Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár akkor a nekem való géppityú miatt talán Talit kellene elõre venni?
A fejlettebb fegyverek megszerzésének van valami követelménye?
Mint pl. amit Calver írt, hogyha Veterán fokozaton megyek akkor megkapom pluszba a Geth Pulse Rifle-is. Vagy ezeket a fetyókat a nehézségi fokozattól függetlenül kapom meg?
Amiket én kedveltem de karakterfüggõ volt és néha simán átképeztem magam ha a helyzet úgy hozta (volt annyi element zero mint a szemét szóval bõven belefért):
Slam, Armor Piercing Ammo, Reave, Inferno grenade. Az elsõ és a harmadik egy célpontra ha, a második saját fegyvert tuningol sebzésileg, míg az utolsó szép nagy területet szór meg folyamatosan sebzõ gránáttal. Mindegyiknek megvan a maga haszna.
Jelenleg a Dominate-et tesztelem és bizonyos ellenfelekkel szemben egész jó poén, bár tényleg inkább fun mint igazán hasznos (mint a néhány másik biotic power, ez sem mûködik bizonyos védelmek megléte esetén, illetve nem minden ellenvfélen hatékony). Általában hamarabb kivégzem az elelnfeleket mint azok tennék másokkal. Pillanatnyi nyomáscsökkentésnek jól jön insane fokozaton.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az viszont igaz hogy minden nagyobb bolygón találni olyan helyet ahol valamelyik társadnak van valami kifejtenivalója az adott planétáról vagy állomásról. Amennyiben kíváncsi vagy mindenki véleményére úgy mászkálgass velük amerre akarsz, mindenkinél lesz egy pont amit "aktiválhatsz" és egy monológot kapsz cserébe tõle, ami a saját véleményét tükrözi.
Például Omega esetében a bár bejáratától balra a korlátnál Miranda mondja el a véleményét, míg az egyik szakadt csövesnél meg Jacob. Mordin akkor adja elõ mondanivalóját ha egy bizonyos helyen megvizsgálsz egy idegent. Ha jól emlékszem Zaeed a kricsmiben nyilatkozik majd, míg lesz hozzáfûznivalója a mocsokhoz és fertõhöz Garrus barátunknak is egy másik ponton.
Elsõként mindenképpen Mordin-t jó megszerezni, mert onnantól elérhetõ a labor és fejleszthetsz, valamint a társaidból beszélgetés során kirugdalhatod a Normandy-ra vagy saját maguknak szánt egyedi fejlesztenivalókat.
Így, hogy Zaeed aktiválva van õt a legkönnyebb és leggyorsabb felvenni. Csak beszélni kell vele és máris a "tiéd". Utána Mordin, majd Garrus.
Hogy ezután most a krogan-ért vagy a gyagyás biotic nõszemélyért mész az rád van bízva teljes mértékben. Ha betoboroztál 4 delikvenst úgyis jön egy feladat amit kikerülni nem tudsz és utána megjelenik majd a többi betoborozható egyén is a térképen.
Esetleg azt nem árt tudni hogy melyik egyén feladatán milyen fejelttebb fegyver vehetõ fel ha teszemazt mielõbb szükségét érzed azok megszerzésének (insanity fokozat kivételével ezek gyors beszerzése nélkül sem lesz probléma).
Igazából tõled függ kire van hamarabb szükséged.
A speckó csúzli (a collector rifle gondolom) nem olyan hûde jó csúzli. Ha van társad aki ért az assault rifle-höz az úgyis az elsõ alkalommal mikor viszed magaddal feladatra azt fogja kiálasztani magának és hacsak te magad ki nem veszed a kezébõl, azzal fog majd írtani. Az alapnál mindenképpen jobb így míg a fejlettebb változatot be nem szerzed addig nyugodtan szaladgáljanak csak azzal a segítõid. Utána az õ kezükben sokkal hatékonyabb lesz a fejeltt assault rifle és a lõszerük sem fogy ki amúgy sem. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Milyen sorrendben érdemes beszervezni a követõket???
Megkaptam a levelet a Normandia roncsairól is és a Blooddragon páncélról is.
A páncéloknál valóban szívás, hogy nem látni az arcot bár a Collector-t annyira nem sajnálom, eléggé rusnya lett. De a Blooddragon nagyon pöpec lett. A speckó csúzlit magamnak tartogatom, már akkor ha már használhatok ilyet is.
Úgyhogy öröm és boldogság és játszhatok végre!<#vigyor>#vigyor>
A cerberus armor a shotival, meg a Hammerhead tank lesznek a következõk amik megjelennek (a hírek szerint pár héten belül). De jön majd még új társ is idõvel.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
hali!
az EDI sürgetésére beszálltunk a siklóba, de nem tudtam még a gethet aktiválni.
lehet még ezután (hiszen azonnal jött a begyûjtõ hajó) ???
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Majd én eldöntöm jó játék -e vagy se 😄 (illetve jó film -e vagy se)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Amúgy nekem tetszett a 2. rész úgy ahogy van. A legjobban az tetszik, hogy a fõ történeti szál lezárása után is fel lehet 100% -ra fedezni a galaxist 😊
Jöjjenek már azok a DLC -k 😄
El is határoztam, dupla 98W-t fogok vinni.
társakból sztem a nyerõ Miranda (Warp, Overload, legjobb passzív képesség, viccelsz? õ mindenhova kötelezõ) és Garrus ha Squad AP Ammo kell. ha nem... akkor talán Thane - még egy Warp sosem árt.
"The trees move. Do you not see it?"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Infiltrator: Squad bónuszos AP ammo, Tactical cloak+ 98Widow (egyszerre!)
Legion: 98W
Grunt: kimaxolt concussion (barrier!), incinerate ammon 0 fejlesztés
Garrus/Zaeed: concussion +stb.
Lényegében csak az a kérdés ebben a felépítésben hogy a dupla concussion válik-e be, vagy Legion a 98W-vel.
Szerintem messze Jack Shockwave, Samara Reave és Mordin Incinerate/Cryo Blast képességét használtam legtöbbet. Persze küldetéstõl függõen más és más hasznos.
Akkor elvileg Miranda és Jacob...
Nekem végre sikerült lenyomnom a collector hajós küldit, viszont utsót nem tudom, hogy fogom megcsinálni amikor idõre megy.
Mit gondoltok, a harbringeres részekre melyik társakat érdemes vinni?

http://www.freetvmaci.info/
Te legszívesebben mit tennél a Councillal?
Hát mit mondjak, nem szeretnék a helyükben lenni, az egyszer biztos! <#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(nem tudom már melyik társunk küldiébe volt)
a "ha nem érted" helyett "ha valaki nem érti"-t akartam írni igazándiból, de már mindegy <#vigyor0>#vigyor0>
El tudom képzelni, ahogy minden csápjában egy Hand Cannon van...
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"Ahogy olvastam a no-intro fix és/vagy betöltõ videó csere esetén van ez a hiba.
Másold vissza az eredeti videó fájlokat és úgy próbáld meg. Ha nem csináltál biztonsági másolatot a videókról, akkor telepítsd újra a játékot. Csak csinálj biztonsági másolatot a Dokumentumokban lévõ mentéseidrõl." -by: CptObvious
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"This one does not have time for your solid waste excretions."
"This one forgets if it passed its heat sink capacity and wonders if the criminal scum is feeling fortunate?"
"Enkindle THIS."
Aki nem találkozott volna vele...
Atom.
tudom hogy sokan végig vitték és büszkék hogy hogy s mint de azért segíteni máspknak akiknek nem megy azért az se rossz
de nem csak most gondolom ezt más játékoknál is akadt sajnos problémám de ott is semmi segítõ készség nem volt senkiben