Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDDDDD
ProGabe
sõt, amikor belépsz Liara-hoz (és vele kavartál az elsõ részben) egybõl lekap a csaj. na, az én Sepárdomnak nyomott egy nagy nyálas csókot a sisakjára <#idiota>

érdekes, hogy a Dragon Age-ben erre is gondoltak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ment a privát 😛

BattleTag: zydar#2910

ok kösz de honnan?
penge96
töltsd le vagy inkább VEDD MEG a magyar verziót...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

van valakinek magyarítása vagy legalább egy angol nyelvü letöltö link mert nekem német és ugy a legszarabb ?????????????????
Lehet igazad van. De így igazán kihívás a játék <#eplus2>

Piszkos  Fred
dönzésem=döntések

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Piszkos  Fred
Elsõsorban a dönzésem meg a hajó páncélzata számít.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

hát én az insane fokozatot úgy csinálnám, hogy importalnám elõzõ végigjátszás után a mass effect 2 karakteremet. akkor egybõl level 30on indulnál, és a kifejlesztett fegyverek egybõl elérhetõek lennének.

Nekem mindenki lojális volt, erre Baka, Jack, Garrus és Legion is megmurdált. Mondjuk full renegát volt a karakterem, nem tudom ez mennyiben befolyásolja.
magyarítás link kellene valaki küldjön!!! pls
valaki tud magyarítá linket küldeni? PLS nagyon kéneee!!!!
Jah elég szopás! Nekem most insane-en kéne legyaknom 3 heavy mech-et :S És még az elején vagyok..

DarkSector
jah nem néztem csak hallottam hogy kijött valami, fegyó meg egy ruha.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gubberx
ez már tegnap délután kijött

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ME2_CerberusWpnArmor.exe ez a DLC az.

DarkSector
már egyszer kijött tegnap vagy mikor nem?
vagy akkor mi volt az a 10enpármegás cumó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ma jött ki két DLC. Shoti és armor.

Fantusz
Köszi.
Az szivatott meg, hogy amikor bement a boltba, s az ajtó bezáródott, én tovább mentem, kerestem merre mehetett tovább (a boltot liftnek véltem).
Fáradt, és figyelmetlen voltam, hisz a turián ott maradt az ajtó mellett, õt végig szemmel lehetett tartani.

Tegnap kezdtem el Insanity fokozaton. Hát Mordin meg Garrus felvételekor vért köptem. Nem is annyira az elhalálozás (amihez ugye csak pár másodperc kell), hanem az ellenfelek legyakása. Azok a Vorchkák veszettül regenerálódnak. Rohadt sok idõm ráment a lövöldözésre. Lehet azért mert még semmi fegyver fejlesztésem nincs, meg az embereimre sem osztom ki a pontokat, hogy lojalitás után felhúzhassam a + képességüket. Nem emlékszem hogy az ME 1.-ben ilyen szopós lett volna a legnehezebb fokozat. Na majd kiderül.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyszerû a magyarázat:

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pxxl
<#nyes><#nyes><#nevetes1>

All hail the double x!

Én asszem a Darkstarban piáltam komolyan 😄, a csapos csak úgy magasztalt, hogy mekkora egy félisten lehet az aki ennyi megtud inni, aztán adott mégeggyet, és a klotyóban ébredtem, mellettem épp egy turián hugyozott. 😄

Positive Mental Attitude

az meg a másik... tiszta macsó ahogy odamegy, de a lol mikor távozunk, így vagányan ellöki magát, közbe rázza a fejét... csapos meg csak bámul elõre értetlenül 😛 XD
OMG ezen sikítva kacagtam a játékban XD.

JethroHUN
Jah ez télleg naon vicces x)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

pxxl
😄

de az mekkora (szar)poén ahogy odamegy marha vagányan a pulthoz 😄

All hail the double x!

naigen.. jogos 😛
Az egyetlen dolog, ami a játék során zavart:

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gubberx
jaja mostmár emlékszem, köszi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

cikasz
Miután beirtam ezt rájöttem, hogy Thane-t is vinni kellene magammal. bejött 😄

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Baily-vel? ö nem mond semmit a fiúról. mással meg nem tudok beszélni.

http://www.akciofigura.hu

Proteánok elõtt is ott voltak. Nem tudni kik õk, vagy hogy kerültek oda (valószínüleg a Reaperek tették õket oda egy már leigázot fajból).
Citadellát tartják karban és ha eljön az idõ megnyitják a Citadell Relayt a Reapereknek. A Proteánok át "konfigurálták" õket ezért már nem engedelmeskednek a Reapereknek, így Relayt se nyitották mikor Soverign küldte nekik a jelet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt én is beszívtam elsõ alkalomkor. Szóval a bal oldalon méz fenn. Van egy rész ahol a bodyguard bemegy a boltba... akkor te a bal oldalról tudod õket sasolni. Maradj ott amíg a fehér ruhás a bolt elõtt áll. Aztán elindulnak kifelé. te mész utánuk, ott már könnyû lesz. Aztán valahol lesz egy fickó, azt én simán leütöttem. Utána csak kimész ajtón és ott vagy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gubberx
Azok a sáskák ha jól emlékszem a protiánok által lettek odatelepítve hogy lezárják az átjárót a pusztítók elõl nem pedig nekik kémkedtek.

robotnyk
nem kémkednek, csak egy jelre aktiválták volna a citadel belsejében lévõ relayt, amúgy csak karbantartanak.
Fantusz
Szóval követtem a túriánt és a krogant egészen addig a teremig, ahol egy robot bogár (õrzõ) mászkál.
Itt elfordulnak jobbra (nekem úgy tûnt liftbe szálltak, de lehet csak tovább sétáltak(, de abba az irányba nincs ajtó.
Fogalmam sincs merre kellene indulni, igazából csak arra tudnék menni, ahonnan jöttem, vagy ellenkezõ irányba.
Odáig el sem jutottam, hogy valaivel beszélni lehessen, az bosszantott, hogy a falon kellene átmenni, hogy követni tudjam õket, bolyongani pedig nincs idõ, mert a "kolléga" is üvöltözik, hogy ne menjek messze, elvesztjük õket.

Ennek a küldinek nagyon sokszor neki futottam, de valamit állandóan elcsesztem (talán egy apróságot nem vettem észre) - szóval a bogaras terembõl merre kellene tovább mennem?

Más:
Itt vannak ezek az imádkozó sáskára emlékeztetõ lények.
Az elsõ részben kiderült róluk, hogy ezek a poloskák a Pusztítóknak kémkednek.
Nem logikai bukfenc a jelenlétük?

Fantusz
Vezérlõpult - tûzfal beállítások - kivételek.
Innen törölj ki minden mass effect2 alkalmazást, különben kiütik a warezes dlc-det.
Másik megoldás, hogy kihúzod a netet, amig a ME2-vel játszol.

Hmm.Értem.Már végigjátszottam egyszer és akkor Miranda oldalálra álltam,de most jack mellé. Van esély arra,hogy kibéküljek a játék végéig Mirandával?

az semmiség.. Joker-EDI... EPIC 😊

@deleter14
Ha elég a paragon/renegade szinted, akkor kapsz olyan lehetõséget, hogy mind2-t lenyugtatod.
Rage47
nekem nem sikerült kibékülni jackkel, nem is baj, úgysem bírtam😄
Segítség. Amikor Jack és Miranda veszekszik nem ad lehetõséget arra,hogy mindkettõt lenyugtassam. Választanom kell,hogy kivel leszek jóban?! Nem lehet késõbb kibékülni az egyikkel ?
Pl. A nem elérhetõ szövegeket,hogy lehet feloldani?

Szakíts Mirandával és már kapod is az üzenetet! Nem rossz, nem rossz XD..

wesker24
Én egyedül csak Mirandaval romantikáztam meg Kelly-vel flörtöltem !

De még én se kaptam üzenetet !
Értem. Bár még nem kaptam ilyen levelet, lehet azért mert Tali fent van a szobámban? XD
Gondolom elõször szakítanom kell vele.

wedge31
Ha a vége után folytatod a játékot majd küld üzenetet és akkor megy szobára veled.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JackSparrow88
Csá, nekem nem akar mûködni a DLC, pedig mindent úgy csináltam ahogy a leírásban van. A játék menüjében azt írja ki: nem engedélyezettek a következõ tartalmak: és akkor itt fesorolja az egyes dlc-ket. Mi lehet a baj? (gondolom az világos h nem eredetiben van meg a game)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Azt én is szeretném tudni, hogyan lehet táncoltatni Kellyt, mert én is csak a vacsoráig jutottam, meg Normandy szépe blablabla...

hát ez nem jött be, mekkora méretûre kell szerkeszteni a képet hogy normálisan megjelenjen a csíkon?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram