Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
A tortenetre nincsenek kihatassal ezek a dolgok, mint irtam csak erdekessegnek nem rosszak, ha kivancsi vagy, ki, hol hogy reagalna. Par helyen plusz dolgokat tudhatsz meg a karakterekrol, tortenetukrol.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkSector
vagyis, nem mindegy monnyuk hogy a néger mellékesét csinálom és utána monnyuk mirandáét, vagy elõször mirandának a küldiét és utána a négerét?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megint köszi! Akkor megyek értük szépen sorjában.
Bár akkor a nekem való géppityú miatt talán Talit kellene elõre venni?
A fejlettebb fegyverek megszerzésének van valami követelménye?
Mint pl. amit Calver írt, hogyha Veterán fokozaton megyek akkor megkapom pluszba a Geth Pulse Rifle-is. Vagy ezeket a fetyókat a nehézségi fokozattól függetlenül kapom meg?
Am itetszi. Függ a nehézségtõl, hogy kikkel mászkálsz, hogy milyen stílusban játszol, milyen fegyvereket preferálsz. Inkább vagy irányító vagy darálógép, egy célpontra koncentrálsz vagy sokakkal akarsz elbánni egy füst alatt.

Amiket én kedveltem de karakterfüggõ volt és néha simán átképeztem magam ha a helyzet úgy hozta (volt annyi element zero mint a szemét szóval bõven belefért):
Slam, Armor Piercing Ammo, Reave, Inferno grenade. Az elsõ és a harmadik egy célpontra ha, a második saját fegyvert tuningol sebzésileg, míg az utolsó szép nagy területet szór meg folyamatosan sebzõ gránáttal. Mindegyiknek megvan a maga haszna.
Jelenleg a Dominate-et tesztelem és bizonyos ellenfelekkel szemben egész jó poén, bár tényleg inkább fun mint igazán hasznos (mint a néhány másik biotic power, ez sem mûködik bizonyos védelmek megléte esetén, illetve nem minden ellenvfélen hatékony). Általában hamarabb kivégzem az elelnfeleket mint azok tennék másokkal. Pillanatnyi nyomáscsökkentésnek jól jön insane fokozaton.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

BEAST
Ez is igaz, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott van pl Legion is, akivel Citadelben es a Flotillanal is mashogy reagalnak. Vagy 3 kulonfele Quarian akinek segithetsz, ha Tali veled van nagyon szepen megdicser milyen rendes vagy, mig Grunt megkerdezi miert nem hagyod a gyenget elpusztulni. 😄 Vagy amikor Ashlevel talalkozol, ha veled van Tali vagy Garrus, esetleg mindketto, akkor is kulon megjegyzi, hogy meg oket is agymostad a Cerberus temaval. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Behonyám. Van ahova Tali kell, mert Quarian-okról van szó, van ahova Garrus, mert ismeri a C-Sec-et, meg a Citadel-át, van ahova Grunt mert Krogan, van ahova Mordin mert kutató stb.-stb. Velük adott szituban kapsz plusz infókat stb. Vannak helyek ahova eleve ha rányomsz, akkor a karik kommentálják, DE csak akkor jelennek meg ezek a helyek, ha az adott kari tudja kommentálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Olyan nagy változatosság azért nincs. A feladatok közben a szöveg ugyanaz, legfeljebb más mondja és másként hallatszik a hangszín miatt ugyanaz a mondat Miranda és mondjuk Grunt szájából (egyik megbotránkozó, a másik lesajnáló vagy éppen értetlenkedõ hangsúllyel mondja ugyanazt).

Az viszont igaz hogy minden nagyobb bolygón találni olyan helyet ahol valamelyik társadnak van valami kifejtenivalója az adott planétáról vagy állomásról. Amennyiben kíváncsi vagy mindenki véleményére úgy mászkálgass velük amerre akarsz, mindenkinél lesz egy pont amit "aktiválhatsz" és egy monológot kapsz cserébe tõle, ami a saját véleményét tükrözi.

Például Omega esetében a bár bejáratától balra a korlátnál Miranda mondja el a véleményét, míg az egyik szakadt csövesnél meg Jacob. Mordin akkor adja elõ mondanivalóját ha egy bizonyos helyen megvizsgálsz egy idegent. Ha jól emlékszem Zaeed a kricsmiben nyilatkozik majd, míg lesz hozzáfûznivalója a mocsokhoz és fertõhöz Garrus barátunknak is egy másik ponton.

Gyakorlatilag teljesen mindegy. Én úgy csináltam, hogy ha egy helyen több toborozható társ volt akkor míg mindenkit be ne mgyûjtöttem onnan addig nem mentem tovább máshová.
Elsõként mindenképpen Mordin-t jó megszerezni, mert onnantól elérhetõ a labor és fejleszthetsz, valamint a társaidból beszélgetés során kirugdalhatod a Normandy-ra vagy saját maguknak szánt egyedi fejlesztenivalókat.

Így, hogy Zaeed aktiválva van õt a legkönnyebb és leggyorsabb felvenni. Csak beszélni kell vele és máris a "tiéd". Utána Mordin, majd Garrus.

Hogy ezután most a krogan-ért vagy a gyagyás biotic nõszemélyért mész az rád van bízva teljes mértékben. Ha betoboroztál 4 delikvenst úgyis jön egy feladat amit kikerülni nem tudsz és utána megjelenik majd a többi betoborozható egyén is a térképen.

Esetleg azt nem árt tudni hogy melyik egyén feladatán milyen fejelttebb fegyver vehetõ fel ha teszemazt mielõbb szükségét érzed azok megszerzésének (insanity fokozat kivételével ezek gyors beszerzése nélkül sem lesz probléma).
A fejlett nehéz pisztolyt majd Mordin adja, a fejlett assault rifle-t majd Garrus mellõl lehet felvenni a szobából ahol van (mindenképpen nézz szét alaposan mielõtt beszélsz vele), sniper csúzlit Thane begyûjtése közben lehet megtalálni, a shotgun-t Samara feladata közben, a géppisztolyt meg Tali betoborzása során leeht felkapni a földrõl.

Igazából tõled függ kire van hamarabb szükséged.

A speckó csúzli (a collector rifle gondolom) nem olyan hûde jó csúzli. Ha van társad aki ért az assault rifle-höz az úgyis az elsõ alkalommal mikor viszed magaddal feladatra azt fogja kiálasztani magának és hacsak te magad ki nem veszed a kezébõl, azzal fog majd írtani. Az alapnál mindenképpen jobb így míg a fejlettebb változatot be nem szerzed addig nyugodtan szaladgáljanak csak azzal a segítõid. Utána az õ kezükben sokkal hatékonyabb lesz a fejeltt assault rifle és a lõszerük sem fogy ki amúgy sem. 😊

BEAST
Ez nem teljesen igaz, vannak helyek, helyzetek ahol kulonbozo tarsak maskepp viselkednek, reagalnak. Ha valakit erdekel ez, az masodjara mar ezek szerint is jatszatja.

DarkSector
ahogy jólesik, nincs különbség, meiket mikor csinálod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tudnátok tanácsot adni csapattársak beszerzésével kapcsolatban?
Milyen sorrendben érdemes beszervezni a követõket???
raepa, SaGa jr! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nem tudom, hogy mit csináltam rosszul, de miután újra telepítettem a hiányzó DLC-ket mind megjelent.
Megkaptam a levelet a Normandia roncsairól is és a Blooddragon páncélról is.
A páncéloknál valóban szívás, hogy nem látni az arcot bár a Collector-t annyira nem sajnálom, eléggé rusnya lett. De a Blooddragon nagyon pöpec lett. A speckó csúzlit magamnak tartogatom, már akkor ha már használhatok ilyet is.
Úgyhogy öröm és boldogság és játszhatok végre!<#vigyor>
wesker24
Hello ha minden társam lojális 1-2 társat kivéve akkor extra képeeségként (a Tech Laborban) melyiket érdemes hasznos felvennem ? THX ! Vanguard élharcos vagyok !
DarkSector
mielõtt bemész a relén még lehet.

Mert még nincs is kinn mindegyik. 😊
A cerberus armor a shotival, meg a Hammerhead tank lesznek a következõk amik megjelennek (a hírek szerint pár héten belül). De jön majd még új társ is idõvel.

Gubberx
Ez a kép honnan van?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Frank99

hali!

az EDI sürgetésére beszálltunk a siklóba, de nem tudtam még a gethet aktiválni.
lehet még ezután (hiszen azonnal jött a begyûjtõ hajó) ???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Hát ezaz. Na majd csak lesz valahogy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

InfectedMann
Illium? Amúgy a csapattársaktól kapottak nem melléküldetések.
Ha egyiket sem csináltad volna meg senki sem maradt volna életben a végén, még lehet te sem 😄 Az utolsó küldetésben eléggé sokat számít ki mennyire lojális

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Engem semmilyen pontozás nem érdekel.
Majd én eldöntöm jó játék -e vagy se 😄 (illetve jó film -e vagy se)

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
ME3 majd 2012 -ben, addig nem sok értelme van még emlegetni sem.

Amúgy nekem tetszett a 2. rész úgy ahogy van. A legjobban az tetszik, hogy a fõ történeti szál lezárása után is fel lehet 100% -ra fedezni a galaxist 😊
Jöjjenek már azok a DLC -k 😄

Amúgy a legvégén az a Reaper flotta kurva durva volt 😄 Nem tudom hogyan gyakják le õket az utolsó részben, de van egy olyan érzésem, hogy a 3. rész lesz a legjobb.

Legionnek van pajzsa, és Gruntnak is . Grunt meg pölö regenerál. Amíg kibámészkodik concussionözni addig sem hal meg . Elvileg nem kell hogy leteljen az idõ elég ha szoros, és elveszted akit az alagútba küldtél? Ott nincs idõ bámészkodi végig kell menni .

El is határoztam, dupla 98W-t fogok vinni.

Calver
inkább Armor Piercing Ammo, szebben sebez, bár nem okoz pánikot. vagy Warp Ammo, azok ellen a fránya Barrier-ek ellen.

társakból sztem a nyerõ Miranda (Warp, Overload, legjobb passzív képesség, viccelsz? õ mindenhova kötelezõ) és Garrus ha Squad AP Ammo kell. ha nem... akkor talán Thane - még egy Warp sosem árt.

(eredetileg 3:10-kor ment volna el ez a hsz, csak SG épp állt)

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Nagyon nem lövöldöznek ott, mert ilyen fokozatosan simán megölik õket. Azt szoktam, hogy a két társamat beállítom hátulra, hogy ne lõjjék õket, és csak a képességeiket használom.

Ha Gruntnál geth géppityu van akkor ahhoz is a squad AP a legmenõbb, mert alapból pajzsra / barrierre sebez jól. Incinerate shot nem jó.

Viszont a concussion azonnal elkaszálja a huskok lábát feltéve hogy az armort leverted.

Mellesleg nem vágódnak hátra a rohadék ellenfelek, holott ME1-ben egy sniper lövéstõl hammerheadel kb azonnal elvágódás volt.

Én ezekkel próbálkoznék:
Infiltrator: Squad bónuszos AP ammo, Tactical cloak+ 98Widow (egyszerre!)
Legion: 98W
Grunt: kimaxolt concussion (barrier!), incinerate ammon 0 fejlesztés
Garrus/Zaeed: concussion +stb.

Lényegében csak az a kérdés ebben a felépítésben hogy a dupla concussion válik-e be, vagy Legion a 98W-vel.

Én soldierként a reave képességet vettem át Samarától. Harbinger barrierje ellen nagyon jól jön. Ha még Samara is harcol velem, egyszerre használva mindkettõnk heavy reave képességét, utána Mordin incinerate képességét már pusztult is a dög.

Szerintem messze Jack Shockwave, Samara Reave és Mordin Incinerate/Cryo Blast képességét használtam legtöbbet. Persze küldetéstõl függõen más és más hasznos.

Fpocok
Infiltrator vagyok, és a fortificationt tanultam el, hogy tudjak shieldelni ha gond van... meg tudok még incinerate.
Akkor elvileg Miranda és Jacob...

robotnyk
attól függ te mit tudsz. barrier és armor ugye, szóval erõs warp és incinerate, incindiary ammo hasznos.
Fpocok
Próbálta már valaki már Insanityn?
Nekem végre sikerült lenyomnom a collector hajós küldit, viszont utsót nem tudom, hogy fogom megcsinálni amikor idõre megy.

Mit gondoltok, a harbringeres részekre melyik társakat érdemes vinni?

DarkSector
pedig ez a játékkal együtt adták ki.

Uh nemm is tudtam hogy kint vannak ezek a dlc ? vagy ez megint egy béna warez kép ?
Dante73
De egy full RPG az árnybróker Liarával a fõszerepben, szintén üt(het)ne.

http://www.freetvmaci.info/

BEAST
Jah, Samara recruit missionjeben talalkozunk vele. Biotic god! D

Epic Thread:

Te legszívesebben mit tennél a Councillal?

Hát mit mondjak, nem szeretnék a helyükben lenni, az egyszer biztos! <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szintúgy EPIC! <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hatalmas volt ez a játék! Közel 30 órát jácciztam vele, megprobáltam mindent küldetést megcsinálni, mindenkivel beszélni, és bár lehet néha nem a legjobb döntéseket hoztam, elképesztõ élmény a játék!

penge96
Nah megyek tényleg, hello!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Én a felspanolt volu biotikuson röhögtem keservesen 😄
(nem tudom már melyik társunk küldiébe volt)

Calver
ezt de egyszerre írtuk <#nyes>

a "ha nem érted" helyett "ha valaki nem érti"-t akartam írni igazándiból, de már mindegy <#vigyor0>

Értem én, kemény Dirty Harry-s beütése van <#idiota>

El tudom képzelni, ahogy minden csápjában egy Hand Cannon van...

aricsi
Nagyon sok érdekes nép van ebben a világban,és azok történelme. Amit mondtál a turian-ok elleni háború de a quarian-geth konfliktus is érdekes. Kiûztek egy egész fajt a saját bolygójukról az õ általuk alkotottt gépek,heavy stuff szép magyarosan mondva.De van még ilyen csomó,akár regény témának,krogan genophage...stb

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

penge96
Krisz, elõbb kaptál egy választ:

"Ahogy olvastam a no-intro fix és/vagy betöltõ videó csere esetén van ez a hiba.

Másold vissza az eredeti videó fájlokat és úgy próbáld meg. Ha nem csináltál biztonsági másolatot a videókról, akkor telepítsd újra a játékot. Csak csinálj biztonsági másolatot a Dokumentumokban lévõ mentéseidrõl." -by: CptObvious

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

De azt hiszem, nem is a Citadellában volt...

"This one does not have time for your solid waste excretions."

"This one forgets if it passed its heat sink capacity and wonders if the criminal scum is feeling fortunate?"

"Enkindle THIS."

Aki nem találkozott volna vele...

Atom.

Calver
"This one forgets if it passed its heat sink capacity and wonders if the criminal scum is feeling fortunate?" <#vigyor1> (ha nem érted)

penge96
Úgyszint😊

valaki segítsen már 4-szerre irom le de senkiben nincs segítõ készség?
tudom hogy sokan végig vitték és büszkék hogy hogy s mint de azért segíteni máspknak akiknek nem megy azért az se rossz
de nem csak most gondolom ezt más játékoknál is akadt sajnos problémám de ott is semmi segítõ készség nem volt senkiben
penge96
Nah én most megyek, jóéjt, Asari nõkkel teli szép álmokat mindenkinek! (x))