19778
-
krisz255 #7534 hello ha hjoker küldije előtt befagy melyik videó fájlt kell kicserélni? -
readswift #7533 a reave sok ideig van fenn és nem robban rajta a warp . Az energy drain meg tech skill. Amúgy király a reave . -
#7532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz bizony! -
#7531 Nah, én is importáltam az 1-ből végre, bár egyenlőre nem sok értelme volt, ahogy elnézem. Azt tudja valaki, hogy lesz-e annak valamilyen hatása a második részre, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első végén Anderson-t javasoltam "elnöknek", és a nem azt a tenyérbemászó Udina nagykövetet? Csak mert az első végigjátszás alkalmával (importálás nélkül) Udina még mindig Anderson felettese volt, és ugyanolyan faszkalap módjára viselkedett vele, mint az 1-ben. -
#7530 Az lehetetlen, hogy csak úgy eltűnt! -
#7529 nem.. megnéztem a documents/stb könyvtárba.. és nem látom sehol. de nem gond a végén úgyis máshogy kellett volna döntenem. Az ME1-es karakterem még megvan, a ME3 elött meg újra végigviszem, legalább frissitem az emlékeket majd. -
#7528 új karaktert ha kezdesz, csak az ahhoz tartozó saveket mutatja, biztos nem csak váltani kellene karaktert a betöltés menüben? -
#7527 na most húzom fel magam. importáltam egy új karaktert a ME1ből, és igy eltünt a kedvenc eredeti karakterem összes save és karakter fájla amivel végig nyomtam a ME2-öt is! -
#7526 Kipróbálom a reave-t és az energy draint (organic, syntetic), kiváncsi vagyok, hogy tényleg robban-e rajta a warp... Mert ezek ugye nem olyanok, ami sok ideig van fent... -
#7525 Akkor ez azt jelenti, hogy mindenképpen kell új játék? Vagy save editorral lehet? Nem tudtam letölteni azt, ahol linkeltétek a leírást... :( -
#7524 Úristen hova keveredtem xD -
#7523 ÁÁÁh nem lehet elég korán kezdeni ecsém:D Én már csak tudom... -
#7522 Hogy lennék pedó 13 évesen?:D -
#7521 Én csak ugy általánosságban írtam, senkinek nem szántam az okfejtést személyesen.
Te penge, meg csak kicsit buktál be azzal hogy pedó vagy, de igazad is van, addig jó velük, amíg szívből sikítanak -
#7520 Pares, bocsi ledobott, most már fent vagyok! -
#7519 Azért reméljük, ha lesz film, akkor Mirandát azért ő fogja majd alakítani...igazán megérdemelne egy kis kitörési lehetőséget. nem csak a Chuckban ügynökösködhetne... -
#7518 Szerintem szebb, mert sminkkel olyan mint egy baba, és nem vagyok annyira oda a babákért xD (ezt jól meg mondtam...) -
Pares #7517 Jó, értem én, hogy egy idő után lehet, hogy megunod. Én Vlalának szántam a két képet, mert smink nélkül se ronda, sőőőt... -
#7516 Pares ha van időd majd valamikor feljössz msn-re? -
#7515 Értem amit mondasz, igazad is van, de most most van, az nekem mindegy hogy holnap mi lesz :D -
#7514 Makákó, Pares te tényleg nagyon utáltad a makót xD -
#7513 Én nem azért mondtam, hogy smink nélkül csúnya lenne, de hidd már el ha valamit 10000szer látsz akkor unalmassá válik. Lehet az az arca, vagy a p*ncija. Előbb utóbb megunod, és mikor elmegy melletted egy hasonszőrű bula, már nme ő fog a fejedben járni... Minden esetre én se engedném akármi is járjon a fejembe x év után:D -
Pares #7512
-
Pares #7511 Úúú, nagyon jól néz ki! Sokkal komolyabb, mint a Ma(ká)kó volt. Már nagyon várom!
-
Vlala #7510 Egyszer látnád smink nélkül :) -
#7509 Csak azt hiszed...:) -
#7508 Én Yvonne-t biztos, hogy nem unnám meg...:) -
Pares #7507 Maximálisan egyetértek. -
#7506 Kizárt hogy őt választja, max ha végig ott ül mellette és nézi, de még akkor is kidumálhatja, hogy nem tetszik a stilusa mirandának vagy valami. Am akár milyen hihetetlen, bármilyen jó nőt meg lehet unni, lehet a világ legjobb nője is. Minden jóhoz hozzá tud szokni az ember. És utána keresni akar másikat vagy legalábbis vágyik rá... -
#7505 Arra vagyok kíváncsi hogy a lőszer az végtelen? -
Hoz_Hun #7504 Amikor az arcot választod a legalsó opció, mintha te kreálnál. Bemész és ott a legalsó sor egy kodsor. Ott kell beírni a kódot. XBox360-is így van.
Épp most néztem meg, nem pont ugyan ilyen a női Shepardom de olyan 80% egyezik. -
#7503 Ott volt hogy szvsz ha nem szúrt volna szemet... -
#7502 Azonban Mordin egyik sem:) -
#7501 Jaja, bár nekem eléggé idegennek tűnik az a sok pattogás, de elég jól lehet vele taktikázni, honnan jöjjön a rekéta, stb.. -
#7500 Ez irtó jó :D olyan igazi zúzós, de nincs meg az a makófíling, amikor próbáltam feljutni egy hegyre, és tíz percnyi szenvedés után leestem :D
A régi szép idők... -
#7499 jó meg linkelni sem tudok, de ne akadjunk fent mindenen.. hosszú és fárasztó munkanapon vagyok túl :D nem is értem mi tart még ébren :D -
#7498 Nem jellegtelen hanem jellemtelen ,szvsz... -
#7497 amúgy akinek nem sikerült kihoznia ezt belőle annak a bizonyíték 35. másodperctől: http://www.youtube.com/watch?v=pxrO5-HPIAw -
#7496 csak kicsit lejebb olvastam, hgoy valaki szerint Mordin doki jellegtelen figura. Kérdezném az illetőt, mennyit beszélgetett vele? :D Nálam egy egész operetett elénekelt, az valami brutális volt :D -
#7495 Mozgásban a Hammerhead, amint a bevezetőszöveg lement....Gametrailers.com