19778
  • Fenrir
    Töltsd le azt a fájlt linkben és futtasd.
  • hanta
    Igen Win7-em van. De konkrétan most ezzel mit kell csinálni? Mert nem értem.
  • Fenrir
    PC-n ha a Cerberus Hálózaton keresztül adnak ki dlc-t akkor nem kell, most jöttek ki az új ruhák meg majd április 6-án Kasumi, ezekért már fizetni kell mert nem Cerberus-osak.
  • Fenrir
    Win7-ed van?

Mert ha igen akkor ez állítólag pár embernek segített:

"Again, our issue is before we even get a prompt to log in. Before our game cares or looks for any authorization or codes.

Anyway, after some time with Wireshark and going over my network settings I found the issue was related to some tweaks I had made to my network config in Windows 7. I haven't had any issues with other sites except ME2 connecting to Cerberus and I was unable to bring up customersupport.ea.com. After changing these back to the defaults I was able to connect to both. If you have messed with your network stack and want to return to defaults, easiest way can be from saving and running the tweak file here:

http://www.speedguide.net/files/vista/SG_Vista_TcpIp_patch.cmd

Let me know if it works for you!"
  • CroftManor
    ha boxra veszem meg, akkor külön fizetnem kell a dlc pályákért? vagy erre jó ez a cerberus kártya?
  • hanta
    Sziasztok!

Ma vettem meg a játékot, már fel is telepítettem, a neten aktiváltam a Cerberus kártyát is, letöltöttem a DLC-ket és fel is raktam őket. Most az a gond, hogy mikor belép a menübe a játék, írja, hogy csatlakozzak a Cerberus hálózathoz. Nyomok egy OK-ét, erre kiírja, hogy Hiba! Nem sikerült a Mass Effect 2 szerverhez csatlakozni próbálja meg később! Ilyenkor mi van? Tűzfal se akadályozza meg semmi se.
  • Fenrir
    Annyira nem rossz azért, vannak benne helyesírási hibák meg félrefordítások, de összességében azért jó lett ez is.
  • Hoz_Hun
    Semmi gondod nem lesz belőle. Annyi, hogy nem ME1-ből importált karakterrel nyomod, hanem újat indítasz (importált karakternél, hoznád magaddal az ME1-ben hozott döntéseid eredményét is).
  • CroftManor
    naon klasz az 1, ha megveszem a kettőt boxra abból nem lehet gond gondolom h az 1 nincs meg.
  • Morgolodo
    Sajnos valóban, a magyarítás gyalázatos, igénytelen lett. A CD Projekt honosítása klasszisokkal jobb volt az ME1-ben. Persze, aki nem beszéli folyékonyan az angolt (mint Én), az ennek is örül, mert jobb, mint bambán ülni a monitor előtt, jobban lehet a játékra koncentrálni és nem arra, hogy most akkor ki mit mondott. Végtére ez azért nem Serious Sam, nem árt tudni, hogy éppen hányadán állunk.
  • Hoz_Hun
    Nem kell tippelned a válaszokat. Ha nagyon megszorulsz is tudsz jó vagy rossz döntést hozni, mert a pozitív és negatív válaszoknak adott helye van. Tehát a jobb felső mindig Pragon választás, a jobb alsó mindig Renegade, a középső meg semleges válasz. A kritikus döntéseket pedig szinezik.
    Persze a játék élvezetéhez jó ha érted miről van szó.
  • Hoz_Hun
    Biztos hogy angol. Xbox360-on nincs magyarítás. Továbbá ha PC-n játszod az ME1-et akkor Xboxra nem tudsz importálni karaktert a ME2-be és vica-versa.
    Azt olvastam, sok elírás van a magyar fordításban. Nem tudom én mindkettőt angolul játszom. Asszem még a Reaper is különbözőként fordították le a két játékban. De majd it megerősít valaki, vagy megcáfol.
  • CroftManor
    sztetek ez most angol? vagy magyar
  • jocika
    Nálunk mind a kettő magyarul jelent meg. Csak az első játszható angolul is, ha jól tudom.
  • CroftManor
    én most kezdtem az 1et, de azt elfelejtettétek mondani hogy itt nagyban függ minden a döntéseimtől, viszont mivel az egész full angol... így nem mindent értek. szal lehet akkor meg se veszem a 2őt, mert így elég necces végigvinni hogy javarészt tippelsz a válaszokkal.
  • makkandis
    Ugye ez ízlések és pofonok, bár én reménykedem abban, hogy a 3. rész az első és a második rész ötvözete lesz, mivel szerintem mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai is. Valamit az egyikből látnék szívesebben, valamit a másikból, valamit meg jó lenne, ha a két rész közé lőnének be. Aztán persze majd meglátjuk, hogy pontosan milyen is lesz.
  • Pares
    Nekem tetszettek a változtatások. De egy Hammerhead-Mako-N7 küldetés vegyülés nagyon jó lenne.
  • Pares
    Félreértelmezed. Nem az első részből nem hoznak vissza semmit, legalábbis nem így írták. Pontosan annyit emlegettek, hogy nagyobb hangsúly az ún. RPG elemekre (mivel a shooter részt már kijavították). Ne állítsd be úgy, mintha az első rész nemtudom milyen szuper RPG lett volna, a második rész meg nem. Mind a kettő remek RPG. A második rész csak nélkülözi az első rész idegesítő baromságait. Szvsz.
  • wedge31
    Ha hinni lehet a pletykáknak a sok kritika miatt elég sok játékelemet visszahoznak az elsö részböl / kicsit megint komolyabb lesz a játék rpg része / az ME3-ba.
    A mako-t talán valami más formában visszahozák de ez még képlékeny.
    Scennelést egyenlöre biztosan hanyagolni fogják mivel dög unalmasra sikeredet.
  • Prince23
    Nem jön be a hammerhead küldetés, lehetett volna sokkal jobb.
  • makkandis
    Szerintem a hammerheaddel ugyanaz a baj, mint a játék többi átalakított részével (pl.:fegyverfejlesztés), hogy volt egy ötlet az egyben, ami nem volt feltétlenül rossz, csak a megvalósítása nem lett tökéletes. Viszont ahelyett, hogy ezt próbálták volna meg csiszolni kidobták az egészet és valami hót mást csináltak a kettőben, ami megint így egy új dolog lett tele hibákkal. Amúgy azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy igazából akkor lenne jó, hogy ha a hammerheadet és a makot valahogy összeolvasztanák. Nagy bejárható, felfedezhető terület, viszont hegyek nélkül, plusz jó küldetések. Esetleg lehetne néhány baráti npc is elszórva a bolygókon vagy hasonlók.
  • Bhalage
    lotorlod a jatekot es reinstall
  • Pares
    Azt meg minek?
  • KP27
    meg tudja mondani valaki telepített dlc-t hogy tudok uninstallálni?
  • MrStokes
    A megvasarolt jatekhoz kapod, egy kodot tartalmaz, amivel egyszeri alkalommal be tudod a megvasarolt jatekpeldanyodat regisztralni Bioware-eknel, ezaltal tanubizonysagot teve arrol, hogy megvasaroltad azt. Ezaltal elerhetove valnak szamodra ingyenesen letoltheto kiegeszito tartalmak (DLC-k).
  • CroftManor
    mi az a cerberus kártya?
  • Pares
    Az biztos, hogy jó lenne ha az ME1 makója találkozna az ME2 kidolgozottságával és minőségével. Esetleg benne lenne a Hammerhead és Kodiak is. Mindegyiket más típusú küldetésekre használnánk. Az tetszene nagyon!
  • cdr74
    Mert ugye a 2-ota tudjuk, hogy a 3 egy fergeteges tancversennyel zarul Harbingerrel.
  • Hoz_Hun
    Ja és lennének táncoló pandák is! :)
  • cdr74
    Jah es a san andreas hoz hasonlo ineraktiv tanc- es sexjeleneteket.
  • cdr74
    A táncoló pandákat ne felejtsd ki:)
  • Hoz_Hun
    A térkép jó volt. Inkább az mint ezek a nagy sárga izék a pályán. Marha illuziórombolók.

Tudod mi lenne jó? Ha a kettőt ötvöznék. Bejárható területek, mint az ME1-ben, de ME2 kidolgozással és HH-el. Na meg a kiszállás opcióval természetesen. Lennének bázisok, scannelhető minerálok, anomáliák, szabadon fölfedezhető terep. Nem kéne sokkal nagyobb mint az ME1-ben, sőt akkorák nekem jók is lennének.
  • Pares
    "Ez egy archade lövölde. Olyan Space Invaders szintű: előre-jobra-ballra, lőni folyamatosan. Lineáris pályák, nézni való nincs"

Bocsi, nem kötekedés, de ez egy az egyben a Makó leírása. Csak ott ki lehett szállni, annak, hogy semmit ne tudjál kezdeni vele. Mert semmi nem volt a térképeken, itt ott néhol valamit fel kellett törni, hogy kapjál 100xp-t meg az ötezredik Stiletto VII-et. A térkép arra volt jó, hogy elvigye a felfedezés utolsó darabkáját is, mivel minden ki volt jelölve a térképen. Nagyon ritkán volt pár jelentéktelen anomália, ami nem volt kijelölve, nameg az ásványok. De azok meg semmire se voltak jók, ha úgy vesszük, egyedül a kevéske XP ért valamit, ami mondjuk semmire se volt elég, és rohadt untató és frusztráló volt (számomra), mert hihetetlen hülye helyeken voltak elrejtve.

A Hammerheadben én is kicsit csalódtam. Tetszenek a pályák, tetszik maga a jármű is, az irányítása egyenesen tökéletes (A Makóhoz képest), az egyetlen dolog, ami nem tetszett, az az, hogy kevés, rövid és könnyű küldetéseket adtak hozzá. Remélem majd még kapunk valami küldetés kiegészítő csomagot, mert ez így kevéske.

Jack szemüvegje tényleg nem rossz menet közben, az öltözékek meg nagyon bejönnek nekem. Jacké is jó, Garrus végre megjavította a páncélját, csak Thane kapott egy gyengébb átszinezést, meg egy cool Horáció napszemüveget. Le merném fogadni, hogy a hivatalos fórum Horaciós topikja inspirálta őket!
  • Pares
    Először nem akartam, de aztán mégse bírtam ki, hogy ne válaszoljak. Természetesen vannak, akik szeretik. Ezért írtam majdnem minden mondatomba azt, hogy szerintem! Amikor újból elkezdtem játszani, az első küldetés, meg talán a második küldetés kellemes volt, mert bennem volt a nosztalgia hangulat, meg ilyenek, de ez sajnos nagyon hamar szertefoszlott, amikor azthiszem a negyedik mellékküldetésem alkalmából leszálltam Eletanian. Ott minden megszakadt, és újra belémszökött a frusztráltság és a hányinger érzése. Egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből azt a tarka-barka ismétlődő textúra színkavalkádot amik a tüskés 300 méteres emelkedőkkel párosultak. Na de mindegy, kinek ez, kinek az jön be. Köszönöm, én nem kérek több Makót, vagy csak egy nagyon durván felturbózott, kijavított és szépített változatban, amit úgyse kapunk meg soha.
    A Makótól eltekintve viszont nagyon kellemes és izgalmas élmény volt az első rész, így nem is tudom hanyadik végigjátszásra...
  • Pares
    Természetesen mindenkinek más a véleménye. A hátterek és az égboltok azok nekem is tetszettek, bár némelyikük eléggé hasonlított egymásra. De szépek voltak. Nekem pont az a nagy bajom vele, hogy vezethetetlen terep van. Mármint a Makó az még elmenne, ha csak simán dombos táj lenne, de tüskés hegyek... Azon kívül pedig az ásványok, medálok és írások után való "keresgélés" nagyon rövid időn belül unalmassá vált, ráadásul semmi súlya, jelentősége nem volt, és rosszul is nézett ki az egész, mármint max. kaptál egy rövid üzenetet. Az ásványok gyűjtése is tök fölösleges volt, csak azért próbáltam megkeresni őket, mert egy 100%-os végigjátszást akartam, de a végén már rohadtul frusztrált az egész, úgy éreztem, csak az időm húzom el vele.
    A gyűjtögetésen kívül meg ott vannak a küldetések, amik egytől egyig mind ugyan arról szólnak. Ezért nem értem, hogy a második részt kritizáljátok ezen a téren, amikor a Makos missziók arról szóltak, hogy odavezettél a már huszonötször látott bázishoz, és ott mindenkit kinyírtál, a végén meg kaptál egy pop-up üzenetet. Ennyi.
    Az, hogy elfogadható, szépen kidolgozott szintre hozzák a bolygókat, kijavítsák a Makot, változatos helyeken és történéssel rendelkező küldetéseket hozzanak létre, rengeteg időbe és erőforrásba került volna. A Kodiak átvette a helyét, a küldetéshez odarepülsz, az ásványokat meg bolygókörüli pályáról leszkenneled...
  • baaka
    tudom ezért sem írtam semmi konkrétumot!Csak találgatni lehet, nem feltétlenül a mass effect-el kapcsolatos, de azért megemlítettem hátha érdekel valakit itt rajtam kívül.
  • Hoz_Hun
    A visszaszámláló kint van a Dragon Age lapján is, ha jól tudom. Szóval akármi lehet.
  • Hoz_Hun
    Kint van Kasumi ára: 560 MS Point.
  • Bhalage
    ME3 bejelentés ;o)
  • baaka
    A BioWare elindított egy számlálót a hivatalos site-ján. 5 nap múlva valami történni fog.(Bejelentés, stb.)