19778
-
Pares #7895 Ez nagyon jó! -
#7894 csak akkor küldd a csőbe, ha lojális... akkor túl kell élnie.
szerintem még a képességeit sem kell felrakni, sok társnak nem is növeltem, bár mivel csináltuk a lojális küldetést, ott felhúztam, és annyi elég. :) -
#7893 Bioware-s prezentáció arról, hogy miért lett olyan második rész, amilyen, és milyennek tervezik a harmadikat
btw a prezi.com magyar fejlesztés! eszméletlen, mit hoztak össze honfitársaink :) -
#7892 minden maxon van neki, eddig mind a ketszer tulelte mindenki, most, hogy harmadszor tolom vegig, elkezdett kacizni :)
Legio is lojalis ofkorsz -
#7891 Nálam is simán túlélte Tali.
Tali képességeit mennyire fejlesztetted fel?
Én is egyből mentem a Collector bázisra, a Légiót nem aktiváltam.
Túlélte mindenki kivétel nélkül.
A főszál vége után aktiváltam Légiót, s csináltam meg a lojalitás-küldetését. -
#7890 hat ez mondjuk baromira nem jon be mert kb. meg se szolal hogy valami blokkolja utkozbe olyan tempoba nyitogatom elotte a zsilipeket. megis elenyeszik a teste...
#7887: Legio? hm, megprobalom :D (persze hogy aktivaltam)
amugy meg totalisan huseges mindenki szoval csesszek meg..
de igy hogy kapasbol mentem Begyujto hajora ahogy lenyultak a legenyseget, igy sem elte tul mas csak az alkesz dokino... azt meg mar doszta azert is hagytam ott megdogleni -
#7889 Ha hűséges, és az ajtókat gyorsan nyitod előtte, nem fog meghalni. -
#7888 Ha előre elkészített arcokat keresek, (Sztárokét, az egyhez volt egy rakat) illetve azt, hogy hogyan kell megcsinálni, hol érdemes kezdenem?
Szeretnék egy új karit indítani, Eliza Dushku arcával, de valahogy nem jön össze... -
#7887 Legiont küldjed, ha aktiváltad! -
#7886 basszus igy harmadszori vegigjatszasra nem tudom ugy csinalni hogy Tali ne pusztuljon meg. mindig kukkol ki a beragadt ajto mogul aztan meg csodalkozik rajta hogy szetlovik a kivancsiskodo fejet... topaaaaaa
ilyenkor mit lehet csinalni? marmit ha nem ot akkor ki a gyikot kuldjek a csobe az elejen? vagy egyatalan szamit valamit ha uj embert kuldok be? vagy az is megpunnyad mint Tali? -
#7885 Köszönöm. -
#7884 Elvan nézve -
#7883 mondjuk csak a sentinelemnek akartam új arcot beteni, de már végigvittem szal nem aktuális :P -
#7882 Nálam is ez van, egy másik editorral is.. nem értem miért.. Pedig ugyanaz az ME2 van valszeg. :) -
#7881 Elnézést hogy segíteni próbáltam! -
#7880 a hammerhead dlc mikor jön? -
#7879 nalam, mar hulyere babraltam a fegyvereket is benne nem csak az asvanyokat :D -
apaapa #7878 Hali. Ki tudna arra válaszolni miért írja ki akárhányszor telepítem hogy nincs fent a legfrissebb physx driver. Mindent kipróbáltam már. Mindent frissítettem. Nvidia 9800Gt. 1 giga belső rammal, Core 2 Duo 2 gigás proci, 2giga ram. Aki tudna segíteni írjon. Köszi -
Pares #7877 Nem kell elindítani a PC vs. Konzol vitát. Tény, hogy az elsősorban PC-re szánt játékok készítésekor nagyobb lehetőségeik vannak a fejlesztőknek, de a Mass Effect első és második részének PC-s változata nem szenved semmilyen korlátozást. Ahogy már előttem is sokan említették, örülnünk kell nekünk PC-seknek, hogy a mai, elsősorban profit orientált, másodsorban pedig konzol orientált világban kiadják ezt a remek trilógiát PC-re, méghozzá egy ilyen remek átportolással, ha a második rész esetén egyáltalán beszélhetünk portról, hiszen egyidejűleg készült mindkét platformra. A játék dizájnjában és rendszereiben hozott változásoknak semmi köze a platformokhoz, egyszerűen figyelembe vették az emberek többségének reakcióit és kívánságait az első rész után.
Hogy a ruhákra visszatérjünk: Az első részben "hatalmas" választék volt páncélokból, de dizájnra nem voltak valami érdekesek, sőt, sokuk szvsz kifejezetten ronda volt, és nem a karakterekhez illő. De az igazi nagy mínusz, ami kifejezetten sok embert idegesített, köztük engem is, az az volt, hogy hála a rengeteg páncélnak és az "érdekesen" megoldott inventorynak a csapattársak felszerelése rövid időn belül csak az időhúzás és frusztráció érzetét keltette. Ugyan ez érvényes volt a fegyverekre is.
A második részben ezt megoldották úgy, hogy mindenkinek két páncélja/ruhája van, de azok igazán eredetiek, és jól is néznek ki. Ugyan ez a fegyvereknél is, kevesebb van belőlük, ám most mindnek egyedi viselkedése és kinézete van, nem pedig átszinezett másolatok, amik csak ici-pici pontokban térnek el a statisztikákban (ráadásul egy idő után az über Spectre felszereléssel értelmüket vesztik). Számomra egyértelmű, hogy a második részben a mennyiség helyett a minőségre hajtottak a fejlesztők. Én szeretem az egyediséget. Persze azt mégjobban szeretném, ha az egyediség a mennyiséggel is vegyülne. -
#7876 Persze de, semmi. A egyedül a raw fülön van vmi szöveg de azt sem lehet szerkezteni, a save és a többi fülön semmi. -
KP27 #7875 nálam pedig tökéletesen működik.. -
KP27 #7874 adminisztrátorként futtatod? -
#7873 Ez egy nagy szemét semmire nem jó -
#7872 Ez nem működik. nem történik semmi amikor megakarom nyitni a mentést -
#7871 Itt van hozzá egy torrent, én csak ezt találtam... -
#7870 Milyen editor? mert én egyet sem találtam,tudsz linked adni? mert nekem csak nyersanyag beírására kellene :) -
#7869 Ez a save editor ennyire jó cucc?xD -
sonka0 #7868 Hy all.Pls vki mondja el nekem h férfi karakternek hogyan lehet átállítani Mohawk-r aa haját a save editorral mert nekem nem megy :(
Pls HELP!! -
#7867 Mivel az me eredetileg egy X360 exklúzív trilógiának készült, így én még mindig tartom az álláspontomat, hogy inkább örülnünk kéne, hogy áthoztak egy ilyen játékot pc-re, nem pedig a konzolos verziót fikázni, mellesleg megint csak szerintem jogtalanul, de részemről ennyi. -
#7866 Hogy az 1-el mi volt, az tökre nem ide tartozik, én csak a választható outfitekről beszéltem a kettőben. Azt tudom, hogy milyen designeri döntések miatt nincsen páncél/fegyvercserélgetés. A kettő pedig két okból jelent meg PC-re: az egyik az, hogy az első anyagilag sikeres lett PC-n is, a másik az, hogy szándékosan picivel a Dragon Age utánra lett időzítve, és a DA sikere már előre borítékolható volt. Ez persze nem azt jelenti, hogy a kettő nem jelent volna meg pécére, ha a DA nem lesz sikeres, de ez volt a koncepció, nézz utána. Szerintem én mindent értek. ;) -
#7865 Huh SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig példaértékű volt, ahogy pl. Zaeed-et is integrálták a sztoriba (pl. amikor a Blue Suns-vezérrel spanol az Omegán, plusz a különféle beszólásai), reméltem, hogy Kasumi is integrálva lesz. -
#7864 Jeszus ember komolyan ennyire nem érted? Az me1 teli volt páncélokkal, szerinted akkor ez hogy lehetett, ne mond hogy ezután az me2-bőn a konzolos változat miatt nincs páncél cserélgetés, mert abban is ugyanúgy benne lehetett volna, ez a készítők döntése volt, ennyi. Amúgy meg mint ahogy mondtam nem kéne ratyizni, mert ha tetszik ha nem a mass effect széria eredetileg konzolra jött. Oké a kettő már egyszerre jelent meg, de az 1 még csak egy port volt, anélkül meg ugye kettő se lenne. -
#7863 Ezért kár:
Using a hack, it is possible to make Kasumi selectable when choosing squadmates; however, she will only appear in the last mission. Selecting her at any other time will cause Shepard to only have one squadmate. -
#7862 Akkor te nem tökölsz, én 11 óra után még csak most fogok nekiugrani a második 3 aktának, és 3 loyalty küldetésem van kész. Már nincs sok hátra a sztoriból. Ha csak azt csinálnád, azt mondom kb. 2-2,5 óra, de majd valaki aki többször végigjátszotta, biztos pontosít majd. -
#7861 Na visszatérve a játékra! 16h-m van eddig benne a játékba és már csak Samara lojalitási küldetése van hátra! A fő küldetéseket már egy jó ideje hanyagolom ott hagytam abba amikor az Illusive man-al beszéltem és egy Collectors hajóra kellett felmennem aztán ott kutakodtam meg valami szar vírust vagy valamit felnyomtak a Normandy-ra is.
Kérdés:Mennyire vagyok még messze a játék végétől? -
#7860 Nah hát akkor inkább ne reagálj rá, mert látszik, hogy te nem gondolkodsz. ME1-ről meg szó sem volt, vegyél a kezedbe egy jó értelmező szótárat, mielőtt valakit leugatsz kis barátom. -
#7859 Én sem. Csak gondoltam elmagyarázom, miért csak 1 skin a páncél. Mást lehet hogy érdekel. Igazán nincs mit! Peace out. -
#7858 Konzolos ratyulás??? Már bocs, de a Mass Effect eredetileg xbox játék volt, szóval szerintem inkább örülnöd kéne, hogy végül átjött pc-re. Ja, amúgy mielőtt jön a hülye konzol fanboy szöveg, én is pc-n tolom. A többi dologra, amit írtál meg inkább nem reagálnék, aki egy kicsit is gondolkodik, látja, hogy mekkora baromságok. -
#7857 Na mindegy én ebből nem szeretnék semmilyen vitát csinálni! De elég lett volna annyi válasznak, hogy nem nincs semmi különbség, mint ahogy azt JethroHUN tette!
De azért kösz mindkettőtöknek a választ! -
#7856 Hangosan megjegyzem, hogy válaszoltam a kérdésedre, az XBOX 360-ról konkrétan nem beszéltem, és a Mass Effect 2 multiplatform. ;)