19778
-
#8575 Egyedül egy DLC pálya van benne az a Normandy Crash ami elég feltünő xD -
#8574 :(((((((((( -
#8573 Nah... én már abba se vok biztos h nekem menni fog...mióta fent van a Win7 életem egyetlen olyan játéka amit tényleg szeretek nem non akar működni a DLC-kel.... -
Hoz_Hun #8572 Akarom mondani, ma jelenik meg. Hehehe. -
#8571 hát az lesz, nekem Samara kivételével mindenki lojális.
egy kérdés... nézzétek el nekem de nekem is a warez verzió van meg, nem akartam 12 ezret kiadni rá, konzolra meg azért nem vettem mert arra angolul van és nem igazán értettem volna. Nos a warez verzióhoz volt külön ilyen telepítő része amit fel is tettem, de honnan kéne tudnom h épp a dlc pályákkal tolom? mert ezt sehol nem jelzi nekem a játékba -
Hoz_Hun #8570 Mindegyik legyengül aztán az utolsó pillanatban elsöpri a jónépet.
Válasszd Jacket. Ugyan olyan jó a szerepre. -
#8569 ó bassza meg, Samara nem lojális mivel a lányát nem tudtam rábeszélni a dologra... ezért gyengül le és nem védi meg Jacket :( francba -
Hoz_Hun #8568 A hivatalos oldalon is bejelentették: holnap jön Kasumi!!
"Tomorrow Kasumi Goto will emerge from the shadows to join Commander Shepard in the fight against the Collectors!" -
#8567 na msot utána néztem you tubeon, és az ajtósnál Talit kell küldeni, viszont a pajzsos résznél Samarát küldték, ahogy én is de nekem mégis meghalt jack, mert legyengült Samara, a videóban meg elűzi a begyüjtőket -
Hoz_Hun #8566 Fontos, hogy lojális legyen és fontos kit választottál a másik csapat vezetőjének (persze neki is lojálisnak kell lennie).
Amúgy #8404 hozzászólásban leírtam a kombináció egy változatát. -
Pares #8565 Az idő egyedül a szelepeknél számít. -
ZoliJ #8564 az ajtónál szerintem az is számít, hogy milyen gyorsan jutsz el oda. Legalábbis nekem egyik esetben, amikor épp hogy odaértem a szelepekhez, Legion meghalt, míg amikor siettem, túlélte. Mindkét esetben lojális volt. -
Pares #8563 Rám gondolsz? -
#8562 de am érdekes, most visszaolvastam, azt írták biotikus képességre pl Samara, na én Őt választottam, mégis mikor beértünk a kapuhoz, Jack meghalt, elragadták azok a bogarak :S mert Samara már kifáradt a kapunál és így nem volt mi megvédje Jacket, csak akkor azt nem értem nekik hogy maradt életben -
#8561 azzal nem is volt gond, Samarát választottam és Ő pl túlélte :)
na de szerencsére nem mentettem rá, betöltöm azt a mentést ami pont a küldetés elején van, így a ME 3ba mindenki élni fog xD -
#8560 Voltaképp maga a játék is megadja a választ rá, mert a választásnál súg úgymond, de sokan leírták már itt is, hogy milyen összeállítást alkalmaztak. Nem csak egyféle megoldás létezik, de pl ahová olyat kérnek, akinek biotikus képessége van, oda akkor nyilván egy lojális, biotikus képességgel rendelkező társ kell, s így tovább. -
#8559 jó és honnan kéne tudnom h ki alkalmas a feladatra? -
#8558 Ha a hajót fullra fejleszted, s mindenki lojális, akkor elvileg már csak az számít, hogy mindenkit a megfelelő feladatra ossz be. -
#8557 na most fullra fejlesztettem a hajót, viszont így is sorba halnak az emberek, Jacob meghalt mikor csuktuk volna be az ajtót és fejbe lőtték, Jack is meghalt mert a rovarok megették, Most Tali is meghalt... :S itt mintha azt olvastam volna valakitől h mindenki túlélte! mit csinálok rosszul? mert ezek mind átvezető videókban történnek, szal még beleszólásom sincs -
Kindred Blades #8556 Dede, természetesen az, én személy szerint falom William Gibson regényeit, de amikor valaki azt mondta a Star Wars-ra, hogy cyberpunk, akkor mosolyra húzódott a szám, pusztán erre utaltam :) -
#8555 még nincs, csak az első három jelent meg eddig ;) -
Bugesz #8554 Sziasztok! Nem tudjatok veletlenul, hogy hol talalom meg a Mass Effect:Redemption kepregeny 4. reszet vagy kivane adva? -
readswift #8553 fszlm... -
Pares #8552 Én csak azt látom, hogy ahányszor Te ide hozzászólsz, mindíg arról rinyálsz, hogy milyen szar ez meg az. Múltkor ha jól emlékszem a Lens Flare efektust pocskondiáztad. Most a DoF meg a 3D a szar.
Figyelembe véve, hogy a játékot 2D-re fejlesztették, a vizuális efektusokat 2D-re optimalizálták, az emberek 98%-a 2D-ben játsza a játékot, és biztosan volt fontosabb dolguk is, minthogy a 3D-vel szarakodjanak, nincs miről beszélni.
Utánna néztem, és látom, hogy az a pár ember, aki 3D-ben kipróbálta, az hasonló dolgokra panaszkodik, így egyértelmű, hogy a Bioware nem fektetett nagy hangsúlyt a 3D implementációjába, aminek nagyon örülök, mert így legalább más, sokkal fontosabb dologgal foglalkoztak.
Egyébként itt egy útmutató, hogyan lehet kijavítani a 3D hibáit, ha nem is teljesen.
Lehet, hogy majd kiad a nVidia vagy a Bioware egy javítást, de szerintem ezeknek a problémáknak a javítása nagyon alacsony prioritást "élvez" a többi kijavítandó buggal szemben (amiből azért valljuk be, kevés van).
2D-ben remekül néz ki a játék minden vizuális efektusa, és ez a fő. -
readswift #8551 Te próbáltad a stereo 3d-t vagy má' megin' házmester hajlamaid vannak? -
#8550 Azt gyanítom, hogy nem. Akkor várok még olcsóbb nem lesz. Köszi. -
#8549 Nem tudom, hogy a Cerberus Network nélkül letölthető-e DLC így vagy nem. -
Pares #8548 Má' megin' Te? -
#8547 Persze. Néha én sem tudtam eldönteni, hogy melyik válasz a "jobb", mert ugye a magyar fordítás nem tökéletes.
Viszont nagy általánosságban az jött le, hogy ilyen két középső válasznál (ahol választani kell, és mindkettő előreviszi a cselekményt) a bal oldali lágyabb hangvételű, mint a jobb. :) Amúgy nincs sok ilyen a játékban, 5-6ra emlékszem. -
readswift #8546 teljesen gatya a 3d helyzet, van a játékban ez a depth of field effekt, amikor a fókuszon kívül eső dolgok elhomályosodnak, na az szemüvegen át frankón szellemképezik, aztán a menük totál mélységnélküli 2d, stb stb.
Szóval kb leszarták a 3d implementációt. Aki valami komolyabbbat akar látni az szerezzen egy 720p projektort pár hétre kapcsoljon be 4x MSAA -t aztán heló. -
#8545 Ez is eredeti. Viszont nem hinném, hogy te jársz helyettem dolgozni ;-) -
#8544 Értem.
De a kérdésemre nem kaptam választ:D -
Pares #8543 Szerintem fektess bele az eredetibe. Megéri. -
Pares #8542 A Cyberpunk talán nem a Sci-Fi egyik altípusa? Pl.: Szárnyas Fejvadász? Az Űroperának is szerintem elég sok köze van azért Sci-Fihez, mégha jobban inkább a Fantasy, mint tudományos. -
#8541 Jah ez az orosz verzió, vigyázz vele mert nagyon trükkös. Már mások is rászaladtak a hivatalos fórumon, azért ilyen olcsó mert nem adnak hozzá szinte semmit sem a tokon és a dvd-n kívül.
Én nem venném meg a helyedben, inkább ráköltenék még egy kicsit és megvenném a cdgalaxis-tól Cerberus Network-kel, magyar felirattal, kézikönyvvel és mindennel aminek kéne járnia hozzá. -
Kindred Blades #8540 Na végre, még valaki az országban, aki egyetért ezzel.
Hallottam már űroperát, science fictiont, de még cyberpunk-ot is, mindig öröm látni valakit, aki legalább átlátja a film struktúráját. -
#8539 Hy eredeti Mass Effect 2-m van és mikor játszani szeretnék vele ezt a hibaüzit kapom : "A fizikai rendszer indítása sikertelen. Kérjük győződj meg róla, hogy rendelkezel a PhysX rendszer szoftver friss, telepített változatával." Na most én már leszedtem egy PhsyX drivert az Nvidia honlapjáról de nem települ, nem mutatja a telepítési csíkot csak egy hülye "text" van kiírva a telepítőben -nem pipáltam még ilyet, pedig elvileg jónak kéne lennie Win 7 64 bit-re, am megpróbáltam újra rakni a játékot is és akkor is ezt dobja ki. Am tegnap még ment rendesen, ma annyi történt h meg akartam nézni a játékot 3D-ben, elvileg meglehet, de amióta ezt kiírja már ki van nyomva a 3D vision, szóval jónak kéne már lennie - elvileg :s. -
#8538 Egyébként ha már előkerült... a Star Wars nem sci-fi hanem fantasy, mivel a sci-fikre jellemző, hogy az emberiség jövőjét, több kevesebb technoblalblával vetíti előre, ez a mass-effectben meg van. A star wars meg ilyen fénykarddal hadonászó, wauuu-wauuuuuu-t bárki megérti...(csubi) -
Renegade #8537 ja és a szeméyes kedvencem:
Frederik Pohl: Reklámhadjárat -
#8536 Nem használt, nem vettem meg, külföldről vennem.