19778
  • zool1981
    Érdekes,beszéltem vele,de nem jutottam előrébb,nem küldött sehova sem...Nem értem.
  • Pretorian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Captain Bailey-vel a C-Sec irodában. Ő továbbküld egy Mouse nevű csókához, onnan menni fog.
  • zool1981
    Sziasztok!Egy kérdés:Thane küldetését csinálom,a fiáról keresek infót a Fellegvárban,de nem tudom,kivel kellene beszélnem,hogy előrébb jussak.Valaki tud segíteni?
  • Doom 4
    Hát eredeti, és a Collectors meg a Cerberus network-os DLC-k(sőt még a Dr. Pepper vagy milyenes is megy. Csak Amit nem kaptam hozzá (Terminus armor pl) az akinbek nem eredeti az valahogy tudja használni de nekem sehogy nem megy azt irja jelentkezzek be olyan accal amin megvannak véve.
  • SEMPI
    Na, végig vittem én is a játékot. Az Omega Mass Relay előtt félretettem a játékot egy pár hétre és csak most jutott időm befejezni.

Fülhallgatóval játszottam, fülrepesztő hangerővel. Azt kell mondjam, hogy nagy királyság a befejezés. Élveztem minden egyes pillanatát.

Soldier + armor piercing ammo és mindenki életben maradt max paragorn.

Még gondolkozom, hogy melyik legyen a következő kaszt, amivel nekiugrok egy újabb végigjátszásnak.

Ui.:
    "Meghalt a király, éljen a király!"
  • Fenrir
    We are unable to process your order. Please verify your information and try again.

3x megnéztem a személyes adataimat, mind stimmel.
  • baaka
    esetleg mond meg a pontos hibaüzenetet és akkor lehet tudunk segíteni!
  • Pretorian
    Nincs D2D-n sem és Steam-en sem, úgyhogy szerintem nincs más lehetőség...
  • Fenrir
    Nem tud valaki az EA Store-on kívül olyan webáruházat ahol meg tudnám venni ME1-hez a Pinnacle Station DLC-t? Nyomi EA store semmilyen formában nem akarja eladni nekem, sem a paypal-om nem jó (lol, már vagy 3 éve vásárolok vele folyamatosan) sem a bankkártyám mert valami barom hibaüzenettel visszadob.
  • Nos
    na de itt nem erről kéne beszélni
    szóval jó szórakozást
  • Nos
    persze, hogy ez a jobb
    de az akkor új volt ez meg kb ugyanaz sokkal jobb textúrákkal
  • KP27
    így van. charge-ban az a jó, hogy tök jól lehet menekülésre használni. meg akár ki lehet lökni a nagy semmibe az ellenfeleket.
  • mzprox
    Sentinel után most vanguard-dal nyomulok insanity-n. Most hogy végre meglett a max-ra kifejlesztett charge és cooldown csökkentő egész beindult :). Marha jó nagy tereken ellenfélről ellenfélre ugrálni egy shotgunnal, rengeteg "encountert" sikerült rövidre vágni vele ott ahol egyébként végtelen számú spawn jönne: gyorsan átugrik a terem másik végébe és ott keres fedezéket. Mondjuk nagyon sokszor meghalok így kisérletezgetés közben. El tudom képzelni mennyire hangulatos vanguarddal alacsony szinten játszani: pajzs meg armor nélküli ellenfelek egy ugrás, egy lövés a shotgunnal, következő.. :).
  • horpeti
    Meg az is szimpi, hogy gyorsbillre lehet tenni társak skilljét is... Sentinellel most végig nyomom 2-3-4et és heló van. :D
  • horpeti
    Jah, hát én nem azt mondom, hogy túl bonyolult a harcrendszer, pont ellenkezőleg, egyszerű, viszont tök jól kézreáll, és olyan "klappol minden" érzésem van. Gördülékeny az egész. Legjobban a SPACE hatására fedezékre tapadás tetszik (én döntöm el, mikor akarok bújni, és mikor csak a fal mögött állni, nem mindegy).
    Főleg az tetszik, hogy a társak képességeit is pont úgy lehet használni, mintha enyémek lennének.. ez mondjuk kicsit irreális ugye. (tök mindegy, hol a társ, de ha én rálátok, akkor megy a képesség, ill. fordítva, ha ő ott áll mellette, de én fal mögött, falba megy). Egyedüli kivétel talán a shockwave, az mindig a társból jön ki. :)

De hát tényleg ízlés dolga ez az egész. :)
  • Pretorian
    Auto update-re van beállítva a Steam-en, mégis ronyózik néha. De pont ez az érdekes, hogy csak néha. Nekem a Mako pl. sosem melegedett túl, sőt, máshol sem melegedtek től a fegyverek, kivéve amikor Saren-el harcoltam, ott kétszer is előfordult már. Először megoldotta az, hogy az inventoryban lecseréltem a túlmelegedett fegyvert egy másikra, de másodszorra már nem sikerült.
  • wedge31
    Én arra emlékszem hogy crack bug volt tele volt vele az itteni forum és nekem eredetivel ilyen gondom sose volt ha meg nem is az lenne a patchel már biztos javitoták volna.
  • Pretorian
    Az lol mert Steam-es és eredeti a játék. Azt a játékot kétszer is megvettem, az elsőt eladtam az ME1 topikban tavaly nyáron, a másik meg fent van a Steam-accountomon. ;)
    A hivatalos fórumon is volt ezzel probléma eredeti példányokkal, még emlékszem erre.
  • wedge31
    Vedd meg a játékot és akkor nem lesz ilyen tulmelegedési problémád ez egy ismert crack bug nekem ilyen gondom sose volt...
  • penge96
    Nah a fegyveres bugos cuccos baszott fel engem is! Úristen azon annyiszor kiakadtam....
  • wedge31
    Ez izlés dolga szerintem minden téren visszalépés van az elsö részhez képest a harcrendszerben meg föleg ,pedig az már az elsöben is egyszerü volt mint egy faék.

A scennelés lehetett volna elörelépés a makohoz képest de sajnos az is unalmas lesz rövid idön belül.
  • Pretorian
    Én is így voltam vele. Bár én inkább a bugoktól voltam ki elsősorban a Noveria-n, amikor Benezia zsoldosait kellett leverni. A medigél, és a biotikus erők pedig hihetetlenül lassan töltődnek vissza, csinálj bármit. Az hagyján, de van egy olyan bug, hogy az összes fegyvered túltöltődik, de nem csak egy kis időre, hanem örökre. lol. És ugye ha éppen Saren (Sovereign) ellen harcolsz, mondanom sem kell, mennyit érsz a biotikáddal.
  • penge96
    Pares, Te hova tűntél mostanában?:D
  • penge96
    Én így másodszorra végigtolva a ME1-gyet, konkrétan hánytam a fél játéktól, a harcrendszer és az az inventory rendszer...
  • horpeti
    nincs. harcrendszer visszalépés: NINCS!
    :D
  • penge96
    Hát Jack-ét nem non lehet látni...sajnos...xD
  • horpeti
    Talinak 10/10es segg. :D De hál istennek kb. mindegyik női szereplőnek. :P
  • penge96
    De Raptors, miért nem veszed meg eredetibe a játékot?
    Vagy meg van, csak nem tudod aktiválni a DLC-ket? Nem igazán értem...
  • Doom 4
    Hú lehet hogy meg tom majd oldani a DLC-ket de ha nem sikerül game reinstall :S
  • Pares
    Az ehez képest nem volt műanyag? Nem volt élettelen? Nem volt egyhangú? Na ne viccelj...

• Nos
    ez tény
    csak az első résszel olyan jól elvoltam
  • Pares
    Végülis senki se kényszerít arra, hogy játsz vele. Ha nem jön be, akkor egyszerűen próbálj ki mást. Ennyi. :)
  • Nos
    Akkor lehet, hogy csak én vagyok épp stratégiás vagy mittoménmien korszakomkban :)
    Na majd pár hónap múlva . . .
  • Kori
    nincs
  • Doom 4
    Na vissza térek a DLC-khez: Nincs mód arra hogy használni Tudjam a Terminus armort meg fegyvert? Mert akinek nem eredeti mindet tudta használni de én cska azokat tom amik be vannak regizzve, mert am,i nincs azt irja hogy nem elérhetőek és jelentkezzek be 1 olyan accba ahol reggelve vannak.
  • baaka
    Nincs!
  • Pares
    Nincs.
  • Pares
    Nemigaz, a Turianoknak és a Quarianoknak a lábukon asszem kettő, a kezükön meg három ujjuk van.
  • Nos
    Hello!
    Megint megpróbáltam megszeretni a játékot, de valahogy nem megy. Szép, csak nekem steril. Pedig vártam. Gondoltam benézek és látom a fórum pörög, szóval sok embernek azért tetszik.
    Nekem a fő bajom az egysíkú/egyhangú világ volt. Mindenhol ugyanaz a stílus, bárhová, bármely fajhoz mész. Mintha az egész világ mondjuk csak az IKEÁban vásárolna. A harcrendszer is mintha inkább visszalépés lett volna az előző részhez képest. tehát akármennyire is jó a story, kicsit műanyag az egész, nem él.
    Van valakinek hasonló érzése???
  • penge96
    Amúgy érdekes Jack hátán a "Human" felíratú tetkó, szerintem ez is azt jelzi hogy mennyire lebecsülik a Mass Effect lényei az emberiséget, és a játékban se lehet olyan SOK emberrel találkozni...érdekes.