19778
  • Fenrir
    A történet miatt mindenképpen érdemes.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy egy kérdés: most egy ME1-ből importált karakterrel játszok ahol megmentettem a tanácsot a végén. Amikor beszéltem velük a Fellegvárban akkor azt mondták, hogy segíteni nem fognak, de visszaállítják a Fantom státuszomat. Ez tükröződik valamiben a továbbiakban? Pl új küldetés vagy jobb árak a kereskedőknél? Eddig a default ME2 háttérsztorival játszottam csak ahol a tanács az első rész végén megsemmisült.
  • Pares
    Nem lehet megmondani, hogy miben jobb és miben rosszabb, mivel mindenkinek más a véleménye. Annyit azért megkockáztatok, hogy jobban optimalizálták az első részhez képest. Próbáld ki, mindenképpen megéri.
  • horpeti
    Mit tudok elrontani ebben a sima műveletben, hogy nem nyitja meg? rendszergazdaként indítottam az editort.
  • horpeti
    save editort használnám. Elindítom, open, megnyitnám a savet.. megnyitom, de semmi nem történik, minden üres maradt. Akkor valszeg nem nyitotta meg, mi? :)
  • MrStokes
    Egyebkent tetszik az elso resz, a fo torteneti szal eleg hangulatos, csak azok a franya mellkekuldik unalmasak kicsit.
  • MrStokes
    Udv!

Jelenleg egy elso resszel jatszom. Erdekelne, hogy a folytatas mikben tudja az elodot felulmulni, vagyis mik azok a dolgok amik jobbak lettek benne, es mik azok amik esetleg rosszabbak az elodhoz kepest.
  • Pretorian
    Amikor a collectorokkal találkozol, mindig ott van. Az meg hogy mit mondd, attól is függ, hogy ki van veled a csapatban. ;)
  • Pares
    Nem is tudod, mit hagysz ki...

• readswift
    Próbáld ki Hardcore nehézségen ugyanott, hálás leszel hogy egy lövésből búcsút inthetsz a reapernek.
  • Bhalage
    nem ; (
  • zsotesz
    na még harmadik végigjátszásra is találok újdonságot, Ish küldetésére találtam egy második lehetséges lezárást.
  • horpeti
    Fú nemtom ki adta oda a Shepardja kódját, de tök jó.. Most kezdtem vele egy paragon adeptet. :)
  • Pares
    Pont ez benne a jó! :)

Nem olvasod a hivatalos fórumot? Ott minden második hozzászólásban benne van az alábbi internetes mémek egyike:

"ASSUMING DIRECT CONTROL (of this [tetszőleges szó])"
    "RELEASING CONTROL"
    "Ah, Yes... [tetszőleges szó], we have dismissed that claim."
    "I'm Commander Shepard, and this is my favourite [tetszőleges szó] on the [tetszőleges szó]."

Hogy csak egy párat említsek...

• Bhalage
    vágom kiről beszélsz de akkora szövegeket azért nem nyom...
    assuming control -> heccsát -> profit ?

van 3 sora a játék végén azt tsáá

• horpeti
    Adeptnak mit javasoltok insanityn extra skillnek?

Ha már olyan nagy biotikus és a szingularitást nyomja az ember, akkor talán fölösleges a Dominate-t adni. Bár egyértelmű, hogy az nagyon erős skill. csak akkor tök mindegy, hogy milyen karival vagyok, Sentinel is tudja ugyanazt, nem lesz izgisebb a játék... :)
  • makkandis
    Tudja valaki, hogy a Firewalker dlc mikorra várható, mert azt láttam hogy Kasumi április 6-án fog kijönni, de a tankunkról nem láttam semmi pontos adatot, csak annyit, hogy március vége.
  • Pretorian
    Hö.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A reaper aki a collectorokat irányítja.
  • penge96
    Köszi.
  • Pares
    Például.
  • penge96
    Na hello, most egy kicsitt off-olni fogok...

Szóval az lenne a kérdésem, hogy van egy 5 megás netem, és modemen keresztül kurvajól is megy, 100%-os a kihasználtság, viszont a routeren keresztül meg bűn lassú az egész 1%-os kihasználtsággal...ma vettem egy új routert is, azzal se jó...és nem tudom mit csináljak, mert 2 gép van használatban és megkéne valahogy osztani, de routerrel lehetetlen mert tiszta szar...

Szóval ha valaki tudna valamilyen tippet adni annak örülnék...
  • Bhalage
    he?
  • Pretorian
    Ez a Harbinger mekkora szövegeket nyom. Kár, hogy csak egy rakás fémhulladék marad belőle a harmadik rész végére (ha minden igaz).
  • Bhalage
    nekem ott a Subject Zero aoe biotic durrantasa sokkal hasznosabb es mokasabbnak tunt :D mondjuk azt minden pakkon el lehet nyomni es cska ugy ropkodnek a kisgeciek
  • readswift
    Derelict reaperre a legjobb pedig.
  • Pares
    A kép alapján lesz is...
  • Fenrir
    Nem bánnám ha lenne több darab a páncélokhoz.
  • Pares
    Nemtudom, hogy észrevettétek-e, de Shepardon valami új páncél van, vagy új darabokból összekombinált N7-es. Új páncél/darabok várható(ak)?
  • mooo
    http://www.getpersonas.com/en-US/persona/82093
  • Bhalage
    véresen
  • gfreak
    na ez egész hasznosnak tűnik :D

ti hoygan szeretitek a Collectorokat? Én jól átsütve :DDDD
  • Bhalage
    nekem eddig az atomcsapasmero stukker jott be a legjobban, bar cska a larvara meg meg egy gunshipre hasznaltam egesz jatek soran :G
  • Fenrir
    "Az újabb ingyenes DLC-ben a Cerberus Arc Gun-t, a kísérleti nehézfegyvert köszönthetjük. A fegyver ionizálja az ellenfelet, és lézerrel megsüti. Az Arc gun két másodpercig tölti fel magát energiával, majd félelmetes erőt lövell ki magából. A becsapódás helye körül állókat is megsebzi az elektronrobbanás."

Cerberus Arc Projector

Letölthető a Cerberus Network-ön keresztül.

• wedge31
    Egy jó hir az általam legjobban várt DLC-röl.

Mass Effect 2 DLC 'Kasumi's Stolen Memory' lands on Apr. 6

After downloading the DLC, players can get in touch with Kasumi on the Citadel, either in the middle of an ongoing Mass Effect 2 game or after the completion of the main story (lesson learned from Mass Effect 1 DLC!). Once recruited, Shepard aids Kasumi on a secretive mission of recovery, which requires a suave disguise and a run-in with an influential and predictably corrupt art collector. The content, which also provides the "Locust" SMG, a flash-bang grenade loyalty power and a new Achievement, should take about an hour and a half to complete.
  • Fantusz
    Arra azért figyelj, hogy a cspatodon belül lesz néhány kérdés, amit a paragon, vagy renegate képességiddel tudsz megoldani.
    Ezzel nem lesz gond, ha természetesen viselkedsz, tehát egy paragon karakternél belefér az, hogy akció közben hoz néhány renegate döntést, de azzal el lehet cseszni a karaktert, ha valaki 50%-ra feltornázza a meggyőzés képességet, s elkezd szándékosan a megfélemlítésre "bohóckodni", amivel azt éri el, hogy egyik képessége sem lesz elegendő a konfliktusok megoldására.
    Normálisan játszva el lehet érni, hogy az egyik képesség maxon lesz, de a másik is 20-30%-ig felkúszik, paragon karakterrel is gond nélkül bevállalhatsz néhány keményebb, de logikus döntést.
    Paragon karaktertől nem logikus döntés Ardat-yaksit a csapatba venni, de egy arrogáns kroganra minden gond nélkül rárobbanthatod a gázvezetéket, nem olyan gyakoriak ezek a lehetőségek, hogy nagyon felrehúzza a Sheparod tulajdonságait, még akár az is belefér, hogy a finomító munkásait veszni hagyod, hogy Zaeed végezzen Vidoval (ez pedig komly döntés, 15 renegate pont a jutalma)
  • adamfesto
    Köszi, most tanulom csak a game-et. Akkor mindkettőt begyűjtöm. As'szem olvastam valahol hogy a válaszok számát is növeli ha sok van minből.
  • Pares
    Kicsit széttörve, de azt is megszerezheted a DLC-ből...

• KP27
    de nekem a sisak is kéne. illetve leginkább az kéne.
  • Pares
    Thane küldetésében az a csávó nagy volt! Elkezdett kérdezgetni, aztán hirtelen beugrott a Renegade interrupt, mondom kipróbálom, max. elküldi melegebb éghajlatra, a faszt! Kapásból gyomorszájon ütötte, a csávó úgy dőlt el, mint egy hulla, erre Shepard: "Sorry kid."

• Pares
    Ezt a topikot nézd át.

(Annyit elárulok, hogy a 9. oldalon van az első rész Onyx Armor-ja.)
  • Fantusz
    Paragon-renegate külön skálán mozog, "angyalt" nem érdemes játszani, mert úgyis lesz némi renegate pontja a Shepardodnak (pl. ha Kellyt meghívos vacsorázni ugyanannyi paragon pontot kapol, mint renegatot, pedig a csajnak igencsek hízeleg a vacsorameghívásod).

Nem kell feltétlenül a renegate megoldást választani, valószínűleg jön majd egy paragon lehetőség is, de ha szíved szerint gonoszkodnál a veled szemben állóval, nyugodtan megteheted.
    (Mordin küldetésében miért ne lobbantanád lángra a veled igencsak arrogánsan viselkedő kroganokat? - a viselkedésével kiprovokálta.
    Thane küldetésénél viszont nem feltétlenül kell lecsapni az eléd toppanó ört, ő csak megkérdezi mi a fenét keresel ott, s ha nem bántotd, a következő opcióban paragon megoldás is lesz)