19778
  • Prince23
    A Hammerhead bezzeg nem fizetős, bár az lenne fizetős xd
    tudják mi kell a népnek...
    kasumi sokkal részletesebb lesz, gondolom, ezért kérnek pénzt.
  • Prince23
    A Kasumi most valóban fizetős lesz?
    azt mondta ea, h a cerberus tagok ingyéé kapnak minden szart. kapják be jó?
  • gerey
    Ahogy nézem a hivatalos forumon is várják már páran. :)
  • Hoz_Hun

Sok időm van, most oda is beírogatok.
  • Calver
    mármint 14:05. az EA vezetőségének tagjai még mélyen alszanak a koporsóikban...
  • Pares
    És a DLC-k nem nagyon jönnek délelőtt, de még kora délután sem. Szóval a mi időnk szerint olyan este 10-11 körül örülhetünk, ha kijön...
  • gerey
    úgy átlagban délelőtt 11 óra
  • enlightened
    Mondjuk nekem nagyon nincs kedvem 5ödször is végignyomni Kasumi miatt, pedig csak úgy lenne értelme:S.
  • Pares
    Jé, Hoz_hun, megtaláltalak a hivatalos fórumon is!
  • Pares
    Azt is vegyétek figyelembe, hogy Amerikában most hány óra van...
  • enlightened
    akkor jöhetne már
  • Hoz_Hun
    A hivatalos honlapon tegnap írták (még most is kinn van) hogy ma kijön. Plusz új videót tettek fel, aminek a végén ott a megjelenés dátuma.
  • gerey
    Tegnap volt róla hír, hogy ma jön, meg a trailerben is ott a mai dátum.
  • enlightened
    Biztos mára írták ki? Mert nem láttam sehol se april 6-ot, nem lehet, hogy jövő hét után jön?
  • Hoz_Hun
    Még nincs.... hogy a fene ott egye meg!!!!
    Nem szoktam DLC-t várni, legalább is eddig. Erre Kasumival itt váratják az embert!! Arrrrgh.
  • Fenrir
    Még ki sem rakták, egész nap várom már én is :\
  • gerey
    Kijött már amúgy? Mert egész nap nézegettem a hivatalos oldalt, de semmi...
  • enlightened
    Akinek megvan a Kasumi DLC írja majd le hogy milyen? Kíváncsi vagyok hogy megéri e fizetni érte, vagy inkább másra költsem a pénzem.
  • Hoz_Hun
    Egy fenét fektethetsz le 3-at. Vagy is lefektethetsz, de nincs videó hozzá csak 1-hez! A többivel játék után kezdhetsz ki, de csak feljönnek a szobádba. A flört Kellyvel nem probléma,.. egy darabig. Vacsora belefér és a halaidat is megetetheti. Ha tovább mész ugrot a románc mással és videót se kapsz. Ha meghúzod Jacket a raktérbe, minden más romantika ugrot.
    Egyedül csak Kelly táncol a szobádban más nem.
    De azt hogyan? Mindenkinek csapom a szelet és ennyi?
  • Prince23
    3-at is lefektedhetsz
  • gerey
    Ha már elkezdtem valakivel a románcot, abba belezavarhat ha Kellyvel is flörtölök?
  • CroftManor
    Ó már rég végigtoltam azt :) Am most sikerült megcsinálni az öngyilkos küldetést és senki nem halt meg :)
    de az vicces hogy mikor visszamegyek Mirandához, megint azt mondja hogy... mindig csak "arra gondol" és...majd ha nyugisabb lesz a helyzet..
  • Hoz_Hun
    Nos, ezért írtam le neked. Most már tudod mik a DLC-k és látod, hogy meg van-e neked.
  • CroftManor
    figy nekem azért nem tűnt fel, mert amikor feltelepítettem a kettőt a gépre, akkor egyből feltelepítettem a dlct is! szal nem úgy volt h végigtoltam és aztán a dlc, hanem egyből telepítés után
  • Hoz_Hun
    DLC-k, ha a +páncélokat, fegyvereket nem számítom a Normandy Crash site, Zaeed, Hammerhead. Ez mind feltűnő, észreveszed és a játékhoz ingyen jár. Van még egy ruhakollekció (ez már fizetős), illetve ma jelenik meg Kasumi(szintén fizetős), de az új, lehet csak holnapra lopják el neked a BioWaretól.
  • CroftManor
    istenem talán vissza kéne olvasnod h nem tudtam meggyőzni Samara lányát, ezért nem lojális Samar. Te meg itt kötözködsz h én vagyok az értetlen
  • Calver
    milyen power damage bónuszra gondolsz? még sehol sem hallottam volna olyanról h kaszt-skill (ami csak +15% lenne) hatna lőszerre, másból meg nem igazán kaphat bónusz sebzést, mivel lőszer combat skill, és csak biotic/tech damage upgrade-ek vannak.

javíts ki ha tévedek ofc.
  • readswift
    Samara loyalty skillje a legjobb az egész társaságból , szóval kb úgy érdemes megcsinálni hogy Jack tartja az ernyőt, S. pedig dobálja a területre ható skilljét (2. specializáció).

Összességében a legjobb fegyó skill a tűzsebzés, a többi csak kiegészítőnek jó, pl magadnak megtartod az infernot a többieknek meg pl squad jegelés jut, az úgy elég fun. Utolsó pályánál viszont a squad tűzre kell váltani hogy mindenkinek jusson a jóból, ami Shepard power damage bónusza miatt jóesetben 40% * 1.3 = 52% . Sajna ez csak Vanguard és Soldier kasztoknál müködik megkötések nélkül (sem Grantnak sem Jakabnak nem érdemes kimaxolni a fegyver skillt). Legion widow98 fegyójának elég kellemes a páncéltörése tűzzel, Harbringer nem sok szóhoz jut. Armor Piercing hülyeség, a tüzes pánikoltatás 1000* többet ér.
  • Rage47
    holnap jön a fizetős DLC
  • ollie
    Istenem, már vagy tízen mondták neked, hogy legyen mindenki lojális, te meg itt értetlenkedsz, hogy miért hal meg ez vagy az.
  • CroftManor
    sajnáltam is h azt a jó kis járgányt nem lehet többé használni! pedig mintha semmi baja nem lenne, ott volt a hóban :( mentem volna vele még pár kört :)
  • penge96
    jah meg az a zene...nagyon eltalálták, mestermű!
  • CroftManor
    figy két év után elég sok e mailt kaptam, szal 1el több vagy kevesebb xD
    de igen amúgy abban igazad van neked is hogy elég megható pálya volt, mivel pont előtte egy héttel toltam végig az 1et, kissé mellbe vágott az a látvány :(
  • penge96
    hát mert 2 év után csak úgy kapsz egy e-mailt áá de mindegy nem ez a lényeg segíteni akartam igazából nem piszkálni...de igazad van...:)
  • CroftManor
    hát mivel a kettő eleve úgy kezdődik h a Normandia megsemmisül, mért lett volna olyan feltűnő h el kell menni megkeresni a roncsait?
  • penge96
    Hogy érted? Ahová felkerült ugye az az új, és kapsz egy e-mailt hogy találtak egy anomáliát valahol, oda elmész, azonositod, leszállsz a bolygóra és ott egy elég megható pálya fogad... ez feltűnő:D
  • CroftManor
    hát..őszintén? nekem ez volt a legelső küldetésem, miután felkerültem az új Normandiára, neked fel tűnt volna?
  • penge96
    Normandy Crash= A Normandia roncsai, és hát azért az feltünő ah éppen a volt hajód maradványai közt lófrálsz, nem de?
  • CroftManor
    de ez belevan így ágyazva a játékba? mért lenne olyan feltünő? én most toltam végig a kettőt elsőre, minek kellett volna feltünnie?