Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Ja és amit imádok benne, hogy automatikusan lerohanja a huskokat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Baloldalon két dolog lehet: Vagy az adott kérdés/téma kivesézése, szal a részletekre való rákérdezés, vagy ha színes a szöveg, akkor a paragon vagy renegád válasz, meggyõzés vagy megfélemlítés 😊
CSAK a Fradi
A fordításokból meg alig lehet követkzetetést levonni, hogy melyik lenne a jó vagy köcsög válasz... leszámítva a kék vagy piros mondatos választásokat.
Mindenre pozitívat válaszoltam. ill. amikor volt olyan kérdés, aminek jobb és bal oldalán volt válasz, ott a jobb oldalt választottam.
Kaptam 5 renegát 11 példakép pontot.
Hogy lehet ebbõl pl. csak példakép pontot csinálni? A bal oldali válaszok kellenek? Néha furán adja nekem, nem értem..
Most már megyek tovább, de majd a köv. karinál jobbat akarok. 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
de sztem még az is meglehet, hogy totál jelentéktelen ez az egész. Tehát mindig Az elsõ végigjátszéás számít majd
Viszont a widow szépen lelõtte. De el is fogyott a lõszer😄
Arra a szitura biztos emlékszel, elég sokan vannak. A 2 nagy böhöm ami kinyírja a többieket. Meg a közelbe jön pár ilyen csávó... 😊
Grunt nem értem, miért nem bírja annyira. Lehet mert a krogan cuccát nem fejleszettem 4esre, hanem a gyújtót akartam maxolni, hogy odaadhassa... De ha warp lesz, akkor mindegy😊
most már mindegy, majd legközelebbmáshogy lesz, most ezzel fõzök.
Most épp a lebénított hajónál vagyok az elsõ csatánál, de durván kinyírnak, pedig csak veterán. A biotikus támadások ellen egyelõre megdöglik mindenkit. Grunt/Jack kombót választottam a hatásotokra, Jacknél maxra raktam a lökéshullámot 3,5 méteres távval. Hát igazán szart se érek vele...... vagy kevés az 500 newton, vagy a pajzson az se megy át, és fölös?
Még nem igazán mûködik a dolog, most próbálok rájönni, hogy mit is rontok el. 😊
Lehet a widow kéne csak 2 méterrõl 13 golyó... annyi ellen.
A Warp ammo elõt a Geth Shield Boost használtam (elõtte meg a Barrier-t). Az is roppant hasznos, de arra jöttem rá, hogy Insane fokozaton 1-2 másodperc amít kibír. Ezért hassznosabb egy erõs lõszer. Ami az Infiltratornak van is, de a Warpot találtam a legerõsebbnek.
Tehát ez azt jelenti, hogy nem csak szintetikusak ellen jó, hanem jól le lehet venni a pajzsot, és talán nem is lõ az ellenfél... Még nem sikerült tapasztalnom ezt a felhevítõs dolgot.
Mondjuk ha lehetne maxolni a warp ammoját, akkor nem kéne külön megtanulni. 😊
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
De látom azt a torzító lõszert, jól hangzik... Abból a szempontból jó, hogy általánosan mindenre jó, míg a diszpurzor, meg gyújtó lövés specializálódott (emiatt persze helyzettõl függõen jó).
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A Páncéltörõ skuló az hasznos meg szerintem a Pajzs. Meg a végén a Geth pajzs.
De látod Hoz_Hun Insane-re írta, hogy ott bizony kell a puszta erõ. 😊
Amúgy észrevehetõ, hogy veteránon akár 1 mpt is vár a gép, mielõtt el kezd rám lõni. A társak meg ugye normálisan lõnek. Ha az ellenség is ugyanolyan jó lesz, mint a társak, vagy még talán jobb, akkor valóban taktikusabban kell.
Veteránon néha megbújok, és elpipázgatva is leszedik a társak az ellenfelet.
A Páncéltörõ skuló az hasznos meg szerintem a Pajzs. Meg a végén a Geth pajzs.
Mindenhova Mirandát viszem, hogy legyen csaj a társaságban 😄DD De tény, hogy a torzításon kívül nem sok mindent csinál a lány eddig nekem. 😊
Én alapból Insane fokozaton kezdtem. Ott tényleg nagyon hamar meghalnak a társak.
Meg az õrszemek szívatnak. Szerintem erõsebbek mint maga a fö muki.
A Warp ammot azt tanulni lehet csak asszem Jacknak van ilyen.
Vagyis akkor ha a páncélt lenne jó megtanulni, akkor Gruntot kéne kielégíteni elõbb. 😄
Én Mirandával kezdtem, és már el is kezdõdött a románc... 😄 De az ejtése nem kell. 😊