Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ha igy nézük az egész második rész értelmetlen mert lehet olyan variáció is hogy a csapat 80% megpusztul vagy akár shepard is akkor meg minek szedtük öket össze nagynehezen ha a harmadik részben új csapatot kell szervezni /azé jó lenne ha a harmadikban már egyáltalán nem kénne a toborzásal veszödni mert ennyi böven elég volt /
Én kárpotlásul egy nagyon erös storyt várok a Biowarétöl a harmadik részre szerencsére ök képesek rá.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Frank99
tudom.
de próbálom tanítani. de szakadékba dobott pénz, tudom...
<#rinya>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage47
hagyjad már Darkot, nem érdemes vele leállni😄 minden topikban eljátszhatnátok ezt több száz oldalon keresztül😊
DarkSector
1 nem okoskodtam, ez vélemény volt
ha te itt warezolsz, akkor minek osztod az észt, aszittem hogy már letárgyaltuk, hogy én késõbb veszek pc-re olcsón játékokat, és x-re újakat, és ne akard megszabni, hogy mien játékokra költsem a pénzt.

nem tudom mi ütött beléd, aszittem normális vagy, de gondolom 35év a pc-d elõtt betett..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
az nem befolyásolja, amit írtam.

te mindenhol warezolsz, és eljátszod a királyt. Engem nem láttál okoskodni.
vagy ha igen, ott én igenis megvettem, és ott van egy kis jogom dumálni...

ennyi köztünk a differencia.

TE mindenhol úgy mész be a topicba, mint egy király..

Van egy viccem errõl:

a nászéjszaka után az herceg nézegeti magát a tükörbe és, ezt mondja:

- Ha 1 cm-el nagyobb lenne, én lennék a király!
- Mire a feleség: Na ja. Ha meg 1 cm-vel rövidebb lenne, te lennél a királyné....

na bye.

DarkSector
jah és irtad ezt úgy hogy te is warez mass 2-vel nyomod...te álszent, legalább mutatnál kis példát....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
ugye, ezzel is megvolt az 1 óra....

Frank99
u.olyan warez majom mindkettõ, és úgy adják elõ, mint a világ legjobb tesztelõi....

DarkSector
akkor rosszul láttad, szemüveg esetleg, mert én kb 1 orát játszottam a bishock-kal

Beszélj az Fseces balival a bejárat mellett. Thane fiáról kérdezd. Ha ezen túl vagy akkor 1 emelettel feljebb majdnem a lépcsõ mellett ott van Mouse,beszélj vele is...Ha ezen is túl vagy irány vissza Fsec ember.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

penge96
Basszus kétszer ment el😞 bocsi

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Hogy lehet valaki olyan mint a másik?:/

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Hogy lehet vki olyan mint a másik?:/

Ahogy elnéztem a 2. rész végén azt a flottát,a záróbeszédet,valamint abba belegondolva hogy a 3 lesz a trilógia vége....A reaperek nemcsak elõkerülnek de hatalmasnagy csatajelenetek is lesznek😊

cikasz
Sziasztok. Nem tudja valaki Thane segitésénél kit kell keresnem a fellegvárban? Bejártam keresztül kasul, de semmi. Az F-Sec-nél sincs semmi utalás rá.
Köszi

http://www.akciofigura.hu

Frank99
igazad van, ott Darksector láttam....
de Õ olyan mint te....
bocsesz....

penge96
Nah én megyek, jó éjt Mindenkinek!

Frank99
nálam ezek +voltak, + 38 óra gameplay, de a játékban adott válaszok adják a végjátszma kimenetelét.... tuti

DarkSector
mirõl beszélsz megint?
mit érjek be? nem is játszok a bioshock 2-vel, a nevemmel nem kell dobálózni ennyit, vagy valami baj van megint?

meg mien offok ember?
amirõl kérdeztél? a csapattagok haláláról? jah hogy legközelebb ne válaszoljunk?

Remélem a 3. részben nagyobb szerep jut majd a reaperek és bérenceik elleni harc és ahhoz kapcsolódó küldetéseknek.
Természetesen semmi bajon nem volt ezzel a résszel, szerettem a karakterekkel foglalkozni stb. Csak kicsit fura dolog, hogy adott egy cél, a Galaxist megmenteni a pusztulástól egy szinte legyõzhetetlen ellenféllel szemben. És mi a játék idõ 90%-ba kis, "férgek" ellen harcoltunk, kalózok, banditák, pár geth stb.
Persze igaz, össze kellett hozni egy legyõzhetetlen csapatot. 😊

Frank99
de van olyan, aki warezol, végigtolja vagy csittel vagy anélkül, hogy a következõ (pl. Bioshock 2) játékot is beérje....
ilyen gyerek Skyline, Darksector, és vannak még többen is...
és az ilyenek miatt megy MINDEN topicban a flame... ez tény....
meg kell nézni, hogy az emlegetett topicokban ott vannak-e?

Shep
Sejtettem ,de én pl. nem is foglalkoztam így elsõre a fejlesztésekkel, páncélt és fegyvert se nagyon fejlesztettem. Elsõre csak így lazán nem mindent kimaxolva akartam végigvinni, majd másodjára esetleg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

penge96
xD

A berepülésnél akkor hal meg valaki, ha nincs felfejlesztve a pajzs, a páncél, és a fegyver. A pajzsot Samara adja, a páncélt Jackob, a fegyvert Garrus. Beszélni kell velük a -rõl és akkor jön elõ.
Ha segít valamit, innen néztem le a megoldást:
http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_2_Guide

\"One hero must step in to the darkness.\"

Annak tûnik, de nem az. Mikor elküldtem a Cerberus fejest a végén, Miranda helyeselte a döntésem.

Berepülésnél csak akkor hullik ember ha nincs kifejlesztve minden a hajón vagy nem lojálisak páran😊

Némi haj kéne rá,egy adag bõrátültetés és még akár egy rámenõs Shepardné is lehetett volna....<#idiota>

wesker24
Amugy hamár a jack VS Miranda témánál vagyunk én simán lerendeztema dolgot békésen és mind a 2 lojális maradt hozzám nem is kellett választanom kettöjük közül !

Ugyanugy kibékitettem Tali VS Legion-t is ! Ott is simán elrendeztema dolgokat békésen !

Shep
Ja amúgy nekem 2 ember már a berepülésnél elhullott, Jack meg Tali. Hát van ez így. Ezért szép ez a játék, nem csak 1 variáció van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Apropó végjáték,nem egy ördöngõsség,mindig azt kell választani akinél hosszú leírás van..😊
Nállam így lett hiábtlan (Mindenki lojális,maxiparagon):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször is kifejtik hogy a csõnyitáshoz technikus kell--> Tali. Ezután jön hogy kit válasszunk a csapat élére: Miranda tökéletes irányító,ez le is van írva hozzá. Ki biotikázza le a zömiket? Samara...1értelmûen a legerõsebb biotikus.Kettészakad a társaság kell 1 aki visszakíséri a hajóra a legénységet: Ismét Tali (nálla volt leírás többieknél nem,és gondoltam visszafelé elkelhet a technikus hátha valami problémába akadnak). A végjátékhoz pedig Mirandát és Jacket vittem.

penge96
Am ha van idõtök leirnátok a Jackrõl alkotott véleményeteket?😛

penge96
Hát talán állitsd vissza a géped egy korábbi idõpontra😊

Shep
És akkor mi van, megmondták az elején, hogy öngyilkos küldetés, így legalább életszerû volt, nem ilyen cukormázas amcsi filmes maszlag. Nekem pl. ez is tetszett benne.

Frank99
mivel akkor Miranda vs. Jack vitában Jack mellett döntöttem, azóta Miranda almás... amúgy nekem Cerberus bérencnek tûnt végig, ezért volt a választás.

sztem tényleg a game közbeni választások döntenek, nem a végjáték.. de majd holnap rápróbálok....

DarkSector
ezt jó lenne tudni...de utólag gondolom nem orvosolható, mármint a relé belépéskor, elõröl meg nem fogom ezért elkezdeni...S:

Akkor lesz egy csapattárs lojális ha szépen elvégzed a feladatot amit ad neked idõvel😊
A lojalitást a normandia terminálján tudod megnézni.

DarkSector
ez elég érdekes, már csak azért is, mert utána yyoutube-on nézegettem videókat, és ott frankón mûködött a srácnak, ezekután meg nálam semmi.
pedig miranda-nak van lojalitás, és õ is a kis ribanc legyengül és ezért elvesztek 1 tagot, pedig a dugásért cserébe egy kicsit megeröltethette volna magát...😄

amúgy máig nem sikerült megcsinálnom, hogy jó legyen, de nemszámít az elsõ részben több emberem meghalt, ahhoz képest jó ez az 1 minusz ember.
az a gáz hogy azt se vágom jack miért tünt el a lojalitása, mert 1x már megkaptam, csak eltünt egy idõ után.

zaheednél meg samaránál alapon meg se tudtam szerezni, pedig mindig a jobb felsõ (jó) választ adtam meg.<#szomoru1>

penge96
Hát én full ismerem a csapatot, és hibáztam, mivel azért küldtem Thanet vissza mert nagyon szimpatikus, és tudtam hogy lelkiismeretesen, becsülettel fogja õket visszavinni....így is lett, de õ belehalt😞

Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Megjelenés óta megvan az ME2, és eddig minden szuperül ment. Tegnap egy pár napos szünet után, azzal a hibaüzenettel fogadott, hogy nem találja a PhysX-et. Feltettem azt, amelyik a 2. dvd-n volt. Most elindul a játék, de csak addig a pontig, ahol belépnénk a menübe. Amint megnyomom a gombot, a Win7 kiírja, hogy a Mass Effect 2 meghatározhatatlan hiba miatt leállt (és persze nem talál megoldást... hurrá-_-). Mindig így történik, pontosan ugyan itt. Már újratelepítettem a játékot, a physx-et, de mindig megtörténik. Valaki esetleg tud erre megoldást? Kérlek segítsetek!

Így visszaolvasva pedig, a teljes csapat garantáltan túléli a következõ képpen 😊
1. meg kell csinálni mindenkinek a küldijét, hogy lojálisak legyenek és a maximumot hozzák
2. minden csapattag ad valamit a hajóhoz, ezeket a fejlesztéseket (fõleg pajzs, fegyver és páncél), meg kell venni
3. a következõ leosztás mûködik tökéletesen:
-a csõbe vagy Tali, vagy Légió menjen
-csapatvezetõ lehet Garrus/Miranda/Jackob
-a pajzsot Samara tartsa (nekem õ jött be... szerintem õ a legjobb a feladatra^^)
-a kiszabadítottakkal bárki mehet, de akkor az nem jöhet velünk a végsõ csatába
-a végsõ csatába bárkit vihetünk
Ha mindenki lojális, túl fogják élni és így Shephard-et is megmentik a kritikus pillanatban a végén 😊

Sok szerencsét mindenkinek :9 A kérdésemre adott válaszért, elõre is köszi! 😊

\"One hero must step in to the darkness.\"

Megvettem, regisztraltam a Cerberus Networkot. Letoltottem a 3 bonusz cuccot, installaltam. Honnet latom hogy nalam van-e a fegyver es a pancel?
De miért nem lojálisak?
Ha maxon van "kék" mindenkit meg tudsz dumálni, minden veszekedésbõl jól jössz ki.

Penge96: Egyébként, hogy kit nevezzünk ki különbözõ posztokra a végén az adja azért magát, ha ismerjük a csapatunkat tudjuk ki mire képes. Én Talit küldtem vissza a legénységgel. Mindenki életben is maradt. Garus bekapott egy találatot az ajtónál, de nem lett semmi baja. Lehet még a páncél fejlesztések is számítanak.

penge96
😛

wedge31
Nekem nem ,nálam renegát karival hagytam pusztulni a fele bagázst majd most a full paragon karim mindenkit megment.

penge96
Hát lehet😄

penge96
Köszi, tudom, de én direkt fogtam Miranda pártját, Jacktõl herótom van...olyan izé hogy egyik pillanatban még ki akar nyirni minket másikba meg már a csapattársunk...

Frank99
mivel van akinél ez sikerült, érdekel....
mivel lesz egy 3. rész, és talán majd számít :-)))

penge96
Amúgy nektek most az a mániátok hogy mindenki túl élje?xD

Frank99
ezt jó tudni, használni fogom a 2. replaynél.
köszönöm!

wedge31
Annál a vitánál az a kulcs hogy egyiknek se fogd a pártját ugyanugy mnt a Tali vs Legion vitánál ,ehhez persze kell némi paragon vagy renegát pont is hogy aktiv legyen ez a opcio.

Frank99
igen nálam is ilyen a képlet. annyi a különbség, hogy én Jacket választottam Miranda helyett, és nem csináltam meg Legio küldijét, lehet ez gond volt, de õ életben is maradt...., meg nincs maxon sem a renegate, sem a másik.

mindegy, köszönöm, megpróbálom majd más pakli leosztásban!