifejtettem, természetüknél fogva is amolyan vírusokhoz hasonlítanak, sőt, egy párbeszéd még azt a lehetőséget is felveti, hogy minden fajt hipnotizálnak valahogy, hogy az adott faj ideálja szerint szépen nézzenek ki, szóval átverés az egész, hogy mégtöbben legyenek.
A jelenlegi vezetők tojnak a totális pusztulás lehetőségére. Arra is tojnak, hogy százezrével tűnnek el az ember kolóniák. Egyszóval az egész emberiségre tojnak magasról, már az elejétől kezdve, és ha esetleg a Council is az emberek vezetésével működik, akkor se változik semmi, pár csőlátáső politikus miatt (szerencsére még ott van Anderson).
A múltban is temérdek vér tapad a kezükhöz. Először is, miután az évszázadokik elhúzódó Rachnik elleni harcban nagyon vesztésre álltak, a nukleáris télben és kőkorszaki viszonyok közt élő, de rendkívül szívós Kroganokat látták el modern technológiával, és őket használták a Rachnik szinte totális kiírtásához. Aztán miután a Kroganek túlságosan elszaporodtak, akkor meg őket kezdték el kiírtani, a Genophage-el. Nagyon úgy néz ki, hogy az emberiséget is csak eszköznek használják szükség esetén, cserébe nagy ívből leszarnak. Neeem, kéremszépen.
Valld be. Béke és szebb jövő egyedül csak a Cerberus Galaktikus Birodalmában jöhet létre! Legalábbis nekünk, embereknek! A többiek meg kit érdekelnek, ha most meg ők szarnak le minket! Én az első adandó alkalommal létrehoznám a Birodalmat, és a játék során is mindenben támogattam TIM-et. Remélem lesz rá egy lehetőség, hogy a Council tagokat kinyírjam és az egész kócerájt megszűntessem. Az új Galaktikus Birodalom élére pedig TIM áll, Shepardal, mint Galaktikus Igazságosztóval a jobbján!
-
#6944 Nah jó tényleg megyek mert elolvadtam:P Sziasztok, jóéjt! -
#6943 xDD ezt jól meg mondtad! -
#6942 Nah jóccakát :)
-
#6941 hat O-o-ooo ezen en is filoztam.. itt mindenki mindenkivel mindent csinal aztan kesz :D -
#6939 Garrusnak a vaginájából jön ki a farka JÓL LÁTOM?XDDDDD -
#6938 TEEE?:D Persze...maradjunk annyiban hogy a 2.:D -
#6937 Nah én megyek skacok! Jóéjt mindenkinek, és további jó beszélgetést a világ legjobb fórumán a világ legjobb játékáról:P
Miranda -
Pares #6936 Nem igaz, mert én! :) -
#6935 garrus es tali :D
18+ !!! -
#6934 Szerintem én vagyok a föld legnagyobb Miranda és Yvonne fanja :D -
#6933 Jó, ezt aláírom. Dekoratív a hölgy :) -
#6932 Nekem aztán mindegy csak Miranda legyen! -
#6931 Kár, hogy nem a fekete rucijából hámozza ki magát :) -