Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ami a lényeg nálam is mindenki életben van ! A halak a legénység és az összes csapattárs ! Persze mindegyik társ lojális volt a hajó fullra fel volt tuningolva páncélzat fegyver pajzs stb... Jah és Mirandával sikerült összejönni de Kelly-vel is flörtöltem vacsora is megvolt csak arra ne jöttem rá hogyan lehet ugy felcsalni a szobába hogy táncoljon is nekünk ? Jah és a legvégén, amikor ugrani kelett akkor Legion huzott fel a hajóra !
Én Garrust és Legiont választottam társnak Tali ment a szellözöben Miranda volt a csapatvezetõ 2x is Samara volt a biotikus pajzshordozó
és Tali vitte vissza biztonságba a legénység tagjait ! Amikor láttam a Human Reapert eléggé durván Terminátoros beütése volt pont erre az alkalomra, hoztam magammal a Nuke fegyót Kilöttem a Mini Nuke-ot egyenese bele az arcába le is vette az élete 75 %-át ! A maradék 25-át meg könnyedén sikerült elintézni ! Amugy megtartottam a bázist nem robbantottam fel. És 100 %-os full Paragon/Példaképpel fejeztem be a játékot !
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
tovább tudtam menni a játékban
most csinálom a zaeedes missziót és utána jön a végsõ küldi
valaki megtudja mondani hogy legyen majd a csapat hogy ne halljon meg senki
meg a hajó is hogy legyen felfejlesztve?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Beszállnak egy liftbe és eltünnek - ezzel töltöttem most több, mint egy órát, és nem bírok rájönni fova a p*csába tûnnek.
Így meg ugye lényegében kudarc a küldetés.
És ami a lényeg nálam is mindenki életben van ! A halak a legénység és az összes csapattárs ! Persze mindegyik társ lojális volt a hajó fullra fel volt tunigolva páncélzat fegyver pajzs stb... Jah és Mirandával sikerült összejönni de Kelly-vel is flörtöltem vacsora is megvolt csak arra ne jöttem rá hogyan lehet ugy felcsalni a szobába hogy táncoljon is nekünk ? Jah és a legvégén amikor ugrani kelett akkor Legion huzott fel a hajóra !
Én Garrust és Legiont választottam társnak Tali ment a szellözöben Miranda volt a csapatvezetõ 2x is Samara volt a biotikus pajzshordozó
és Tali vitte vissza biztonságba a legénység tagjait ! Amikor láttam a Human Reapert eléggé durván Terminátoros beütése volt pont erre az alkalomra hoztam magammal a Nuke fegyót Kilöttem a Mini Nuke-ot egyenese bele az arcába le is vette az élete 75 %-át ! A maradék 25-át meg könnyedén sikerült elintézni ! És amugy megtartottam a bázist nem robbantottam fel viszont TIM-et elüldtem a francba ! És 100 %-os full Paragon/Példaképpel fejeztem be a játékot !
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Jó lojalitás küldin igen 😛)
BattleTag: zydar#2910
Thane nekem nem jön be ugyhogy a vackába porosodik de sniperöl csak jót mondhatok nekem legalábis bejött a infiltrator karimal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oblivion : kb 300 óra XDD
Thane milyen fegyvereket használhat amúgy? sniper és pisztoly, ugye? na meg jó-e valamire is ha a csapattárs mesterlövés puskákkal tolja? mert Warp-ja szimpatikus volt, de Garrus-al ellentétben gyenge a lõszer amit ad, na meg roppantul elõítéletesen úgy döntöttem h nekem a sniper nem szimpatikus <#vigyor3>#vigyor3>
"The trees move. Do you not see it?"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon régen izzasztott meg egy játék ennyire. Nem is emlékszem már 😛 Így volt most 30óra. Volt pár hely, ahol kb 1 óra kellett mire kikerültem egy combat után, hogy mentsek... annyiszor meghaltam. Aki szereti a kihívásokat, az kezdje el így (persze ha elõtte már tolta)
Na én teljesen elkészültem harmadik részre. LVL30, csapattagok, halak, legénység, hörcsög, mindenki él! 😛
Szerintem a Miranda meg Thane a legerõsebb páros. A warpjukat ki kell talentelni, nagyon brutálisat ütnek.
Nektek melyik volt a legutóbbi singleplayer game amibe beleraktatok több mint 100órát? 😛
A többit jól csinálod jó embereket választasz a feladatokra.
Mordint meg vissza kell küldeni a túlélõkkel és akkor nem patkol el.
Nem tudom kinek mi a véleménye a játékról, de sztem elég jól össze van rakva, nekem tetszik! Nekem a magyar gyûjtõi kiadás van meg (Cerberus Network kártyával és Begyûjtõ páncéllal). Csak még van egy-két bug benne. Én végigjátszottam már az utolsó csatát többféleképpen, volt, hogy megmentettem a Normadia legénységét és volt, hogy késõn értem oda. De mindig elesik valaki, nem tudom ti hogy oldotttátok meg, hogy az összes csapattag élve maradjon. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. De nálam nem lojális az összes csapattag (Zaeed és Jack)! Rendre mindig Jack esik el a végén. Nálam Légió megy az aknában, Samara csinálja a biotikus pajzsot, Garrus viszi a másik csapatot, és Jacob megy el a túlélõkkel. Jacket meg akár magammal viszem akár nem mindig megmurdel..... (Nemtom azért-e mert nem lojális hozzám). Aki tudja, hogy lehet az egész csapatnak túlélni az kérem írjon.
Elõre is köszönöm!
Ö volt az egyetlen aki meghalt és lojális is volt, mint mindenki. Bár elég sokszor mondtam ellent neki a játék közben, lehet ennek is köze volt hozzá.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
๏̯͡๏﴿
Összes hús-vér lény VS. Reaperek és bérenceik. EPIC.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A Shepard-halálos befejezés mentésének nem importálhatóságáról kiderül, hogy a Bioware nem szereti elsütni kétszer az ilyen nagyobb eseményeket.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meghal a Shepardod, akkor kész, vége, annyi volt. Nem várhatjuk el, hogy újra elsütik a Shepard-újraépítéses cuccot. Mégis ki és hogyan? A Cerberus már egyszer megtette, halom pénzükbe került, és nem hiszem, hogy még egyszer meg tudnák csinálni. Ráadásul ha a végén beintettél TIM-nek, akkor értelme se lenne a Cerberus számára.
Szóval ha meghalt a Shepardod, akkor legjobb esetben is abban reménykedhetsz, hogy a 3-asba importálhatod, de kapsz egy jelenetet, hogy miért _nem_ haltál meg. A legjobb esetben. De kötve hiszem, hogy lesz ilyen. Jó is, így már van egy befejezése a játéknak.
Azt meg majd meglátjuk, hogy kell-e csapatot toborozni. Egész biztos, hogy nagy részben fog függeni attól, kik maradtak életben.
Nem minden játékállás lesz jó a Mass Effect 3-hoz
Pár ember, hiába játszotta végig a Mass Effect 2-t, nem fogja tudni játékállását a harmadik epizódba betölteni. Az ok nagyon egyszerû és tökéletesen logikus. Ha az utolsó csata során Shepard jobb létre szenderül, nem fog feltámadni az újabb kalandok kedvéért, kénytelenek lesznek a játékosok új karaktert generálni. Persze végigjátszhatják újra, úgy, hogy hõsünk életben is maradjon ezúttal.
Mondjuk ez várható volt