Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Positive Mental Attitude
Én anyukámhoz rohantam sírva, hogy segítsen de nem tudott õ se. Így uninstall és mentem vissza Crysisozni.
Why so serious?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De szerintem pár óra alatt megoldja 😄
Kumiho #2179
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
EL LEHET EZT ADNI EMBERNEK??? MI EZ EGY NAGY NULLA.
ELSÕ PÁLYÁN NEM LEHET TOVÁBBMENNI OTT LIHEG BESZÉLJEK JOKERREL DE HOGY HA NINCS SEHOL AZ A BUZI ÁLLAT.EZÉRT PÉNZT KIADNI AZT FELAKASZTANÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRAGÉDIA NULLA JÁTÉK EGYPÁLYÁS SÉTÁLGATÁS
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Szerencsére nálam mindenki életben maradt. A végsõ csatába pont a dokit vittem meg Jacket. Talit küldtem vissza a túlélõkkel.
CamelX: Nálam Garrus ugyanúgy bekapta azt a találatot a kapunál,kicsit megtántorodott, de aztán megrázta magát és nem volt semmi baja. Nem csak a lojalitás számít, szerintem a fejlesztések is és nemcsak a Normandia fejlesztései. Lehet itt a páncél védte meg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ez az, amikor fölösleges a párbeszéd kb.

Kumiho #2179
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Van valaki aki már le tudta tölteni az újat eredetivel?
Pont shotgunos a karim, ezért nem tolnám tovább amíg nincs meg az új..
Ezek a páncél, meg egyéb csak apróságok.
Ha minden hónapban így fognak jönni az új cuccok, akkor királyság lesz itt a hármas részig. Nem beszélve arról, hogy egy idõ után már rohadt sok dolog lesz benne. És mind egyedi. Nem átszínezett másolat.
A Mako szubjektív, mert nekem meg egyáltalán nem hiányzik. Viszont hamarosan jön egy DLC, ami egy új jármûvet, a Hammerhead lebegõ "tankot" fogja beletenni a játékba.
BattleTag: zydar#2910
BattleTag: zydar#2910
Egy középút kéne a 2 között.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mert aztán az elsõ részben annyi egyedi cucc volt. Pfff. Gondolkozzál már! A 2-es részben minden fegyver egyedi kinézettel és tulajdonságokkal bír, nem úgy mint az elsõben, ahol, ha az összes fegyvertípust figyelembe vesszük, akkor össze-vissza 7 fegyver modell, és az összes fegyver ezek átszínezett mása volt, más statokkal. A páncéloknál szintúgy. 3 modell, a többi átszinezve más statokkal.
Most még többet is kapsz, mert minden fegyver egyedi, a sok átszínezett jobb statokkal bíró másolatokat meg felváltották a fejlesztésekkel. Nem lett semmivel se kevesebb, persze fikázni mindíg könnyebb.
"nem kell a makoval szarakodni.. helyette szarakodhatunk a bolygószkenneléssel."
Teljesen szubjektív, nekem sokkal, de sokkalta jobban bejött, mint a Makós ámokfutás a 90 fokos lejtõkön, meg a kidolgozatlan, kietlen síkságokon.
A játék pedig Szerepjáték. Pont.
nem kell a makoval szarakodni.. helyette szarakodhatunk a bolygószkenneléssel.
a felesleges dolgokról: lásd elõzõ sor.
és ez igenis rpg (akart lenni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg olyan küldetést csinálsz, amilyet akarsz. (pl Legion lojalitás küldetése) EDI csak tippeket ad.
Positive Mental Attitude
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként meg Szerepjáték. Pont.
Ha annyira tetszik, akkor hordozd azt és kész. Még szép, hogy az összes darab máshogy néz ki és más statokat ad.
Egyébként meg szerintem mindegyik darab jól néz ki.