19778
-
#7975 Olvas vissza, haver, kb a kommentek fele csak abból áll... -
#7974 Hogy lehet elérni hogy a végén ne haljon meg senki? =D -
Pares #7973 -
#7972 én Jack-el egy Dexter crossovernek örülnék... ő feküdne az asztalon -
Pares #7971 Hah? Miről beszélsz? -
#7970 Amúgy szerintem Jack az egyik ha nem a legjobban kidolgozott karakter, simán el tudnám képzelni egy különálló játékba, ahol ő a főhős(nő), úgy mint Lara Croft szvsz. (Persze nem olyan környezetben...) -
#7969 Ez durva és még csak most kezdtük el, még csak a felszínt kapirgáljuk.
És erre nagy igény van úgyhogy gőzerővel fejlesztenek.
Előbb lesz Lazarus Project (ha nem is olyan profi mert a régi agyi kapcsolatot már nem tudják újra építeni) mint olyan űrhajók mint a Mass Effectben, vagy akár még csak az Avatarban. -
readswift #7968 Na hát erről beszéltem hogy a nők engine limitáltak ... -
#7967 -
Neton #7966 Ez hatalmas. :D -
Pares #7965 Gondoltátok, hogy a Lazarus Project csak puszta fikció?
Tévedtetek!
Ma 2010-et írunk, és már ilyenekre képes az orvostudomány, hát még 2183-2185-ben! -
#7964 Remélem is hogy térdenállva fognak könyörögni hogy mentsük meg a barna nacis seggüket. -
normalbalance #7963 Visszaállítottam alapértelmezettre, ez segített! -
#7962 azt írta hogy nem mappelte át a gombokat...passz, nekem nem volt iylen gondom (még) -
#7961 Zongorázz. -
#7960 Nem raktad át a puskatussal csapást másik billentyűre (eredetileg az f-en van)? Én is anno átállítottam, és nem tudtam elhagyni a pályát, de aztán visszaállítottam én onnantól ment. -
Paxton #7959 Na jó, volt más motivációm is az elcsábítására..:) -
normalbalance #7958 Sajnos próbáltam úgy is, nem akar segíteni az sem. Sőt már fel is patcheltem 1.01-re, de így sem. -
bmw1200 #7957 Akkor konfiguráld át másikra, próbáld meg úgy! Többfunkciós billentyű nálam se mindenre működik. -
normalbalance #7956 Hölgyek-urak!
Segítséget szeretnék kérni.
Még nem volt szerencsém végigjátszani a játékot. Viszont nem is tudnám, mert egy-két helyen megakadtam.
Pl. a Normandia becsapódási helyén, összaszedtem az összes dögcédulát, de az emlékművet nem tudom lerakni. Kiírja igaz, hogy nyomjam le az "F" gombot, nyomom, de nem történik semmi. És ez történik másik esetben is, amikor a küldetés befejezéséhez kéne"F"-et nyomva tartani.
Mielőtt megkérditek, nem, nem konfiguráltam át, az "F"-nek kéne a jó billentyűnek lennie.
Ha tudna valaki segíteni, azt megköszönném! -
#7955 pfuáj, te csak kihasználod Mirandát, hogy a köv. részben legyen értelme?? Csúnya dolog csak ezért elcsábítani!! :P -
Paxton #7954 Van egy kis problémám.. Most vittem végig a játék másodjára, kimaxolva mindent, hogy ez lesz majd a karakterem a Mass Effect 3-ban. Erre nem tudtam végigvinni a "Romance" szálat Mirandával.. :( Pedig nagyon készültem rá. Csak odajött beszélgetni az Omega 4 relayhez vezető úton, de semmi akció.. :( Pedig ennek elvileg lesz jelentősége a 3 részben. Nem értem a dolgot, mert az első alkalommal simán sikerült megfektetni. Most is lojális volt, de utána a párbeszédeknél nem adta be "Interested in" témát. Nem értem.. Valaki el tudná mondani ez hogy működik? Esetleg Save Editorral át lehet írni? -
Pares #7953 Ah yes, "Reapers" \\ // Ah yes, "Reapers"
Investigate - O - Ah yes, "Reapers"
Ah yes, "Reapers" // \\ Ah yes, "Reapers"
Reapers \\ //
- O - Return
Yes? // \\
"Reapers"?
Yes, "Reapers". -
Pares #7952 Egyébként a hivatalos fórumon petíciót indítottak, hogy a harmadik részben legyen egy "Ah Yes..."Reapers"... We have dismissed that claim..." dialógus válasz opció a Turian Councillal való beszélgetés közben. Esetleg egy Reaper támadás közepette, persze úgy, hogy mink a Normandyról holografikusan kommunikálunk, és mondjuk a Turian éppen térdenállva könyörög. Az lenne a totális kibaszás! Áh, álom, édes álom!
-
Pares #7951 Na igen, amikor TIM-el beszéltem, akkor ez nekem is feltűnt. Mondta, hogy megvan a fegyver is, de hogy "használhatatlan" állapotban, ha jól emlékszem. Ez még nem azt jelenti, hogy nem tudnak belőle semmilyen új technológiát kifejleszteni! Gondoljunk csak a Thanic Cannonra! Azt is Sovereign maradványaiból fejlesztették ki! Hát mégha megvan a szuperfegyver! Sértetlenül, csak nem működőképes állapotban! Kezdhetnek imádkozni a Reaperek!
Már nagyon várom a folytatást!
Ui.: Ezt a szmájlit a hivatalos fórumon találtam, jó lenne, ha ide is könnyen beszúrhatóvá lehetne tenni!
Uui.: A Derelict Reaperre és az azt kibelező fegyverre gondolva jut eszembe ez a mondat:
We have no begining, we have no end, we are infinite.
Ah Yes...No End
-
readswift #7950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...No trace remains of the race that fired the round. However, he also indicates that both the weapon (!!!!!!!!!) and the target have been located, with no further explanation about the weapon.(!!!!!!!!!!!!!!)
...hoppácska... -
readswift #7949 Mindenesetre van egy megérzésem a collector bázis sorsát illetően, valszeg azért SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!paragon választás a megsemmisítés, mert a derelict reaper sorsát látva (iszonyú messziről lőtték ki egy!! lövéssel), úgylátszik mégsem annyira sebezhetetlenek a nagypofájúak mint azt hinnénk. Nemtudom trehány történetvezetés miatt, vagy a zseniális csavar az oka annak hogy ez a párhuzam nem merül fel a topicokban ahol ezt a kérdést firtatják. Felmerül? Linket! ) -
readswift #7948 Hasonló viccet süt el grant mikor renegade módjára kérdezgeted mihez kezdene ha kedve tartaná. Más fejlesztőcsapatnak szerintem nem bocsájtanának meg ekkora "mellékvágány kiejtést" a rajongók, dehát a BW BW ,ha akarja elblicceli. :) -
Vlala #7947 Krogan nincs? :)
Tényleg, hogy néz ki egy krogan kisbaba? -
Pares #7946 Ah Yes... Asari We have dismissed that claim... -
#7945 -
#7944 pureblood, nem lesz ennek jó vége. -
#7943 neee.... -
#7942 Na megvan hogyan csinálj Asari családot:
-
#7941 ez nagyon durva cucc, nem is tudtam, hogy van prezi.com:D ty -
#7940 Csak max Paragon vagy Renegade ponttal. -
#7939 MAss Effect univerzumban egy kereskedös X3 szerü játékot nagyon szivesen játszanék:) -
KP27 #7938 szerintem ez kevés egy önálló űrstratégiához. -
Pares #7937 Én egy jó űrstratégiát képzelek el, űrcsatákkal + bolygófelszíni csatákkal is. Valami olyasmit, mint a Star Wars: Empire At War.
Csak az a kár, hogy az Első Kapcsolat Háború közel sem volt olyan hosszú és kiterjedt, hogy egy komolyabb stratégiát lehessen rá építeni. Ha stratégia a Mass Effect univerzumban, akkor a Rachni Wars vagy a Krogan Rebellion jöhet szóba szvsz. -
Pares #7936 Mi a casual szint? Az, hogy játszhatóvá teszik a lövöldözős részt?
RPG elemekből meg az én észrevételem szerint nem lett kevesebb, mint az első részben volt. Mármint ha a "klasszikus" RPG elemekről beszélünk, magyarul a szerepjátszásról.
Az olyan klasszikus mechanizmusok, mint a loot, meg a pontosztogatás véleményem szerint el volt kúrva az első részben. Nem az, hogy bonyolult volt, egyszerűen nem volt kényelmes és kielégítő. A loot számomra egyáltalán nem hiányzott a második részből, nem éreztem ürességet a pályákon. A fejlesztések gyűjtögetése meg megtalálása nekem kielégítette ezt a vágyam az első rész borzalmai után. Külömben is: Loot? Borderlands!
Ha sikerül megoldaniuk, hogy csinálnak egy jó, átlátható inventory rendszert, jóval kevesebb szeméttel, és sok egyedi cuccal, akkor HAJRÁ! De könyörgöm! Olyat, mint az első részben volt, távolról kerüljék el!
A fejlődésrendszer az első részben szerintem eléggé felemás volt. Rengeteg pontot lehetett osztogatni, és nem volt meg az az érzés, hogy "hú na most ez ér is valamit". A második rész fejlődésrendszere véleményem szerint sokkal jobb e tekintetben.
Annyival lehetne javítani, hogy még több erőt tegyenek bele, és ahoz, hogy teljesen kifejlesszünk egy erőt, több szakaszban kelljen pontokat osztogatni. Arról beszélek, hogy a ME1-ben volt 20 pont ahoz, hogy teljesen kifejlessz egy erőt, amiből mind hozzáadott 1% javulást, az ME2-ben meg volt 4 rész, amiket mindíg több pontért tudtál megszerezni, de jóval nagyobb javulást hoztak.
Ennek a két rendszernek a vegyülése lenne szerintem a legjobb.