19778
  • Kopiati
    Az a bosszantó, hogy teljesen hiteltelennek tűnik ez a járgány a Mass Effectbe... lebeg és cseszett széles... páncélzat szinte nuku... meg törés álló...kiszállás nincs... szerencsére ingyen van....XD
  • cdr74
    Nemtom mi koze a bazisok kidolgozasanak a MAKO-hoz lol:)
    A MAKOT-t legalabb probaltak a jatekba integralni, a folyamatossa tenni az eseményeket, mint a lift is pl, csak a kidolgozas egy resze volt szar, nem a MAKO-zas, vagy a liftezes.
    Ez az ujszulott ugy viszonyul a MAKO-hoz, mint az ME2 az 1-hez, legkevesbe szol a Mass Effect-rol, csak a porgos rambozas a lenyeg...
    Tiszta Sonic az egesz:)
  • JethroHUN
    Jaj hagyjad már magad, amikor réges rég megjelent az ME1 ott nyáladzottál és csillogó szemekkel nézted a képernyőt amikor először száltál le a Holdra.
  • Pares
    Szerintem ideje leülni, és kipróbálni a Makózást. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire szar, ezek után már szinte játszhatatlan, időhúzás, ronda, stb. Véleményem szerint.

Tudod mit, Bioware? Inkább ne legyenek járművek! Legyen több dialógus, több N7 misszió, és tökre megvagyok a járművek nélkül!
  • Pares
    Info?
  • Pares
    Kááár... Letöltöttem, de nem erre számítottam. Felemás érzésem van. Csalódott vagyok, mert a küldetések rövidek lettek (kb. mint a makós missziók, csak most nem kell a hegyekkel szenvedni... várjunk csak... akkor lehet, hogy hosszabbak is!), meg nagyon nem is érdekesek, mármint a nyersanyag fölötti lebegés meg gyűjtés. Viszont az irányítás és a pálya kidolgozottsága szerintem szuper lett. Remélem még jönnek hozzá küldetések, és ez csak amolyan bemutató vagy bevezető. Azért nem volt annyira rossz, szerintem még így is felülmúlja a ...

ui.: pont tegnap importáltam egy új karaktert, mert befejeztem az első részt, újra. Most nem azért, hogy itt ellentmondjak, mert szerintem se nem a legjobb ez az új DLC, ahogy eddig kipróbáltam, de a Makó... Jobb, ha ahoz a fertelemhez semmit nem hasonlítunk. Friss tapasztalat és a sokk beszél belőlem. Az annyira sz*r egyszerűen... azok a hegyek... az a kezelhetőség... azok a textúrák... azok a bázisok... Tudom, hogy régi sebeket feszegetek, nem akarom elindítani a vitát, csak megjegyeztem, hogy véleményem szerint...
  • Morgolodo
    A töltési időim megsokszorozódtak (nagyon) a DLC telepítésével. Másnak?
  • Bhalage
    faszomat izgattok najo elkezdem en is tolteni :D
  • PeeTeR
    ja hat pont ez az hogy en szepen beallitottam mindent. mas jateknal pedig szepen kiirja hogy mi micsoda pl tutorial -nal az elejen, de azokkal a gombokkal amiket beallitottam. itt meg a default -ot tolja :DDD
  • HJ
    A Firewalker befutott a Kalóz-öbölbe :D
  • KP27
    na jó, én a második pálya közepére meguntam. ez harmatgyenge, és abszolút nem hiányzott a játékba.
  • Kopiati
    Az irányításnál az eredetit állítsátok vissza aztán menni fog, nálam is ez volt... pedig nem babráltam az irányítást....
  • PeeTeR
    en mar eleve attol a falnak megyek az egesz mass effect 2 -ben hogy nincs egy read cfg script, hogy amikor leirja tippnek melyik gombot nyomd meg, ne az alapot irja be hanem azt amit te magadnak allitottal be.. ez ugy bassza a szememet hogy hihetetlen :D
  • Fenrir
    Amúgy a Hammerhead-ben ülve tök hülyeségeket ír a játék, az "E" gombra ugrik és a "V"-re pedig gyűjti az adatokat. Nekem Bal-Shift-et és Jobb egérgombot írt (rosszul), de egyik sem működött pedig soha nem változtattam meg a kiosztását a billentyűzetemnek.
  • Kimi23
    Most egy kicsit takarékra vehetné magát a Bioware, mert nem győzöm végignyomni a játékaikat. DA:Awekening, most Firewalker, április 6-án Kasumi-Stolen Memories. Hónapok óta csak az ő cuccaikkal nyomulok, de most kezdek lemaradni szabadidő hiányában.
  • Kopiati
    Hát a lövéseket szinte alig bírja, és ami a legbosszantóbb nem lehet menteni küldetés közben az elsőben nem próbáltam... de a másodikon nem sikerült sehol sem menteni... aztán a végén kicsináltak, de nem volt kedvem nekiugrani harmadjára, majd máskor. A fegyver hatásfoka kb p**a füst. Szerintem a Bioware-nek nem kéne járműves részt fejlesztenie.. tudtommal a Dragon Age-ben sem volt személyi szekér...XD Mindent összevetve eddig a Mékó jobbnak tűnik pedig azt de utáltam, a játék végére..:)
  • balee4
    Aha tölthető a Firewalker, automatikusan hozzáadja a profilhoz. :)
  • cdr74
    Btw nem ugy volt, hogy az sr2 nem tud "leszallni" mert mar tul nagy...

hammer-lvl-2:
    http://www.youtube.com/watch?v=ABYqSG6Yzgg&NR=1
  • cdr74
    "Are you fucking kidding me. I wasn't expecting the missions to be an hour or anything but this is fucking crazy. They get our hopes up with this free DLC, but everything they put out yet is so small and minor( a weapon here and a visor there) that it's total bullshit. All of this shit should have been in the final version of the game and if this is all your going to do for dlc just skip it and put your efforts into releasing Mass Effect 3 a little sooner."

Van benne vmi:)
  • cdr74
    Tessék MAKO-gyűlölők MUHahahHAhahHahHa ...LOL :)

http://www.youtube.com/watch?v=iu76ofHYX1w&feature=related
  • Gubberx
    Vki majd tapasztalatokat mondjon aki már kipróbálta :D
  • JethroHUN
    Fent van vhol még a Firewalker? máshol mint a Cerberus network?
  • Morgolodo
    Ja, ja, lehet tölteni!!
  • KP27
    pedig nem adnak. ugyanaz lesz mint Zaed.
  • enlightened
    Remélem majd Kasumihoz is adnak rendes beszélgetéseket, mert Zaeednél csak ő beszél és nem az igazi.
  • Kopiati
    Én már töltöm.
  • Dimitrii
    köszi a választ hát szomorú. még egy kérdés pl recon hoodot és terminus assaultot hogyan kapom meg azt valahogy meg lehet szerezni ha eredeti a gamma?
  • Morgolodo
    Azért igencsak hasukra süt a nap. Lusta banda. Na jó, nincs harag. Várjunk türelemmel.
  • Pares
    Azt nézzétek, hogy Amerikában mennyi most az idő... Majd olyan amcsi idő szerint 3-4-5 óra körül megkapjuk. Azaz lehet, hogy már csak holnap.
  • Morgolodo
    Nem. :(
  • Pares
    The Science Of Mass Effect 2

Michio Kaku-val.
  • Dimitrii
    hello valaki találkozott már az új kiegekel a cerberuson?
  • SZEG007
    Sajna minden adatom elveszett a vinyomrol, igy a Mass Effect 2 warez verzioja is, ugyhogy szükségem lenne az angol feliratra, mivel az eredeti dvd-n csak magyar van, és csak a feliratért nem szedem le még1x, szoval ha valaki tudná az elküldhetné erre a cimre: [email protected]
  • Fenrir
    Én már négyszer végigjátszottam, ez lesz az ötödik.

Simán megéri 2-3x végignyomni.
  • enlightened
    áhhh, de most hagyjam abba a gamet? Mert még nincs kasumi. Most nem akarom abbahagyni mert izgi, de ha végigtolom akkor meg kasumival ugysem tolom már végig mégegyszer.
  • makkandis
    Tudtommal a ruhák meg a hammerhead holnap jön, Kasumi meg április 6-án.
  • JethroHUN
    Akkor még várat magára az újra játszás, úgy akarom amikor már minden meg van ás full a gém.
  • Bhalage
    HAMMERHEAD
    :D
  • Pares
    kamu
  • Pares
    A Kasumi DLC az Április elején jön. A ruhás DLC az holnap jön, a Hammerhead meg nemtudom, de talán az is, legalábbis március végét mondtak.