Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a fegyver igazából csak pajzsok ellen hatékony. A leírása szerint hatékonyságban a Vindicator-ral van egy szinten de ez nem igaz sajna. Pajzsok ellen sokkal jobb, viszont páncélzat és úgy általában bármi más ellen a teljesítménye az alap assault rifle-el egyenlõ.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bártulaj is jó arc <#eljen>#eljen>
BattleTag: zydar#2910
Második karakterrel úgyis meglesz a 30.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
A múltunkból elõkerülõ, feladatot adó múltbéli egyén az a dilinyós egykori rajongó. Na hozzá kötõdik igazából 1 feladat (igazából 2 alrészbõl áll). Õ az aki a bártulaj idegeire megy az Illium-on. 😊
Lvl 60-as csókát áthozva viszont menne a dolog. De nem mindenki rendelkezik ilyen karakterrel importra. Ez meg még további 2 szintet jelentene, amihez 2 DLC is ad további megszerezhetõ pontmennyiséget garantálva az egyszeri végigjátszásból begyûjthetõ pecsnit ami csak 30-as szintet elérve kapható meg. De végülis valamivel ösztönözni kell az újrajátszást is nem? <#ravasz1>#ravasz1>
Az elsõ karakter után már minden új delikvens kapja a +25% Xp-t, ami jókora bonusz pontszám. Végülis olyan, mintha csak 24. szintig játszanál, a maradékot 6 szintet meg csak úgy grátiszban megkapnád emellé.
Mellékfeladatokból akad bõven az alapjátékban is (DLC nélkül 44-45 attól függ hogyan számolunk egyes feladatokat), bár van ami sima játékot indítva, semmi importált jófiút/jókislányt alakítva, nem érhetõ el.
Fõbb feladatokból is egy DLC miatt akkor ugrott további 2 (Zaeed és feladata) nálad.
Nálam fennt voltak a DLC-k így azokkal pont ugyanott voltam mint te a bonusz 2 szinteddel. Csak te már a játék elején így indultál, nekem meg a 2 DLC biztosított hasonló elõnyöket. Igaz nálam épp meglépésre került a szint, nálad valószínüleg épp csak nem a 28. szinten lett befejezve a karakter pályafutása.
LvL 60-as karaktert importálva, mindent megoldva el lehet érni azt a 30-as szintet a végéig szerintem simán. DLC-k megléte esetén meg garantáltan.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
31 fõküldetés és 42 mellékküldetést csináltam meg, de mondom DLC-k nélkül!
Teljes map 100%-ra fel van derítve.
+25% xp-t én is így értelmeztem, a most indított új karakterrel kapok nyilván több xp-t.
Legelõször én egy sima új karakterrel kezdtem el a játékot (semmi import, csak a new game és felvettem a történet fonalát úgy ahogy a gép adta) és nem csináltam meg minden feladatot, úgy jutottam el a 27-es szintre (igaz a szintlépés a végjáték majdnem legvégén következett be, mielõtt a boss ellen indultam volna).
Azt mibõl gondolod hogy minden lehetséges feladatot megcsináltál?
Az importált karakterek pedig bonusz Xp mennyiséggel kezdenek attól függõen milyen szinten fejezték be a játékot. 50 és 59. szinten áthozott karakterek 3. szinten indulhatnak, aki meg 60-as szintüt hozott át õ 5. szintû karakterrel indul.
A fejlõdés vége 29000 Xp-nél jön el (az Xp gyûlhet tovább csak már szerepe nem lesz). Ez 50+1 talent point-ot jelent a karakternek és 29-et a társaknak a 30. szinten. A +1 az a felvehetõ bonusz skill miatt járó automatikus pont.
N7-es feladatból van 20 (a Normandy roncsának megtalálása DLC-vel együtt), ezek mindegyike alapból 125 Xp-t ad ha megcsináljuk (2500 Xp jön be ezekbõl, 2,5 szintlépésnyi XP mennyiség).
Vannak az egyéb, kisebb feladatok amik bolygókon/állomásokon összeszedhetõek, ezek alapból egyenként 40 Xp-t hoznak a konyhára. Ide besorolódik az a 3 is ami a Normandy fedélzetõn vehetõ fel. Összesen van 25 belõlük (ha mind meg lett oldva az 1000 Xp, összesen 1 szintlépésnyi pontmennyiség).
Az összes többi pont a fõ feladatokból jön össze (toborzások, lojalitás feladatok, TIM által adott feladatok. Most fejbõl meg nem mondom mennyi jár ezekért, de sok.
Szintlépés meg minden 1000 Xp-nél van.
A +25% bonusz Xp mennyiség meg nem a már meglévõt fogja növelni, hanem a majd ezután megszerzésre kerülõ mennyiséget ugrasztja meg ennyivel.
Mikor kezdtem egy új karaktert ez után, akkor írta ki hogy +25% xp stb. bónuszokat kapok.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elérhetem a harmincas szintet úgy, hogy nem az elsõ rész folytatásaként hozom át a karaktert?
anti hero
anti hero
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Melyik gombot kell nyomni? Úgy értem melyik funkciót kell csinálni? Ha átbindelek mindent, akkor is a defaultot írja ki, szóval nem tudtam rájönni 😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azonban ettõl függetlenül jobban bejött, mint az 1. rész.
A játékidõvel se volt gondom, 55 óra volt, míg az 1. kb 42-43. Szal aki a rövidségére panaszkodik, az végigrohant a játékon 😛
Azért nem mindenki mondhatja el magáról hogy 44db páncélt,28db shogunt,32db géppuskát,19db snipert, és 27db kiegészítõt hordoz a zsebében...😄
Az is baromság volt....De ez megtúl 1szerû...Remélem a 3ban találnak átmenetet.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Én azt mondom, hogy még élvezetesebb lett töle a játék hogy kivették az inventory-t meg még pár dolgot. Végén már csak bontogattam a fegyvereket hogy legyen hely, már a pénz sem volt lényeg -> értelmetlen és "fárasztó" idõtöltés volt 😛 Szerintem sokan örülnek ennek a "butításnak", én biztosan. Ettõl még ugyanúgy kell taktikázni (hanem jobban), mint az egyben, és elvégre ez lényegesebb dolog szerintem mint a fegyverek tápolása.
Plussz ilyen bányászos küldetéseknek semmi értelme nem volt az 1-ben, itt legalább van. Mékó meg elején még élvezetes volt sokat kacagtam rajta hova felmegy, de egy idõ után kihúzta a gyufát nálam.
Mivel ez nem egy vérbeli rpg játék (csak van benne egy pár rpg elem), ezért nem is olyan fontos most ki milyen ruhában meg fegyverrel megy...
Elvégre a játék kb 75%-a pofázás (szigorúan hasamra ütöttem ^^).
Itt a történeten van a hangsúly és hogy az miként van tálalva. Mind a kettõ brilliáns. Felejthetetlen élményt nyújt bárhogy is végzõdjön.
:-)))
és mindezt a ME2 -ben????
bakker...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Baromi nagy szerintem is <#eljen>#eljen>!!
Az hogy ki hal meg attól függ elsösorban hogy lojális hozád vagy nem másodsorban az alagutas résznél mennyire vagy gyors.
Ha mindenki lojális a végén és gyors vagy nem hal meg senki.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Alapból meghal subject zero, garrus, meg még valamelyik 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
(A lenti Morinth-os az poénos, de ezek nem.)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egy lekes hozzászóló: "The Reapers will win because of Morinth's pussy !!!!!!!!!!!! "
Sex and Death avagy Mass Effect 2 - Morinth Sex
Meg csak bemásoltam a lehetséges megoldásokat, aztán vagy mûködnek, vagy nem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.