Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép fekete, átállítottam, hogy félfényes <#idiota>#idiota> legyen a páncél és a csíkok élénkzöldek. Kék azérnem mert az blue suns, sárga azérnem mert eclipse, piros nemtetszett, de jól nézett ki. Zõd az viszont kafa
Positive Mental Attitude
Ez nem egy rpg játék, annál inkább egy akciódús filmként fogható fel, aminket a történését te alakítod.
BattleTag: zydar#2910
A mintázatok közül atombrutál szerintem a második, ami plussz vonalakat ad plusszban a vállon lévõhöz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
irtak mondtak hirdetek, hgoy hu de nagoyn konfigolhato lett a pancel kinezete es igen, valoban; fasza terepszin meg mintak, fasza military style, csikok, szinek, szagok..
de kerdem en, van ember aki a fekete szurke alap rucit a piros csikkal atfestette ??!? szvsz az baszott jol nez(ett) ki (eddig is, ezutan is) es felesleges hozzányúlni..
anti hero
Így aztán úgy döntöttem hagyom a fenébe a statokat! Jól nézzen ki Shepardom és kész.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon jól néz ki, ha ezt valaki otthon barkácsolta, akkor minden tiszteletem az övé.
Bocs, ha tévedek.
(ha erre gondoltál)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ugye nincs "mékó" ok én is untam már picit de mi van helyette?
Nincs inventory ok unalmas volt a nem használt dolgokat "omnigélesíteni" de mit kaptunk a rengeteg fegyver, pajzs, és biotikus erõsítõ helyett?
Szebb lett a grafika, cserébe sokkal kisebbek lettek a pályák, a normandy minden szintjére külön töltési képernyõ. Hiába az Xfos 2005-ös hardvere ennyit tud...
A harc jobb lett sokkal ez tény, de a fejlõdési lehetõségeink meg lettek nyirbálva.
Szóval az 1 nekem teljesebb játékélményt adott több lehetõséggel, sajnálom hogy erre halad a játékipar bár ez még a legelviselhetõbb lebutítások közé tartozik.
De mint mondom, engem nem zavart, mert elõre gondolkoztam, és csak mellékküldetésekre mentem sisakos páncélban. A fõküldiket az N7-esben csináltam, az N7-es sisakban. A történetet nézve még jobban is paszolt valahogy...
Melyikkel egyszerûbb?
Egyébkén nem, nem zavart, mert mint írtam, direkt úgy játszottam, hogy a fontos jeleneteknél maximum az N7-es sisak legyen rajtam, a nem fontosaknál, mint például a mellékküldetéseknél meg például a Blood Dragon Armor és a kicsit átalakított hang sokszor még jobban is hangzott/nézett ki, mintha nem lett volna rajta.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Geth fegyvert pedig Tali toborzó küldetésének a végén lehet felvenni, amikor beszervezed a csapatba.
๏̯͡๏﴿
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékban a romatika mennyire kavarhat be negatív irányba?
Egyenlõre Kelly (aki ugye nem tagja az akciócsapatnak) és Miranda érdeklõdi a parancsnok iránt, de késõbb gondolom a többi nõszemély is jobban megkedveli.
Egyértelmû, hogy a "kedvezményezettnél" pozitív a hatás, de gondolom a hárem tartás nincs a lehetõségek között<#eplus2>#eplus2>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gondolom feladathoz kell. Ha egy bolygóhoz van feladat amit megszereztél, akkor az meg fog jelenni a csillagtérképen is, szóval nem tudod eltéveszteni. Ki lesz írva. Ráadásul a krédéses bolygóról és feladatáról ugyebár mail-ben értesülsz ahol szintén meg van adva a pontos helye. Szóval csak tessék körülnézni a térképen vagy elolvasni a leveleket. 😄
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
amúgy nem véletlen, de ugye a néger meg miranda öltözékéhez fog passzolni a harcokban....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
gondolom az alap páncélnak lesz valami változata.