19778
  • horpeti
    Letölteni honnan lehet? :P Azt nem találtam meg, csak hogy mire jó. :)
  • horpeti
    thx, máris máris. :)

Amit legutóbb csináltam, trainerrel adtam nyersanyagot magamnak..mert a save fájlban nem találtam meg a dolgokat, de akkor azért nem, mert save editor kell. :DDD

Amúgy egyáltalán nem zavar, hogy adtam nyersanyagot( CREDITET NEM!!), mert gyakorlatilag a fejlesztések előbb nem lesznek meg, csak a scant lehet megspórolni. Nem érzem kevesebbnek így a játékot, ill. csalásnak, hogy nem töltöttem 2 órát scannel. :)
  • penge96
    Biztos ami tuti :D
  • PeeTeR
    termeszetesen :D
    en mar hulyere babraltam a save -eket.
    csak elotte azert csinalj rola backup -ot, biztos ami tuti :D
  • penge96
    Ja hogy ilyet is lehet:O
  • PeeTeR
    ott a lap tetejen hogy Save Editor
    aztan ott olvasd el szepen a 8. menupontot :)
    ([08] How to "import" (i.e. replace) a face)
  • penge96
    Mondjuk azon belül nem tom hova kell xD
  • penge96
    Ide!
  • horpeti
    kódot hova kell írni? Kreáláskor van ilyen, vagy valamelyik fájlt kell átírni?
  • Hoz_Hun
    Próbáld ki azt amit lentebb belinkeltem. Ez a kódja:
    761.Q9G.M17.F2A.JDQ.61Q.1J8.711.G66.417.AG7.372

Az én Shepardom pontosan így néz ki. Még a haj, a szemszín is stimmel.
  • horpeti
    Én még sosem foglalkoztam egyedi Sheparddal, meguntam már az elején.. az alap női shepard is tetszik, jó szigorú.. :D

Mondjuk kés alá fektettem... :)
  • Hoz_Hun
    Érdekes, hogy a ffi karakteremhez még csak közelit sem találok azon az oldalon. Lehet azért mert azt az ME1-ben készítettem, vagy nem tudom.
  • horpeti
    Elnézném a leszbi showjukat mondjuk Kellyvel. :PP

Én Jacobra pályázom (a nőivel).. Nagyon jó a flörtölésük elejétől fogva, főleg, hogy kis renegát biztatást kap... :D

Igaz mással még nem próbálkoztam.
  • Hoz_Hun
    Nem mert leszbikus... (igazándiból Thane-nel hoztam össze).
  • horpeti
    Multiban nem lehet rámászni a férfi Shepardommal? :P Mirandával grupi
  • gfreak
    de a végén tuti meghal :D
  • Hoz_Hun
    Ne baszki. Ez egy az egyben az én női Shepardom.
    Shepard
  • Pares
    Ez nagyon talóló! Az a dialógus kerék is nagyon jól meg van írva, és annyira igaz... Paragon válasz: visszautasítod a Béke Nóbel-díjat, Renegade válasz: Elfogadod a Béke Nóbel-díjat.

• Pares
    Erre egyetlen válasz van: Mass Effect technológia. Mindent megmagyaráznak. Azt is, hogy Shepard hogyan képes sisakon keresztül inni. Hát mini Mass Relayekkel!

Külömben is, ha James Bondnak volt röntgenes szemüvegje, honnan tudod, hogy Garrusnak nincs beépítve a sisakjába egy?

• Hoz_Hun
    Ez borzalmas...
    ...ki képes ilyen karakterrel játszani?
  • SötétBarom
    AWWWWW :C

• penge96
    Van itt minden, még Vin Diesel is!
  • penge96
    Jah ez az egyetlen arc ami 3 csillagnál jobbat kapott xD (amit láttam aközül)
  • Hoz_Hun
    Na ez komoly!! Jól is sikerült. Barack Shepard!
  • Hoz_Hun
    Az ám az interaktív játék!!
  • penge96
    Bizonyára a mozgásodról
  • Hoz_Hun
    Biztos a hangodról.
  • Pretorian
    Viszont a maszk alá nem lehet belátni (rajtam is volt), mégis azonnal megismert Garrus.
  • Hoz_Hun
    Előtte már mondják hogy Turián, de én nem gyanakodtam, szóval engem meglepetésként ért hogy Garrus az.
    Ha kint álldigálsz a (még a roham előtt). Akkor jól belédlő. Engem meküldött egyel.
  • penge96
    nah hát ez nem tetszik az SG-nek, inkább nézzétek meg:
    Barack Shepard, Hope Shep!
    Marhajó:D
  • Hoz_Hun
    Folytatásról hallotam, de arról nem, hogy MMO lenne belőle (nem is örülnék neki).
    A Blue Suns már az első regényben is komoly szerepet kap.
  • horpeti
    Azt még sose próbáltam ki, hogy nem fordulok a zsoldosok ellen, hanem várom, hogy szépen betörjenek, bomba, stb... kiváncsi lennék, meddig szarakodnak pl. az ajtóval.. mert én általában már a hídon hátbalövöm őket. :DD
  • horpeti
    Szerintem a faszija kiválasztotta a romantikus opciót, mentek át a relén... Csak videóbejátszás helyett élőben beleült az ölébe "Miranda"... /me irigykedik. :DDD
  • Pares
    Tudod a maszkból ki is lehet látni!

Csak nem lőné le Shepardot, ha látná, hogy Ő az, vagy hogy a zsoldosok ellen harcol. Így is lett.
  • Pretorian
    Jaja, csak előtte gondoltam lesz valami kis fight, és ha majd komolyabban megsebesült, szépen megadja magát, de nem úgy lett.
  • penge96
    Majdnem ugyan azt írtuk xD
  • Pares
    Perszehogy nem lehet lelőni, hisz őt akarod besorozni!
  • Pares
    Neeem, MMO ne legyen... Arra ott az SW, WOW, stb.

Az rendben van, ha majd a trilógián kívül egy játékban lesz multiplayer, vagy coop, de több ne!

Inkább remek sztorit, karaktereket, stb. csináljanak, egyjátékos módban.

Szvsz.
  • Pretorian
    Egyébként az Arkangyal küldetésben amikor behatolsz az épületbe, és meglátod az emeleten kuporgó Arkangyalt, ott már eléggé levágós, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    turián, és hogy valszeg Garrus az. Nem lehet lelőni, és nincs rajta a piros célindikátor sem.
  • penge96
    Persze ha kijönne egy MMO azonnal beszerezném, nem tagadom.