Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Meg így tudsz felfelé mászni, ha épp szükséges.
Problem #5 : Mass Effect 2 Black Screen Problem / Mass Effect 2 Black Screen on Startup/Midgame then Crash to Desktop
Fix 1: Videó kártya beállításainál (Nvidia vezérlõ vagy ATI Catalyst) a Vsync legyen Auto/Default vagy Bekapcsolt állapotba. Ki kell próbálni, hogy melyik mûködhet.
Fix 2: Legfrissebb videó kártya driver használata
Problem #16 : Mass Effect 2 IFF Crash/Black screen problem (Reaper IFF crash)
Solution :
IFF problem (black screen)(egy magos AMD proci esetén):
1. eredeti videó fájlok bemásolása a …\BioGame\Movies\ mappába
2. indítsd el a játékot, de NE nyomj meg egy gombot se!!
3. várd ki, amíg elindul a trailer (arra már nem térnek ki, hogy végig kell-e nézni.
4. töltsd be a mentett állást
5. nyisd meg a csillag térképet
Ennyi...
Mass Effect 2 "black screen" megoldás
Aki most készül ATI+Win7 kombóval végigjátszani a játékot, tegye a következõket:
Amikor elkezded a játékot, telepítsd a no intro fix-et, majd addig ne is csinálj semmit, amíg el nem jutsz az ominózus hibáig. Akkor pedig keresd meg a DVD-t és rakd fel róla az összes videófájlt a “load_f01.bik” és a “load_f06.bik” fájlok kivételével. Ekkor már folytathatod a játékot, de csak a Resume gombot használd, mert új játékot addig nem tudsz kezdeni, amíg az összes intrót újra el nem távolítod. Ja, és ne használj trainert, mert az az utolsó videók egyikénél megakasztja a játékot (utolsó pálya, menekülõs rész: hajó feljön a semmibõl, megfordul éééééés…. kifagy.).
Ha ezek közül se segít semmi, akkor nem tom mi van.
Próbáld google-t további megoldásokért mass effect 2 black screen
space a futás, a coverbe gugolás, és az átugrás is egyben
๏̯͡๏﴿
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ne moderáljátok😄
๏̯͡๏﴿
A hatkerekû páncéldoboz helyett egy kisebb sikló realisztikusabb lett volna, de ezzel a 90 fokos emelkedõn felmászó, sziklák ormán pattogó, nulladik elembe csomagolt csodamasinával nem tudtam igazán megbarátkozni.
Hiányolom a "mékózást" a második részbõl, de csak egy felszín fölött sikló jármûvel, amiben nem kap agyrázkódást az egész csapat <#vigyor5>#vigyor5>
๏̯͡๏﴿
"Producer Adrien Cho told the Guardian that one of the worlds you visit in Mass Effect 2 is a space station called Omega, which is designed to resemble a 1980s Ridley Scott movie, especially Blade Runner."
Gratulálok Bioware! Nekem maximálisan áthozta a hangulatát ennek a remek filmnek!
<#worship>#worship>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
๏̯͡๏﴿
Meg ott az orális szex is ahogy arra a doki is kitér...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ismét megkérdem: csak én vagyok az egyetlen, akit Omega utcái meg azok hangulata nagyon kemény Blade Runner-es fílingre emlékeztetnek?(magyarul: Szárnyas Fejvadász)
Aki még nem látta a Blade Runner-t, az nézze meg most! Kötelezõ darab! Minden idõk egyik legnagyobb Sci-Fi filmje! A korához képest még köszönõ viszonyban sincs az idejemúlt kifejezéssel...Hihetelen egy film. És hogy azt a sötét, piszkos hangulatot itt is megkaptam, valami hatalmas élmény volt!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
no intro fix kitörlése nem vált be
๏̯͡๏﴿
A helyszínek is pöpecek, Omega nekem nagyon tetszett.
Tiszta dárkos:d lett a játék, remélem a rengeteg karaktert akikkel megbombáztak a harmadik részben lesz lehetõségem eleget gyakni.
๏̯͡๏﴿
Lehetõségek korlátozása... ez jó...<#nevetes1>#nevetes1>
Ha már a ló oldalairól van szó, akkor elég sokan itt is nagyon, de nagyon durván átesnek a ló egyik oldalára. Úgy látszik viszont, hogy egy ilyen jó játéknál nehéz a lovon nyugton maradni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
anti hero
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
amugy nekem az elso reszben levo MAKO autozasok is nagoyn bejottek, volt egy par igen mostoha bolygo, sztem feelinges volt, megha eleg benan csinaltak is meg
ja meg valami ami tetszik (2 dolog egyutt) - 1. renegatkent tolom most, terminatorszemu shepard meg tiszta ektelen forradas mar mindenhol - nagoyn nagy
2. ehhezkapcsolodoan a renegat/paragon interakciok az egerrel - baszott nagy rendszer - imadom
tuchankan belefejelt egyik beszologato krogancsicskaba shepard hangosan felrohogtem
anti hero
Nem próbáltam amúgy,... nálam mindenki életben maradt.
Dicséretre méltó, hogy a fejlesztõk nem egy Mass Effect 1et adtak ki más történettel, csak amikor az elsõ rész hibáit javították, kicsit átestek a ló túloldalára szerintem.
Na kb abbahagyom a sírást, csak ezt valahol ki kellett adnom magamból😊
๏̯͡๏﴿
nekem mind a tortenet mind a helyszinek nagyon bejottek. Citadel kcsi, de sztem nagoyn hangulatos. ez a bolyo a haldoklo csillaggal, ahova Taliert mesz, es arnyekba kell bujnia napsugarzas elol : OMG kurvanagy..
még ilyet MÉG MÉG
ja es a hajo is uberbrutuszfaktusz tetszik, bar az elso normandy is csucs volt
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
az a helyzet, hogy nekem jobban bejött a komplexebb rendszer, és ez a butított több fejfájást okoz.
ez van kurva intelligens vagyok már annyira, hogy reggeli közben is a relativitás elméletrõl tanácskozom, és az ennél alacsonyabb szintû eszmék már kihaltak belõlem.
๏̯͡๏﴿
butítás a felszereléssel + szintlépéssel kapcsolatos, ezt fájlalja nagyon a szívem
a rengeteg karakterrel meg pont, hogy hiányolom, hogy sokat játszhassak mindegyikkel. Így is 45 óra volt elsõ végigtolás, de én nem bántam volna, ha 60 is benne van mondjuk, ha a jutalom az, hogy mindenkivel számomra elegendõt aprítok közösen.
Viszont ammot szóba hozva jó, hogy van lehetõség meg lehet fejleszteni (bár az egyben is fejlõdött ha erõsebb változatát használtad szóval megint elsõ résznél a szerva😄 ) de ugye ott van az, hogy x csapattársnak nincs egyáltalán semmilyen féle ammoja, amit lehet kiküszöbölni a squad ammo fejlesztéssel, csak egy ilyet meg pl nem mertem behúzni a karakteremmel, mert nem tudom, hogy mûködik ez az új mechanika.
Úgyhogy most a tapasztaltak jól figyeljenek, meg segítsenek, mert második kijátszásra már fix csapattal megyek szerintem, és aszerint tervezem meg kinek milyen skilljét pimpeljem.
Ha pl vanguard vagyok és squad inferno ammot használok, de magammal viszem Jacket akinek van Warp ammoja, akkor melyik használódik? (ezzel együtt mondjuk pazarlásnak is érzem kifejleszteni a squad ammot)
plusz ki mire esküszik? cryo vagy inferno ammo?
๏̯͡๏﴿
Nekem semmi újat nem hoztak bele, szinte minden végigjátszásban ugyan azokkal az upgrédekkel meg fegyverekkel és páncélokkal mentem a végén. Mindig ugyan oda lyukadtam ki. Annyi a külömbség, hogy egy kurvára idegesítõ, szeméttel teli inventoryt is kellett rendezgetnem, meg folyton eladni a sok szemetet, vagy omni-gélre alakítani, ha már úsztam a pénzben. A végén meg már szó szerint Omni-gélben is...
Amúgy nincs, nincs más pénzforrás.
anti hero