Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon minimális Star Trek-et néztem, nem igazán vagyok oda érte. És azt sem ebben a szellemben. Viszont érdekes nézõpontot ismertettél meg velem! <#vigyor>

Én nem így álltam, hozzá a kérdéshez a nõi karimmal. Azt már én is észrevettem, hogy sasol rendesen, de a popozást nem vettem észre, igaz nem is foglalkoztam vele. A játék elején még volt egy eléggé kétértelmû megjegyzése, de nem törõdtem vele. Ezek szerint neki mindegy milyen nemû a kapitány ha már imádni kell??? <#vigyor2>

Juj ezek a képek nagyon durvák! Még a retro filing mellett is kibukok tõlük! <#csodalk>
Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
Ja csak ha ott vagytok egy hajón, ami ugyanarra megy, ugyanazt csinálja, akkor most mindenki beszél mindenkivel? 😊
Mondjuk lehet az is.. És akkor egy közös kosárban megjelennek a küldetések, amit összeszedtetek, és kompromisszummal mentek valahova. De persze ez sem könnyû, mert lemész Omegára, és valaki piál végig, másik meg megy a karanténba, az nem az igazi.. 😄

De ha nem bonyolítja az ember ennyire, és tényleg csak lobby, hogy akkor ki az, aki erre a küldetésre megy, és GO, az más.. Viszont akkor azért jelentõsen vágva van a dolgokból. De hát ez a multi is csak olyan lehetne, mint más játékoknál is... A single player és kampány az más, mint a multi, ahol nem igazán van történet.

De pl. operation flashpoint 2 nél közös küldik vannak, itt is lehetne.. Csak bizonyos mozgás korlátot azért be kell vezetni. 😊)

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Doom 4
Ez nekünk is eszünkbe jutott😄 De ha nagyon akarnák ki tudnák találni mit csináljanak a többiek a harcok közben. (pl. mindekinek lenne saját történet szála, külön lehtne szkennelni a bolygókat stb. illetve a hajót akár "lobbiként" is el elehetne fogadni.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sir Quno Jedi
Nohát ha néztél TOS-t (Strar Trek the Original Series), akkor tudhatod, hogy Kirk kapitány mindig gondosan meghupákolta a friss és ifjú yeoman-okat, persze csak a hölgyeket. Utána/elõtte meg is mentette/védte õket (mer az nagyon férfias és utána jól meg tudják hálálni), vagy simán elhulottak, mikor-hogy. Ennek a nemes hagyománynak tisztelegnek a készítõk Kelly-vel, aki árgus szemekkel figyeli Istenként tisztelt kapitányát és igyexik a kedvében járni mindenben... 😄DD

(amúgy poén, ahogy mindig próbál hátra kukucskálni ha arra jársz, miközben úgy csinál mintha nagyon dolgozna és kitolja a kis pospiját is szakszerûen)

koschwarz
srácok, valaki világítson fel legyen szíves, hogy ez az egyszer aktiválható cerberus network-ös dlc letöltés hogy megy. megveszem a játékot a boltban, aktiválom a kódját, egyszer letölthetem a dlc-ket...és ha leszedem a játékot, majd megint visszaraknám?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

horpeti
Jahh.. 😊
Pont azt beszéltük egy ME-s kollégával, hogy milyen jó lenne ez Coop módban. 😄 Persze a harci módon kívül a többi nehezen kivitelezhetõ, ill. nincs sok értelme a leaderen kívül. 😊

Köszi szépen, most már ezt is tudom. Ebbõl is látszik, hogy mennyire gyér vagyok angolból.<#rolleyes>
SZEG007
aki eredetit használja annak a bonusz dlc-hez valo jogosultságát neten keresztül ellenörzi a program.Nekem is eredeti van de ennek ellenére tört játékot, és DLC-t használok ugyhogy em érint a probléma😊

robotnyk
csak a cerberus network hírek.
horpeti
Interneten milyen ME2 játék van? Az online mire használható? Van multi?
Nagyon nem értek hozzá, nagyon hülye kérdés, sry. 😊

SZEG007
Bad Company 2 Béta se müködik elvileg valami probléma van az EA account szerverel.

AntiHero
Na most már van gomb, de mindig bebugol egy varen és megölöm újra éled rögtön😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tölts vissza😊 Rendbejöttek a szerók, éljen😊
A FAQ csak nálam nem mûködik?

AntiHero
El se indult 1 kör se😄

Ja amúgy más EA szerver is behalt (BF).

Akkor bebuggoltál valószínûleg... Hanyadik kör? nekem is volt egyszer ilyen, csak a visszatöltés segített... De most komolyan mi van a hiteleítõ szerverekkel? social.bioware.com-ra se enged beloggolni:S
horpeti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyomd meg a zöld gombot, ami ott lesz közel 😄
És akkor jönni fognak.. De Baka mondja is, hogy nyomjad, hogy jöjjön a köv. próba.

AntiHero
De piros, nem tudom megnyomni:S

Találsz egy zölden világító kapcsolót. Nyomd meg😄
AntiHero
Itt vagyok a Baka beavatásánál, de megérkezünk a szertartásra és sehol semmi:S Itt mit kell csinálni?

Meghaltak az EA szerverek vagy mivan? Most nem tudok játszani mert nem engedélyezi a DLC-ket😞
horpeti
Soldierrel nem rossz a pajzs, mert az is elõny, ha nem lövik le rólad, míg harcolsz. Inflinél nem annyira para, de Soldierrel még ha nem is akar rambózni az ember, akkor is kap szépen lövést. És jó lassan gyógyulok. :S Pajzsnál meg ha akarom, megnyomom a gombot, és fel is tölti szépen. 😊

horpeti
Jah, akkor már értem. Nem a leggagyibb ellenfél ellen próbáltam 1. szinten, akkor ez volt a gond. 😊
Majd köv. karival kipróbálom, most a Soldierre koncentrálok. Nemtom, akarom-e az insanityt, nem nagyon kell a plusz para. 😄

Mondjuk hardcoreon is csak néhány fõ pályarész a nehéz, de az baromi idegesítõ tud lenni, hogy 1 hiba és szevasz. 😊

mooo
köszi <#worship>
ME2 wikia
Itt választ kapsz a kérdéseidre (mi mit csinál, mi a biotic/tech képesség).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ami tetszik. De komolyan.
Attól hogy teszemazt soldier-el mész, attól még teljes nyugalommal mehet veled két harci beállítottságú egyén és ledaráltok mindenkit izomból probléma nélkül, nem ekll emiatt más karaktereket is begyömöszölni. Tech vagy biotic karakter mellé is mehetnek azonos beállítottságúak akkor is mûködni fog minden. Csak a játékstílusodtól függ.

Annyi irányadónak mindenképpen elég lesz, hogy úgy válassz társakat, hogy a hiányosságaidat ellensúlyozzák. Tehát soldier mellé egy overload-ot használni képes egyén nagy segítség, míg például tömeg ellen egy jól kigyúrt incinerate képességgel rendelkezõ társ vagy mondjuk Zaeed ha már lojális, tökéletesen megfelelõ, mert õk egyszerre több célponttal is elbánnak.

Társaknál nagyon limitált a skill választék és a kaphato talent point mennyiség is. 4 lehetséges skill van nekik, amibõl kezdetben csak 3 érhetõ el. Amit mindenképpen mindegyiküknél ki kell tolni maximumra amint lehet, az a saját skill-jük (a harmadik a sorban), mert az adja a legtöbb bonuszt nekik és akár nekünk is. Azután meg amit tetszik. Maximum 2 skill-t tudsz nekik teljesen kifejleszteni (egy skill maximumra fejlesztése 10 pont, nekik meg 30. szintre érve lesz összesen 29), egy skill-t 3-as szintre egyet pedig 2-es szintre tudsz emellett felhozni.

Választható skill esetében szintén ami tetszik. Soldier esetében jó az AP ammo, de lehet akár valamilyen támadó vagy támogató képességet is beválasztani (tömegírtásra például inferno grenade; kontrollálásra dominate; egy célpont ellen reave; ha nagyon védekezni akarsz akkor valamelyik pajsz bár magas nehézségi szinten szart sem érnek és ha nem ácsorogsz kinn a nagy büdös semmi közepén akkor szükség sem lesz rájuk).

Sokra mész a viper-el ha egszer harmad akkora a serbzése. Lesz ideje az ellenfélnek fedezékbe vonulni, feltöltõdni és támadni. Míg egy lövés a fejbe már az alap sniper pukkantyúból is többnyire elég még pajzsos ellenfelek ellen is (legalábbis pajzsos minion-okat simán lekapja, eliteknek kellhet plusz egy lövés de azt már a társaink is megoldják).

13 lövés meg 13 halott ellenfél. Mire ennyit kinyírsz valamelyik úgyis dobni fog cellát és akkor újra van lõszered. Ha kifogysz akkor meg még mindig ott vannak a társaid, válthatsz fegyvert és harcolhatsz tovább.

mooo
Hali!
Az érdekelne,hogy Soldier mellé insanityn melyik 2 társ a legjobb és azoknak mit érdemes kimaxolni?
Meg Shepardnak mit érdemes felvenni bonus képességnek?
Köszi!
Az AI hack szintje, ahogy a Dominate esetében is, befolyásolja hogy milyen besorolású ellenfélre hat a power. 1-es szint az csak minion típusúakra (ilyen például robik közül a kutyaszerû mech, meg a minden védelem nélküli alap mech). 2-es szint az elit variánsokra is hat már, a 3-as meg a sub boss kategória illetve gyengébb boss (ilyen például az YMIR mech, de a collector soklábú tanszerû röpködõ izéje is) kategória szivatására jó.

A képességek gátló tényezõje a shield és a barrier. Armor-tól mûködnek, legfeljebb nem telejs a hatásuk ha gyengébb a képesség.

horpeti
😄 Azt még nem csináltam meg, de Tali lojális küldijénél Talival nyomtam szépen az AI hacket (már írtam), gyakorlatilag így tudtam teljesíteni, annyian jöttek, és kis szobákban... És csak Hardcore. 😄 Nem is a lövésükkel volt baj, hanem hogy elözönlöttek, és ott állt mellettem 2 nagy böhöm pár másodperc alatt. 😄

Jaja, erre a pajzsos dologra én is rájöttem, mikor gondoltam, most már eleget teljesített a "haver", és lelövöm, aztán csak azt vettem észre, hogy jön felém. 😄

De tény, hogy nagyon kell figyelni. 😊 Szóval akkor páncélosokra is müxik mindkettõ? Múltkor mondtátok, hogy igen, de én 1x próbáltam AI hacket inflivel, és akkor nem ment. Igaz csak 1. szintû volt a dolog, de gondolom nem befolyásolja...Aztán így meg nem volt kedv, mert páncélja szinte mindig van, bár a getheknél csak a fõbb vezetõknek.

kuci06
Kelly >>>>>>>>>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Geth pajzs, szerintem a pajzsok közül a legjobb.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

<#nyes><#nyes><#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

horpeti
én vásároltam valami lõszertartó kesztyût, vagy mit, és +10%... 😄 azért sokat számít.

Sziasztok!
El tudná valaki mondani melyikek a Tech képességek és melyikek a biotik képességek? A bonusz képességeknél is érdekel. Mert van a Pajzs meg a Geth pajzs ugyan annyi pajzsot ad ha ki van fejlesztve. A biotik meg a tech fejlesztések miatt kérdezem. Én amúgy csak Geth pajzsot használtam beszivárgónál meg a katonámnál is eddig.
Még annyit a területre ható AIh/Dom, hogy azért sem érdemes, mert akit átállítasz arra felhúzol egy pajzsot (AIh-pajzs, Dominate - Biotik Barrel). Messzirõl ha területre nyomsz meg nem mondod ki lõ kit és ki van veled. Ha egyet állítasz át, nagyából tudod hol van és nem lövöd halál fölöslegesen a sajátodat (mikor "elmúlik" a hatása rögtön leesik az általad adott pajzsa). Átláthatóbb, és tudsz dolgozni a többieken, ha az erõsebb AIh/Dom-t választod. Pl Legion lojális küldije mikor a végén be kell védeni a területet; azt csináltam, hogy mindenkivel beálltam a középsõ fedezék mögé. Két oldalról támadtak, úgy hogy mindkét helyen átvettem egy-egy Geth-et. Arra sem emlékszem, hogy nagyon eltaláltak volna (Insanity). Csak zörögtek mindkét sarokba. Mikor már csak egy van, akkor az csak állt egyhelyben. Jó buli körbeállni a csapatársakkal s mikor leesik a pajzs és "normális" lesz... gyakorlatilag kivégezzük. Hehehe

Fantusz
Lõszer (hûtõcella) fõleg akkor kevés, ha mesterlövész puskát használok (márpedig használok).
A viperával nem volt gond, gyorstüzelõ, a 60 lõszer kitartott, de a widowhoz max 12 lõszer lehet nálam, az bizony többször kevésnek bizonyult.

Sir Quno Jedi
Nem dugnak, ez Asari, csak megfogja az arcod és "embrace eternity", full fekete szem, kínok közt pusztulsz el. Finító.

Amúgymeg senki sem tud a Normandy-n szart sem az Ardath Yaksi-król (pláne nem Samara lányairól), így mégis mivel gyanúsíthatnák az ál Samara-t?! Szívroham azt kész... 😄DD

Szia! Én azt tanácsolom, hogy importált karival kezd a játékot, mert egyrészt így tényleg olyan mintha egy film második részében alakítanád a fõhõst, lévén hogy ugyanaz az arc kinézet stb.
A másik dolog meg, hogy a végigjátszás során megjelennek az 1-bõl bizonyos karakterek és úgy fognak hozzád viszonyulni, ahogyan viselkedtél velük anno. Baromi nagy élmény, ha még emlékszel nagyjából kivel mit csináltál anno.
Az ME1-es karaktered szintjének megfelelõen 3 vagy 5 szinten kezded a játékot. Asszem 59-ig 3.szinten - 60-on pedig 5 szinten kezded.

BattleTag: zydar#2910

Fantusz
Az egyik okról éppen most csevegtünk: importált karaktered kap némi nyersanyagot, pénzt, s második-harmadik szinten kezdi a játékot.

A másik, pedig, hogy az elsõ részben hozott fontosabb döntéseidnek lesz szerepe - új karakterrel meg kapsz valami elõtörténetet, ami lehet nem tetszik.

horpeti
De a köv. fejlesztés akkor is a mesterlövész headshot +50% lesz, mert ha néha erõs ellenfél miatt elõkapom a widowt úgyis headshotot nyomok. Mondjuk a Colossusnak pl. nemtom hol a headshot, meg a hasonló csápos gépes finomságoknak.

Sir Quno Jedi
Jah, mer durva a fenti banner procaigénye.

horpeti
Hája, az kényelmes lenne, ha a küldetésbõl szerzett cumók elegek lennének. De hát mindegy. 😊 Csak hardcoreon és insanityn nem árt, ha ki van fejlesztve minden... Én speciel még sehol sem tartok, pedig már elég elöl járok, igaz, a spórolás miatt célirányosan fejlesztek, amit úgyis használok küldetésekkor.

Végsõ csatánál számít, hogy mondjuk Jack és Mordin speckó fejlesztései meg legyenek csinálva? Csak azért, hogy meglegyen , nem akarok fejleszteni, úgyis szarul állok EZ-bõl... 😊

AntiHero
Én Kellyt akarom befûzni mag Mirandát. De komolyabban csak Kelly érdekel mert õ olyan kis huncut😄

Sajnos (asszem) Palladium-ból így is jóval kevesebb a mineral mint kellene és az sincs minden bolygón. A fegyver fejlesztésekhez az kell, úgy hogy a bányászást nem úsztam meg. De EZ-vel tényleg nem volt semmi gondom már.

Hja, a lõszer az problémás. A Disruptor kiválló a szintetikusok ellen (meg pajzsok ellen), de egyébként.... végül mérsékelt szinten a Disruptor/Incendiary Ammo mellet maradtam. Ha van csapatársnak csapat lõszere akkor jó. Nekem az nincs, de az AIh/Dom eggyik elõnye, hogy rengeteg lõszert spórol meg az ember, mivel egymást lövik le az ellenfelek.

A területre ható Dominate (pláne az AIh) nem szerencsés választani. Alacsonyabb szinten mikor nincs pajzs, tökmindegy, magasabb szinten meg mindenkinek van pajzsa (Huskoknak is), úgy hogy nem mûködik túl jól. Egyedül az IFF-s küldinél hasznos mert tömegesen vannak a huskok és az õ pajzsukat be lehet darálni (SMG, Assult Rifle), és elõfordul hogy kettõ (ritkán három) elenfelet is kiütsz vele. Ha messze vannak Sniper-ral pillanatok alatt lemegy többnek is a pajzsa, csak figyelni kell hogy ne lõjjük tovább (mert minek). Dominate a huskoknál azonnali halált okoz, tök mindegy mennyi életerejük van.

Ne érts félre, én is a jókislányok után vonzódom (és nem csak a játékban ^^), de ha már van ilyen lehetõség, akkor megnézem. Bár már annyiszor el lett mondva, hogy már tudok mindent hogy fog alakulni, mégis kíváncsi vagyok rá <#ravasz1>

Paragonként Mirandával kezdtem ki, aztán meg Tali-val. (Azért Kelly-re is van egy mentésem 😄D tánc = jeles)
Most renegade-el tervezem Morinth-ot utána meg Jack-et ha ez így lehetséges.

BattleTag: zydar#2910

w77d
srácok ma este nekikezdek a második epizódnak 😊 így elõlegesen avassatok be légyszi, hogy miért jó az ME1 karakteremet importálni ide? Ha nem importálom akkor alap skillekkel kezdek vagy mi?

Fantusz
ME1-bõl importált karakterrel kezdtem, s még úgy is sokáig nyersanyag hiánnyal küzdöttem, szkennelni, pedig rettenetesen utálok.
A végigjátszás után a másik karakterem már több nyersanyaggal kezdett - így is kell szkennelni, de lényegesen lazábbra lehet fogni a szonda lövöldözést.