19778
-
#8695 Nah megyek hellósztok! -
#8694 Kb. -
#8693 Én meg imádom hogy 6 sportadonk van, de sehol nem tudok egy bl meccset nézni mert "országos lefedetség 10% digiszar" adja a meccseket.... -
#8692 OFF: Egy Angol csapat SE jutott be a Bajnokok Ligája Elődöntőjébe! -
#8691 Gondolom letöltötted, akkor igen, tényleg szépek... de pénzt nem ér meg... -
#8690 Na mindegy is, megtaláltam ingyen... -
#8689 Ezt érdemes feltenni?
"mely a Mass Effect 2 három karakterének, Jack-nek (vagy Subject Zero, ugyanaz), Thane-nek és Garrus-nak ad új ruhákat"
-
#8688 pls readswiftnek ne szóljatok be...xD -
readswift #8687 Ha a tévémaciba belerakunk 30 db ray tracelt hátteret , meg pár véres húscafatot , körbehintjük okkult mormogással az sci fi lessz? -
#8686 Az Event Horizon az egyik legjobb scifi, az már más kérdés, hogy te nem érted miről szól. -
#8685 -
#8684 Jól van, akkor te ÜGYES FIÚ VAGY!:) De igazából a warezokat se tudja mindenki elindítani, pedig lépésről lépésre le van irva hogy mit kell csinálni... -
readswift #8683 Egyébként nekem nem műxik a 80% cooldown reduction, hiába intézi el...
-
readswift #8682 A képessége olyan mint a vanguardé(csak épp retúrjegyes), de igazándiból tech. -
Cat 02 #8681 Az új kapucnis csaj milyen ? Biotik ? -
#8680 Nem a játékot hanem a DLC-t lopom.
Amúgy marhajó Kasumi.
Ezen szakadtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard: -Ahaaa!!
Kasumi:-Megtalálta a DNS-t?
Shepard:-A kredittárcát!
Egyébként mikor Kasumi hatástalanította a biztonsági kamerát, látszott az arca a kontraszt miatt, és hát nagyon gyönyörű -
#8679 Nekem eredeti a játékom és a dlc-m is és semmi bajom nem volt vele eddig. -
#8678 Nálam is volt már ilyen.
Sőt, a legjobb, amikor nem tölti be a játékállást, amit épp egy DLC-t játszva készítettem. Ilyenkor be kell tölteni egy régebbi állást, majd vissza a főmenübe, s utána engedi betölteni a kérdéses mentést.
Collector's Edition + minden DLC legális. -
Morgolodo #8677 Hát ez majdnem 1 giga. Ilyenkor idegesít a mobilnet, másfél óra, mire lejön. Remélem megéri. -
#8676 OFF
Én azon szoktam röhögni, hogy az eredeti játékokkal több baj van mint a warezokkal Mostani új felfedezésünk, hogy a Race driver Grid 1.3 as patch-e nem megy eredeti játékkal, csak ha megtöröd az eredetit is. Csakis abban az esetben fut rendesen. Ami ide is tartozik, hogy nekem a kamionos verziómmal nincs semmi bajom és tök jól megy....
ON -
Morgolodo #8675 Mostanában nem játszottam, de örömmel hallom,hogy megjelent az új DLC. Rögvest be is ruházok rá, de egy gyors kérdést. A fő szálban, játszik szerepet az új karakter, vagy a fő sztori végigjátszása utáni játékban is teljes értékű az anyag? -
#8674 Nem is tudtam, hogy a piratebay a Bioware hivatalos oldala. -
#8673 Amúgy meg az két külön dolog h nem érzékeli vagy hogy letiltja... -
#8672 Bizonyitékom is van rá:
Nem tudom hogy de működik...nem csináltam semmit...nah m1 ezt már nem értem... -
#8671 nem lopom! -
#8670 Legalább ne hangoztasd már félkövér betűkkel, hogy lopod a játékot... -
#8669 Dehogy..., müxik ugyanúgy mint az acchoz rendelt DLC-k, csak nem kell bejelentkezni és kell hozzá egy kis progi. :D -
#8668 Én piratebayről szedtem le és tökéleteesen működik viszont...
Valaki megmondaná hogy miért van az hogy feltelepítem a hammerhead DLC-t, DE A JÁTÉK AZT ÍRJA HOGY NINCS TELEPÍTVE EZ A TARTALOM!!! És emiatt a régi mentéseim elsem indulnak és kurva ideg vagyok már 10 napja próbálom megcsinálni, régi gépen ment is... már kezd elegem lenni! -
abel0317 #8667 a menüben lévő zene az is király -
#8666 csak a vásárló accával müködik a DLC, mégsem hülyék:D -
#8665 Nagy kár, mert mégf offline-ba sem tudjuk használni a kasumit így. accounthoz van kötve :( -
Mikoto #8664 Jók lettek a Hammerhead-es küldetések? Mert nagyon hiányoltam az alapjátékból, hogy csak ott állt a hangárba, és nem lehetett használni. -
#8663 szerintem tudják, hogy gonosz az EA, és így kedveznek a rajongóknak:D -
#8662 Dettó -
abel0317 #8661 miranda volt benne a kedvencem és ő a legszebb benne -
#8660 Egy képet muti már róla...
:D -
#8659 És tényleg xD -
#8658 De gagyi ez a Bioware, olyan könnyen átverhető, akinek van Cerberus profilja és megnézi mondjuk a Zaeed DLC linkjét, könnyen kitalálhatja, honnan szedhető le a Kasumi. Beszarás. :D Mondjuk majd idővel szeretném megvenni. -
#8657 LoL! -
#8656 na vártam ki írja be először:D