Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes, hogy a Dragon Age-ben erre is gondoltak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BattleTag: zydar#2910
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
vagy akkor mi volt az a 10enpármegás cumó?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az szivatott meg, hogy amikor bement a boltba, s az ajtó bezáródott, én tovább mentem, kerestem merre mehetett tovább (a boltot liftnek véltem).
Fáradt, és figyelmetlen voltam, hisz a turián ott maradt az ajtó mellett, õt végig szemmel lehetett tartani.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Positive Mental Attitude
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
http://www.akciofigura.hu
Citadellát tartják karban és ha eljön az idõ megnyitják a Citadell Relayt a Reapereknek. A Proteánok át "konfigurálták" õket ezért már nem engedelmeskednek a Reapereknek, így Relayt se nyitották mikor Soverign küldte nekik a jelet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt én is beszívtam elsõ alkalomkor. Szóval a bal oldalon méz fenn. Van egy rész ahol a bodyguard bemegy a boltba... akkor te a bal oldalról tudod õket sasolni. Maradj ott amíg a fehér ruhás a bolt elõtt áll. Aztán elindulnak kifelé. te mész utánuk, ott már könnyû lesz. Aztán valahol lesz egy fickó, azt én simán leütöttem. Utána csak kimész ajtón és ott vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Itt elfordulnak jobbra (nekem úgy tûnt liftbe szálltak, de lehet csak tovább sétáltak(, de abba az irányba nincs ajtó.
Fogalmam sincs merre kellene indulni, igazából csak arra tudnék menni, ahonnan jöttem, vagy ellenkezõ irányba.
Odáig el sem jutottam, hogy valaivel beszélni lehessen, az bosszantott, hogy a falon kellene átmenni, hogy követni tudjam õket, bolyongani pedig nincs idõ, mert a "kolléga" is üvöltözik, hogy ne menjek messze, elvesztjük õket.
Ennek a küldinek nagyon sokszor neki futottam, de valamit állandóan elcsesztem (talán egy apróságot nem vettem észre) - szóval a bogaras terembõl merre kellene tovább mennem?
Más:
Itt vannak ezek az imádkozó sáskára emlékeztetõ lények.
Az elsõ részben kiderült róluk, hogy ezek a poloskák a Pusztítóknak kémkednek.
Nem logikai bukfenc a jelenlétük?
Innen törölj ki minden mass effect2 alkalmazást, különben kiütik a warezes dlc-det.
Másik megoldás, hogy kihúzod a netet, amig a ME2-vel játszol.
@deleter14
Ha elég a paragon/renegade szinted, akkor kapsz olyan lehetõséget, hogy mind2-t lenyugtatod.
Pl. A nem elérhetõ szövegeket,hogy lehet feloldani?
De még én se kaptam üzenetet !
Gondolom elõször szakítanom kell vele.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram