19778
-
#7855 Ezt nem értem most , hogy jött ide neked! Feltettem egy egyszerű kérdést te meg elkezdtél beszélni a PC vs Xbox 360-ról!
Egyénként csak úgy halkan megjegyzem hogy a Mass effect 2 nem multiplatform! -
#7854 *Jahh, és modok is csak elvétve akadnak 1-2 konzolos játékhoz. -
#7853 Semmi ilyesmi. Konzolos ratyulás ez is, ahogyan az acsívmentek is. Mivel konzolon a platform korlátai miatt elég nehéz a pécéshez hasonló tartalomszolgáltatást nyújtani (dlc-k akadnak, de pl. peccs nem nagyon van), ezért ilyen kis apróságokkal próbálják a játékok szavatosságát kitolni. Aztán ugye a Mass Effect 2 meg multiplatform fejlesztés, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy a három verzió az interfész kivételével csont ugyanolyan, max. pécén egy icipicivel szebb a játék, mint konzolon. Viszont nem port (ez jó), de attól még benne vannak a konzolos gyökérségek (ez nem szvsz). Többek között a konzolpolitika nyírja ki a pécés játékpiacot, bár erre van egy másik topik, úgyhogy inkább nem folytatnám. A lényeg: a pc az far superior in any manners, period. Csak a játékpiac érdekei inkább a multiplatform felé húznak manapság. -
#7852 Nem, csak a szín. -
#7851 Nekem a fehér az jobban tetszik! És itt fel is merült bennem egy kérdés még pedig a lojális és a nem lojális páncélok/ruhák között van valami különbség?A szín és egyéb formai változást levéve! Szóval kisebb a sebezhetősége vagy ilyesmi? -
readswift #7850 Ha a documents settings mappád megvan még és ott látod a régi usernevet akkor ott vannak . -
#7849 Kár értük azoknak már annyi ,nekem a játék mentéseim két particion és egy ujrairható cd-én vannak ,kicsit tulbiztositom magam de szerintem megéri.
Más mentéseit ettöl még használhatod de az persze nem ugyanaz. -
#7848 Egy kis problémám van: újrahúztam a windowst és a mentéseimről nem gondoskodtam.
A játék indító képernyője bejön, de nem csinál semmit a játék indítására. Mi a legegyszerűbb amit tehetek? Mentésem gondolom elúszott... -
Pares #7847 Asziszem! :-))) -
#7846 Mentés szerkesztéshez mi kell? Csak némi nyerist akarok beírni hiába 50000 el kezdek mindenből az nem elég :D Elsp végigjátszáskor szorgalmas kiscserkész módjára mindent kitermeltem, 1 mill platina :) de most nem naon akaródzik. -
#7845 Miranda fekete bőrruhája mint überel :) -
Pares #7844 Hogy Garrus? Mondjuk emléknek? "Ezt is túléltem". Ha rendesen működik a páncél, akkor miért ne? Egyébként szvsz nagyon jól néztek ki a lojális páncélok/ruhák. Nekem tetszettek, mégha geometriailag nem is sokat változtak. -
#7843 Itt az ME2-ben a csapattársak páncéljainál igencsak fantáziátlanok voltak a készitők. Lojálissá válás után max a szinét változtathatod oszt hali :)
Csiliárdokat érő felszerelésed van és Garrus azt a szétlőtt péncélt viseli? lol -
Hoz_Hun #7842 Xbox360-on nyomom. Ott csak be kellet rakni a másik lemezt. Első 10 percben folyton táraztam (volna).
Engem simán magával ragadott az első rész újra. Ha végeztem, zsinorban viszem tovább a második részbe a karaktert. -
#7841 hat nem tudom en felraktam az ME -t a 2 utan es 30perc utan uninstall :DD -
Hoz_Hun #7840 Most tolom az ME1-et újra. Hát nagyon furcsa így hogy négyszer kipörgettem a ME2-t. Első fél óra után újra hozzászoktam mindenhez. Itt most sokmindent írhatnék, mi jobb mi rosszabb,... majd esetleg máskor. Viszont marha sok kis (ME2-es) utalás nyer értelmet, most hogy szembetalálkozom velük (újra) az ME1 ben. Pl. arra sem emlékeztem már, hogy az Elkor Hamlet előadást premier bemutatóját bemondják a hírekben (ME2-ben meg már javában reklámozzák az előadást). -
Hoz_Hun #7839 Mass Effect,... én tuti megveszem!!! Erre nem sajnálom. -
Hoz_Hun #7838 Legion is many. -
#7837 az a baj en meg a jatekert sem fizettem szoval pofam lapos :DDD -
KP27 #7836 az biztos, hogy én egy extra karakterért, és egy nyamvadék hozzátartozó pályáért nem fogok egy centet se fizetni. -
readswift #7835 Garrus
Shepard: Garrus, stay with Garrus. Keep him alive.
Garrus: ...Does that mean I'm not getting any help, Shepard?
"Garrus, stay with Garrus. Keep him alive."
"That's a rather impressive looking turian."
"That's a rather impressive looking sniper rifle."
"Impressive."
"Impressive."
: DD
-
#7834 Pedig olyan egy fapina szerintem. Ashley jobban bejött anno. -
#7833 Nem valoszinü hogy meglépik mivel van akinél kinyuvadt a csaj igy központi figura nem lehet.
Liarának már jobban örülnék ha nagyobb szerepet kapna a régi énjével ,de ez sajnos nem kivánságmüsor... -
#7832 Jah, Miranda, még több dugással... :P -
#7831 Sajnos, vége lett a játéknak. Túlélte mindenki, Jack és Zaeed nem lojálisak, de igazából, ez nem nagy gond.
A Legiot csak a főszál vége után aktiváltam, s csináltam meg az ő küldetését, ami végül a Talival történt vita békés lezárásával ért véget. Most várhatjuk a DLC-ket... :) -
#7830 Amúgy nagyon brutális lobbizás megy a hivatalos fórumon, hogy Mirandának még nagyobb szerepe legyen majd ME3-ban, még több dialógussal Shepard-del, még több románccal és ha van köztük valami akkor az legyen befolyással bizonyos párbeszédekben és jelenetekben (pl ha megsértik valamelyiket akkor közbeszólnak vagy tesznek valamit, stb).
Én sem bánnám ezeket a változásokat amúgy :) -
Pares #7829 YEAAAAAAAAAAH
-
#7828 Hogyne lenne :D -
zsotesz #7827 Kár, hogy a Kasumis DLC mát fizetős lesz. Bár gondolom előbb-utóbb lesz tört verzió belőle. -
Pares #7826 Olvasgattam a hivatalos fórumot, és nagyon sok ember szerint, szerintem is, a harmadik részben nem lesznek új csapattagok bemutatva (max. valami DLC). Nagyon valószínű, hogy az első és második rész karatkerei fognak visszajönni. Magyarán az eddig bemutatott karaktereket fogják továbbvinni a történetben.
Ha esetleg valaki nem vette fel a csapatába Garrust, Wrexet, a második részben pedig az összes csapattársa meghalt, annak még így is marad egy csapatnyi embere, mert Liara és Ashley/Kaidan garantált túlélők. Ez megmagyarázná azt is, hogy Liara és Ashley/Kaidan miért kapott olyan rövid szerepet a második részben. Azért, mert nekik fontos szerepet szánnak a harmadik részben, szóval garantáltan életben kell maradniuk a történet szempontjából.
Már az első részből is kiderült, hogy a Bioware képes úgy karaktereket csinálni, kidolgozni, hogy azok jelenléte a játékban nem is garantált (Garrus és Wrex), így simán elképzelhető, hogy a második rész túlélőit/elhalálozóit is ugyan úgy kidolgozzák, csak maximum nem lesznek jelen a játékban, ha a második részben meghaltak.
Ha meg mindenkit megmentettél, akkor meg lesz egy nagy csapatod.
Szóval kötve hiszem, hogy a Bioware csak úgy eldobná a harmadik részre az eddig remekül kidolgozott, kitalált karaktereit, és a harmadik részben megint új csapatot toboroztatnának velünk.
Ha igaz ez a teória, akkor a második részben toborzott csapatnak is nagyon nagy szerepe van a trilógiára tekintve. -
Pares #7825 Legionnak és azthiszem Talinak is vannak szövegei egészen a játék elejéről is, még Freedom's Progressnél is. Szóval elképzelhető, hogy először jóval hamarabb össze lehetett őket szedni, de a történet miatt átírták. Legion felvétele az IFF-nél szerintem tökéletesen beleillett a játék történetébe.
Tudod _minden_ játék több szakaszon esik át, nincs olyan játék, ami a legelejétől fogva egy változatlan menetrend szerint készül el. -
Pares #7824 Kapcsold ki a képernyőt, akkor elég "darkos" lesz a történet.
Egyébként meg a videókban annyit mondtak, hogy Legion megszállottan követ, nyomoz, "vadászik" utánnad. Ezt az egyik vele való beszélgetésben el is meséli: bejárta utánnad Noveriat, Ferost, Virmiret de még Ilost is. Mit is vágtak ki belőle akkor? Ne csúsztassunk már.
-
#7823 Hehe. Hát Legion elég táp a geth pajzzsal, főleg +50%os bónusszal.
Amúgy 160 TP híján meglett a 30. szint, majd még azt összehozom az ME3ig, ISH csomagjai meg hamis azonosító maradt ki, meg ha scannelek bolygót. :D
Kipróbálom milyen ha a tech armor mellé teszem fel a geth pajzsot, biztos vicces értéket ad (így is 800). :D
Amúgy bárki bármit mond, direkt kipróbáltam warpot barrieren, a 7 méterest. Robban robban,a z látszik is. De az a robbanás nem csinál semmi mást, mint 550 newtonnal robbant, ahogy az le is van írva. Az már bizony nem sebzi a sebzést. (másik barrieres mellette levő csókáról nem szedte le a barriert ugyanúgy, hanem csak kicsit sebződött, meg visszahőkölt, ami jó, de közel nem mondható el annak, mint a reave). Ennek ellenére jó dolog, mert az ellenfél kicsit meghőköl, de nem nagyon.
Viszont az area throw nagyon faja. 900 newtonnal a húslábak cafatokra lettek szedve, már magától a repülés megkezdésétől levált a törzsük, ütközés nélkül is. :D -
#7822 már most látom hogy biower forumon megjelennek a Talimancerek után a Kasumi mancerek :) -
#7821 A második képen nincs ott az alsóajkán az a valami. -
#7820 Csak nézz rá a második képre :D -
#7819 Amúgy a BioWare már megint elsüti azt amit Talinál?
Nem láthatjuk az egész arcát Kasuminak? Remélem majd róla is le lehet venni azt a nyomorék csukját és látni is lehet majd az arcát... -
#7818 Nah, egy újabb formás csapattárs -
#7817 Kasumi:
-
readswift #7816 -NC ...
Én már ébredtem föl arra hogy olyan ME jelenetnek voltam tanúja ami nem szerepel a játékban , és hát nem a szivárványos színekre emlékszem belőle.