19778
  • KP27
    új heavy weapon jött ki dlc formában.

http://masseffect.bioware.com/universe/arsenal/weapons/
  • KP27
    de egy hammerhead se ugráljon jobbra balra. akkora a gép, mint egy geth kolosszus, az meg kurva nagy. egy ilyen többtíztonnás masina ne csináljon rendőrkanyart a másodperc töredéke alatt, meg forogjon körbe körbe mintha valami f22 raptor lenne.
  • Pares
    Én meg valahogy arra nem vagyok képes, hogy bárki lojalitás küldetését ne csináljam meg, és hogy bárkit is hagyjak veszni...

• Doom 4
    Ebbe biztos vagyok! bár én eddig csak 1x tartottam meg, de most mindenkit megölök (remélem menni fog)+ meghagyom a bázist xD
  • Pares
    Haha! Én meg még a többségében Paragon karakterem ellenére is odaadtam nekik. Egyszerűen túl nagy lehetőségek rejtőz(het)nek abban a bázisban, amiket a Reaperek ellen felhasználhatunk, mégha ezzel az általuk kiszabott utat is járjuk be (bár nemhiszem, hogy felkészültek arra, hogy bárki is képes lesz elfoglalni a bázist), mintsem hogy egyszerűen felrobbantsam. Szerintem ez lesz az egyik legnagyobb dolog, ami így vagy úgy befolyásolja majd a harmadik rész eseményeit.
  • Pares
    Most a Makóról beszélsz?

Mellesleg ketrecharc. A Makóban hol volt az az annyit szajkózott felfedezés? Minden ott volt a térképen, ráadásul az egész terület is csak egy kietlen, hegyes-dombos négyzet volt. Itt-ott copy-paste bázisokkal, ahol mindenkit le kellett ölni, legalábbis én ennyit érzékeltem az egészből.

Ha csinálnak valami jó missziókat hozzá, amiben valami érdekes és változatos is történik, jól kidolgozott környezettel, akkor nekem maximálisan meg fog felelni, mint mellékküldetés.

Idióta ugra-bugra? Hooool? Ez egy lebegő/repülő jármű, amivel fel tudsz emelkedni egy kis időre. Nemtudom hol nem illik hozzá... Ha valami idióta ugra bugra volt, az a Makó volt, egy kerekes harci jármű nekem ne ugráljon össze vissza 10 méter magasságba, mint egy játékautó, akár milyen Mass Effect generátorja is van. Ez az én véleményem.
  • Fenrir
    Mi volt a baj?
  • Joschka
    Probléma megoldva...
  • Joschka
    Üdv Mindenkinek!
    Én most kezdek el játszani csak a Mass Effect 2-vel, illetve csak játszanék, mert Shepard hiába éledt fel ha még a szekrényből sem tudom ki venni a pisztolyt, csak egy vékony narancssárga négyzetet látok ott, de hiába nyomom a szóközt, nem reagál rá. Nem tudom lehet akkor itt a gond? A javítást is felraktam hozzá.
    A segítséget előre is köszönöm.
  • Bhalage
    na megvolt a 2ik vegigjatek : )

csaj shepard 100% renegade, teljes szemelyzet megmenekult, es a bazist megint felrobbantottam, egyszeruen nem birom atadni cerberusnak :DD
    na majd a kovi jateknal
  • horpeti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a munkásokat mented meg, akkor sajna nem éri már el Vidót, aki elrepül, így nem gyújtja fel, csak bosszankodik. :)
  • Pretorian
    *egyébként egyébként

Zaeed küldetése csak úgy érhet véget, ahogyan véget ér?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Felgyújtja a zsoldosvezért.

• Pretorian
    :) Igen ezt, bár már tervezem, hogy lecserélem, mivel lassan kéne egy új VGA is (5850-re gondoltam), ahhoz meg kevés lenne ez a táp. Egyébként jól bírja, nem volt még vele semmi para. Egyébként a 4670-et is csak azért használom, mert a 4850-hez (amit korábban használtam) már kevés volt a táp, ezt viszont rendesen ki tudja hajtani a hardver, bár ennek az alacsony felbontás az ára, plusz AA off.
  • SZEG007
    OFF
    Ezt a tápot használod ami aláirásodba van ehez a pöpec kis konfighoz?
    én a biztonság kedvéért lecserélném, mert codegen tápokrol elég sok rémhir terjed az internetetn és én magam is láttam amint fekete fustfelhövel durrant el egy ismerös munkahelyén.
  • Pretorian
    Remélem ki lehet majd szállni, ha már 5 új küldetés jön vele. Ez a "járműből lövök megállás nélkül" eléggé semmilyen lenne így önmagában. Jah a Mako-val a kezelhetőség volt a legnagyobb probléma. Én is imádtam amikor célzás közben egyszercsak három méter magasságba repültem fejjel lefelé, Ashley szájából meg kirepültek a szilikonimplantátumok. Főleg a Feros-on, ott biztos jó sokszor elkenődött a szájfény is a Mako-ban üldögélve.
  • Fenrir
    Kis hangulatzene ME2 mellé :)

• gfreak
    mondjuk a Hammerhead nem fogja szétrázni Miranda cameltoe-ját :DDDD

én egyszer nem estem le a textúra alá mondjuk (lehet hogy csak mázlim volt)...és ugye mehettél amerre láttál...kiváncsi vagyok ezzel is úgy mehetünk ahogy jólesik, vagy maradnak ezek az 'aréna' kialakítású helyek...
  • Pretorian
    Hát a Mako sem volt egy szépség, de legalább repülni azzal is lehetett (néha), főleg amikor beestél a talajt borító textúra alá, akkor aztán a végtelenségig lehetett repülni
    Nekem nem tetszik egyik sem, de ha lesz pár jó küldetés hozzá, akkor azért érdekes lehet ez a Hammerhead.
  • gfreak
    jaja, a sokat szidott (és általunk kedvelt) elődöt legalább 'valódi' feladatokkor is használhattuk...majd meglátjuk mi sül ki belőle, bár korántsem néz ki olyan jól mint a Mako (csakazértiskimondtam!) :D
  • horpeti
    A videó alapján ez nem is "normális" misszió, hanem csak ilyen ketrecharc... :)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem sem tetszik. Egyrészt mert nem illik bele, másrészt mert nem volt benne alapból, harmadrészt mert ez egy idióta ugrabugra akciójáték. Gondolom nem is lehet misszió közben kiszállni és gyalog fícsörözni.
  • horpeti
    Csak hogy legyen egy ellenvélemény is: nekem nagyon nem illik bele az ME2 világába, egyáltalán nem hiányzik. :)
    DE: scannelni is utálok. :DD
  • Facek
    Komolynak nez ki, bar szerintem akkor lett volna az igazi ha az alap jatekban benne van es... a tobbit meg nem irom le :D
  • penge96
    Kurvajó lesz :D
  • Sir Quno Jedi
    Hammerhead gameplay
  • baaka
  • penge96
    xDDDDDDDDDDDDDD ez jó volt xDDDD
  • KP27
    a kék osztrigából ...
  • penge96
    Még sehonnan...
  • horpeti
    Köszi szépen. Kipróbálom majd az arcot. :)
  • JethroHUN
    A Firewalker DLC amiben a Hammerhead és a küldijei vannak, azt honna tudom leszedni a cerberus networkon kívül?
  • KP27
    itt a savegame editor:

http://www.gamevixenzone.com/gvz/viewtopic.php?f=44&t=4768

de még érdemes elolvasni ezt is:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/show_msgs.php?topic_id=m-1-53316000&pid=944906&page=0
  • horpeti
    savegame editor letöltéshez tudsz adni egy linket? priviben is jó. Mert nem találtam. Arcot akarok rakni, amit korábban mutattak, az "anyagcsaláshoz" trailert használtam.. :D
  • KP27
    mit akarsz csalni pontosan? mer ha csak a bolygószkennelést akarod megúszni arra a savegame editor teljesen jó.
  • Pares
    Nagyon nagy!
  • Piszkos  Fred
    Azt akkor mondja, hogy ha már letudtad vele az aktuális "fő témát", de te mégis beszélni akarsz róla :D
    "We are building a consensus, please try again later."
  • Pares
    "We are unable to process your order. Please verify your information and try again."

Úristen! Mikor ezt olvastam, tisztára Legion hangját hallottam a fejemben...

Azthiszem mond is valami nagyon hasonlót ehez. A "Try again later"-t tutira mondta egyszer, majd be szartam rajta!

• Pretorian
    Nem csalunk.
  • Doom 4
    Nem tudtok másik trainetrt mert amit a GCW-ről töltöttem le azt virusosnak érzékeli-
  • zool1981
    Basszus,én voltam a ludas.Nem tettem be Thane-t a társak közé.Köszi a segítséget...