Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ott az a lényeg hogy nem szabad szem elött téveszteni amikor bemész a raktárba az egyik fickó megkérdezi hogy mit csinálsz ott ha van elég paragon pontod akkor válaszd a renegát lehetõsget mire a fickó ijedtében elrohan és nyitva áll elötted az ajtó ! Onnatól kezdve meg már csak rajtad múlik a dolog !
wesker24
Nah nekem is sikerült végigjátszani a Mass effect 2-öt! Én 43 óra alatt vittem végig a játékot ugy hogy még maradt 1-2 mellékküldetés és néhány galaxis, amit még fel lehet fedezni! Jelenleg 25-ös szinten fejeztem be közel a 26-dik szinthez! És Mass Effect 1-es karival játszottam végig a Mass Effect 2-öt Jöhet a 3-dik rész! xD

És ami a lényeg nálam is mindenki életben van ! A halak a legénység és az összes csapattárs ! Persze mindegyik társ lojális volt a hajó fullra fel volt tuningolva páncélzat fegyver pajzs stb... Jah és Mirandával sikerült összejönni de Kelly-vel is flörtöltem vacsora is megvolt csak arra ne jöttem rá hogyan lehet ugy felcsalni a szobába hogy táncoljon is nekünk ? Jah és a legvégén, amikor ugrani kelett akkor Legion huzott fel a hajóra !

Én Garrust és Legiont választottam társnak Tali ment a szellözöben Miranda volt a csapatvezetõ 2x is Samara volt a biotikus pajzshordozó
és Tali vitte vissza biztonságba a legénység tagjait ! Amikor láttam a Human Reapert eléggé durván Terminátoros beütése volt pont erre az alkalomra, hoztam magammal a Nuke fegyót Kilöttem a Mini Nuke-ot egyenese bele az arcába le is vette az élete 75 %-át ! A maradék 25-át meg könnyedén sikerült elintézni ! Amugy megtartottam a bázist nem robbantottam fel. És 100 %-os full Paragon/Példaképpel fejeztem be a játékot !
BigDaddyJoe

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

hogyan tudok ide a nevem melletti csíkra képet beszúrni vagy megváltoztatni a színét?

Jó reggelt

Encore
pont egy oldalt olvass vissza ott részletesen ki tárgyalják....
köszönöm a segítséget
tovább tudtam menni a játékban
most csinálom a zaeedes missziót és utána jön a végsõ küldi
valaki megtudja mondani hogy legyen majd a csapat hogy ne halljon meg senki
meg a hajó is hogy legyen felfejlesztve?
Encore
Pedig az az egyik legjobb küldetés (kevés olyan van, amiben nem hentelni kell). Nem emlékszem, hogy liftbe szálltak volna, csak mászkálnak egyik helyiségbõl a másikba...
BEAST
BG 1-2 jo volt, kar, hogy nem lesznek mar olyan rpgk :/ azota Mass Effecteken es Dragon Agen kivul csak NWN2-vel jatszottam ennyit.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fantusz
Játék régen b*aszta így fel az agyam, mint Thane küldetése, amikor a turiánt kell követni.
Beszállnak egy liftbe és eltünnek - ezzel töltöttem most több, mint egy órát, és nem bírok rájönni fova a p*csába tûnnek.
Így meg ugye lényegében kudarc a küldetés.

wesker24
Nah nekem is sikerült végigjátszani a Mass effect 2-öt ! Én 43 óra alatt vittem végig a játékot ugy hogy még maradt 1-2 mellékküldetés és néhány galaxis amit még fel lehet fedezni ! Jelenleg 25-ös szinten fejeztem be közel a 26-dik szinthez ! És Mass Effect 1-es karival játszottam végig a Mass Effect 2-öt Jöhet a 3-dik rész ! xD

És ami a lényeg nálam is mindenki életben van ! A halak a legénység és az összes csapattárs ! Persze mindegyik társ lojális volt a hajó fullra fel volt tunigolva páncélzat fegyver pajzs stb... Jah és Mirandával sikerült összejönni de Kelly-vel is flörtöltem vacsora is megvolt csak arra ne jöttem rá hogyan lehet ugy felcsalni a szobába hogy táncoljon is nekünk ? Jah és a legvégén amikor ugrani kelett akkor Legion huzott fel a hajóra !

Én Garrust és Legiont választottam társnak Tali ment a szellözöben Miranda volt a csapatvezetõ 2x is Samara volt a biotikus pajzshordozó
és Tali vitte vissza biztonságba a legénység tagjait ! Amikor láttam a Human Reapert eléggé durván Terminátoros beütése volt pont erre az alkalomra hoztam magammal a Nuke fegyót Kilöttem a Mini Nuke-ot egyenese bele az arcába le is vette az élete 75 %-át ! A maradék 25-át meg könnyedén sikerült elintézni ! És amugy megtartottam a bázist nem robbantottam fel viszont TIM-et elüldtem a francba ! És 100 %-os full Paragon/Példaképpel fejeztem be a játékot !
Lynx_TWL
oh, tényleg... de sokat játszottam egyedül azt is!

๏̯͡๏﴿

Fpocok
Az nem singleplayer játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Nyertél...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lynx_TWL
world of warcraft 1000+ óra <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fpocok
Nem tudom, de nem is lényeg. Ugyanis ezen a fokozaton pikkpakk meghalnak a társak. Ezért mindig odaparancsoltam õket a sarokba, fedezékbe, vagy csak simán hátrahagytam õket, és csak a képességeiket használtam.

Ja én se csípem a dokit, nem is mentem vele soha <#levele>
(Jó lojalitás küldin igen 😛)

BattleTag: zydar#2910

wedge31
Ja a BG kb 500+ óra csak az nem mostanába volt...

Thane nekem nem jön be ugyhogy a vackába porosodik de sniperöl csak jót mondhatok nekem legalábis bejött a infiltrator karimal.

Thane + Miranda páros nekem is bejött.

Oblivion : kb 300 óra XDD

Calver
Baldur's Gate <#hehe>

Thane milyen fegyvereket használhat amúgy? sniper és pisztoly, ugye? na meg jó-e valamire is ha a csapattárs mesterlövés puskákkal tolja? mert Warp-ja szimpatikus volt, de Garrus-al ellentétben gyenge a lõszer amit ad, na meg roppantul elõítéletesen úgy döntöttem h nekem a sniper nem szimpatikus <#vigyor3>

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Dragon Age több mint 200 órával.

Grat, én a Mass Effectbe dobtam bele kb 120 órát.
Ha új játékot kezdek az ME2-es karakterrel akkor a szintje és minden más is marad olyan mint amilyen az elsõ végigjátszás végén volt?
DarkSector
Final Fantasy X

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Erre a játékállás kérdésre visszatérve, én a Mass Effect-et is úgy játszottam le négyszer vagy ötször, hogy hol renegátos, hol meg példaképes voltam. A kettõt is úgy fogom lejátszani, hogy minden eshetõséggel ezért még választani is fogok majd a Mass Effect 2-es Shepardjeim közül. Ti mit gondoltok errõl a megoldásról?
Fpocok
Sikerült harmadszorra is végigtolnom. Ezúttal Instanityn: http://i46.tinypic.com/29axnvr.jpg

Nagyon régen izzasztott meg egy játék ennyire. Nem is emlékszem már 😛 Így volt most 30óra. Volt pár hely, ahol kb 1 óra kellett mire kikerültem egy combat után, hogy mentsek... annyiszor meghaltam. Aki szereti a kihívásokat, az kezdje el így (persze ha elõtte már tolta)

Na én teljesen elkészültem harmadik részre. LVL30, csapattagok, halak, legénység, hörcsög, mindenki él! 😛

Szerintem a Miranda meg Thane a legerõsebb páros. A warpjukat ki kell talentelni, nagyon brutálisat ütnek.

Nektek melyik volt a legutóbbi singleplayer game amibe beleraktatok több mint 100órát? 😛

Am nekem 44 óra volt a játék úgy, hogy megvolt 100%-osra az összes galaxis és sztem elvégeztem minden küldetést. Amúgy a fasza párosok (akik mindig cikizik egymást): Miranda-Jack, Mordin-Grunt, Tali-Légió több most nem jut eszembe. Kinek mi a kedvence párosa? Nekem Thane-Grunt. Nem tudom mennyire figyelitek, de van pár olyan kérdés és szöveg a játékban, ami eléggé elgondolkoztató és építõ jellegû.
wedge31
Legyen minden tag lojális ,szerintem te is rájötél már azért irod hogy ki nem az.
A többit jól csinálod jó embereket választasz a feladatokra.

Fpocok
Ahhoz, hogy túléljék, loyalisnak kell lenni.
Mordint meg vissza kell küldeni a túlélõkkel és akkor nem patkol el.

Prince23
jah ez csak 2 oldalas, an mindegy jo éjt

Üdvözletem!
Nem tudom kinek mi a véleménye a játékról, de sztem elég jól össze van rakva, nekem tetszik! Nekem a magyar gyûjtõi kiadás van meg (Cerberus Network kártyával és Begyûjtõ páncéllal). Csak még van egy-két bug benne. Én végigjátszottam már az utolsó csatát többféleképpen, volt, hogy megmentettem a Normadia legénységét és volt, hogy késõn értem oda. De mindig elesik valaki, nem tudom ti hogy oldotttátok meg, hogy az összes csapattag élve maradjon. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. De nálam nem lojális az összes csapattag (Zaeed és Jack)! Rendre mindig Jack esik el a végén. Nálam Légió megy az aknában, Samara csinálja a biotikus pajzsot, Garrus viszi a másik csapatot, és Jacob megy el a túlélõkkel. Jacket meg akár magammal viszem akár nem mindig megmurdel..... (Nemtom azért-e mert nem lojális hozzám). Aki tudja, hogy lehet az egész csapatnak túlélni az kérem írjon.
Elõre is köszönöm!
Prince23
a válasz egyszerû: a doki egy puhány nokedli.. küldd el a francba mielött igazi puskákkal néz szembe 😛
Hú vazz!! Most gondoltam bele, hogy nekem lehet azért halt meg Mordin a végén, mert Grunt-ot küldtem vissza a hajóra? És ugyebár a Kroganok nem rajonganak a salarianokért a dzsenofédzs miatt.. 😊))

Ö volt az egyetlen aki meghalt és lojális is volt, mint mindenki. Bár elég sokszor mondtam ellent neki a játék közben, lehet ennek is köze volt hozzá.

wedge31
Ha magasról tesz a csapatra és nincs semmi lojalitás.

Shep
Shepard, hogy halhat meg a végén?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BEAST
Vagy egy titkos szervezet osszekanalazhatna ami maradt belole, hogy feltamasszak... oh wait! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kopiati
Aztán lenne ilyen Rachni-ember hibrid gyerekük...XD Tali meg hoppon maradna...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

wedge31
Ja ,shepard románca a Rachni királynövel feltenné a koronát a sorozatra...<#idiota>

Kopiati
Megrágcsálják a csúnya fémcsápjaikat a Kaszásoknak...XD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

najah.. bár gõzöm nincs h a rachnik hogy segíthetnének Reaperek ellen de.. na... 😛
Kopiati
Szerintem még az Gethek feltörésének is kulcsfontosságú szerepe lesz, lehet megmentik Seperd😄 seggét... Ami király lenne az egy rachni csapattag... mit szólnának hozzá a Tuchankán, vagy a Citadelben...XD

Lynx_TWL
ha 3ba importálható is lehetne a halott shepard, lefeljebb kapnánk egy videót ahogy nélküle, szarrá darálnak mindenkit a reaperek <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

A játék végi jeleneteket elnézve sanszos egy galaktikus háború is. A szövetségeseidet a döntéseid határoznák meg, pl.: Rachni, ha megmentetted a királynõt, stb.

Összes hús-vér lény VS. Reaperek és bérenceik. EPIC.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kuci06
Remélem még nem volt ez a kép, de ha mégis akk-ASSUMING DIRECT CONTROL

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Az se biztos, hogy új csapat fog kelleni. Kitudja, mi lesz a 3-asban. Egyébként meg tessék megmenteni õket mind, és nem kell senkit se toborozni. Remélhetõleg.

A Shepard-halálos befejezés mentésének nem importálhatóságáról kiderül, hogy a Bioware nem szereti elsütni kétszer az ilyen nagyobb eseményeket.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja. Teljesen logikus. Hudson ki is fejtette az egyik interjúban, hogy beletették Shepard halálát a végére, mert ha nem tudnál meghalni, akkor eleve elvesztené a hitelét az öngyilkos küldetés.

Ha meghal a Shepardod, akkor kész, vége, annyi volt. Nem várhatjuk el, hogy újra elsütik a Shepard-újraépítéses cuccot. Mégis ki és hogyan? A Cerberus már egyszer megtette, halom pénzükbe került, és nem hiszem, hogy még egyszer meg tudnák csinálni. Ráadásul ha a végén beintettél TIM-nek, akkor értelme se lenne a Cerberus számára.

Szóval ha meghalt a Shepardod, akkor legjobb esetben is abban reménykedhetsz, hogy a 3-asba importálhatod, de kapsz egy jelenetet, hogy miért _nem_ haltál meg. A legjobb esetben. De kötve hiszem, hogy lesz ilyen. Jó is, így már van egy befejezése a játéknak.

csakhogy a fõsztorinak a 80%-a kb a toborzás, szal az ember ha valamit nem akar a 3-ban az az újabb csapat összetákolása.
Mire volt jó a csapat? Arra, hogy nélkülük 10 méterre nem jutottál volna tovább az Omega 4 Relay túloldalán. Az, hogy a végére mindenki meghalt, még nem semlegesíti fontosságukat, elvégre segítettek, sõt elengedhetetlen segítség voltak a feladatod elvégzésében. És elvégezted azt a bizonyos feladatod (nem spoilerezem).

Azt meg majd meglátjuk, hogy kell-e csapatot toborozni. Egész biztos, hogy nagy részben fog függeni attól, kik maradtak életben.

errõl jut eszembe:

Nem minden játékállás lesz jó a Mass Effect 3-hoz

Pár ember, hiába játszotta végig a Mass Effect 2-t, nem fogja tudni játékállását a harmadik epizódba betölteni. Az ok nagyon egyszerû és tökéletesen logikus. Ha az utolsó csata során Shepard jobb létre szenderül, nem fog feltámadni az újabb kalandok kedvéért, kénytelenek lesznek a játékosok új karaktert generálni. Persze végigjátszhatják újra, úgy, hogy hõsünk életben is maradjon ezúttal.

Mondjuk ez várható volt