19778
  • Pretorian
    Pl. az Omega alsó szintje vorchák helyett tele lehetett volna eret vágó goth kislányokkal miközben az Afterlife-ban a HIM lép fel. Az tiszta dárk lett volna.
  • readswift
    Videóban is arról regélt a biowares arc hogy Legion vadászik rád stb. Hát, elég sok mindent kiszedtek ha ez igaz. Mindamellett jóval dárkosabb is lehetett volna a game ilyen mellékesekkel a lelkizős akármicsodák helyett.
  • readswift
    Azt még nekem sem sikerült összehozni, mindenesetre én most máson mesterkedem, a save editorral bemodoltam legiont már az IFF előtt. Faxán mondogatja a dolgait mindenfelé mint egy normál karakter, van egy mendemonda hogy eredetileg még az IFF küldi előtt elő lehetett ovlna keríteni de átírták. Lehet a pajzsa miatt. :D
  • horpeti
    Megcsináltam renegát vonalon.
    szakítottam utána Jacobbal. De nem írt Kelly.. Meddig kell várni? Kell csinálni egy küldit? Azt mondtátok, ír majd levelet... de semmi. :) Pedig végig kedves voltam vele. Múltkor is ez volt, akkor férfival, nemtom mit rontok el..
  • horpeti
    minden 100on volt, még sem engedte. Paragonnál ment, most renegátnál nem. mindegy... Tali bedurcizott. Talihoz nem mentem vissza... Légió mászik. :)
  • readswift
    Jaja én is ezt csináltam legutóbb, leválasztod az egyiket aztán visszamész , hogy persze neked van igazad , hazudtam neki. Legion: Ez őszintétlenség! Cpt. Obvious.
  • Doom 4
    Szerintem úgy van hogy nem a skálát nézi a program hanem a képességedet hogy az a bonusz az 100% legyen. Illetve mind2 kell de ha a 100 bonusz van kitalentolva akkor több helyen sem kellet olyat magas pontszám a skálán.
  • horpeti
    akkor most tali nem lojálisan , vagy légio nem lojálisan, vicces.. pedig ki akartam próbálni légiót geth shielddel... akkor tali nem lesz lojális, remélem nem hal meg a végén, de így nem ő megy a csőben.
  • horpeti
    jé, vicces. Tali-légió vitában nem tudok renegátot adni. Pedig maxon van. De szar. :) vicces, mert paragonnal pont ugyanígy csináltam a feladatokat, utoljára maradt iff után a legio küldije, és ott engedte a békítést..
  • horpeti
    viszont ezzel a 2 area reavevel a húslábok nagyon döglenek.. :D Ezek ellen simán jó.
  • horpeti
    Azt még nem tapasztaltam, hogy ha barrierre robbantom, akkor ugyanannyit sebez 5-7 méteren belül. Pont hogy azt láttam, hogy nem (ha mellette levő védelmes, vagy páncél, akkor szinte meg se érzi), és ez idegesített... De most már akkor megfigyelem!!!
  • KP27
    attól jobb a warp, hogy ha barrierre robbantod, vagy biotikára 5 vagy 7 méteren belül mindenki ugyanazt a sebzést kapja. reave mindenképpen egyformán sebez és 3méteren belül.

mellesleg bírom mikor egyesek kategorikusan kijelentik hogy kik a legjobb csapattagok, mikor ez marhára relatív, függ kaszttól és nehézségi szinttől is.
  • horpeti
    Kár, hogy mindjárt vége a játéknak :( ha előbb próbálom ezt az area reavet még bulibb lett volna.. De hát dominate-tel nyomtam az elejét.. Így a végén meg már tök mindegy.. fölös dominálni, amikor ugyanazzal a lendülettel ki is lehet nyírni.
  • horpeti
    Legionban eddig nem is gondolkodtam, mert még nincs is meg. :) és nem is játszottam vele, csak a küldijénél. de erősnek tűnt. Majd most meglátjuk. Garrust azért akartam vinni, hogy ne kelljen feladnom a squad APért a reavet.. :)

" Shepardnál a legjobb a squad mert power damage bónusz miatt nő a squad bónusz. "

Ezt nem értem. Azt mondod, hogy a képességek bónusza erre is kihatással van? Akkor az elég cool... :) Azt hittem ez csak az ilyen combat skillekre, meg egyebekre jó, az ammora nem. De akkor az fasza. :)
    Ráadásul én most olyan cuccokat pakoltam magamra, hogy kb. 8-10% bónusz megy a képességekre is. :)
    Viszont én őrző vagyok, nem a damage, hanem a visszatöltést preferálva. Azt jobbnak érzem nem csak a paragon miatt, hanem amiatt is, mert kis képesség plusz az nem ér fel annyival, hogy a gyengébb (de mégis agyonbónuszolt) skillt gyakrabban tudom ellőni. :)
  • penge96
    Nah ezért jó ez a játék, mindig tartogat újdonságokat!
  • zsotesz
    Én eddig mindig leszállítottam Ish-nek mindkét csomagot, csak véletlenül botlottam bele másik megoldásba. Nem tudtam, hogy így is meg lehet oldani.
  • Fantusz
    Az első csomag felvételekor kiderül, hogy Ish Ariáról gyűjt adatokat, a második csomagért azért nem kell elmenned, mert ha úgy gondolod ennyi info elég a küldetés lezárásához:
    1. Isht meggyőzöd, hogy nem jó ötlet Aria ellen kémkedni, még akkor sem, ha ő csak üzletelni akar a megszerzett infokkal.
    2. Antonak szólsz, hogy nem szép dolog a munkaadója ellen kémkedni, aki a tanácsodak követve leszámolhat Ishel.
    3. Arianak jelented, hogy kémkednek utána.
    4. Leszállítod a másik csomagot is, nem szólsz bele a játszmába.
  • readswift
    Monnyuk Garrusnak is van 25% power damage bónusza a squad mellé ha az alsó két sort rakod ki. Dehát Legion messze jobb nála.
  • readswift
    A reave jobb mint a warp, főleg ha úgy játszol hogy mikor már látod az ellenfelet de még nem fogta be a radar , akkor megállítod a játékot, ráhúzod a célkeresztet, reave, puff . Ez főleg collectorok ellen jó a dokkolós platformokon. Samara és Legion a legjobb végjátékban, Legion 1000 es pajzsal kb leverhetetlen, Samara szipkázza magának a HP-t . Aztán vagy squad AP v tűzalapú. Shepardnál a legjobb a squad mert power damage bónusz miatt nő a squad bónusz.
  • horpeti
    Hát én most renegát létemre Samarát hagytam életben és azt tervezem, hogy a collectorok ellen is 2 area reave-vel megyek... Miért must have? Reave ugyanazt tudja, csak areaban, miért ne ezt használnám? Mitől jobb a warp?

Az ívvel egyet értek. De most az area hatásra vagyok belőve... hiszen a collector minden védelmére bónuszos ugyanúgy, mint a warp. Csak areaban. :)
    Majd kiderül, működik-e.

Így is annyira erős vagyok már a sentinellel, hogy hihetetlen. Soldierral hardcoreon 100x többet szenvedtem, de még inflivel is.. most meg insanityn simán kés a vajban...

Samara mellé még nyomom Garrus páncéltörőjét és meg is van a team. :)
    az zavar, hogy Thane akkor is felrakta a 1es szintű roncsoló lőszerét, amikor kapta a fullos páncéltörőt... Ha kivettem az auto képességet, ezt akkor is felrakta.

Megyek IFFért, úgyhogy kiderül, működni fog-e. :D
  • zsotesz
    Egyébként most olvastam egy végigjátszást, abban sem volt benne. A lényeg, az első csomagért Illumra mentem. Leadtam Ish-nek, aztán gondoltam beugrok Aria-hoz. Mikor eljöttem a jobboldali lépcsőn mentem le, itt áll az Anto nevű őr. No vele lehet erről a csomagról és Ish-ről fecsegni. A második csomagot már le sem kellett szállítani mert kész lett a küldetés.
  • penge96
    Nekem is az.
  • zsotesz
    Azt tudjátok, hogy Ish csomagleszállítós küldesét be lehet fejezni másképp is, nem csak úgy, hogy visszavisszük neki a csomagot; vagy ez csak nekem új dolog?
  • KP27
    nemigaz mert kollektoros küldetéseken must have a warp. és az ívbe az a jó, hogy fedezék mögötti embereket is le tudsz kapni vele.
  • McFrost
    Értem.
  • Fenrir
    Amúgy a bannerban a F.A.Q. a Mass Effect wiki oldalára mutat ahol le van írva az összes küldetés, hogy mikor mit kell csinálni és mi lesz érte a jutalmad.
  • McFrost
  • Fenrir
    Van középen egy kiválasztó kapcsoló, addig kapcsolgatod amíg a bal oldalra nem mutat. Akkor bekapcsolod a hűtőegységet. Utána a kapcsolót jobbra forgatod akkor bekapcsolod a generátort. Aztán középre, akkor pedig magát a pajzsot.
  • makkandis
    A középső kapcsoló a másik 3-ra ad energiát, de egyszerre csak egyre tud, szóval először a középsőt úgy állítod, hogy a földön lévő kék csík arra a szélső kapcsolóra nézzen, ami a hűtésé, ezt felkapcsolod, ezután a hűtéssel szemben lévőre vezeted az energiát, majd ez is bekapcsolod, végül pedig a veled szemben lévőre irányítod az energiát és akkor már elindíthatod a pajzsot.
  • horpeti
    nah, most area reave, area overloaddal megyek. Így tényleg tudok mit kezdeni.. warpot meg kiváltottam így, csak reave lesz. Sokkal jobb, mint a warp, már csak azért is, mert mikor megnyomom akkor megy, a warp meg íves és idő míg odaér. :)
  • McFrost
    Helló!

Segítséget kérnék: leszállok egyedül egy bolygóra, ahol egy nyitott bázis áll magasan a talaj fölött és aktiválni kell egy pajzsot. Van 4 kapcsoló, de akár melyiket nyomom, akármilyen sorrendben, semmi nem történik.
    Mi a teendő?
  • horpeti
    Jah, észrevettem.

Barrieren is robban a warp? Minden esetre nem sebez úgy robbanva sem, mint a reave.. 700 newtont robban persze, de nem az lesz, hogy bizonyos sebzést.. így ha a többinek van valami védelme, nem sokat érek a robbanásával, alig vesz le vmit.

Ilyen könnyen még nem csináltam meg Garrus küldetését. Area reave a mechekre és heló volt mindnek... néhány pajzsos sun meg túltöltés, aztán a reave... úgy látom insanityn direkt meg van keverve, míg kisebb szinten még hardcoreon is a mecheknek pajzs, itt meg páncél.. Hogy ne lehessen csak úgy pl. diszruptor lőszerrel írtani... Insanityn tényleg fos a diszruptor, hisz páncélt kell lekapni, nem pajzsot.. csupasz ellenfélre meg már minek törjem magam. :)
    Ki is cserélem most Zaeedet Garrusra, és csapat páncéltörő lőszer. Meg most miranda helyett Gruntot raktam be, és csak én nyomom az áldást... annyira nem rossz, bár Grunt tényleg nem nagy szám, Miranda heavy warpja többet ér. Bár gyakorlatilag mindegy, így is simán vertünk mindenkit.. Na megcsinálom Tali küldijét, az is full gethes.. :) Garrus-Tali párosításban szép lesz:)
  • Fenrir
    Köszönöm a válaszokat
  • KP27
    area reave területre hat. mindenképp megvan a 3méter. warp csak akkor hat területre, ha biotikát robbantasz (szopatsz valakit biotikával, vagy barrierje van az ellennek).
  • horpeti
    Ó isteni ez az area reave :) amit hiányoltam a warptól, hogy területre, az itt megvan.. :) dominatet le is cseréltem. Majd meglássuk, így izgibb. :D
  • Bhalage
    meg fogom figyelni :D
  • horpeti
    area reave jobb, mint a warp? Vagy más? Pl. Sentinelnél most gondolkodom rajta. Insanityn mindenkin páncél, még a mecheken is főleg, így igazán a túltöltésnek nem sok értelme van, hanem a warp megy. De az ugye 1 enemyre...
  • Pares
    Nem. Az csak formális dolog, amolyan köszönet, hogy megmentetted őket. Amellett, hogy leszarják és nem hisznek neked, vagy nem léphetnek föl nyilvánosan a Reaperek és a Collectorok ellen (a tömegpánik miatt), az egész játék a törvénytelen, Council hatáskörén kívül eső Terminus rendszerekben játszódik (az első rész a Council "irányítása" alatt álló Attican Traverse-ben játszódik), ahol egyébként sem sokra mész a Spectre státuszoddal...

Az első rész itt játszódik (Attican Traverse):

A második rész meg a Galaxis másik felén...
  • penge96
    Egyáltalán nem. Sőt szóba sem fog kerülni, szóval a jelentősége 0.
  • KP27
    én area reave és area draint használtam. retrain powers ftw.