19778
  • penge96
    Nah megyek hellósztok!
  • penge96
    Kb.
  • SZEG007
    Én meg imádom hogy 6 sportadonk van, de sehol nem tudok egy bl meccset nézni mert "országos lefedetség 10% digiszar" adja a meccseket....
  • penge96
    OFF: Egy Angol csapat SE jutott be a Bajnokok Ligája Elődöntőjébe!
  • penge96
    Gondolom letöltötted, akkor igen, tényleg szépek... de pénzt nem ér meg...
  • adamfesto
    Na mindegy is, megtaláltam ingyen...
  • adamfesto
    Ezt érdemes feltenni?

"mely a Mass Effect 2 három karakterének, Jack-nek (vagy Subject Zero, ugyanaz), Thane-nek és Garrus-nak ad új ruhákat"

• penge96
    pls readswiftnek ne szóljatok be...xD
  • readswift
    Ha a tévémaciba belerakunk 30 db ray tracelt hátteret , meg pár véres húscafatot , körbehintjük okkult mormogással az sci fi lessz?
  • ollie
    Az Event Horizon az egyik legjobb scifi, az már más kérdés, hogy te nem érted miről szól.
  • penge96
    Jól van, akkor te ÜGYES FIÚ VAGY!:) De igazából a warezokat se tudja mindenki elindítani, pedig lépésről lépésre le van irva hogy mit kell csinálni...
  • readswift
    Egyébként nekem nem műxik a 80% cooldown reduction, hiába intézi el...
  • readswift
    A képessége olyan mint a vanguardé(csak épp retúrjegyes), de igazándiból tech.
  • Cat 02 #8681
    Az új kapucnis csaj milyen ? Biotik ?
  • penge96
    Nem a játékot hanem a DLC-t lopom.

Amúgy marhajó Kasumi.
    Ezen szakadtam:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shepard: -Ahaaa!!
    Kasumi:-Megtalálta a DNS-t?
    Shepard:-A kredittárcát!

Egyébként mikor Kasumi hatástalanította a biztonsági kamerát, látszott az arca a kontraszt miatt, és hát nagyon gyönyörű
  • Fenrir
    Nekem eredeti a játékom és a dlc-m is és semmi bajom nem volt vele eddig.
  • rage
    Nálam is volt már ilyen.
    Sőt, a legjobb, amikor nem tölti be a játékállást, amit épp egy DLC-t játszva készítettem. Ilyenkor be kell tölteni egy régebbi állást, majd vissza a főmenübe, s utána engedi betölteni a kérdéses mentést.

Collector's Edition + minden DLC legális.
  • Morgolodo
    Hát ez majdnem 1 giga. Ilyenkor idegesít a mobilnet, másfél óra, mire lejön. Remélem megéri.
    OFF
    Én azon szoktam röhögni, hogy az eredeti játékokkal több baj van mint a warezokkal Mostani új felfedezésünk, hogy a Race driver Grid 1.3 as patch-e nem megy eredeti játékkal, csak ha megtöröd az eredetit is. Csakis abban az esetben fut rendesen. Ami ide is tartozik, hogy nekem a kamionos verziómmal nincs semmi bajom és tök jól megy....
    ON
  • Morgolodo
    Mostanában nem játszottam, de örömmel hallom,hogy megjelent az új DLC. Rögvest be is ruházok rá, de egy gyors kérdést. A fő szálban, játszik szerepet az új karakter, vagy a fő sztori végigjátszása utáni játékban is teljes értékű az anyag?
  • Fenrir
    Nem is tudtam, hogy a piratebay a Bioware hivatalos oldala.
  • penge96
    Amúgy meg az két külön dolog h nem érzékeli vagy hogy letiltja...
  • penge96
    Bizonyitékom is van rá:
    Nem tudom hogy de működik...nem csináltam semmit...nah m1 ezt már nem értem...
  • penge96
    nem lopom!
  • Fenrir
    Legalább ne hangoztasd már félkövér betűkkel, hogy lopod a játékot...
  • balee4
    Dehogy..., müxik ugyanúgy mint az acchoz rendelt DLC-k, csak nem kell bejelentkezni és kell hozzá egy kis progi. :D
  • penge96
    Én piratebayről szedtem le és tökéleteesen működik viszont...
    Valaki megmondaná hogy miért van az hogy feltelepítem a hammerhead DLC-t, DE A JÁTÉK AZT ÍRJA HOGY NINCS TELEPÍTVE EZ A TARTALOM!!! És emiatt a régi mentéseim elsem indulnak és kurva ideg vagyok már 10 napja próbálom megcsinálni, régi gépen ment is... már kezd elegem lenni!
  • abel0317
    a menüben lévő zene az is király
  • Rage47
    csak a vásárló accával müködik a DLC, mégsem hülyék:D
  • Prince23
    Nagy kár, mert mégf offline-ba sem tudjuk használni a kasumit így. accounthoz van kötve :(
  • Mikoto
    Jók lettek a Hammerhead-es küldetések? Mert nagyon hiányoltam az alapjátékból, hogy csak ott állt a hangárba, és nem lehetett használni.
  • Rage47
    szerintem tudják, hogy gonosz az EA, és így kedveznek a rajongóknak:D
  • penge96
    Dettó
  • abel0317
    miranda volt benne a kedvencem és ő a legszebb benne
  • Prince23
    Egy képet muti már róla...

:D
  • penge96
    És tényleg xD
  • balee4
    De gagyi ez a Bioware, olyan könnyen átverhető, akinek van Cerberus profilja és megnézi mondjuk a Zaeed DLC linkjét, könnyen kitalálhatja, honnan szedhető le a Kasumi. Beszarás. :D Mondjuk majd idővel szeretném megvenni.
  • penge96
    LoL!
  • Rage47
    na vártam ki írja be először:D