Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
énnekem sehogysem sikerült hogy túlélje mindenki, pedig maxon van a "kék" csík, zaheed, jack és samara aki nem lojális.
mégis bármien variációt nézek, mindig egyet elvisznek a bogarak a végén.
az elején tudtam javitani, mert a néger ha elküldöm az ajtónyitásra meghal, a 2 droid viszont nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
azt még nem tudom, Zaeed is beleszámít-e, de majd kiderül, mert mikor a missionjét csináltam, a végén nem tudtam meggyõzni a saját hülyeségérõl, szóval nem vagyunk éppen haverok.
"The trees move. Do you not see it?"
Nálam Miranda, Samara, Legio, és Zaaed nem volt lojális.
Élharcosként kit vigyek?
3x próbáltam, az elsõ körben sztem nem halt meg senki+ akit kimentettünk a gubóból..
aztán mindig meghalt valaki, a nem lojálisokat +értem....
de a Samara pajzsa alá vittem Talit, Garrust, õt a végén elvitték, holott lojális, és nem xarakodtam, toltam mint állat..
tehát meghalt Garrus, Miranda, Zaaed...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler lehet!!!!!!!!!!!
A végén az elhulások ellen lehet tenni valamit, vagy mindenképpen meghalnak? Nekem csak 2 csapattag maradt életben a végén. Miranda és Jacob, szegény Garrust úgy sajnáltam mikor elragadták a kutászok 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2 nem lojális, a 3. igen, azt elviszi a raj, akármit csinálok....
ilyen game end nem sok van a piacon, le a kalappal!
azt hiszem nemsokára (csak kitolom a Bioshock 2-õt) újra játszom....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Na ugye! Rögtön gondoltam...
<#wave>#wave>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
....jah mert akkor hazudott, de most már félig az vagy...
thx.😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Troll Mester az OFF-ok királya!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vagy most menejek be én is COD 6 forumra és OFF-oljam szét mint te ezt.
Egy darabig szórakoztató voltál... már nem. Szerintem tudnod kéne mikor van itt az ideje, hogy elhúzz innen és békénhagy minket az egyéni véleményeddel.
Köszönöm a figyelmet!
😊 <#taps>#taps>