Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Azért az elsõ részben a spectre fegyverzet, meg az überbrutál táp fegyver ill armor addonok + biotic ampok óriásit dobtak a játék újrajátszhatósági rátáján szerintem.
Most csak azért fogok belekezdeni megint, hogy másik kasztot megnézzek illetve megdugjam Kellyt is. 😄
๏̯͡๏﴿
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Komolyan mondom, úgy dobálóztok ezekkel a szavakkal...
Az az ammo, amit meg annyira hiányolsz, ugyan úgy benne van a játékban, és fejleszteni is lehet...
Elsõ részben oké volt a helyzet, mert már citában megkaptad wrexet, meg garrust, ashely és kaidan adott volt, liaráért meg második küldetésben kellett menni.
Itt a játék nagy része azzal ment el, hogy a csapatot építetted, ergo akiket a végére hagytál, hogy felbéreld, lehet, hogy azok voltak a számodra legjobban tetszõ karakterek, de hát mi van akkor, ha Thanet béreled fel utolsóként kiderül, hogy õ a legjobb karakter számodra (másodjára játszásnál ez lényegtelen ugye, akkor már ismersz mindenkit) és a játék felén már rég túl vagy, nem élvezheted a vele való együttmûködést annyi ideig mint szeretnéd.😊
๏̯͡๏﴿
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
rengeteg karakterünk van, és én már az elsõ részben is próbáltam úgy játszani, hogy lehetõleg senkit ne hanyagoljak (Wrex mondjuk 80%ban így is minden csapatfelállásban benne volt), na hát itt ezt konkrétan lehetetlen megoldani😊
Fájóak ezek a butítások, így is kurva jó a játék, bár az elsõ rész történetileg masszívabb (Iloson a VI párbeszédnél a fejemet fogtam, hogy úristen ez gecijó😄 , a játék végén meg majdnem sírtam...) itt is megvannak a hatásos jelenetek.
Ja és amiért még nagyon hiányolom a fegyver tuningot:
Elsõ részben volt a High impact ammo vagy micsoda. Egy lövéssel túlmelegítette a shotgunt viszont volt rajta valami 1000 newtonos becsapódási erõ, raktam még mellé inferno bullettet talán, a másik addon meg nem a túlmelegedés csökkentõ volt hanem pont ellenkezõleg az ami rádobott a túlmelegedésre viszont a sebzést drasztikusan növelte.
Az eredmény egy lövéstõl elszálló Geth Destroyerek még legnehezebb fokozaton is, Vanguarddal nyomva, jött a hardkór enemy team, egyik kapott egy lövést a shotiból, insta death a másik kapott egyet a shotgun specko lövésbõl az is insta death, a harmadikat meg lifttel meg throwwal kidobtam a pályáról, és paff ennyi volt egy Geth Destroyer/Prime csapat.
Hihetetlen pusztításokat lehetett véghez vinni, imádtam.
๏̯͡๏﴿
Good riddance! <#eljen>#eljen>
De ott legalább a képzetségek miatt néha nem a harchoz hanem a hack meg zárnyitáshoz kellet a csere itt mivel azt is megszünteték teljesen végigtudod tolni két állandó taggal / a saját küldijeiket leszámitva / az egész játékot.
Engem meg ez baszott legjobban az elsõ részben. A fegyverekre kellett pakolgatni, hogy _véleményem szerint nem érezhetõ_ fejlõdést kapjak a fegyverek használatakor. Raádásul a játél lore-jával sem volt valami jó viszonyban, szerintem.
Más játékban el tudom képzelni, hogy fegyver hatékonyságot fejlesztgess, de nem itt, nem Shepardnál... Valamiért, egyszereûen nem...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
๏̯͡๏﴿
Khm. Mármint az egyáltalán nem észlelhetõ fejlõdés...
"Itt most legalább egyáltalán nincs fejlödés"
Úgy érted nagyobb léptékben van a fejlõdés...
Ja, kérem, aki soldier-rel játszik, az szinte csak ammo képességeket kap, azokat egyébként be se kellett volna tenni a játékba, azt ne mondják, hogy valami ötletesebbel nem tudtak volna elõállni. De aki soldier-nek indul, az magára vessen, az elsõ részben sem arról volt híres, hogy marha változatosan skilleket használ.
A fegyverhasználatot sajnálom én is, a rápakolt pontok jóvoltából ott érezhetõ különbség volt, fejlõdni kellett a hatékonysághoz, itt... mindegy, új játék, új rendszer. Teljesen jól mûködik ez is. Bár azért azt vártam volna a BioWare-tõl, hogy esetleg lesz egy második, ne adj isten harmadik páncél is, amit a csapattagokra aggathatunk, nem csak ilyen resident evil beütésû ruhacsere.
A fegyverek maguk... na most komolyan, az elsõben lehet, hogy statpontokban egy-egy kategórián belül különböztek a fegyverek, de a mûködésük, ezáltal a játékmechanikai szerepük ugyanaz maradt. Assult rifle, assault rifle. Ugyanazt tudja, csak más picit más számokkal. Ebben van összesen két darab (az extrákat nem számolva), de azok használata között látható különbség van. Vagy talán szembetûnõbb a mesterlövész puskáknál.
@JethroHUN Emm. Grafikát lehet állítani. Nézd csak meg jobban a config tool-t vagy akár az in-game menüt.
A nehézfegyverek közül a Blackstorm "Black Hole Gun" tetszett legjobban. 1 lövésre 5-6 ellenfél beszippant és felrobbant, brutál.
De mint írtam, fegyverek terén is várhatóak DLC-k. Meg mellékküldetések is jönnek a Hammerheaddel, nameg Kasumi, az új csapattag... Majd ha készek.
Most megcsinálták azt, hogy a csapattársaknak csak két fegyverük van összesen, ergo nincs az, hogy hasznavehetetlen fegyvereket is magukkal hordanak, de az a kettõ amit használni tudnak abból sincs választási lehetõség sok.
๏̯͡๏﴿
Itt most legalább egyáltalán nincs fejlödés most másodjára direct ugy játszok hogy minden skillre raktam egyet és többet nem.
Most vagyok lv18 és ugyanugy darálok insanen mintha mindet kiosztotam volna.
A gyujtó és krio löszer minden ellenfél ellen elég az meg hab a tortán hogy második végigjátszásra megkaptam a begyüjtö gépkarabélyt ami lealáz mindenkit.
Garrus ,Zaeed ,meg a karim azzal toljuk nem áll meg senki elötünk.
elismerem elsõ részben kaotikus tudott lenni az inventory egy idõ után, de ezt nem úgy kellett volna megoldani, hogy kiveszik az egészet.
๏̯͡๏﴿
Mert az ME1-ben mi mást kellett csinálnod? Fõleg hogy még újra se kellett töltened a fegyvert. Az elsõ részben tényleg nem csináltál mást, csak lõttél és lõttél. Most van területsebzés is, stb.
"És még kisebb játék terek, sokkal"
Lemérted? Én nem vettem észre ilyet. A Mako-s pusztaságok meg nem hiányoztak.
Pisztolyokból van 2, a Predator meg a Carnifex (az elsõ gyorslövésre jó, de gyenge, a másik olyan, mint egy kéziágyú, de pontatlanabb)
Az SMG-bõl is sajna csak kettõ van, a Shuriken meg a Tempest (az elsõ hármas sorozatokban lõ, szóval pontosabb, a másik meg teljesen automata, de pontatlanabb is)
Assault Riflekbõl már jobb választék van, pontosabban 4 darab, amelyek közül mindnek mások a tulajdonságai: Avanger (teljesen automata, viszonylag pontos, kisebb sebzés), Vindicator (hármas sorozatok, nagyon pontos és viszonylag nagyobb sebzés), Revenant (automata, nagy sebzés, de pontatlanabb), Pulse Rifle (csak Hardcoreon vagy Insanityn lehet megszerezni, hasonló hasonló tulajdonságai vannak, mint a Vindicatornak, csak full auto, különlegesen erõs az Armor ellen, de gyengébb a pajzsok ellen, mint a többi AR).
A Shotgunok közül 3 van, az elsõ Katana, ami arany középút a sebzés és lõvésgyorsaság közt, a második a Scimitar, ami gyorsan lõ, és a Claymore, ami brutál erõs, de lassan lõ...
A Sniperekbõl 4 darab van, az Incisor, ami DLC-s, pontos, de kisebb a sebzése (azonban egyszerre 3-at lõ), a másik a Mantis, ami szintúgy közepes minden tulajdonságban, aztán van a Widow meg a Viper, amik szintúgy megosztoznak abban, miben jók.
A nehéz fegyverek közül van a legtöbb, ha a DLC-ket is beleszámítjuk. Összesen 6db van, ami véleményem szerint nem számít kevésnek, fõleg, hogy mindnek egyedi tulajdonságai vannak.
Meglehet nézni hogy a BG-töl hogy jutotunk el idáig lejtmenetben és az a legdurvább hogy még igy is a Bioware játékai a kedvenceim mert a többihez képest ez még mindig a csucs.
újra raktam a movies mappát de ezzel anyit értem el hogy visszajött a legelején lévõ elõ betöltõ képernyõ befagyás és kész
más valami jobb ötlet?
Ettõl még a játék tetszik, de nekem sokkal barátságosabb volt, az elsõ rész, ahol el lehetett szórakozni a csapat feszerelésének összeállításával, s a képességeknek is megvolt az értelme.
Kezdõként elég volt csak belenézni egy mesterlövész puska távcsövébe, rögtön szédülni kezdett a karakter, a képességet fejlesztve lett halálos kezében a fegyver - itt pedig legfeljebb a lõszerválasztással, illetve a fegyver fejlesztéssel kimerül a variációs lehetõség.
a konzol miatt lett gyp szintre butítva a játék, semmi fejlõdés, az lv30 és a pár skill, ami csak lõszer, az csak úgy dísznek van :/ persze hasznosak de az ME1 hez képest, semmit nem kell csinálnod csak lõsz ennyi. Páncéloknak sincs értelmük mert a pajzs a szintõl függ. Szal mindegy h melyikbe mész, most tudsz 5-10% tolna az ammon, hp-n stb.
És még kisebb játék terek, sokkal 😞 A többi az mind szuper, történet, grafika de... hát itt a sok hiány.
Amúgy az h lehet h még grafikát sem lehet állítani??? full xbox konvert az egész. Nem szidom a gamet mert bejön, kedvencem ME1 után.
Bár egyértelmûen kevés fegyver van, de kötve hiszem, hogy ezt nem aknáznák ki DLC-kkel.
Aztán ott voltak a gyártó cégtõl függõ elõnyök is (egyik nagyobbat sebzett másik pontosabb volt)
Ezeket persze mind felülírta a Spectre fegyverzet ami szétkúrt mindent olyan erõs volt😄
Itt meg van 2 választási lehetõség amibõl az egyik csak simán jobb?!
Semmi statisztikai adatok, csak annyi, hogy ez a fegyver upgradeli ezt a másikat.
Most akkor mire való a weapon locker?
๏̯͡๏﴿
A game.co.uk-rõl rendeltem meg a játékot. Elvileg el is postázták 27-én, de még mindig nem jött meg, a szállítási idõre 3-5 munkanapot írtak.. Szerintetek ideje nekilátni érdeklõdni, hogy mi a bánat lehet?
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
Omega fegyverreklámok a Vorchákról = megoldás?
Vorchák kapnak segílyt?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n