Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
f.szomért kell spoilerezni állandóan! most törölhetem le a búsba, kár vót letõteni azért a 19 gigát <#banplz>

Kumiho #2179

Akkor képzeld el, hányszor vittük már végig. Én 30óránál álltam meg. Végig élveztem 😄<#idiota><#idiota><#idiota> Amúgy tarkólövés...

Positive Mental Attitude

😄DD
Én anyukámhoz rohantam sírva, hogy segítsen de nem tudott õ se. Így uninstall és mentem vissza Crysisozni.

Why so serious?

Shep
Köszi a tippet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amúgy ha sikerül kihúznod 40 órát a szétlõt Normandy-n, autómatikusan beadja Jokert fõgonosznak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez elég komoly hozzászólás. Mondjuk aki a Prológusban nem találja meg Jokert, annak NEM EZ A JÁTÉK való!! Amúgy korhatáros ám, szóval nem hiszem, hogy egyáltalán elé ülhetnél. Ajánlom a Super Mario sorozatot...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért ne felejtsük el, hogy a második pálya már nagyságrenddel nehezebb és bonyolultabb mint a Joker keresés... Ráadásul lõni is kell majd.
De szerintem pár óra alatt megoldja 😄

böröczk
ja bazeg, ott én is eltévedtem! aztán az a szívás, hogy ott még nincsen térkép, walkthrough meg még nem jelent meg hozzá, szóval küldenem kellett egy körüzenetet az mászefektes ismerõseim között, hogy nekik hogy sikerült továbbjutni, és mivel õk még odáig se jutottak el, várnom kellett két napot, hogy megoldás szülessen! tiszta fos játék

Kumiho #2179

Rage47
wow, neked már 2 koronád van😄
<#duhos2>
Rage47
és az elsõ küldinél?😄
rage
Nem lehetséges, hogy nekik sikerült továbbjutni azon a "nehéz" feladaton?...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

penge96
Szegénnyel mi lesz majd az utolsó küldinél...ha egyáltalán el jut odáig...😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Boxon is van. 😊

penge96
Ez nekem fájt 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

wedge31
Ott nem lehet elakadni menjél elöre és nekimész a pilotafülkének ott ül a kripli csávó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

2x végigjátszva az elsõpályát már egybõl 20 perc! 😊

penge96
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD URISTEN XDDDD

Szánalmas divatmajmoló állatok vagytok egy pályáért isteniteni egy játékot ahol sétálsz grat. 10 perc játékidõ!

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Ilyenkor hiányolom a nyilvános kivégzéseket.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SötétBarom
:SAD?_:SD?AS_😄?_SAD:_?DS

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#vigyor3> pedig nem túl sokfelé lehet menni az elsõ pályán

ERRE A TÁKOLMÁNYRA NINCS SZÓ CSAK AZ HOGY SZÁNALOM!!!!
EL LEHET EZT ADNI EMBERNEK??? MI EZ EGY NAGY NULLA.
ELSÕ PÁLYÁN NEM LEHET TOVÁBBMENNI OTT LIHEG BESZÉLJEK JOKERREL DE HOGY HA NINCS SEHOL AZ A BUZI ÁLLAT.EZÉRT PÉNZT KIADNI AZT FELAKASZTANÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRAGÉDIA NULLA JÁTÉK EGYPÁLYÁS SÉTÁLGATÁS

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

EndreMan
Köszönöm, nekem is megjelent!!

Most fejeztem be a játékot, nagy volt.

Szerencsére nálam mindenki életben maradt. A végsõ csatába pont a dokit vittem meg Jacket. Talit küldtem vissza a túlélõkkel.

CamelX: Nálam Garrus ugyanúgy bekapta azt a találatot a kapunál,kicsit megtántorodott, de aztán megrázta magát és nem volt semmi baja. Nem csak a lojalitás számít, szerintem a fejlesztések is és nemcsak a Normandia fejlesztései. Lehet itt a páncél védte meg.

Na igen, itt valszeg elhagyható lett volna. A történet szempontjából öngól lett volna leadni. Azért a Paragon vagy Renegade pontok gyûjtésé végett jó eldönteni, hogy simán nemet mondasz, vagy kapásból el is küldöd a p*csába.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most töltöttem le A Bioware Social Network-rõl, tehát már elérhetõ.

böröczk
birom, amikro ennyi választási lehetõséget ad a játék XD
ez az, amikor fölösleges a párbeszéd kb.

Kumiho #2179

Boxon biztos az.

Apropó bolygószkennelés: Ti általában mennyi Probe-ot küldtök egy bolygóra? Én a gazdagabb bolygókra akár 40 Probe-ot is küldtem...

Nekem pont egy ilyen érzésem volt a bolygószkennelés közben. Idegen bolygók, szépen kidolgozva, sokuk valami misztikus vagy furcsa történettel, nemtudom, valamiért engem jobban megfogott, minthogy egy kopár, jellegtelen tájon bóklásszak.

A scannelés az tényleg elég gáz... :/

Most mentem fel a BIOWARE Social Network-re és tényleg ott van (Cerberus Weapon and Armor (Cerberus Network)). Na mindjárt bekapcsolom a Xboxot aztán megnézem letölthetõ-e már.

wedge31
Abszolut nem aproság szerintem ,nekem nagyon hiányzik minden az elsöböl / kivéve a makozást de ahelyet kaptunk egy ugyanolyan dögunalmas scannelést /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Makózásban én magát az eseményt élveztem. Azt hogy megyek egy idegen világban. Néha leszáltam és mentem fel s alá csak úgy. Kiszáltam nézegettem a tájat. Kikapcsolt, megnyugtatott. Szóval ezért élveztem. Hammerhead meg nem hiszem hogy külön bolygó felszineket írnának. Max kapunk mellé egyet szerintem.

EndreMan
Már kiírja a fõmenüben amikor kinyílik a laptop és bejelentkezik a cerberus networkbe hogy letölhetõ az új páncél és a shotgun, de ha rányomok az uj tartalom letöltésére akkor még nincs ott,csak az elõzõ 4 (collectors,zaed,sárkány armour,normandy)
Van valaki aki már le tudta tölteni az újat eredetivel?
Pont shotgunos a karim, ezért nem tolnám tovább amíg nincs meg az új..

Jól van na, nem kell felkapni a vizet. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a fontos. Ettõl nekem még a Mass Effect a játékok játéka és amióta megjelent minden mást megelõzött nálam.
Ezek a páncél, meg egyéb csak apróságok.

Pontosan, a Makózás kábé semmivel sem volt összekötve, hiába találtál különleges ásványokat meg gázokat, kábé semmire se mentél velük. Itt-ott volt valami "különleges" tárgy, mint egy piramis, vagy ilyesmi, ami kurvára el volt rejtve a 90 fokos lejtõk mögött, és amikor odamentél, akkor se kaptál semmit, csak egy megjegyzést, maximum. Most szépen összekapcsolták a játék elemeit, értelmet adtak annak, ami a Makózást helyettesíti.

Jó ez a rendszer, nagyon is. A fegyverek és páncélok számát meg DLC-kkel fogják bõvíteni. Pont ma kéne megjelennie egy ingyenesnek, amiben egy új páncél, a Cerberus Armor van meg egy új, távolabbra is hatékony shotgun.
Ha minden hónapban így fognak jönni az új cuccok, akkor királyság lesz itt a hármas részig. Nem beszélve arról, hogy egy idõ után már rohadt sok dolog lesz benne. És mind egyedi. Nem átszínezett másolat.

A Mako szubjektív, mert nekem meg egyáltalán nem hiányzik. Viszont hamarosan jön egy DLC, ami egy új jármûvet, a Hammerhead lebegõ "tankot" fogja beletenni a játékba.

Skennelésnek legalább van értelme: fejlesztéseket vehetsz. Bár nem vitatom hogy a 2-ben ez tölti be az unalmas elfoglaltság funkciót, de a mellékküldik javát is így tudod felvenni, ami szerintem nem rossz ötlet.

BattleTag: zydar#2910

Ja lehet. Én Grunt-ot küldtem vissza.

BattleTag: zydar#2910

a legvégén a dokit küldd vissza a normandyra és nem murder meg...
Nagyjából egyetértek veled... nagyjából... viszont nagyon félreértelmeztél.. én nem állítottam, hogy az 1 jobb lett volna bármiben is (bár szvsz Mako jobb mint a scannelgetés), hanem arra, még ha a 2 jobb is ezekben, még mindig nem jó.
Egy középút kéne a 2 között.
JethroHUN
Nállam is meghalt a doki, pedig full példakép, szerintem ott az számít h kivel küldöd vissza :/ van választék

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

"nem kell 5 percenként tisztogatni az inventoryt, mert egyáltalán nincs mit tisztogatni.. alig vannak felszerelések."

Mert aztán az elsõ részben annyi egyedi cucc volt. Pfff. Gondolkozzál már! A 2-es részben minden fegyver egyedi kinézettel és tulajdonságokkal bír, nem úgy mint az elsõben, ahol, ha az összes fegyvertípust figyelembe vesszük, akkor össze-vissza 7 fegyver modell, és az összes fegyver ezek átszínezett mása volt, más statokkal. A páncéloknál szintúgy. 3 modell, a többi átszinezve más statokkal.

Most még többet is kapsz, mert minden fegyver egyedi, a sok átszínezett jobb statokkal bíró másolatokat meg felváltották a fejlesztésekkel. Nem lett semmivel se kevesebb, persze fikázni mindíg könnyebb.

"nem kell a makoval szarakodni.. helyette szarakodhatunk a bolygószkenneléssel."

Teljesen szubjektív, nekem sokkal, de sokkalta jobban bejött, mint a Makós ámokfutás a 90 fokos lejtõkön, meg a kidolgozatlan, kietlen síkságokon.

A játék pedig Szerepjáték. Pont.

nem kell 5 percenként tisztogatni az inventoryt, mert egyáltalán nincs mit tisztogatni.. alig vannak felszerelések.
nem kell a makoval szarakodni.. helyette szarakodhatunk a bolygószkenneléssel.
a felesleges dolgokról: lásd elõzõ sor.
és ez igenis rpg (akart lenni)
CptObvious
Arra figyelj IFF megszerzését követõen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy még 2 küldetésre van még idõd mielõtt az elrabolt legénység tagjai elkezdenének elhalálozni. Szóval, ha sokáig halogatod az Omega relén való utazást, akkor nem lesz kit megmenteni.

Amúgy meg olyan küldetést csinálsz, amilyet akarsz. (pl Legion lojalitás küldetése) EDI csak tippeket ad.

Mellékküldök között vannak, és úgy kezdõdik N7:... 😄

Positive Mental Attitude

Shep
Ott tartok ,hogy megszereztem az IFF cuccot és a naplóban azt írja, hogy amíg az elkészül be az N7 küldetéseket és a csapaépítést. Igen ám, de melyek az N7 küldetések?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pares Approves +10000000000

Egyébként meg Szerepjáték. Pont.

Komolyan mondom, kurvára nem értem az ilyen "zavarásokat". Ez olyan, mintha az zavarna, hogy neked a Ferrarik kinézete tetszik, de egy Bugatti Veyron a földbe alázza a maga 1001 lóerejével...

Ha annyira tetszik, akkor hordozd azt és kész. Még szép, hogy az összes darab máshogy néz ki és más statokat ad.

Egyébként meg szerintem mindegyik darab jól néz ki.