19778
    Kasumi: DUGNÁM!
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. Az SMG nálam is pótolja az Assault Riflét. Kasumi meg az egyik legérdekesebb karakter lett a programban és szimpatikus is.
  • Pares
    Nagyon jó lett ez a Kasumi DLC! Maga a karakter, a képességei, a küldetése, de az új fegyver is remek lett! Ennek a Locust SMG-nek különösen örülök, mert gyakorlatilag pótolja az Assault Rifleket. A legjobb az SMG-k közül, és vetekszik az AR-kel is, szvsz.

Szóval nagyon jó lett ez a DLC, Kasumi rengeteg dologhoz hozzászól, és nekem személy szerint is szimpatikus! Össze se lehet hasonlítani a Zaeed-es DLC-vel.

Szóval remek munka, Bioware! Csak így tovább!

.
    .
    .

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler]
    [/spoiler][/spoiler]Szolgáljon ez a link úgy, mint a Tiltott fa az Édenkertben
  • penge96
    Mindig is fel lehetett...
  • ZoliJ
    Mirandát eddig is fel lehetett hívni a parancsnoki kabinba, vagy ezt a dlc adta hozzá?
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olyan mint Zaeed.
  • SZEG007
    Lehet vele párbeszédeket folytatni a hajon, vagy olyan mint Zaeed?
  • Fenrir
    Végigjátszottam a Kasumi dlc-t, szerintem teljesen jó és hangulatos volt, nekem tetszett.
  • horpeti
    Jah, ez lehet spoiler volt, bocs. :)
    Én mondjuk már befejeztem a játékot, de elég sokat játszottam vele, és élveztem. Még többszöri végigjátszásra is a harcot.. De aztán minden kaszttal gyakorlatilag hasonlót kell játszani, így pl. sentinel/adeptus/mérnök full ugyanaz, de inflivel kezdtem a sort. :)
  • horpeti
    Hát, amikor először játszottam insanityn, inflivel talán, akkor eléggé sokkolt az egész, úristen, stb.. Aztán ha felveszi az ember a ritmust, meg rájön, hogyan lehet könnyen kijátszani, akkor egyáltalán nem nehéz.

Pl. korábban valaki írta, hogy insanityre főleg tűzerő kell, nem képesség... Hát minél többet játszottam, annál inkább rájöttem, hogy főleg képesség kell, nem tűzerő... főleg páncél van ugye... Kell páncél elleni képesség, és sehol nincs az ellen, csupaszon egyszerűen ki lehet végezni, de tény, hogy kell egy tűzerős csávó.. ami nálam a sniperes Zaeeddel, vagy Garrussal meg is van oldva - a mesterlövészre meg még bónusz is jár a páncél ellen, így végképp esélytelen a gép. :-)
  • CroftManor
    erről az eltűnésről jut eszembe, mikor mentem shepardal előre... volt h hátranéztem és épp csak Miranda jött mögöttem és akkor hirtelen megjelent egy fél perc után Tali is a semmiből xD de ilyen már az 1ben is volt.
  • KP27
    Örülök hogy nem csak én látom így. Elég vicces hogy 2-3 másodpercenként lehet spamelni a harci drónokat. Ahogy lerakod nem foglalkoznak veled, és szabadon lehet lőni őket. Horizon talán a legkönyebben a mérnökkel ment, első végigjátszásra, pedig csak level tizenakárhány környékén voltam, épphogy 1-es ill. kettes szinten voltak a képességeim) ... Gyengébbek kedvéért(enlightened) még mindig insanityról beszélek...
  • Hoz_Hun
    Én Mass Effect fan vagyok, úgy hogy van bennem némi elfogultság. A válaszom egyértelműen: igen!
    Az új figura öszehasonlíthatatlanul jobb Zaeednél (hozzáteszem én utálom Zaeedet). A karakter némileg önállobb a többi csapatagnál. Rendszeresen eltűnik, majd megjelenik az ellenfél háta mögött és hátba szúrkodja őket. Ezt elég gyakaran teszi így sokszor fogalmam sem volt éppen merre van, sőt párszor kapott is az arcába, mert távolról a káoszban összekevertem az ellenséggel. Elég messzire is elmászkál. SMG-vel lődöz, már amikor épp nem hátbaszúr valakit, és még a pisztolyt tudja használni. Alap képesége ez az eltűnés, az overload, saját kaszt képeség; ami a szokásos +HP, +sebzés, meg +erő újratöltés. Az "örökölhető" lojális képessége meg a hang-fény gránát.
    A küldetés nagyon jó! Változatos, van egy nyugisabb első fele a partival, meg egy pörgős második fele sok-sok harcal. Nagyon látványos környezetbe teszik. A korábban játékban tett dolgaink apróságokban visszaköszönnek, pl a partin az embereket - ha kihalgatjuk őket - azokról az eseményekről dumálnak, amiket mi csináltunk a játék folyamán.
    Kapunk egy causal szerelést, egész jól néz ki. Egy SMG-t, ami durván jóra sikeredett. Pontos, messzire visz, erős. Egy tech upgradet, meg rengeteg, úgy értem küldetéshez képes tényleg sok lovét.
  • horpeti
    Mérnök akkora vicc... még kevésbé parásabb, mint a Sentinel, pedig az is elég halhatatlan. :DD
    Én is meguntam. Azt hittem nehéz lesz, de 2. végigjátszásra, bónusz skillekkel már nagyon könnyű.
    Talán ha mindig 1. végig játszás lenne, akkor lenne igazán nehéz. De persze ennyi erővel adhatnék dupla sebzést is az ellenfeleknek, meg magamnak fele életet, stb. Szal nem nehezíteni kell, a játék azért nehéz, de ha ügyes az ember, akkor persze ki tudja játszani. Nyilván ha 5-10 olyan ellenfél jönne ellened, aki ugyanolyan ügyes, mint te, mondjuk multiban, természetes, hogy esélyed nem lenne. :))))
  • horpeti
    Én csak insanityn játszottam a 4 végigjátszást különböző castokkal. És annak fényében mondom, hogy szarrászed mindenkit. :DDD
  • mzprox
    Vanguarddal élvezetes játszani, bár vizonylag sokszor kell a töltőképernyőt nézni. Amikor viszont bejön az élet akkor minden egyéb kasztnál gyorsabban és hatékonyabban tud aprítani/haladni.
    Egyesek egészen mesteri szinten játszák.. érdemes megnézni ezt a videót pl:
    spoiler warning!
    vanguard
  • readswift
    Meg, úgynézki neki van a legkegyetlenebb támadása a társak közül. Az új smg-t még csak nála láttam, az olyasmi mint a vindicator. A küldi meg kb olyasmi mint Miranda loyaltyje , csak kb ~másfél fokkal jobb.
  • Rage47
    na megér 7 eurot a DLC?:)
  • readswift
    Miközben vártam , megnéztem sorrendben az Emlékmást, Sunshinet, Event Horizon-t , csak a legelsőt láttam kölökkoromban VHS-n. Hát, a sci-fi nem hollywoodi müfaj.Vicces hogy 1:1 -ben emeltek át hangot a mass effectbe a Total Recallból (mars megérkezés = citadel surrogás), az event horizon meg úgy vicc ahogy van, igazából egyik szarabb mint a másik.Nem is tudom melyik film kaphatná az igazi citromdíjat, de a plothole díjat tuti a sunshine kapja. Legalább az EH képi világa többé kevésbé tetszett, leszámítva az organikus szmötyit mindenhol.
  • Hoz_Hun
    KINN VAN! Már le is töltötem Kasumit! Megyek nyomom is a kislányt.
  • KP27
    És igen, mint írtam kitoltam sentinellel és godmode volt majdhogynem. Még a vanguard volt ami ennyire erős, bár ott ha rossz helyre chargeolsz, vagy nem veszel észre egy ellent valahol, már kapod is a reload screent :D

Ahogy lelövik a tech armort,az energianyaláb amit kibocsát leterít mindenkit 18méteren belül. Mire felkelnek az pont elég idő, hogy fedezékbe menj, vagy ráronts az ellenfelekre és pofán lőjj párat. A maradék aki túléli felkel, leszedi a páncélt amit azóta újra felhúztál, és az újabb energianyaláb ismét leterít mindenkit...
  • KP27
    Jól elszórakozom a hülye beírásaidon. Előbb inkább tanulnád meg használni az agyad, mielőtt próbálnál észt osztani. Az hogy hülyén játszol, vagy bénán, az a te saját hibád. Nem a Ferrari a szar, ha nem tudod vezetni.

Megvolt majdnem az összes kaszt insanityn kivéve a mérnököt. Mérnökkel még csak félúton vagyok, de lehet nem fejezem be mert rohadt unalmas kaszt, még az infiltratornál is unalmasabb, úgyhogy lehet kezdek majd egy újabb vanguard gameplayt. Bár azt bevallom, második végigjátszás után nem törődök bolygószkenneléssel mert azt egyszerűen rühellem(arra jó a savegame editor).
  • Calver
    ne diszkrimináljunk az Assault Rifle ellen kéremszépen! szvsz az való leginkább Sentinel kezébe, Shotgun-ok nekem nagyon finoman szólva nem szimpatikusak, Viper-t meg Infiltratorral sem szerettem, szvsz elég gyenge - AR viszont gyors, pontos, és awesome. Power Armor-ral megfejelve középtávra (meg esetenként távolra is, van elég pontos hozzá) remek párosítás.
  • SZEG007
    már most meglehet josolni mekkra Epic fail lesz a star wars MMO, és nem azért mert Bioware elbaltázza, hanem mert az EA képtelen bármilyen szerverparkot étkézláb müködtetni.
  • enlightened
    Mondom nem normalon kell játszani. Insanity-n tolom és ott nem szedett szarrá senkit. És shotgun-t meg assasult rifle-t se kapsz csak a game felétől, onnantól meg már könnyebb valamivel. De elején nincs semmid, kb csak a tech armor meg az insanity. Majd ha insanity-n kitoltátok a sentinellel akkor lehet mondani, hogy godmode volt.
  • Pares
    Igen, ismerős a helyzet! :D
  • horpeti
    Sentinellel alig lőttem golyóval. Csak géppityuval. De azzal is csak addig, amíg cooldown volt, hisz szarrászed mindenkit a képességeivel. :D
  • Pares
    Hiszen én azt írtam, hogy a Power armort választottam, mellé pedig a sniper traininget (a Viper brutális)! Egyébként egyet értek. Két fajta Sentinel van:

Assault armor-Shotgun-közelharc (nos én se a shotgunokat, se a túlzott közelharcot nem csípem)

Power armor-Sniper-közép és távoli harc (a sniperek, a precíz távoli lövések és a PW bónuszai is jobban bejönnek)

De dz már ténxleg szubjektív.

• Rage47
    milyen meglepő, EA szervergondok:D

April 6, 2010 - Mass Effect 2 fans will have to continue to wait.

The latest downloadable content, Kasumi's Stolen Memory, is currently unavailable for download through Xbox Live. BioWare planned to release the extra content this morning, but has since run into server troubles.

An Electronic Arts spokesperson told IGN the publisher is working with Microsoft to resolve the issue.

"We're working with MS to resolve the issue and plan to get it up as soon as possible," the representative said.
  • enlightened
    Normalon biztos leterít. Insanity-n megnézem mikor mész az ellenfél pofájába. Neked annyi azonnal ahogy kijössz a fedezékből. Akkor nyilatkozz ha insanity-n kitoltad.
  • CroftManor
    egy kérdés: ha a végén azt választottam h a maradék mellék küldik befejezése meg császkálás a bolygók közt, akkor már nem is tudok úgy új játékot kezdeni h a mostani fejlettségi szintem megmaradjon?
  • KP27
    Igen nagyon jó a vanguard, de ha a sentinellel nem boldogulsz, akkor nemtom mit csinálsz vanguardal majd. Ott neked kell megölnöd az ellent, nem nyamvadt drónok ölik meg helyetted, amiket 2másodpercenként kiszarsz a semmiből. Pont ezért számomra messze a legunalmasabb karakter a mérnök.

Azt elismerem hogy könnyű vele játszani. De ott kb. a game játszik helyetted.
  • KP27
    bocs, de szerintem a te képességed nulla, nem a sentinelé. Van overload és warp, ergo mindenféle védelem ellen jó. Sentinellel is tudsz fagyasztani nem csak a mérnökkel.

Mivel van warpod, ugyanúgy tudsz warp kombókat csinálni mintha adeptal játszanál. Ráadásul még a harci képességeid is rohadt erősek...

eviscerator shotgun, assault armor,guardian,cryo blast+throw és a végén az volt a bajom, hogy ne használjak már warpot, mert így is godmode feelinget ad az egész, pedig szószerint belemásztam az ellenfelek pofájába. Messze a legkevesebbet haltam ezzel a kaszttal az összes közül. Paressal meg nem értek egyet, assault armorral shotgunt kell vinni bónusz fegyvernek. Pont az a lényege az assault armornak, hogy azt kell kihasználni, ha lelövik rólad, az leterít mindenkit 18méteres körzetben aztán felhúzni az újabb páncélt és belemászni a pofájukba a shotival...

Power armor mellé kell a sniper. Ott az a lényeg, hogy a +15% power damage miatt rajtad maradjon a tech armor, úgyhogy ez egy kevésbé agresszív játékstílust kíván. A raider/power armor/blood dragon kombóról számomra pont ezért totál unalmas, de az elismerem hogy effektív(+45%power damage). 6másodperces lehűlési idővel lehet nyomni a warpokat, amiből lejön majdnem 2másodperc a raider és a fejlesztések miatt ... Bár amondó vagyok, aki ilyen játékmenetet akar, az inkább menjen adeptal.
  • enlightened
    Szubjektív. Mindenkinek más jön be. Soldier nekem se tetszik. De engineer. Ott a drone ami támadni is tud meg bánit Ott a cryo blast, ott van az Al hacking. Heavy Warp nem kell mert viszem Mirandat, ő warpol meg overloadol, szak tök fölös. Még a vanguardot nem próbáltam. Azzal élvezetes a game?
  • Pares
    Nem tud támadni? He? Csak te nem tudsz.

Minden ellenséged tudok kedvem szerint aprítani, Heavy Warp, Heavy Overload, a Power Armor bőven tovább kitart, mint 1 másodperc, nem beszélve a robbanásról, ami számtalanszor a haláltól mentett meg (Kroganok rohamjaikor, vagy közelharci keveredésben), Insanityn elég sokszor használtam a Throw-t is, ami remek, ha egyszerűen kidobod a pályáról az ellenséget, esetleg ott a fagyasztás is (Cryo Blast), bónusz erőnek a Warp Ammo ami mindenre jó, és végül Guardianra fejlesztve a tulajdonságokat, ami a fejlesztésekkel együtt olyan kicsire leviszi a Cooldownt, hogy szinte minden másodpercben tudok valami erőt küldeni, ami többet ér, mint akár melyik fegyver. Apropó fegyverek, közel és középtávra a Tempest és a Carnifex egyaránt tökéletes és halálos, előbbi a pajzsokra, utóbbi az armorra, míg a Sniper training által nagyobb távolságra is van fegyverem (Viper. Egy szörnyeteg).

Szóval olyat írni, hogy a Sentinel nem tud támadni... Insanityn jobban élvezem és sokszor könnyebb vele, mint Soldierrel Normal fokozaton. Azért nem tetszett a Soldier annyira, mert ott puszta lövöldözés volt, és sokszor arra kellett várnom, hogy az ellenfél kibújjon a fedezék mögül, vagy láthatóvá váljon, meg sokszor a csapattársaimra kellett hagyatkoznom, stb.

Sentinellel gyakorlatilag fegyverlövés nélkül leszedek bárkit, ráadásul ha még használom is valamelyiket... Az egészben az a legjobb, hogy a biotikus erők, mint a Throw meg a Warp képesek megkerülni a fedezéket.

Hát mit mondjak, minimum a legélvezetesebb kaszt szvsz, de szerintem az egyik legerősebb is.

Csapattársakra gyakorlatilag szükségem sincs, mert minden védelmet lefednek a képességei a kasztnak, meg többnyire úgyis csak az van, hogy végigfekszik az egész csatát.
    Az egyetlen képesség, amit a csapattársaimtól szokok használni, az a Pull.
    Nagyon állat, amikor kihúzza valamelyik társam az ellenséget a fedezék mögül, én meg akkora Throwot küldök rá, hogy kirepül a dimenzióból :)
  • enlightened
    Sentinel volt eddig a legnehezebb kari. Insanityn mindenhol szenvedtem vele. tech armor jó dolog, de kb azt is lelovik 1 másodperc alatt rólad. Támadó képesség nulla. Szal kicsit tudsz állni a tűzben ennyi. Társaid kinyirják igy is ugy is. Engineerrel volt eddig a legkonnyebb. A drone lefoglal egy egész embert és az sokat számit. Ráadásul fagyasztani is lehet. Infiltrator is jó a korai sniper miatt.
  • Pares
    Én az új SMG-re vagyok kiváncsi, ugyebár az is ezzel a DLC-vel jön. Mert most pont Sentinellel nyomulok, egyébként nagyon bejön, a Tech armor Insanityn nem is tudom leírni, hányszor megmentette a seggem, plussz az, hogy biotikus és tech képességeim is vannak, szóval mindenre van fegyverem. Ja, és a Collector hajón a Sniper Rifle Training-et választottam.
  • balee4
    Egyszerű: nem lépsz fel a Cerberusra. :D
  • Prince23
    Monnyuk ha warez Kasumit teszek fel origire, akkor lőttek a cerberus tagságomnak vajon? :DD
  • Hoz_Hun
    Jah, 560 MS pont.
    Nem mondták, hogy minden ingyen lesz,... csak egy csomó minden.