19778
  • gfreak
    yippieeekayookayyyaaay m*therfucker! (phd. J. McLane :D )

helyes! ha bányászni kell, akkor inkább egy stratégiában (hmm...First Contact War története + Commandos játékmenet = remek ötlet :D )
  • Pares
    Viszont amit én szeretnék látni a játékban:
    -ME2 harcrendszer, plussz annak tovább fejlesztgetése
    -ME2 páncél testreszabás több darabbal + a csapattársaknak is
    -Egy olyan inventory, ahol nem kell órákat töltenem a szemeteléssel meg válogatással. Egy átlátható rendszer, kevesebb fegyverrel mint az ME1-ben, de többel, mint az ME2-ben, az ME2-höz hasonló egyedi kinézettel és tulajdonságokkal, valamint az ME1 statisztikáival. Továbbá mindenféle szűrővel ellátva.
    -A fegyvereket hasonló módon lehessen testreszabni, mint a páncélokat
    -A páncél küldetés közbeni lecserélését továbbra sem tartom ésszerű ötletnek, az maradhat ME2 stílusban.
    -ME1 társak közti beszélgetések
    -Több beszélgetési opció a társakkal
    -Mégtöbb N7 küldetés, esetleg hosszabb főtörténet szál
    -A fejlődésrendszer hasonló módon legyen megoldva, mint a ME2-ben, de több erővel, esetleg nagyobb skálázhatósággal (magyarul több szakaszban kelljen kifejleszteni az erőt, de ne annyival, mint az ME1-ben).

Tehát az lenne a legjobb, ha az ME1 és ME2 között megtalálnák az arany középutat.

Az autózás meg a "felfedezés"? Ha van rá pénzük meg idejük, és megtudják csinálni nem félkész állapotra, akkor jöhet. Természetesen nem olyan küldetésekkel, mint az ME1-ben. Csak akkor, ha a pályák szépek lesznek, nem pedig random generált förtelmek. Jó lenne, ha a felfedezés rész se nem csak annyiról szólna akkor, hogy minden ki van jelölve a térképen, és nekünk már csak a hegyekre kell felmászni...
  • wedge31
    Nekem az összes eddigi és ezutáni játékuk megvan és meglesz.
    Miota nincs Black Isle meg Troika ök maradtak az egyetlen komoly nagy rpg fejlesztö csapat ezért is fáj sokunknak / és ugylátszik ezt ök is felfogták / hogy egyre jobban lemennek a mai casual szintre.
    A DA:O azért ad némi okot a bizakodásra és ugy tünik hogy ezek szerint a ME is visszatér a kitaposott Bioware utra.
  • Fenrir
    Úgy látom talán ez az egyetlen olyan játékfejlesztő csapat aki igazán hallgat a rajongók észrevételeire és javaslataira. Eddig is nagyon szimpatikus volt a Bioware mert már régóta minőségi játékokat készített, de ha az ME3 olyan lesz amilyennek megígérték akkor minden utána megjelenő, nekem tetsző Bioware játékot meg fogok venni, akármennyibe is fog kerülni.
  • Pares
    Nem butítottak le semmit. És remélem, hogy nem olyanra fogják megcsinálni az "RPG elemek"-et, mint az első részben. Nagyon remélem.
  • baaka
    Samara lojalitási küldijénél kudarcot vallott shepard-om.Már akkor ezek után nem is fogom tudni lojálissá tenni? Ja és Jack is elvesztette a lojalitását amikor mirandával veszekedett. Esetleg neki vissza lehet nyerni a lojalitását vagy mind2jüknek?
  • KP27
    As with the transition from the first Mass Effect to the second, BioWare is taking these criticisms to heart for the third game, with Norman hoping the third will offer "richer RPG features" and "more combat options." What we can probably expect less of, however, is the mining minigame, which Norman described as the part that "nobody liked. "

WIN WIN WIN
  • wedge31
    Végre a Biowarenál is beláták hogy kár volt lebutitani a játék rpg elemeit és a harmadik részre visszahoznak belöle egy jó párat.
    És a scannelést is törölhetnék...

Milyen lesz a ME3 - interjú.
  • Fantusz
    Shepardom szerelmes volt Samara dekortázsába, a stílusa is bejött az ezeréves csajnak, harcban is hasznos, soha fel nem merült, hogy Morinth mellé kellene állni.
  • Fenrir
    Ez nem igaz mert a Conrad Verner-féle, vagy a Gianna Parasini-féle küldetést soha nem fogod megkapni a default ME2 háttértörténettel. Tudom, mert már úgy 4x végigjátszottam.
  • enlightened
    Egy új küldetés se kerül bele azért mert importálod a karaktert. Néhol odajönnek szereplők az 1-ből és aszerint beszélnek veled ahogy ott cselekdtél. DE ÚJ KÜLDETÉST NEM KAPSZ!!!!!!! Ugyannyi van importálással és nélkül is.
  • KP27
    erről ez jutott eszembe:

learn english : http://www.youtube.com/watch?v=cUEkOVdUjHc
  • cikasz
    tényleg, hogy én marha erre nem gondoltam még...
    kérlek mester tanits...
  • JethroHUN
    Learn english :)
  • ollie
    Próbáld meg te, és rájössz, hogy mennyi munka.
  • Fenrir
    Nekem semmi bajom vele, Samara az egyik kedvenc karakterem.
  • cikasz
    Morinth anyjával miért van mindenkinek baja? :)
  • cikasz
    Nem értem ha valaki feltölt egy ilyen videót akkor magyar feliratot miért nem gyárt hozzá?
  • Fenrir
    Amúgy érdemes ME1 importált karakterrel játszani mert egy rakat új küldetés kerül bele a játékba annak függvényében, hogy az első részben hogyan viselkedtünk bizonyos npc-kel. Ráadásul nem kevés pénzt is hoz.
  • Vraaanyek
    http://www.indavideo.hu/video/Yvonne_Strahovski_interju_-_Coin-Op_TV/
  • Calver
    dehogy. ha van elég pontod valamelyik skálán (bár paragonnal még szerencsére nem volt lehetőségem megnézni), akkor lesz megfelelő választás a fehérköpenyes igazságosztó jól megérdemelt ledarálására, és Morinth felvételére.
  • Kongy
    Morinth csak full renegát karihoz csatlakozhat??
  • Kongy
    Jó nő, bár fekete hajjal jobban bejön. :))
  • adamfesto
    Bocs, én a 2. sornál már nem értem a szöveget. :)
  • penge96
    Feldobom az életet 1-2 avatárral :D

• readswift
    Tényleg, egyáltalán hogy esett el, shotgunos fejlövéstől hátraesett ?
  • readswift
    Garrus a legjobb fire team vezír, mindig nyomatja h "impressive" :DD

A főfő blue suns mellékest ki hogy csinálta meg a két mechaval a végén? Énmost lenukeoltam a 2 robotot, aztán nagyon megaláztam a kék kapitányt,

grunt + full fortification + inferno shotgun
    jakab + full barrier + inferno shotgun

nemtom az inferno éri meg jobban v vmi squados cucc.

Szal, én a vanguardnő, az apródjait folyamatosan leshockwaveztem már mikor először kidugják az orruk akkor elkell kezdeni metr sebez shieldjükre, és elteleportáltam 1 sarokba, cpt. obvious meg rárohant gruntékra, azok lebaszták róla a páncélt akkorát kapott végül hogy pont odaesett be mellém :D, extra páncélban azért el tudnak lenni a társak de kemény túlerő ellen így is lapítani kell.
  • Kindred Blades
    Garrus, Jacob vagy Miranda legyen a fire team leader. Amelyik hűséges.

A halál négykomponensű, a csőbe küldött egyed akkor hal meg, ha
    1) nem igazán tech expert (magyarul nem Legion vagy Tali)
    2) nem loyal
    3) a fire team leader rossz választás (nincs tapasztalata vezetésben, pl Jack vagy Samara, Zaeed is ide tartozik, bár ez sehol nem lett megmagyarázva a játékban)
    4) a fire team leader nem loyal
  • horpeti
    nice. :D
  • robotnyk
    a firewalker free lesz.
  • readswift
    Mondjuk új pályákat nem fognak csinálni meg "free DLC" -t se...
  • Pares
    Ez is benne van prezentációban! A Biowarenek is tetszik!
  • Pares
    Mégis ki tiltja a modolást? Az első részt pusztán nem úgy tervezték, a második részhez viszont már rengeteg (rengeteg!) mod készült! Minden féle: főleg texture, de akad nem kevés gameplay és stat átíró is, továbbá új páncélokat is készítettek egyesek (nem lecseréli a meglévőket, hanem plusszban hozzáteszi!). Ráadásul már az elején megmondták, hogy nem fogják támogatni a modolást különösképpen, magyarul nem kap prioritást. Ez nem egy Sandbox, mint a Fallout 3, ahol minden rendszert úgy cseszel szét össze-vissza, ahogy kedved tartja.
  • Bhalage
    hatalmas :DD
  • robotnyk
    eredeti
  • readswift
    Jónagy sumákság azért hogy a modolást letiltják, és még ők szent teheneznek.
  • Bhalage
    HUJUJUJUJ PROBE AWAY rap !!!

\(Oo)%
  • Pares
    Egyébként most játszom újra az első részt, és ezt most teljesen őszintén mondom, ez az én szerény véleményem és észrevételem:

A második rész érzésem szerint majdnem mindenben jobb lett, vagy ha nem lett jobb, akkor maradt ugyan azon a szinten. Az akció és intenzitás, a dialógusok, az erők, az egyediség, a grafika és a remek optimalizáltság, a hangok, a történetvezetés, a kezelhetőség, stb. Szvsz mindenben vagy jobb vagy ugyan olyan jó, mint elődje.

• Pares
    Az inventory rendszer lecserélése ellen nem is jutott eszembe az az érv, hogy míg az első részben 6 embert idegesítő és hosszú folyamat volt felszerelni, addig most 12 van (lesz Kasumival). Azt hiszem beleőrültem volna.
  • readswift
    Ezzel végülis egyet lehet érteni, azzal viszont nem hogy normalon mennyire röhelyesen könnyű. Érdekes lett volna az az alternativ fegyver upgrade, dehát már baxhatjuk.