Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Tactical cloackból gondolom akkor a hosszabb idõt választottad (8 mp)
Warp ammo az melyik magyarul? 😊
Beszivágrónál nekem diszruptor meg cyro van. Vagy társtól? speciális? 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Persze visszaolvasva titeket, experienced játékosokat még van mit tanulni bõven. 😊 Fõleg az RPG része terén.
Társaknál észrevettem, hogy mindig irányítani kell, különben néha fedezéket is leszarva megy elõre.. Viszont ha kicsit figyel az ember rá, és mondjuk fedezékrõl fedezékre irányítja elõre õket (mondjuk Miranda meg maradhat hátrébb is, tank elõrébb), akkor már jól használják a fedezékeket, és onnnan szépen lõdöznek.
Veteránon persze. Insanen lehet más. Majd a kövre tuti úgy próbálom ki, mert ez így még elég egyszerû. Persze van 1-2 helyzet, ahol nehéz, meg tényleg parás... ott még veteránon is halok. Viszont 2-3 halál után rájövök, hogy mit rontok el, és megfelelõ taktikával már sima ügy.
Hála egyik ismerõsnek, aki lehet nézi ezt a topikot is. 2 napja alig alszom. 😛
Hamvasztás ennyire jó? A dokinál próbáltam ki és tetszett, csak pont amiatt nem fejlesztettem, mert hogy cloackban vagyok. Egyébként miranda torzítását és grunt kábítólövedékét használom (magyar fordításban BAKA😄)
Cloackból való támadást egyébként annyira nem használom, csak menekülésre.. Pedig néha buli volt, de a hamvasztás támadó képességgel hatékonyabb lehet az ember.
Jacket nem használom, amióta van Grunt(Baka), elég jó tank. 😊
De majd újra fogom játszani tuti, a begyûjtött tapasztalatokkal.
Veteránon nyomom, és így is néhány keményebb szitutól eltekintve sima ügy. Néha elég csak a társakat irányítani a háttérbõl (én használom a támadó képességeiket, nem õk maguk).
Torzításnál jobb az ejtés? Vagy nem összehasonlítható? Miranda fejlesztésével kapcsolatban szkeptikus vagyok, a torzítás nagyon bejött, arra szinte mindig számíthatok.
A torzítás sokkal jobb mint az ejtés. Sosem használtam.
Táncnál nincs jobb, el lehet nézni egy darabig XD
BattleTag: zydar#2910
Én most a diszruptor lõszert akarom csapattá tenni, hogy gépek ellen jó legyen. A taktikai álcázás 4.én még gondolkodom.
A többi is jó lenne, csak annyi mindenre nincs lehetõség. 2 féle lõszert nem akarok maxolni, pedig a cyro is jónak tûnik.
Mi hack azért nem tetszett, mert pajzs és páncélon nem ment át, ahogy néztem, de akkor meg már úgyis hamar meghal. Hamvasztás lehet jó, de ha a tactical cloackot nyomja az ember (hogy pl. álcázva nagyobbet sebezzen), akkor úgysincs rá lehetõség. Úgyhogy van mit agyalni.
A társak fejlesztésén meg pláne. Miranda ejtése jobb, mint a torzítás? A torzításra mentem rá az ejtés helyett...
Másik csapattagom pedig Grunt, nála a krogan 4.et nem fejlesztettem, helyette a a gyújtólõszert akarom 4.re vinni elõbb..
Persze nyilván nincs legjobb, mindenki azt fejleszti, ami a stílusa... nekem bejött a cloackból való támadás, de lehet legközelebb más irány követendõ.
Még a DLC-s sniper is jó.
Melyik snipert szeretitek használni?
Még nem vittem végig, sõt most játszom elõször a ME-el, majd az 1et is végigtolom és úgy a 2õt mégegyszer.
Beszivárgó vagyok, és pont most vettem fel a 3. snipert.. De annyira nem tetszik, bár biztos erõs.. De nekem vhogy jobban bejön a 2.
Na ma én is végigjátszottam. 30 szinten hagytam abba ME1-böl áthozott férfi paragon karakterrel.Beszivárgókét játszottam. Mit mondjak szerintem a legjobb kaszt. A mesterlövész puskával nagyon kemény. Meg volt Kelly, Tali, Miranda is 😊
Azért jobban tetszett volna az a hûség rendszer mint a Dragon Age-ban vagy a Neverwinter Nights 2 -ben hogy amit válaszolok az alapján itélnek meg. Valaki szeret vagy utál. Ott nem csak a végén lehetett elkapni a csajokat! 😊
A fegyver választás nem tetszett még. Nem értem ha nem akarok vinni magammal nehézfegyvert,sipert stb akkor is miért van a hátamon? A ME1-ben is ez volt nem is használtad még is vitted magaddal. Azért van a karakterépítés hogy élvezd nem azért hogy egy böhöm ágyutól ne lásd a karaktered. Nem értem miért nem lehet ha akarod nem viszed õket. Az ini-ben piszkáltam meg a dolgokat hogy ne használjam õket. A páncéloknak meg nem sok érterme volt. Én szinte az alap páncéllal vittem végik. Némelyik nagyon hülyén mutatott a karakteremen. Fõleg ha nõi karakterrel mentem volna. A sisak kérdést nem is mondom. 😊 Majd talán a DLC-k javítanak a kevés cucc helyzetén.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén azok a sok hajó azok ilyen reaperhajók? vagy geth hajók? ezt nem teljesen értettem, de abban a ködben vannak ahol a gethek tanyáztak nem? mintha úgy tûnt volna.
nálam a Dokinéni és a gépészek meghaltak, a csapatból mindenki megmaradt
reapereknel felrobbantottam a kocerajt, nem tudom lehet e maskent is tenni...
ja és Tali és Jack is megvolt :d
majdnem teljesen renegade, es tisza szetcseszett arcu karakterem lett vilagito voros szemekkel .
most visszamegyek picit ME1ezni 😄
anti hero
"It was totally worth it."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Eddig is az volt a véleményem, hogy picit elcseszték ezzel a hermetikusan elzárt öltözékkel, de fõleg az okkal, amiért viselni kénytelen.
Tali ágyba cipelését nyugodtan lehetne 50 renegate ponttal díjjazni, jó esetben csak beteg lesz, rosszabb esetben meghalhat - micsoda romantika <#circling>#circling>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"The trees move. Do you not see it?"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
mondjuk +190 renegát és paragon pont így is csorog az elején, szóval ez csak apróság igazából <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
így még jobb 😄 ki kéne rakni msn avatarnak 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
általában megoldja, ha frissítem a vga drivert, de aztán következõ indításra megint sz.r lesz, pedig minden más játék szépen megy maxon,csak a dao csinálja ezt, valakinek hasonló tapasztalat?? (amúgy eredeti a játék)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
...Egyébként meg nem unalmas!<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
komolyan
holnap rajzolok egyet a South Parkból, komolyan...Kenny vs. Shepard....
Barack Obama meg még Viktor és Feri sem volt még, holnap azt rajzoljátok meg, GYEREKEK!
<#conf>#conf>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB