Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cd-kucs bannolás nem hiszem hogy létezik, kivéve néhány játékot, ha online csítelsz, de akkor is csak a szerverekrõl bannol.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Kedvelt fegyverhasználó vagyok, ezért inkább lövök 80%ban fegyverrel, és 20%ban képesség. 😊 A soldiernél jó, mert lövöm a haverok képességeit, és lövök adrenalin rushsal... 😊
De érdekel nagyon a Sentineles, vagy akár Adeptes dolog, csak félek, hogy kevés lesz az hardcore/insanity szinten... Az átütõerõ azért nagyon kell. 😊
btw teljes fegyver összehasonlítás - vicces pl, h Tempest SMG bizony Armor-on kívül mindenre szebben sebez, mint az M-15 Vindicator AR <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Szóval ilyen jeleneteknél szerintem beszarnék.. De megnézem majd a videót, meg ugye ki kell próbálni.
De tömeg ellen valami mást kell kifejleszteni, mert önmagában warp kevés, még ha csak páncélos is van, vagy páncél nélküli.
😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
a Warp mondjuk 500-at. Azért az nem annyira rossz, de a cooldown miatt a percenkénti leadott sebzés nem egy eget verzõ, szétszednek, mire cselekedni tudok újra.
Honnan nézted ezt a részletes statisztikát? wikibõl?
Úgy gondolom, hogy nem a sebzõ képességre kéne majd gyúrnom, mert nem az a kifizetõdõ tömeg ellen..1-2 enemyt meg persze leszedünk bárhogy.
Hardcore/instanity fokozat.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Calver! Még ki sem próbáltam mit tud Jack. Majd meglátom, hogy muzsikál, az elõtt nem írom le. Garrus nekem eddig még csak az elsõ részben megszokott szöveget nyomta. Semmi poénos beszólás én akkor ezért nem is kedveltem. Meglátjuk késõbb tényleg lazább lesz-e.
Gondoltam pajzs ellen túltöltést, armor ellen warpot használok, de akkor ez rohadt nagy tévhit volt..
Jó tudom, lehet közben lõni... Majd megnézem a videót. Egyelõre nehezen tudom elképzelni, hogy pl. csak képességgel legyilkoljam õket. Warppal biztos nem fogom tudni, ill. nem mindet. 😊
ezt nézd meg, kb bemutatja h lehet zúzni Sentinel-el - legalábbis szerintem a srác brutálisan jól tolja.
Garrus viszont szvsz a legjobb segítõ, használhatja a két legjobb fegyvercsoportot, övé a legtáposabb lõszer, valamint még hozzá extrába Overload-ja is van... valamint még laza figura is, remek beszólásokkal. (a csúcs talán az, amit Mordin személyes küldije közben elereszt)
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Jack lökéshulláma király képesség, látványosan röpködnek az ellenségek.
Samara dekortázsába szerelmes lett a Shepardom, csatában is megállja a helyét az igazságosztó.
Mirandáról nem szeretnélek lebeszélni, az egyik leghasznosabb csapattagod lehet, az elsõ végigjátszásban õ volt velem a legtöbbet, de most hanyagolom.
A hülye húslábak a geth hajón, mennyire irritálóak.. Oda kellett volna vinnem Jacket, hogy takarítson, de nem azt tettem, majd legközelebb. 😊
Samaránál melyik képességét használjátok fullon? A szingularitást? Az olyan jó?
Pl. lojális küldis elõtti beszédkor is van válaszlehetõség: segítek, v. nem nincs idõ... gondolom ha a renegátot választom, akkor morcog picit, de akkor is elmegyünk, megcsinálni....
Thane-ra és Samara-ra én is nagyon kíváncsi leszek. Jack-et én is magammal viszem, rögtön a következõ csatába látni szeretném, hogy mit tud. Ha már ennyire mondjátok a lökéshullámot!
Zaeed nekem nem szimpi még úgy sem, hogy megbékélt azzal, hogy a bosszúja nem teljesedhetett be. Ezt a Baka nevet még nekem is szokni kell, majd kipróbálom õt is.
Garrus nekem eddig eléggé gyengusnak tûnik a harcban, de talán késõbb jobb lesz.
Miranda tényleg kakukktojás én sem szeretem az ilyen kemény emberkéket. Meglátjuk késõbb milyen lesz. Arra viszont tényleg nagyon kíváncsi vagyok, milyenek lesznek a régiek (Liara, Kaidan és Wrex).
nem hinnem, hogy a renegat (teljesen) rossz lenne, csak mashonnan kozelit
persze nem etikusak a kivegzesekxD, stb, de nem oncelu orult verengzesrol vna szo, hanem egyfajta hozzaallasrol
nekem nagoyn tetszett, hogy milyen kis szetcseszett arca lett mr shepardnak a jatek vegere
anti hero
Csak a hajón levõ beszélgetések nem világosak számomra. Kellyvel pl. már az elsõ percben lehet jópofizni, meg érdeklõdni, meg stb. Pl. van ugye a flörtölõs cucca, hogy ha hátraesne, mi lenne: paragon: elkapnám, és tetszik neki.
Renegate: elejteném... na ezt még nem próbáltam ki, de gondolom nem lopom be a szívembe magam..
Meg hasonló szituk, amikkel ugye megismerkedem Mirandával is, stb... Akkor attól még, hogy renegát vagyok, nem leszarnom kell a társakat.. csak minden ilyen kellemetes beszélgetés után paragon pont jön... 😊
Why so serious?
Én egyszer voltam nem kedves Jacobbal, amikor rákérdeztem hogy van e köztük valami Miranával, egybõl le is rázott... Hát kell ez nekem?
Ha kedves vagyok vele, paragon, akkor meg összespanoltunk, tetszik az az összeborulós kézfogásosdi. 😊
Mert pl. van olyan válasz, hogy igen, érdekel mi van veled, meg olyan, hogy le vagy szarva... Azért nem hinném, hogy a kapcsolatépítést segíti az utóbbi... Lehet legközelebb kipróbálom, bár csak azért, hogy legyen nem, mert nekem nem jön be, inkább legközelebb bevállalom a merész húzásokat. mondjuk ott, ahol vagy renegát, vagy paragon húzás lehetséges, mindig a paragon a szimpibb, ergo azt választom, és a paragon pont nõ. De van olyan helyzet (össz 2-3), ahol úgy tudok a renegát ágra kattintani bal gombbal, hogy nem következik utána paragon lehetõség (vagy jön mindig jobb gombos teendõ, vagy a párbeszéd utána paragon meggyõzést is engedélyez).
Azért egy irányvonalat követni kell, hisz kell a max. csík, néhán kitérõ belefér szvsz. Ha most úgy követem, ahogy akarnám, akkor olyan 90%on lennének a pontok a 100 helyett. Valszeg így is bõven elég meggyõzõ vagyok, de jó érzés, hogy maxon van. 😊
Renegát kari annyira nem mozgat, de nekem azt valamiért nehezebb eljátszani, mert mindig bunkón válaszolni nem szeretnék... Meg a társakkal jó kapcsolatot kidolgozni renegát beszólásokkal sem tudom, hogy lehet-e.... lehet? Mert nem hinném, hogy attól lesz románc, hogy elküldöm a picsába... 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Thane is egy érdekes személyiség, érdemes vele beszélgetni, harcban sem rossz, de nálam úgy alakult, hogy fõleg nõket viszek magammal.
Elsõsorban Jack és Samara, akik jönnek, ha tudom elõre, hogy szintetikus ellenfelek lesznek, akkor Tali jön Samara helyett.
Jack lökéshullám képessége szerintem az egyik leghasznosabb, õt ritkán hagyom ki a csapatból.
Zaaed pokolgránátja jó a páncélosok ellen, Garrust a régi szép idõk emlékére elviszem néha, de õk amolyan töltelék tagok a három nõszemély elsõbbséget élvez.
Elõzõ végigjátszásomban Bakát is többször magammal vittem, semmi gond nem volt vele, ha megvan a Begubózás képessége szinte agyonverhetetlen.
Miranda volt akkor az állandó csapattag, vele sincs gond a harcban, de szerintem igenis rideg, nem csupán a profizmusa miatt olyan amilyen.
Tõle annyi pozitívumot kaptam, hogy a Kaszás megsemmisítését helyeselte, a rejtõzködõ férfi utasítása ellenére.
Cerberus mocskában is elég mélyen ül, nem véletlen Jack és Jackob is Mirandával kerül szembe - én is vallom, hogy mindenki ízlésének megfelelõen választ csapattagot, formál róluk véleményt.
Egyedül Jack, aki változik, de õ is csak a fõkarakterrel szemben, ha sokat beszélget vele.
Miranda ugyanaz a jégcsap lesz a játék végén is, mint a kezdetkor volt, a Dragon Age-ban meglévõ fokozatos jellemváltozások itt elmaradtak.
(pontosabban csak az elsõ rész szereplõinél érzékelhetõ - Kaidan, vagy Ashley, Liana esetében)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
hTTp://ror.hu/
A 60-70 %-hoz még igen sokat kell fejlõdnöm, de nem hiszem, hogy gond lesz. Ahol csak lehet példaképként viselkedek. És még csak most megyek felvenni az utolsó csapattagot az elsõ körbõl (lev. 8 õrszem vagyok).
SaGa Jr! Jól van rábeszéltetek, ezután majd odafigyelek Kelly-re.
Nálam még odébb van a lojalitás kérdése, még nem kaptam küldit egyik csapattagtól sem.
Tehát az összeveszés Miranda és Jack között csak akkor következik be ha mindkettõjük küldijét befejeztem? Ezek szerint az egyikkel bármikor végezhetek?
Végül is igazad van Miranda tényleg ilyen, csak általában furcsa az érzelemmentessége.
Zaeed-nél sztorizni már én is jártam. De ezen kívül beszélgetni nem lehet vele semmirõl sem. Ja azt is megjegyezte, hogy milyen belevaló csajszi Jack!
Thane és Samara milyenek? Talán róluk meséltek a legkevesebbet.
A laptopomról simán bejön a banner, az asztali gépemrõl meg nem. Ugyan úgy mindkettõben Firefoxot, BetterPrivacyt és Adblock Plus-ot használok, valamint Flash Player 10-et. Az egyikben betölti, a másikban meg nem. Már próbáltam midnenhogy, sütik, gyorsítótár, semmi. Pedig nemrég még ment, és azóta nem változtattam semmit.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A flörtölgetés meg kimerül párszori beszélgetésben (miután felvettünk valakit dumálgassunk vele, mert elmondja róluk a véleményét). Aztán ha Samara felvételre kerül akkor újra dumálgatva Kelly kisasszonnyal fel lehet hívni vacsizni és utána bevállalja a haletetést.
Miranda max akkor hal meg a végén ha nem lojális és rossz feladatra lesz beosztva. Ha még nem is volt lojális akkor nem is tudod elveszíteni a lojalitást. Ez max akkor sikerülhet ha mind az õ mind Jack saját feladatát megcsináltad mert ezután mindenképpen összevesznek. Itt ha nem elég a meggyõzõerõd akkor egyik vagy másik mellé kell állnod, ezesetben aki mellé álltál az lojális marad a másik meg nem. Hogy visszanyerd a hûségét csak beszélned kell vele és meggyõznöd (na ehhez kell teljes P vagy R csík).
Jack ugyanolyan seggfej marad mint amilyennek megismerted, csak a karakteredhez egy kicsit normálisabban viszonyul, ám mindezeken felül marad ugyanaz a pszichopata, beszámíthatatlan ribi.
Miranda tökéletes ügynök. Nem rideg, csak távolságtartó, profi, nem keveri az érzelmeket a kötelességgel. Nincs ezzel semmi baj. A feladatát fontosnak tekinti, a harcokban elsõrangú segítség mi más kellene még? Ha megcsinálod a feladatát nyíltabb lesz mert már megbízik benned, de addig minek bájologjon?
Zaeed sok jó sztorit tud, komoly múlttal rendelkezik, érdemes meghallgatni amikrõl mesél.
De persze mindenki a maga izlésének megfelelõen ítéli meg a többieket. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL