Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na már most ezt vajon, hogy tudnám orvosolni? Nincs valami kisebb videó pakk? Mert törölni meg nem akarom a videókat max nem 720p-be nézni. ( a loading képernyõket így is töröltem már)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én egyelõre nem tehetem meg, még a fejlesztéseket se tudom megnyomni, igaz eddig csak két helyrõl bányásztam EZ-t... Majd most kell bolygóznom 1-2 órát... 😊 Ha másért nem, ezért jó végigvinni, kevesebbet kell baszkódni talán.
Inflivel akkor lõszerre nem is gyúrsz? Én a diszpurzra gyúrtam inflinél, hogy a pajzs hamar eltûnjön... De azt hiszem ha inflivel indítok legközelebb 1et, akkor Garrus csapat AP-jét biztos nem hagyom ki. 😊
Jah, Talinál manuálisan nyomtam az AI hacket, csak neki 12 sec a töltõdés...
Érdemes a területre ható AI (Dominate nem tudom lehet-e)? általában úgyis 1rõl vesszük le a páncélt célzottan, persze néha elõfordulhat, hogy sok elveszti a páncélját a káoszban.. 😊 Bár a terület AI azért nem jó, mert mindegyiknek ad jó kis pajzsot, és nem bírnak egymás pajzsával se, aztán ha lejár az idõ, mindenki pajzs nélkül jön tovább felénk... 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most kifejezetten sokszor újraosztottam, mert kisérletezgettem. Mivel ME2 import karakter volt (elõtte meg ME1) alapban 50.000 Element Zero-val kezdtem (és azok a fejlesztések nagyrésze megmarad, amihez EZ kellet). Gyakorlatilag nem tudtam elkölteni az EZ-t, úgy hogy simán újraosztottam.
Az én anti-Harbringer kombóm: Legion + Zaeed.
Amint feltûnik kap egy concussive shotot tõlem és zaeedtõl, ha magához tért, Legion ráidéz egy 4es berobbanós dronet. Ettõl hátrafordul . Ha gépágyúval kapja az áldást akkor 3 mp alatt eltûnik, a Legion féle puskától meg fõleg piszokgyorsan. Persze squad AP ammo upgrade nélkül nem érdemes próbálkozni senkivel.
Csak nekem nem volt szimpatikus hogy milyen élvezettel beszélt a múltbéli tetteirõl, amik azért eléggé húzósak. Hozzá képest még a sokak által kissé túl keménynek tartott Samara is igazi jókislány.
De persze ez ne tartson vissza senkit aki maga mellett szeretné tudni õt.
Annyi, hogy én túl életidegennek éreztem õt, egy élvhajhász gyilkosnak, aki tényleg komoly fenyegetés mind rövid távon, mind hosszú távon akárkire.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Morith képességeivel nem vagyok tisztában, de Samara nálam elég sokat csapattag, nem véletlenül, azzal amit a lánya képvislel(t) nem tudok azonosulni.
Igazából meg akarom nézni Morinth-ot is mit mond, milyen harcban. Szinte sértés lenne a fejlesztõcsapattal szemben ha nem nézném meg, ha már vették a fáradtságot és kidolgozták ^^.
Meg amugy is renegade karakterhez szerintem Morinth illik, bár van abban is igazság amit leírtál.
BattleTag: zydar#2910
Vagy a Sentinel, mert az eleve jó erre a célra?
"Ennek ellenére érdemes elõtte a terület dominanciát beállítani."
Ez azt jelenti, hogy a küldi elõtt újraosztod a pontjaid? :o
Kelly szóvá is teszi majd, hogy valami nagyon nem stimmel "Samara" körül...
Egyébként ha már renegade attitûdhöz (ami nem csak az esztelen gyilkolást és gonoszkodást jelenti), szerintem még mindig jobban illik a saját, egyedi és jelen kor körülményeihez nem igazodó becsületkódexét mereven követõ Justicar, aki véghezviszi a feladatát történjen bármi, mint egy élvhajhász gyilkos. De persze kinek ez, kinek az a megfelelõ. <#wink>#wink>
Husk: õket nem lehet átállítani viszont meghalnak egybõl. Ráadásul Insanity-n pajzsuk van. Ennek ellenére érdemes elõtte a terület dominanciát beállítani. Ha pajzsot leszedjük (SMG ajánlom hozzá), elnyomni és meghalnak. Ha több jön, kaszálni kell az SMG-vel, hogy többnek lemenjen a pajzsa, akkor területi dominancia miatt mind kidõl egybõl. A tüzes, öngyilkos/robbanó husk átállítható!!! Ez esetben berohan a többi husk közé és szétrobbantja magát a többiekkel együtt... hatalmas <#hehe>#hehe>
Rá kell érezni erre a skillre, és szerintem a legdurvább az összes közül... kifejezetten Hardcor, Insanity-n ajánlom mindenkinek.
Alacsonyabb szinten tökmindegy ki milyen skillt használ.
Amúgy az komoly, hogy tali loyalty küldijén a végén 34 paraton pontot kaptam a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha adtak volna valami valódi okot az árulásra/pálfordulásra, még megérteném, de ez így pusztán egy elmebeteg pszichopata pillanatnyi zavarán múlik.
Pl. ha Samara beígérte volna, hogy bûneinkért velünk is végez, ha vége a küldinek, esetleg a lánya erõsebbnek bizonyult volna, mint õ és csak a mi segítségünkkel tudna gyõzni a harcban, mi meg hagyjuk veszni, mert az erõsebbikre van szükségünk, ha Morinth beígért volna valami abszolúte visszautasíthatatlant, vagy tudomisén, valami...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Morithot talán úgy tudod a csapatba venni, ha Samara küldetését a végére (nem feltétlenül utolsónak, de kell a magas befolyásoló képesség) hagyod.
Sok tennivalód nincs, Morithal beszélgetel, megjelenik Samara, röpködnek a bútorok, s akkor jön az opció, hogy Samaranak, vagy Morrithnak segítel.
(aki Morithnak segít megérdemli, hogy kiszívja az agyát a Normandián romantikázva)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugyanakkor érezhetõen, s joggal fél, hisz az élete forog veszélyben.
Samara is egy szimpatikus nõszemély, de nála szóba sem jöhet a romantika, ami a megismert "átok" miat érthetõ(kár).

Sokat nem tudunk a csapattagokról Jack ugye a világtól elszigetelten kisérleti patkányként nevelkedett, megszökött, de az már titok, hogy került a börtönhajóra - mindenesetre nem csak a biotikához, hanem a kódfejtéshez is elég jól ért, s azonnal be tud azonosítani egy ûrhajót.
A párbeszédekre odafigyelve Mirandáról többször kiderül, hogy elég mélyen ül cerberus mocskában, Shepard az egyik "munkája", Jack és Jackob kellemtlenebbül érintett.
Nincs az az isten, hogy megteszik! (UGYE? :S)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mielõtt az Omega 4 relé felé indultok jön a "megfelelõ pillanat".
Elõzõ játékomban Miranda támadott le, most totálisan elhanyagoltam, igazat adok Jacknek, nem ok nélkül utálja.
Talival vagyok bensõséges viszonyban, õ meg is mondta, hogy a végsõ csata elõtt szeretne velem lenni, addig kitalál valamit, hogy ne haljon meg nagyon...
Erre be is indult a negatív fantáziám: mekkora felháborodást váltana ki a harmadik rész, ha úgy indulna, hogy Tali belehal a fertõzésbe?
Elhatároztam, hogy hû leszek Mirandához... 😄
Majd köv kari meg máshoz lesz hû... 😄
Ha meg Jack mindjárt szétpakolja a lábait, az azért van mert te azt válaszoltad neki, hogy csak szexet akarsz tõle. Ezután kicsit jobban kell dolgozni ha ténylegesen is meg akarod fektetni, nem csak egy gyors numerára.
Ez a gyors numera meg nem befolyásol semmita többi nõnél ha éppen nekik csapod a szelet.
Egyértelmû, hogy, ha rossz személyeket jelölünk ki a feladatokra az nem egészséges, de én arra lennénk kíváncsi, hogy konkrétan mivel számolja a gép a túlélési esélyeket.
A lojalitás minden csapattagnál elérhetõvé tesz egy spaciális képességet - van-e szerepe a túlélésben, hogy maxolt ez a képesség,vagy csak egyetlen pont van rajta (amit alapból megkapnak).
Épp az imánt csevegtem vele, hát nem széttette a lábát egybõl? Pedig Mirandát fûzöm, de vár, amíg nyugis lesz a dolog... Lenne már. 😄
Aki lojális és a megfelelõ feladatot kapja, az nem hal meg.
Tehát ne Gruntot küldd az aknába, hogy kinyissa a kaput és ne Tali vezesse a csapásmérõ csapatot 😊
Arról adhatna felhomályosítást valaki, hogy a lojalitás milyen logika szerint tarja életben a karaktereket?
Elég csak lojálisnak lenni, vagy a speciális képesség az, ami fontos?
Végigjátszottam a játékot és meghalt két társam. Csak érdekelne, hogy végigjátszható lenne-e úgy, hogy ne halljon meg senki sem?