Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg fogom nézni <#worship>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Igaz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ebben az esetben akkor szerintem örülni fogsz mert ott kell lennie a választható skill-ek között, hiszen az "õ" lojalitás küldetését azzal teljesíted ha segítesz neki megölni anyucit.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egyszerû.
Meg kell nézned a coalescence.ini-ben az adatait és akkor rájössz. Mindegy hogy néz ki a csúzli, Garrus csak abban a feladatban használja, mikor már veled van ez a fegyver nem lesz jelen nála és a fegyverek között sem. A kinézete meg mindegy, al ányeg hogy nagyon komoly a teljesítménye.

A fennt nevezett ini-ben (ahol a fegyverek mellett sok egyéb más dolog karakterisztikája is megtalálható) ez az õ nevét viselõ csúzli. Pontosabb, lassabban lõ és dupla akkorát sebez mint a M-97 (bõven túltesz még a M-98-on is). Viszont nem elérhetõ más számára, sõt miután beszerveztük számára sem, hiszen onnantól olyan fegyvert használ amit mi adunk neki.

Nincs quicksave. Normál save van, auto save, meg restart küldetés save.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem autosave-rõl beszélek, normál save-rõl. Mondjuk én PC-n nyomom így fogalmam sincs milyen mentési rendszere van az XBOX veáltozatnak. Ott valószínüleg nincs ilyen jellegû probléma, hiszen talán quicksave sincs.

Kicsit visszább olvasol (pár hozzászólást) és kiderül. 😄

JethroHUN
Morinth add egy képességet? o.O wooht nem is tudtam. És mit? mire jó?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Xbox360 tolom és rendesen töltöttem vissza nem autosave-t. Le fogom ellenõrizni hátha megvan.<#gonosz1>

"Egyébként az is érdekes, hogy a legveszedelmesebb sniper puska nem jut a játékos kezére. Ez Garrus saját pukkantyúja amit a toborzása során használ. Na az mindent visz. Csak nem jutunk hozzá és õ sem tartja meg."

Ezt fejtsd ki bõvebben légyszi. Hangról nekem alap M97nek tûnt.

Dehogynem. Amikor a faszit kell elkapni (Harkin), aki végül leszervezi a találkát a célpontal. Közvetlenül mielõtt Garrus kiveri belõle a sz*rt is aktivál két YMIR-t.

Mivel az egy lojalitás küldetés és a végén közli veled Morinth, hogy akkor õ mostantól segít neked és átveszi anyuci helyét így illenék meglennie a Domination képességnek is.
Már ha nem quicksave-et töltöttél vissza azonnal. Ekkor ugyanis a mentési rendszer egy sajátos hibája miatt elképzelhetõ hogy nem kaptad meg a lojalitást és a képességet sem. Ha normál save-et töltöttél vissza akkor viszont tényleg ott kell lennie. A dumálás után azonnal visszakerülsz a hajóra és ott megnézheted. Visszatölteni is csak onnan tudtad hogy megtörtént ez a visszakerülés.

szerk a 5703-hoz:
Közben leesett, tényleg van 2 YMIR, csak a küldetés elején. Ezt valahogy elfelejtettem, pedig azok pont nagyon rossz helyen találnak meg.. <#confused>

Garrus lojalitás küldetésénél hol jön neked 2 YMIR? Ott nem is kell harcolni csak elérni hogy a célpontja, akire régóta vadászik bekerüljön a lõvonalába. <#wow1>

Amennyiben a toborzásra gondolsz ott hogy jött neked 2 YMIR? Nekem mindig csak 1 jött és az is mindig velem volt (ehhez persze meg kellett még kicsit korábban bütykölni). Kettõvel sosem találkoztam. Találatot a feladat ezen korai szakaszában ott nem kapott még senki a csapatomból (rajtam kívül, mert rosszkor néztem fel, pont bele egy rakétába). Maradtunk fenn Garrus pajti mellett és onnan gyilkoltuk a hídra merészkedõ támadókat.
Mondjuk sok esélyük nem volt szegényeknek. <#eplus2>
Miranda nem is lõtt (annyira közel senki nem jutott hogy a fegyverét használja bár legalább vígan küldözgette a szeretetcsomagjait), Garrus és a karakterem mellett pedig harmadik snipernek ott volt Zaeed. Sétagalopp volt ezzel a felállással az a pontja a játéknak.
Ha viszont azt a fatökû Jacob-ot vittem, na akkor volt hogy bejöttek alánk a támadók és akkor át keleltt vezényelni máshová a szerecsent.

"Samara lányát meg nem kell felvenned ha nem akarod. Elég ha csinálsz egy mentést a feladat elõtt mikor döntened kell ki mellé állsz. Mikor beáll hozzád azonnal elérhetõ a képessége, ekkor meg visszatöltesz amennyiben nem akarod a társaságát élvezni"

Én anno kiváncsiságból megcsináltam hogy Morinth-ot választottam, aztán visszatöltöttem az állást. Akkor most megvan a Dominate-m??
Kösz a tippet. Na ezt meg fogom nézni (eddig nem figyeltem)!! Lehet röpül a Warp a tárházamból (majd feltolom a Disruptor Ammo).

Nem vagyunk egyformák, mindenki mást preferál. 😊 Ha most választanék valószínüleg vinném a widow-t. Na majd egy másik végigjátszásnál.

M-97 majd a M-98. Ez a kettõ az igazi sniper csúzli. Utóbbi persze a legkeményebb gyilkolóeszköz, de az elején még bõven megfelel a M-97 is.

A Viper nekem sem vált be. Én a biztos gyilkolást többre értékelem mint a több lövést, fõleg hogy 3-4 lövés kell a Viper-bõl fejbe egyes ellenfeleknél, ahol a M-97 egy lövésbõl majdnem nullázza vagy akár kivégzi az ellenfelet. Ennyit nem ér a gyorsabb tüzelés és több lõszer, ha egyszer ugyanott vagyok vagy még roszabb helyzetben mint az alap fegyverrel.

Egyébként az is érdekes, hogy a legveszedelmesebb sniper puska nem jut a játékos kezére. Ez Garrus saját pukkantyúja amit a toborzása során használ. Na az mindent visz. Csak nem jutunk hozzá és õ sem tartja meg. <#szomoru1>

Szerintem meg az alap sniper jobb mint a dlc-s és a viper. lehet hogy sokat lõ a viper, de szart se sebez. mondjuk én hardcore-on és insanity-n játszom, normal fokozaton meg tökmindegy mit használsz mert végigrohansz az egész játékon hamar.

adeptként amúgyis csak akkor sniperezem, ha nagy gázban vagyok, esetleg ritkán a combosabb ellenfelek ellen.

soldierként meg a widow-on kívül mást vinni hülyeség. normal fokozaton 13 lövés 13kill. magasabb szinten meg pont jó arra hogy egy-két lövéssel leszedd az ellen pajzsát, utána meg a képességeiddel darabokra cincálod a pajzs/páncél nélküli ellent.

igazából nekem egyik Assault Rifle se tetszik, ahogy egyik SMG sem.

Csak akkor hat Harbringer-re (állítólag) ha dominálod a kis földönfutót közvetlen mielõtt megszállja. Kicsit szerencse dolga és csak az elsõ körben hat. Huskokat állítólag egybõl kinyírja. Terület dominanciával tömegével ölhetõk.

Insanityn én nagyon hasznosnak találom az AI hacket mert jelentõs tûzerõt von el rólunk és gyengíti az ellenfelet. Pláne hogy általában az ellenség közepén kapjuk el.

Mûködik náluk varázslatosan, csak le kel húzni a pajzsait (mindkettõt). Ha kijelöljük a társaknak, pik-pak lemegy.

Így van. Le kell húzni a pajzsát, aztán mehet az AIh. Nem nehéz, sniperrel hamar lent egy nagyobb ellenfélnél is. Pl. Garrus lojális küldijénél mikor jön a két YMIR Mech. Egyiknek lekaptam a pajzsait sniperral (azért ez nem ment gyorsan, mert a társak...Grunt is... bekapot rakétákat egybõl és feküdtek) aztán ment a hack. Csont nélkül letettem mindkettõt és most a legnehezeb fokozatról van szó. Gyakorlatilag folyamatosan hackelhetõ és 12 sec-ig lõheted az idegen Mech-et. Úgy lemennek hogy öröm volt nézni. De a lángszórós geth pl hamar megvan, meg a tactical cloakos is és nagyon jól aprítják a kis getheket.

Nálam az AI hack még nem mûködött a legcombosabb geth típusok ellen (Prime és a hunter változatból a rakétás). A kicsik ellen azonban tényleg jó buli. Mech-ek ellen meg nem nagyon kellett még (YMIR ellen megintcsak nem mûködött) mert azért nem azok a leküzdhetetlen ellenfelek és összesen egy feladat van ahol tényleg bajt jelenthetnének a tömegükkel (a hibás gyár ahol le kell állítani a gyártásukat).

Társakat én általában szimpátia alapján választok vagy kíváncsiságból. Grunt nem nyûgözött le hiába szívós meg nehezen legyûrhetõ. A többieket sem szoktam nagyon elveszíteni, így nincs szükség a tankra. Úgysem szoktam nyílt terepen harcoltatni a társakat, mindig elõször beküldöm õket valami védettebb pozícióba és utána rongyolok én is egy ilyen helyre. Miranda viszont tényleg fõnyeremeény, hiszen bármi ellen bevethetõ társ.

Samara lányát meg nem kell felvenned ha nem akarod. Elég ha csinálsz egy mentést a feladat elõtt mikor döntened kell ki mellé állsz. Mikor beáll hozzád azonnal elérhetõ a képessége, ekkor meg visszatöltesz amennyiben nem akarod a társaságát élvezni. Nekem valahogy nem tetszett a stílusa és a mivoltával sem voltam kibékülve, de ez az én egyéni szocproblemám. 😊

A dominate sajna ugyanazon gyermekbetegségektõl szenved mint pár másik power, hogy nem mûködik pajzsos ellenfélen. Bár míg a sebzõ hatású power-ek ha gyorsbillentyûre be vannak téve akkor valami kis hatást kiváltanak (például throw esetében el nem száll az ellenfél de kicsit sebzõdik ahogy singularity esetében is), ez nem teszi.
Insane-en meg nem sok a pajzs nélküli ellenfél. Mire lehullik a pajzsuk addigra már csak pillanatok vannak hátra az életükbõl (általában mire használnám az ellenfélen valamelyik alárendeltem pontot tesz az ellenfél pályafutásának végére).
Viszont amikor sikerül használni akkor valóban nagyon jó szolgálatot tehet. Például egy pajzsától megfosztott collector assassin felett átvéve az irányítást (az nem döglik hamar) nagyon kellemes támogatót kapunk, csak ne feledjük el fejbelõni mikor már nem szükséges a jelenléte. <#eplus2>
De egy kellõen meggyengített ellenséges sentinel/venguard/engineer is jó szolgálatot tehet nekünk. Minion kategóriás ellenfelekre használni felesleges mert ahhoz túl lassú az utántöltõdése a power-nek, hogy annyira könnyen pusztuló ellenfelet vonjunk "bûvkörünkbe".

Harbringer-re nem tudom hat vagy sem, de ha hat, akkor csak a pajzsok és barrier legyilkolás után tudom elképzelni a dolgot (rajta speciel még nem próbáltam ki). Onnantól meg úgysem bírja sokáig.

Errõl megoszlanak az eszmék (hivatalos forumon olvasgatom). Legtöbben a widow-ra esküdnek, mert nagyon erõs. Másoknak a Viper jön be a kapacitása és gyorstüzelése miatt. Mindegyikre van pro- és kontra. Az bizos hogy Sniper Riflében a M-97 Viper és M-98 Widow van versenyben. Az összes többi hulladék beleértve a DLC cuccot is.

Én az Assult Riflet választottam a lõszer/tûzerõ miatt. Na meg a Geth Pulse Rifle nagyon jó. Emellet nekem tetszik az Viper. Izlés kérdése.

horpeti
AI hackre mondták, hogy csak "pucér enemy ellen jó"... páncélosra már nem. Az úgy elég gyér lehet.. vagy fullos szinten már lehet pakolni? 😊

horpeti
És beszivárgóval mivel lõttök? Mert a sniper az, ami tényleg jó, abból is az, amelyik sorozatlövõ.. Mert a widow nagyon jó, csak kevés a lõszer. 😊

Érdekes, mindenkinek teljesen más stílus jön be. Valakinél AI hack és gyújtó kuka, valakinél Miranda, valakinél az tök alap, és Grunt kuka, meg az alap... Ahány játékos, annyi féle. 😊

Soldierrel nekem az assault rifle a király fegyó, élmény vele a játék + nagy ellenfél ellen a sniper, vagy nehézfegyó (részecskesugárzót használtam most pajzs ellen, páncél ellen a felturbózott páncéltörõs 1. mesterlövészt - majd a widow a cél talán, mert jól kiegészíti) 😄
Diszpurz lõszert gondoltam felvinni, hogy a pajzsot gyorsan levigyem, aztán jöhetnek a társak...

Társak meg Miranda és a warpja + Grunt.. De lehet Garrust fejlesztem, már 3. szintre tettem a páncéltörõjét.
4. szinten csapatképzéssé lehetne tenni, és akkor az ütne... 😊

De elõbb próbáltam a Grunt/Garrus párost, ha meglenne a páncéltörõ, akkor nem lenne rossz. Gruntnak maxos kábító lövéssel.. 😊

Valszeg ilyennel insanityn megdöglenék, hardcoreon még jó vagyok, de ki tudja, meddig... 😊

Kár hogy mindig Samarat választom Morinth helyet. Akkor megkapnám a Dominate skillt (mint az AI hack, csak élõlényeken). Állítólag trükkösen még a Harbingeren is müködik. Hehehe

Infiltrator az én kedvencem is. Bár én másmilyen felállásban játszom. Ennek jeletõsége leginkább Insanity-n van szerintem. Nyilván több kombináció jó. Elolvastam az Official Guide infiltrator ide vonatkozó részét és balanced teamhez Grunt+Mirand párost ajánlja, ami nekem nagyon bejött. Grunt meg amúgy is alap Insanityn (szerintem).
Fejlesztésre nincs ajánlás, de én a következõt használom. Alap skill 4, Tactical Cloak 4, AI hack 4, Warp ammo 4 (maradék tetszõleges). AI hack gyakorlatilag megoldja minden robotos/geth-es pályát.

<#mf1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jay és némabob visszavág,jöhet a csoki😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ne gecizz a Jedi Mesterrel, fiam!

(aki eltalálja melyik filmbõl idéztem, az kap egy csokit)

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Infiltrator. Õ a kedvenc.
Fejlesztési sorrend és irány a következõ nálam:
Elõször maxra viszem a class skill-t (ez adja mindenképpen a legtöbb bonuszt, meg class-tól függetlenül minden karakteremnél ezt növelem elõször), utána jöhet a rágyúrás az incinerate-re (olyan jó látni a lassan maguktól leamortizálódó ellenfeleket, akikbe csak 1-2 lövés kell a társaktól).
Ezután a választott spec skill fejlesztés (AP vagy Samara képessége amivel megemelem ideiglenesen a HP értékemet és emeleltt még mindenkit sebez is plusz az organikus ellenfeleket kis idõre megakasztja csak sajna rohadt hosszú az újratöltõdési ideje) majd ami tetszik.
Cryo ammo és distruptor ammo nem fejlesztõdik (teljesen feleslegesek insane-en mert nem sok mindenre jók), ahogy a tactical cloak sem szokott túlmenni a 2-es fokozaton (egyszerûen nem használom, mert simán be szoktam rohanni fedezékbe, nem mászkálgatok álcázva, pláne nem lövöldözök). AI hack amire még szoktam idõnként pakolni.
Amint elérhetõ a pontok újraosztása a laborban, akkor törlöm az alapból berakott pontot a distruptor ammo-ról.

Ezen a nehézségen még indítottam Adept-et, meg hardcore fokozaton Sentinel-t. Elõbbi egész jól bírta a strapát bár nem egy élvonalbeli halálosztó de a singularity és a throw meg a warp azért jól mûködik tömeg ellen és egyéni célpontok ellen is, fõleg megfelelõ társakkal és jó fegyverekkel.
Sentinel-el sétagalopp a játék az adept-hez de még az infiltrator-hoz képest is, kivéve ha a saját módosításommal játszok. Akkor gyakorlatilag elõbb esik le róla a tech armor mint hogy visszatöltõdne a képesség. 😊

Az insanity nehézség igazi elõnye, hogy az ember megatnulja értékelni a társait és oda kel lfigyeljen hogy kiket visz magával. Például tömeg ellen én Zaeed-et teszem be (úgyis mindig õ az elsõ akinek a lojalitás feladatát megcsinálom), mert jól aprítja a népet és elég nagy területen képes gyengíteni az ellenfeleket. Ha én akarok kommandózni vagy csak egyetlen komoly tûzerejû egyént hurcolok magammal (Garrus vagy Samara), olyenkor második társnak jön Miranda. Õ emeli a csapat HP értékét, növeli a sebzés, szóval elsõrangú támogató.
Grunt vagy az elmebeteg Jack az inkább marad odahaza. Akkor már inkább Mordin (õ legalább a tech képességeivel hasznos egyén).

Soldier-t kipróbáltam ugyan de annyira semmilyen szegény, hogy majd egy késõbbi idõpontban fogom csak elõvenni talán. Szegényt úgy vélem eléggé ellaposították, hiába a sok fegyvervariáns, ettõl még elmarad a többiek mögött méghozzá nagyon. Az egyetlen dolog ami érdekel benne az a machine gun amit felkaphat a collector hajón ha éppen azt választja. Az ugyan nem olyan jó sebzésû mint a vindicator, nem is annyira pontos (bár assault rifle pontossági fejlesztéssel igencsak jó lesz az értékei alapján), de sokat tud lõni, folymaatosan és bõven van muníció hozzá.

Jedi úr,maga azért tolja nõvel hogy folyamatosan csöcs meg segg legyen a képernyõt....<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ezzel együtt nekem nagyon bejön Shepard férfi hangja. A Renegatot én is nõi karakterrel tolom.

Rage47
na ezt tudtam volna, akkor megnézem nõivel a renegátot :| most már nem kezdem újra a közepétõl
majd máskor nõivel kezdek:p
Jennifer Hale profizmusát sem szabad elfelejteni! Elnézegetve az IMDb profilját: eddig 217 játékban/filmben/TV mûsorban szerepelt mint valakinek a hangja. Elég komoly rutinja van a hölgynek.

Csak összehasonlításul: Mark Meer eddig összesen 13 alkotásban szerepelt.

Komoly külömbség van kettõjük közt, ha már csak a rutint is nézzük.

217 vs 13

horpeti
10. szinten járok még csak. 😊 Nemsokára jön majd a begyûjtõ hajó, de addig kijátszom, amit lehet, hogy erõsebb legyek. 😊
Egyszer csináltam meg azt a küldetést, veteránon, beszivárgóval, már az is kemény volt.

horpeti
Hát igen, az insanity már elég handicapes dolog, mivel az ellenfelek darabszáma is több, vagyis túlerõ alakul ki. 😊

Hm, a töltõdési idõ akkor azért nem 3 mp pl. az adrenalin rushnál.. Direkt néztem, hogy 3 mp milyen lassan telik.. Vazz. 😄

Mondjuk ilymódon az igazi jó az a normal beállítás, veterán, de felhúzott ellenfelekkel. Amikor már a csapat is gyengül, az már elég gáz. 😄

A kérdésem már csak az, hogy te melyik karival tolod insanityn, amikor már az se olyan nehéz neked...Mert itt már tényleg figyelni kell minden apróságra.... 😊
Soldierrel nyomom hardcore-on, eddig nem para, bár még lõszerre nem specializálódtam egyáltalán. De így nem is tudom mi a jobb, a diszpur, vagy a gyújtó... a pajzsokat inkább én szedem le, és a többiek meg a páncélt (warp, nehézpisztolyok).. 😊 2 lõszert nem fogok tudni kimaxolni, helyette inkább a speciálisan felvett pajzsot. Bár lehet azt kellett volna inkább a páncéltörõre.. De hát védelem se árt. 😊

Bioware játékokban már én is megfigyeltem azt a tendenciát, hogy nõi karaktert indítva sokkal élménydúsabb játék vár ránk. Mi több, a nõi karakterek sokkalta félelmetesebbek ha a segítõkész út helyett a másikat járják. Már KotOR 1 esetében is sokkal inkább a nõi karakter volt az akibõl érezni lehetett a gonoszságot, nem csak látványelemként jelent meg. De DA és a ME esetében is ez a helyzet. Valahogy jobban sikerül nekik a megformálás és a hangot is mindig jobban eltalálják. <#nyes>

Gyakorlatilag alig tér el a fegyverek alapbeállítása náluk az ellenfelekétõl (tehát õk is csökkentett sebzéssel használják a fegyvereket).
A lényegi különbség a pontosságban van. A társaink normál módon kezelik a fegyvereket (mintha a játékos karaktere használná). Az ellenfelek esetében ez is rosszabb már alapbeállításon is, sõt még lasabban és kevesebbet is lõnek. Insane fokozaton a pontosság és tûzgyorsaság már eléri a normál szintet amivel a játékos alapból rendelkezik adott fegyver esetében.

Magasabb nehézségen, mint a hardcore vagy az insanity, már nem csak az ellenfél erõsödik, de a csapatunk is gyengül. Ez alatt annyit kell érteni, hogy növekszik a képességek töltõdési ideje, lassabban regenerálódik a karakter, több idõ kell míg el kezd tölteni a pajzs. Sebzést nem befolyásolja nálunk a nehézség, ám az ellenfél insanity fokozatok +40% a damage-t kap az alapbeállításhoz képest (hardcore esetében ez +20%, Veteran szinten meg +10%). Tehát insane-en éri el a legtöbb fegyver a normál sebzését. A nehéz fegyverek közül meg lesz ami ellenben valami rettenet erõssé válik, mivel alapból magasabb a sebzés beállítása ellenfelek kezében mint amikor nálunk van (ilyen például a lángszóró). De van olyan fegyver is amit mi a kezünkbe nem vehetünk de az ellenfél a leírt sebzésnél még 10%-al eleve nagyobbat sebez velük (ilyen például a minigun vagy a scion gun).

megy az elso resz is 64bites win7 esen, hisz azon tolom.

ezt az elinditod es varni kell 1 percet sem ertem, poccre indul és hasit mint az álladék, nem értem nektek mi lehet a gond, nálam semmmire nem kell várni..

anti hero

Figyelmeztesd erre Bust meg Obamát is.<#nyes>
Amugy szerintem is jobb a bolygókeresés. Meg közülük is sokan így gondolják.

Sir Quno Jedi
Már övék a legnagyobb flotta, mégha nagy része roncs. Építeni 1xûbb, mint háborúzgatni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szerintem igen jó a férfi Shepard hangja. A nõit is jól eltalálták.

Ha jól tudom van valami probléma a megfelelõ bolygó megtalálásával. Küldtek amúgy felderítõ hajó (Idenna; elsõ hajó, ami elhagyta a flotillát; a legénységét kb 700 fõrõl 50-re csökkentették hogy hosszútávon önfentartó legyen), hogy bolygó után nézzenek. Meg az sem kis munka, pénz, alapanyag, hogy várost húzzanak fel. Arra is kevéssé futtya hogy a roncsderbit fenntartsák.
Persze valahol el kell kezdeni... én bízom abban hogy találnak egy helyet.

Sir Quno Jedi
Mikor a dokinõvel dumálunk és mondod neki, hogy nincs kegyelem, kiírtod õket, itt a bosszú ideje, meglakolnak, nincs több emnberrablás. Aztán meg is jegyzi a doki, hogy ezért nincs sok ellenségünk, legalábbis élõ nem nagyon... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Vagy mikor Mordin asszisztense ott nyirvákol, hogy hidegvérrel lemészároltuk a batarian fogvatartóit/kínzóit, pedig azt ígértük nekik, hogy ha elengedik nem öljük meg ott helyben õket! 😄DD Hahahhahahaa! Hát persze. Uccsó szálig, nincs kegyelem!

Jaja, az a jelenet nagyon kemény volt! 😄

Tudjátok mi az érdekes? Míg mobilról, meg egy másik géprõl bejön a banner, addig itthon már jópár napja nem. Hiába csinálok akár mit (sütik és gyorsítótár törlése, stb.).

Sir Quno Jedi
Emléxel az AfterLife-ban a bevezetõ folyósóján vannak ilyen ultrakeménykedõ alakok, na pl. mikor azoknak beszólsz renegade nõi Sephivel (izzó szemekkel, csupa világító sebhely az arcon, nagy mordály) és totál összeszarják magukat (nagyon hitelesen adja elõ a nyanya), az szívet melengetõ!!! 😄DDD Félóráig fülig ért a szám!

Köszi 😊 Azt hiszem, legközelebb nõvel indítok.<#taps>

Nekem nõi Shepard-on van. Szerintem jó a szinkronja, az a kedvencem amikor lerészegedek a Fellegvárban: "Tölts még abból az izébõl az izémbe!" <#nevetes1>