19778
  • JethroHUN
    Április eljére van kiírva jah, olstam vmi oldlon h lehet h holnap már kint lesz, pasz lehet h kamu
  • JethroHUN
    Kasumi- Stolem Mermory (fizetős)
    Firewalker pack- 5 Hammerhead küldi+jármű természetesen (free)
    Garrus, Jack, Thane új ruhák (160 biopont 1600ft kb)
  • balee4
    Kasumi is holnap jön? Nem április elején?
    Úgy tudom a Hammerhead jön holnap, meg a fizetős cucc.
  • Fenrir
    Plusz 3 új ruha, az is fizetős dlc.
  • enlightened
    Hi, milyen dlc-k jönnek holnap?
    Kasumi?
  • cikasz
    screenshot-ot csak valami külső progival lehet csinálni játék közben?
  • HJ
    A Cerberus Networkos Arc Projector DLC már elérhető itt-ott :) Igaz ez már 9-én megjelent. Nem rossz!
  • Bhalage
    TÜRI RÜRI TÜRI RÜRI .. !
  • JethroHUN
    Holnap jönnek a dlc-k YEeeah
    És tényleg! Nekem ez a "-That never gets old,huh? -Nope" Ez a Boom de ada videóbol ugrott be elősször:D(Discovery reklám)
  • Calver
    lehet h olyan szövege is van, ezt mondja egyszer az tuti.
    Illetve "Nope", de a does it helyett irhattad volna hogy "Huh?"
    Yep
  • Calver
    "That never gets old, does it?"
    Most viszem az egyet a renegád karakter miatt. Tanáccsal beszéltem egyszer telekomon és szétkapcsoltam őket. Erre a mostani következő beszélgetést úgy kezték, hogy nem szeretik az ilyen szétkapcsolgatásokat. Erre válaszom: Upsz. Joker meg mondja is hogy adás vége, nagyon röhögtem:D:SAD:ASD:
  • Sound
    Hátha érdekel valakit. Tud sok mindent, de ami lényeges, hogy tudsz maxolni paragon/renegade pontokat. A legjobb az hogy a rar csak egy Coalesced.ini-t tartalmaz, backupolod a régit, felrakod ezt, maxolod a kívánt reput, mentesz, és aktiválod régi Coal.ini-t.

http://dl.dropbox.com/u/2842728/Mass_Effect_2_Hacks.rar
  • penge96
    ANYÁS!!! Ez marhajó!! :D Zseniális!
  • Fenrir
    Miranda arca nagyon jól sikerült, könnyen felismerhető :)

Láttam több ilyen képet, de ott nem sikerült annyira jól az arca.
  • Pares
    Ilyen is már régen volt:

• Pares
    Itt a link az eredeti oldalhoz.
  • Pares
    Ehez mit szóltok?

• Pares

Hihetetlen jó zenéje van a második résznek!
  • Fenrir
    Elég sok döntésed az 1-ben kihat a 2-re, érdemes mindenképpen előtte az 1-et végigjátszani.
  • Pares
    Hogy kötődik-e az egyhez?

A történet szempontjából kötelező!
  • CroftManor
    hát igen de am én xboxon tolom, itt fontos gondolom a gyors kamera kezelés, ami pcn az egér által könyebb. lehet pcn kéne neki kezdenem?
  • Rage47
    szinte kötelező az 1 :)
  • CroftManor
    Hi
    mennyire kötődik ez az egyhez? érdemes előbb azt végigtolni?
  • Pares
    Én PC tulaj vagyok, és nem értek egyet. A játékot is fej-fej mellett fejlesztették PC-re és Xboxra, ráadásul PC-n még moddolhatod is a játékot. Nem holmi olcsó port, és külömben se értem, mi köze a DLC-knek a konzolhoz, meg az amerikai célközönséghez (főleg hogy a Bioware kanadai). Hagyjuk ezt a hülyeséget, hogy "jajj a konzol miatt így meg úgy". Olcsó rant a tiéd, semmi több. De no offense! :)
  • KP27
    persze. leginkább az amerikaiak a célközönség, köztük is a konzol userek. De most ha ezt így leírom, egyből jön valami érzékeny lelkű xbox tulaj és belémköt, ahogy történt másik fórumon is :)
  • gfreak
    jaja, a vanguardom most infernóval tolja, elég vicces amikor a tátott szájjal lövöldöző csürhe egyszercsak felgyullad :D charge a tömegbe (heavy hogy ne röpködjenek nekem szét, inkább időlassítás) aztán gyújtogatás shotival :D priceless :D
  • PeeTeR
    ott a pont
  • cikasz
    Ne felejtsük már el, hogy a célközönség nem a csóró magyarok!!!
    Más országokban simán megtehetik, hogy fizetnek pár letöltős tartalomért mert belefér a keretbe bőven!
  • Bhalage
  • Bhalage
    nice :D elso resz zeneje <3333
  • ollie
    Mondjuk ez igaz. Mindenféle DLC nélkül is teljes értékű a játék, megéri az árát.
  • Pares
    Te hol élsz? Eddig az összes DLC ingyenes volt, most jön az első fizetős, ráadásul nemhogy örülnél, hogy ez a szösszenet kerül pénzbe, nem pedig a többi. A Hammerhead megint ingyenes lesz, szóval nemtudom miért sírsz. Azt mégsem várhatod el tőlük, hogy ingyen fognak dolgozni. Örülj, hogy eddig úgy van, ahogy.
  • readswift
    Inferno messze a legjobb ammo power, soldierrel v vanguardal megéri játszani miatta. De a vanguard nagyobb poén mint a soldier.
  • readswift
    Vannak érdekes karakterek, pl, ha vanguardal shotgun helyett assault riflet veszel, és inferno ammot kap a geth rifle, az elég durci , kurvagyorsan lő, hátrahőkölnek tőle az ellenfelek , addig még belelősz 40-et :) Geth pajzsal jó kombó, és nagyon jól néz ki.
  • Garrett27
    Ma készült...

• makkandis
    Bár tény és való, hogy egy puska miatt nem fogom újra játszani, de például ha összejön pár küldis dlc akkor lehet hogy újra nekiugrok az elejétől, nekem ez meg tudja hozni a kedvem.

A többit meg én is így gondolom, ezért is remélem, hogy a fizetősökkel bebuknak, mert nem lenne túl jó, ha 5-10 év múlva oda jutnánk, hogy az alap játékban van két társ meg 3 küldetés a többi meg mind fizetős dlc.