Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem mûködik!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Piszkos  Fred
Ne is szóljatok a niemandnak 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

nem tudtál mit reagálni arra hogy szánalom a sablon oltásod mi?😄 De gondolom munkád nincs otthon ülsz egész nap mit is várjak egy panelaljadéktól.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

bazz te azért tartod monotonnak mert az elsõ pályánál nem tudtál kijutni a folyosóról, ez még nem jelenti azt hogy ebben a játékban egy kibaszott folyosón kívül más pálya nem lesz.....LOL

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

jó, nem izgat ha anya, papa megveszi ezt a Mass Effect Video 2 címû játékot hát tegye😊 Csak hát ugye filmet tudok ajánlani jobbat olcsóbban😊

<#banplz><#falbav><#fejvakaras><#ijedt>

Kezdesz egyre meredekebb lenni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

robotnyk
mármint az elsõ 10 percben, amíg az agykapacitásod elégséges volt?
COd 6 multi a megoldás, nem ilyen videótömkeleg amit nem is én játszok max a felét.

nem érzed szánalomnak ezt a minden második topikban elnyomott nagyon magas színvonalú beszólásodat?

Orosz rulett a megoldás, ha tömény izgalmat akarsz...

nem, a multiját élvezem lehet hogy a single karcsú... de itt fele játék mesél,animációk...semmi tömény izgalom😊

Don't feed the Troll!

balee4
Attól még hogy bejön a játék, miért lennénk kockák?<#idiota>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Piszkos  Fred
Nem. Azért vagy buta mert a divatból felkapott CoD6 multit tolod.

na igen.. mert manapság történetet is nézni egy játéknál már kockaság mi?
Na gyerek itt jön a bizonyíték a kockaságotokra: Szerintetek nem játszottam vele nagyon sok idõt??? ezt az elsõ pályát annak szántam hogy összegzésként milyen a játék.mész folyosón jön valami vagy nem,bezárt hely sablonos fejlödés ide raksz pontot oda..jónak lehet hogy jó de nem annyira amennyire itt nyaljátok

balee4
Most nem basztatásból kérdezem, de hogy a picsába lehet az elején elakadni? Sztem egy óvodás simán túljutna rajta.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ajánlom figyelmedbe ezt! 😛
Ti komolyan azt hiszitek, hogy ez az izé egyáltalán játszott vele? Szerintem csak megnézett egy videót az elejérõl a Youtubon.

Nem. Azért vagy buta, mert kb 10 perc játék után kijelented a Mass Effectrõl hogy szar. Csak azért mert egy triviális dolgot nem voltál benne képes végrehajtani. Ecsém még a felvonuló feliratot sem láttad az elején!! ....és fikázol.

Ez a játék nem neked való! Ettõl ez még egy nagyon jó játék. De te menyél COD 6-olni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Falhoz állít, agyonlõ...

robotnyk
nem. azért mert eltévedtél az egyenes folyosón.
Rage47
Igaz..
amúgy az artbookban benne van a jármû kinézete😊
azér vagyok buta mer nem a divatból felkapott mass effect 2-t tolom? gz kockapajtásom

Komolyan, most csak én vettem észre a köves bolygók leírásainál a CSUPA NAGY BETÛVEL írt figyelmeztetéseket a felszíni veszélyekre? Szerintem nem hiába fog sokáig tartani a DLC elkészítése...

Fõleg, hogy nem is lehet ugrani benne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Helyes, ami nemmegy azt nem kell erõltetni.<#eljen>

Positive Mental Attitude

robotnyk
gecibuta vagy.
Vagy döngetni a csajt a motorháztetõn. Talinak ideális környezet.

LoL, ezt ugye te se gondoltad komolyan...

Nem kurvára nem találtam meg de nem is izgat(ment a jól megérdemelt uninstall) ez a bolygós ugra bugra játék inkább élvezetes cod 6 multi😊

Piszkos  Fred
Az csak díznek lesz a garázsban. Lehet majd pimpelni, de a legjobb az lesz hogy a románcolt csaj kari sztriptízelni tud majd rajta.

Kötve hiszem. Ha megfigyeled, minden második bolygónál vannak olyan megjegyzések, amik figyelmeztetnek a felszínen található veszélyekre, meg _jármû_ használatát javasolják, és hasonlók. Többnyire olyan bolyógknál vannak ilyenek, amelyekhez valami bõvebb történet vagy érdekesség is kapcsolódik. Szerintem ezek a bolygók lesznek azok, amikre majd leszállhatsz.

wedge31
Kénne mégegy strigula a Normandy falára mi...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Megtaláltad Jokert? WOW, én elakadtam ott ahol, 2 sisakos ember beszélgetnek és egyszercsak megjelennek szövegek lent és nem megy tovább... már 4 napja ott várom, hogy történjen valami, lefagyott? XD 😛
Én az új karaktert várom, azt az assassin csajt. Remélem jó kis története lesz. <#finom>

Nem mi mondtuk... de egyetértünk!

Szerintem maximum egy bolygófelszint adnak a tankhoz. De azt sem tartom kizártnak, hogy egyszerûen bevágják a Normandy rakterébe te meg odamehetsz nézegetni.

Rage47
gondolom lesz vele 1 küldetés azt kész
Über nagy fasz vagyok nah mind1.😊 bb

Encore
Engem az a tank vagy mi érdekel, amit ígértek, az mikor jön ki? És azzal leszállhatok a bolygókra? (gondolom igen, máskülönben nem lenne sok értelme).
balee4
Megvan Cerberus weapon és armor néven fut. Hozzáadta a profilhoz.

wedge31
Reapers = Kaszások

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Látom elérhetõ vmi új fegyver és páncél. Játékon belül belogggolok a Cerberusba, aztán katt az új elérhetõ tartalmakra, de ekkor csak a már beregisztrált tartalmakhoz dob. Hogyan tudom letölteni?

penge96
Reapers😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Utsó 2 komment marha nagy xDD (Knabb, Hoz_Hun)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

xblades
Hát még nem játszotam végig a játékot, de a történet megint ütõs lett hogy kik is voltak a Collektorok és mi lett belõlük az csúcs. Ugyan úgy ahogy a Fellegvárban lévõ fenntartó lények. És meglátszik kit is tartanak a legerõsebb lényeknek a Kaszások (bocs hogy így írom de az angol nevét nem tudom)
A történet enyhíti a játék túlzót egyszerûsítését.

A történet nálam elsõ helyen van bármelyik játékhoz is mérve.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Vagy az is lehet hogy eltévesztette a fórumot és igazándiból Batman: Arkham Asyliummal játszik.

Hja, vagy a keringési pályán mert egy kártyalap...

Positive Mental Attitude

Szerintem azt se tudja ki az a Joker és, hogy hol kell keresni. Lehet, azt hiszi valami takarító és a WC-nél keresi.