19778
  • Calver
    paragon irányba visznek - "jó" iránynak én azt soha nem nevezném, kivéve ha az embernek nemes cselekedetnek számít elárulni Garrus-t, esetleg cserbenhagyni Zaeed-et, és hasonló vicces dolgok. alkalmanként tényleg megfelelő cselekedet, de általában inkább max egy kis bolyhos nyuszira hasonlítasz tőle.
  • horpeti
    Mármint abban biztos vagyok, hogy a hangvétele a baloldalinak paragonabb, a jobb oldali meg kicsit keményebb, de valszeg bármelyik választása esetén a paragon/renegát pontokat nem befolyásolja.. 2 semleges , testre szabható választás.

Rögtön a játék elején is van ilyen... Amikor Jacob beszél először Sheparddal... Vagy Aria nál, mikor kérdezi, hogy meg akarod ölni Archangelt?? "Nem", "valami más"... egyiknél finomabban fogalmaz, másiknál lényegre törőbben. De valszeg a pontokat nem befolyásolja.

Meg sok ilyen van.
  • horpeti
    Kivéve, ahol választási lehetőséged van, és mindkét válasz középen van, bal és jobb.
    Akkor a bal oldali inkább paragon hangvételű, a jobb meg renegát.

Egy haverom szerint ez faszság, de én így tapasztaltam. :-)
    Nézzétek csak meg néhány szituban, ahol a bal válasz is tovább viszi a cselekményt, nem csak plusz infós. Van jópár. De elképzelhető, hogy tök mindegy, melyiket választod, mert 2 semleges válasz. :)
  • PeeTeR
    szep gyerekeik lesznek :D
  • Pares
    A dialógus panel bal oldalán lévő opciók több információhoz juttatnak, míg a jobb oldalon lévők paragon/renegade pontokat adnak, és a párbeszéd vége felé irányítják a beszélgetést.
  • proway
    Hát skacok azthittem vágom ezt a lojalitás-halál összefüggést de tévedtem.
    Mindenki lojális volt kivéve Jack-et, de túlélte a küldetést, nem tom akkor hogy működik a dolog, mind1 is csak megosztottam. Fura.
  • penge96
    Nah jó, hagyom a francba, de köszi mindenkinek!
  • penge96
    Mindent letiltattam...
  • CroftManor
    de amúgy a példakép pontjaimból már csak nagyon kevés hiányzik
  • CroftManor
    ez érdekes, múltkor még azt mondták h a beszélgetések jobb felső részei mindig jó irányba visznek...
  • Fantusz
    Ki kellene szedni az összes ME2 alkalmazást (exe, updater, stb.) a tűzfal kivételek közül, mert ha valamelyik kapcsolatot talál a neten azonnal kiütik a DLC-ket.
    Nem a crackeléssel van gondod, ha offline működik, egyértelműen a netről kapod a letiltást.
  • Calver
    ha mindent jól csinálsz, igen
    (nagyon nem csípem Samara-t)

bár nem tudom mi a bonyolult a lánya meggyőzésében... világosan elmondja, hogy mikről beszélj vele - de hogy még egyszerűbb legyen, az összes "pozitív" végkimenetelű téma a beszélgetési kerék bal oldalán van. na meg már csak azért is megéri meggyőzni, mert ha elég magas a renegát/paragon pontszámod, kivégezheted azt az retardált fehérköpenyes igazságosztót
  • penge96
    De ha egyszer is online leszek utána nem megy...

Amúgy most néztem hogy elvileg Win7 alatt nem megy rendesen a legalizáló progi...:/
  • Calver
    akkor segítek: használd offline. csatlakozz le a netről, mikor ME2-t tolod. ha betöltöttél egy mentést, már visszacsatlakozhatsz és böngészhetsz is akár, de amíg a főmenüben vagy, ne.

most komolyan, mi ezen olyan rohadt bonyolult?
  • CroftManor
    francba, Samara lányát nem tudtam meggyőzni, háromszor próbáltam azt a párbeszédet de mindig elhúzta a csíkot :S Akkor ezek szerint Samara meghal a végén, mert nem lojális
  • penge96
    6 órája szarakszom és ugyanott tartok...:/
  • penge96
    Minden egyes telepités után lefutattam offline ls működött is, ahogy bekapcsoltam a netet rögtön letiltotta, pedig a tűzfalon is letiltottam meg minden.... de így se működik...
  • Bucser
    Ja és ha a biotikus (Samara vagy Jack) aki a 2 fázisban megy veled nem lojális akkor a másik ember meghal amikor a kapuhoz értek.
  • Pares
    Mert a giveme2entitlements-et kell futtatnod!
  • Calver
    giveme2entitlements-t futtasd el, utána próbálkozz.
  • penge96
    Nah hát igen, ahogy felmegyek a netre rögtön letilt, de kurva érdekes hogy tegnap még Vistán simán ment...nah mindegy megprobálom mégegyszer...jah és a firewalker DLC meg alapból nem megy, feltelepitem, de azt írja hogy nincsen telepítve...
  • Pares
    Ha tört DLC-kkel játszol, akkor a giveme2entitlements.exe-vel kell hitelesítened a DLC-ket minden új DLC telepítése után.
  • Calver
    lekapcsolódva játszani, nincs túl sok választásod. ez ilyen, van akinél hallgat a beállítások átállítására, van akinél tesz rá. még amit megpróbálhatsz, az tűzfalon letiltani ME2-t.
  • Kopiati
    HEHE Elcor romantikázik sepörddel
  • penge96
    Köszi megpróbálom!
  • Fantusz
    Elzárni a ME2 előtt a netre vezető utakat és újra crackelni a DLC-ket.
    Ha a játékod kapcsolatot talál a cerberussal letiltják a DLC-idet, aminek következményeképpen a játék el sem idul.
  • penge96
    Valaki segítsen már!
  • penge96
    Nah, mostmár sehogy se megy...
  • penge96
    Hello! Most húztam újra a windowst, vista után most már a 7-es Ultimate van. Feltelepítettem a ME2-t, a DLC-ket is, csak hogy ha kapcsólodva vagyok a nethez, akkor in-game azt irja hogy jelentkezzek be a profilommal amivel letöltöttem a DLC-ket, én viszont torrentel szedtem le őket, és ha offline vagyok akkor tökéletesen működik mindegyik...A régi Vista alatt viszont mindehogy működött :/ Jah és a beállitásokban is kikapcsoltam az on-line gameplayt... mit kéne csinálnom?
  • Pares
    Dettó :D Én is folyton a gránátokat dobáltam...
  • horpeti
    Jah, 2 után én is. :D
  • Bhalage
    nálam mindig az bassza ki a biztosítékot, hogy lovoklovok lovok utana futok es rogton utana nyomom az R betut tudatalatt, erre az egyben tobbszor is meglepodtem, mert az meg a granatdobas dolog.... zzz ezt mindig eljatszom 2-3szor
  • horpeti
    2-ben?
    Én ilyet sose láttam ott... 1-ben láttam valami hasonlót (de azzal nem is kívántam 1 óránál többet játszani a 2 után, pont ilyenek miatt), de az be is tette nálam a dolgot.. :D
  • KP27
    Engem az zavar, hogy piros keretet rajzol a game az emberek köré, a fehér lehűlést mutató résszel együtt. Sokszor ezért megy mellé a fejlövésnek szánt lőszer...
  • horpeti
    Szerintem sokkal több képesség sem kell.. Bármivel vagy, 2nél többet nagyon úgysem használ az ember (+ passzívak, lőszerek). 2 társaddal együtt meg max. 6 képességet lődözni bőven jó.

Remélem, hogy a 3 harcrendszere is ilyen gördülékeny és kézreálló lesz, nem tudom, hogy lehetne még jobbá tenni. Gondolkodtam, de nem jöttem rá.

Vagyis igen: egyetlen egy dolog zavar, még pedig az, hogy ha van egy társnak lőszerképessége, mindig használja, így felülbírálja pl. egy másikc csapat lőszer képességet.. Ha kiveszed a képességhasználatot, akkor is felteszi, mert gondolom védekezőnek minősíti.
    Ha ezt kivennék, és tényleg én mondom meg, mit használjon lőszerben a csapat, akkor lenne jó.
    Ez zavart egyedül - de csak mert olyan társakat akartam vinni, akiknek volt lőszer képességük... le is szoktam róla! :-)
  • baaka
    A végső küldetésen az egész csapatot magaddal viszed, de amikor megérkeztek a Collectos-ok bázisára akkor szétváltok kisebb csapatokra(az egyiket te vezeted) és kell választanod csapatvezetőket a többi csapathoz.
  • CroftManor
    "ne ő vezesse a csapatot" ezt most így nem értem, a csapatot mindig Shepard vezeti, a két társam mindig mögöttem jön vagy ha úgy tetszik előre küldöm őket.Vagy ott még nem tartok amiről te beszélsz?
  • SZEG007
    Mass effect 2 öszevagdalt hangfileok nagyon poénos:D
    http://www.mediafire.com/?ukydqdztzmz
  • Dante73
    Én még ajánlanám Douglas Adams-et is, (42) és azért ne maradjon ki a sorból Nemere sem. Fiatal srác koromban rengeteget olvastam tőle. Az Időtörés, bár kissé "szoci", (1980-as években íródott) de nagyon jó.
  • hanta
    Nem is olyan régen rágtam át magam újra a Predator és Alien filmeken.
    Mátrixot láttam, de újra kéne nézni egymás után, mert ugye még úgy láttam csak, ahogy kijöttek nem tudom hány év kihagyásokkal.
    Szárnyas fejvadászt is láttam, de lehet most újranézem.
    A Sunshine-ról meg őszintén szólva nem is hallottam, de akkor most beszerzem.
    Star Wars meg alap :) Van egy ismerősöm, aki még nem látta őket. Amikor meg tudtam köpninyelni nem tudtam :D
    KotOR meg nagyon ott volt, bár a 2. résszel nem játszottam, akkori gépemen szaggatott :D