19778
-
zool1981 #7614 Érdekes,beszéltem vele,de nem jutottam előrébb,nem küldött sehova sem...Nem értem. -
#7613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Captain Bailey-vel a C-Sec irodában. Ő továbbküld egy Mouse nevű csókához, onnan menni fog. -
zool1981 #7612 Sziasztok!Egy kérdés:Thane küldetését csinálom,a fiáról keresek infót a Fellegvárban,de nem tudom,kivel kellene beszélnem,hogy előrébb jussak.Valaki tud segíteni? -
#7611 Hát eredeti, és a Collectors meg a Cerberus network-os DLC-k(sőt még a Dr. Pepper vagy milyenes is megy. Csak Amit nem kaptam hozzá (Terminus armor pl) az akinbek nem eredeti az valahogy tudja használni de nekem sehogy nem megy azt irja jelentkezzek be olyan accal amin megvannak véve. -
SEMPI #7610 Na, végig vittem én is a játékot. Az Omega Mass Relay előtt félretettem a játékot egy pár hétre és csak most jutott időm befejezni.
Fülhallgatóval játszottam, fülrepesztő hangerővel. Azt kell mondjam, hogy nagy királyság a befejezés. Élveztem minden egyes pillanatát.
Soldier + armor piercing ammo és mindenki életben maradt max paragorn.
Még gondolkozom, hogy melyik legyen a következő kaszt, amivel nekiugrok egy újabb végigjátszásnak.
Ui.:
"Meghalt a király, éljen a király!"
-
#7609 We are unable to process your order. Please verify your information and try again.
3x megnéztem a személyes adataimat, mind stimmel. -
#7608 esetleg mond meg a pontos hibaüzenetet és akkor lehet tudunk segíteni! -
#7607 Nincs D2D-n sem és Steam-en sem, úgyhogy szerintem nincs más lehetőség... -
#7606 Nem tud valaki az EA Store-on kívül olyan webáruházat ahol meg tudnám venni ME1-hez a Pinnacle Station DLC-t? Nyomi EA store semmilyen formában nem akarja eladni nekem, sem a paypal-om nem jó (lol, már vagy 3 éve vásárolok vele folyamatosan) sem a bankkártyám mert valami barom hibaüzenettel visszadob. -
Nos #7605 na de itt nem erről kéne beszélni
szóval jó szórakozást -
Nos #7604 persze, hogy ez a jobb
de az akkor új volt ez meg kb ugyanaz sokkal jobb textúrákkal -
KP27 #7603 így van. charge-ban az a jó, hogy tök jól lehet menekülésre használni. meg akár ki lehet lökni a nagy semmibe az ellenfeleket. -
mzprox #7602 Sentinel után most vanguard-dal nyomulok insanity-n. Most hogy végre meglett a max-ra kifejlesztett charge és cooldown csökkentő egész beindult :). Marha jó nagy tereken ellenfélről ellenfélre ugrálni egy shotgunnal, rengeteg "encountert" sikerült rövidre vágni vele ott ahol egyébként végtelen számú spawn jönne: gyorsan átugrik a terem másik végébe és ott keres fedezéket. Mondjuk nagyon sokszor meghalok így kisérletezgetés közben. El tudom képzelni mennyire hangulatos vanguarddal alacsony szinten játszani: pajzs meg armor nélküli ellenfelek egy ugrás, egy lövés a shotgunnal, következő.. :). -
#7601 Meg az is szimpi, hogy gyorsbillre lehet tenni társak skilljét is... Sentinellel most végig nyomom 2-3-4et és heló van. :D -
#7600 Jah, hát én nem azt mondom, hogy túl bonyolult a harcrendszer, pont ellenkezőleg, egyszerű, viszont tök jól kézreáll, és olyan "klappol minden" érzésem van. Gördülékeny az egész. Legjobban a SPACE hatására fedezékre tapadás tetszik (én döntöm el, mikor akarok bújni, és mikor csak a fal mögött állni, nem mindegy).
Főleg az tetszik, hogy a társak képességeit is pont úgy lehet használni, mintha enyémek lennének.. ez mondjuk kicsit irreális ugye. (tök mindegy, hol a társ, de ha én rálátok, akkor megy a képesség, ill. fordítva, ha ő ott áll mellette, de én fal mögött, falba megy). Egyedüli kivétel talán a shockwave, az mindig a társból jön ki. :)
De hát tényleg ízlés dolga ez az egész. :) -
#7599 Auto update-re van beállítva a Steam-en, mégis ronyózik néha. De pont ez az érdekes, hogy csak néha. Nekem a Mako pl. sosem melegedett túl, sőt, máshol sem melegedtek től a fegyverek, kivéve amikor Saren-el harcoltam, ott kétszer is előfordult már. Először megoldotta az, hogy az inventoryban lecseréltem a túlmelegedett fegyvert egy másikra, de másodszorra már nem sikerült. -
#7598 Én arra emlékszem hogy crack bug volt tele volt vele az itteni forum és nekem eredetivel ilyen gondom sose volt ha meg nem is az lenne a patchel már biztos javitoták volna. -
#7597 Az lol mert Steam-es és eredeti a játék. Azt a játékot kétszer is megvettem, az elsőt eladtam az ME1 topikban tavaly nyáron, a másik meg fent van a Steam-accountomon. ;)
A hivatalos fórumon is volt ezzel probléma eredeti példányokkal, még emlékszem erre. -
#7596 Vedd meg a játékot és akkor nem lesz ilyen tulmelegedési problémád ez egy ismert crack bug nekem ilyen gondom sose volt... -
#7595 Nah a fegyveres bugos cuccos baszott fel engem is! Úristen azon annyiszor kiakadtam.... -
#7594 Ez izlés dolga szerintem minden téren visszalépés van az elsö részhez képest a harcrendszerben meg föleg ,pedig az már az elsöben is egyszerü volt mint egy faék.
A scennelés lehetett volna elörelépés a makohoz képest de sajnos az is unalmas lesz rövid idön belül. -
#7593 Én is így voltam vele. Bár én inkább a bugoktól voltam ki elsősorban a Noveria-n, amikor Benezia zsoldosait kellett leverni. A medigél, és a biotikus erők pedig hihetetlenül lassan töltődnek vissza, csinálj bármit. Az hagyján, de van egy olyan bug, hogy az összes fegyvered túltöltődik, de nem csak egy kis időre, hanem örökre. lol. És ugye ha éppen Saren (Sovereign) ellen harcolsz, mondanom sem kell, mennyit érsz a biotikáddal. -
#7592 Pares, Te hova tűntél mostanában?:D -
#7591 Én így másodszorra végigtolva a ME1-gyet, konkrétan hánytam a fél játéktól, a harcrendszer és az az inventory rendszer... -
#7590 nincs. harcrendszer visszalépés: NINCS!
:D -
#7589 Hát Jack-ét nem non lehet látni...sajnos...xD -
#7588 Talinak 10/10es segg. :D De hál istennek kb. mindegyik női szereplőnek. :P -
#7587 De Raptors, miért nem veszed meg eredetibe a játékot?
Vagy meg van, csak nem tudod aktiválni a DLC-ket? Nem igazán értem... -
#7586 Hú lehet hogy meg tom majd oldani a DLC-ket de ha nem sikerül game reinstall :S -
Pares #7585 Az ehez képest nem volt műanyag? Nem volt élettelen? Nem volt egyhangú? Na ne viccelj...
-
Nos #7584 ez tény
csak az első résszel olyan jól elvoltam -
Pares #7583 Végülis senki se kényszerít arra, hogy játsz vele. Ha nem jön be, akkor egyszerűen próbálj ki mást. Ennyi. :) -
Nos #7582 Akkor lehet, hogy csak én vagyok épp stratégiás vagy mittoménmien korszakomkban :)
Na majd pár hónap múlva . . . -
#7581 nincs -
#7580 Na vissza térek a DLC-khez: Nincs mód arra hogy használni Tudjam a Terminus armort meg fegyvert? Mert akinek nem eredeti mindet tudta használni de én cska azokat tom amik be vannak regizzve, mert am,i nincs azt irja hogy nem elérhetőek és jelentkezzek be 1 olyan accba ahol reggelve vannak. -
#7579 Nincs! -
Pares #7578 Nincs. -
Pares #7577 Nemigaz, a Turianoknak és a Quarianoknak a lábukon asszem kettő, a kezükön meg három ujjuk van. -
Nos #7576 Hello!
Megint megpróbáltam megszeretni a játékot, de valahogy nem megy. Szép, csak nekem steril. Pedig vártam. Gondoltam benézek és látom a fórum pörög, szóval sok embernek azért tetszik.
Nekem a fő bajom az egysíkú/egyhangú világ volt. Mindenhol ugyanaz a stílus, bárhová, bármely fajhoz mész. Mintha az egész világ mondjuk csak az IKEÁban vásárolna. A harcrendszer is mintha inkább visszalépés lett volna az előző részhez képest. tehát akármennyire is jó a story, kicsit műanyag az egész, nem él.
Van valakinek hasonló érzése??? -
#7575 Amúgy érdekes Jack hátán a "Human" felíratú tetkó, szerintem ez is azt jelzi hogy mennyire lebecsülik a Mass Effect lényei az emberiséget, és a játékban se lehet olyan SOK emberrel találkozni...érdekes.