19778
-
Bhalage #8815 neked meg calvernek
varazslotanoncok ;d -
Bhalage #8814 " Commander Shepard.
I brought you back for the defense and preservation of tobacco. I didn't spend two years and billions of credits bringing you back to serve as a common soldier.
We're at war, nobody wants to admit it but humanity is under attack.
Whilst you have been sleeping entire colonies have gone missing. Tobacco colonies.
Marlboro IS Humanity!"
-
KP27 #8813 a soldier az egyik leguncsibb karakter számomra... -
#8812 "Ah, yes, soldiers... We have dismissed that claim." -
Bhalage #8811 faszomon vitatkoztok
shepard commander=soldier>all mar csak az rp miatt is.. tobbiek a csapatban meg bohockodjanak ahogy akarmak, lehetnek biotikus/tech istenek, de ha a parancsnok eloveszi a stukkert, akkor indul az EKSÖN
-
#8810 Jó a warp ammot te tanultad, ok. Akkor ez kiesik, de Mirandának akkor se volt lőszere, így a csapat adott neki - így jobban jártam, mint 2 heavy, ha a 3. társnak is van lőszere, szvsz. -
#8809 Hm, melyik részét nem értetted? :)
Jó, mert te olyan társakkal mentél. :) Én nem mentem Jackkel, így nem volt warp ammo. Én Mirandával mentem végig, és Zaeed v. Garrus és nagyon szerettem Miranda warpját, insanityn más nem is nagyon kell. Gépek ellen az overload max, de a ott is a páncél dominál (barrierre, shieldre, ott az SMGnk Mirandával, páncélra meg a mesterlövész, ha csak a fegyókat nézzük).
Én meg az elején a pontokat inkább aktív képességek fejlesztésére töltöttem, nem a passzívakra (area cucc csak a reave és energy drainnel, de azt csak az ME pályafutásom végén fedeztem fel, addig heavy warp, meg dominate volt). De mondom, én nem is lőttem sokat. Azt is csak SMG-vel.
Az AP az csak páncélra és életre ad asszem, így nem annyira jó ugye a collectorok barrierje ellen, de a biotikával nem sokáig marad az ellenfelen a barrier, úgyhogy nem volt nagy para.
De nem is gond, mindenki külön stratégiát választ, és ez a jó. :) -
Pares #8808 Az első mondatot nem értem, egyébként:
Valószínűleg azért tettem mindenkinek Heavyt, mert nekem már az elejétől kezdve megvolt a Warp Ammo, ami nekem különösen azért tetszik, mert remek bónusz sebzést ad Életre, Páncélra és Barrierre is. Egyedül a Shield az, amire nem ad külön bónuszt, arra meg ugyebár ott az Overload... Szóval jobban "éreztem" magam, hogy (majdnem) mindenkinek van egy saját Ammo powerje, és az mindenkinél a legerősebb szintig van fejlesztve. Személyszerint Warp Ammoval sose hiányoltam semmi mást, mert kb. mindenre jó. -
#8807 Ebben egyet értek, egy a bibi: ráunsz a játékra. Te végigtolod 4x Sentinellel? Nekem 1 is elég volt. Mikor kezdtem igazán isten lenni, vége lett a játéknak. És mivel 1.szintről indultam insanityn, nagyon nehéz überelni a kihívást harc terén is. :)
De mivel már rég játszottam, lehet kezdek egyet, mert vele igazán élveztem a játékot. De hát félistennel persze, hogy élvezi. Adepttel ugyanazt a játékot játszanám, csak jóval gyengébb kari. Semmi értelme, csak azért, hogy legyen Adept. Csont ugyanaz a taktika vele. A szingularitás+warp amúgy se volt valami húdekafa, amíg van rajta páncél. Ha meg nincs, akkor eldobálom inkább. :) -
#8806 Én a soldieren kívül inkább csak a képességeket használtam, így a heavynek nem láttam értelmét (magamon heavy).. mivel az egyik csapattárs inkább harcos volt, mesterlövésszel, a másiknak meg ugye 10 másodperces cooldown, sokat használja a fegyót.
Persze akkor jó ez a heavy, ha 2 társnál heavy van, és különféle (pl. Garrus és Zaeed), de ilyen csapatot nem csináltam, mert Miranda alaptag volt. Meg az area reaves Samara a végén, de a lényege nem változtatott.
Így 1nél volt ammo, és az elég is volt..amikor rakatnyi bónusz van a fegyókon, nem az a +20% sebzés ver földhöz...
De Sentinellel pl. a csapat Zaeed + Miranda volt szinte végig, A Gruntos pályán meg Garrus és Grunt (Garrusnál AP, Gruntnál direkt nem raktam az ammora, mert olyankor átvált inkább a sajátjára, még ha 1es is). :D
Amúgy tényleg ízlések és pofonok. :) -
Pares #8805 Nemtudom miért, de én valamiért ahányszor oda jutottam, hogy Squad vagy Heavy, mindíg az utóbbit választottam :P -
Pares #8804 Én 50-es szintű karaktert importáltam, szóval lvl4-en kezdtem. A +25% XP is megvolt, de most nem erről van szó, én Jack Warp ammojáról beszéltem, meg Garrus AP ammojáról, mindkettő lojalitás küldetés függő. Külömben meg te nem értesz valamit. Egy szóval sem írtam sehol, hogy ki kell maxolni bármilyen ammo powert. Nagyon félreértettél valamit. Végülis úgy játszol, ahogy akarsz, nekem nyolc, csak leírtam a véleményem, hogy szerintem a Warp ammo vagy az AP ammo a leghasznosabb a Sentinelnek. Ennyi.
Mehetnék adeptel is? Mégis miért? Azért mert a sokoldalú Warpot sokszor használom? Bah!
Power armorja hol van az Adeptnek? Overloadja hol van az adeptnek? Overloadot külömben is rengetegszer használtam, sokszor jól jött a fegyver túlmelegítéses képessége, a szintetikusok ellen meg halálos.
Az adept hol képes egymaga, csak az erőire hagyatkozva (amik sok esetben ezerszer többet érnek, mint bármilyen fegyver) effektíven harcolni minden védelem ellen? Ne légy nevetséges. Én maximálisan kihasználom a Sentinel képességeit. Az Adept is jó, csak az nagyon egy irányba specializálódik, és szüksége van a társaira is, míg a Sentinel egymaga képes elintézni bárkit. -
#8803 Energy drain se rossz, de csak néhány küldiben, a legtöbbjénél páncél van és biotikus pajzs, amire nincs bónusza az energy drainnek.
De gépes pályán is inkább páncél bónuszos képesség jó, mert a getheknek is van páncéljuk, minden másra ott van Zaeed ammo ja. -
#8802 Én az area reave-t is nyomtam sentinellel, amikor rájöttem, hogy van olyan is, de akkor már vége lett a játéknak. Az tetszett, hogy élők ellen amíg szív a reave, nem csinál semmit. Gépek ellen meg Zaeed csoport ammoja.
Area Reave + throw és dobálni a sok nyomit. :D
Verhetetlen csóka.
Játszanék még vele, csak annyira könnyű insanityn is... már 0 kihívás volt mindegyik kaszt. Vangu nem stílus, adepttal is ugyanazt lehet játszani, csak gyengébb a védelme, max. annyi a kihívás.
De majd 1x lehet játszom még 1 sentinelt, mivel ez paragon volt, majd lesz egy renegát is. :D -
#8801 én is miatta kezdtem el, de aztán magával ragadott a többi szereplő is meg s sztori, olyannyira, hogy 3 éjszaka alatt megnéztem a 3 évadot, kicsit fanatikus vagyok, de ez van...ez a nő.... -
Hoz_Hun #8800 Ha lvl.60 karaktert importálsz akkor kezdesz lvl.5 szinten.
De tényleg hamar megvan, és amelyik (lojális) képeséget egyszer (bármikor) unlockoltunk azt az összes többi végigjátszásnál alapban elérhető. -
#8799 ott van Jacob és Grunt is, nekik nem kell lojalitás küldetés ahhoz h squad ammo-t adjanak - ha jól emlékszem Jacob-nak 8-as (vagy hetes?) szintre ki lehet rakni, Grunt-nek kell még talán kettővel több szint.
Energy Drain meg btw azért tud jó lenni Sentinel-nek, mert Tech Armor-ral remekül össze lehet hangolni... van brutális mennyiségű pajzsod, aminek ha egy részét lekapják, csak szippantasz egy keveset az ellenfelektől
tbh én nem is igazán tudom eldönteni melyik a jobb, ED vagy AP ammo, bár sztem nem is lehet - kinek mi. -
KP27 #8798 alapba level7 környékén indulsz importált ME1 karakterrel. Másodszor játszva 25% xp miatt elég hamar megvan a level 10-12 és már kaphatod is az első féle ammo powert társaktól.
nemtom mit nem értesz, a bónusz powerem armor piercing ammo volt, de level1 bőven elég belőle...
de most perpillanat a flashbang gránátot próbálgatom ...
power armor + warp hegyek ennyi erőből mehetnél akár adeptel is... -
#8797 én az 1ben különösebben nem rajongtam Garrusért de a 2ben az egyik legjobb fej sztem is:) -
Pares #8796 Egyébként nemtudom, hogy Te vagy Ti hogy vagytok vele, de azért nekem eltartott egy ideig (minimum a játék fele), míg egyáltalán a csapattársam (adott esetben Garrus és Jack) lojalitás ammo powerjét feloldjam, nemhogy még ki is maxoljam (erre kb. a játék vége felé került sor), szóval nem sok értelme maradt az egésznek, szvsz. Nem beszélve arról, hogy nekem Jack finoman szólva se szimpatikus, és sok más, sokkal hasznosabb csapattárs is akad nála szvsz (főleg Insanityn, ahol teli vannak védellemmel az ellenfelek). Garrus jöhet, az ő karakterét nagyon bírom. -
Pares #8795 "Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy egy igazi Sentinel mit csinál, mert szerintem agresszíven assault armor és shotgun."
Szerinted. Szerintem meg nem.
Guardian+Power Armor+Viper+Locust+Carnifex. Én erre esküszöm. -
Pares #8794 Értem én, amit mondasz, de kicsit elbeszélünk egymás mellet, mert én kicsit másról beszélek: Ha importált karakterrel indítasz, akkor választanod kell egy bónusz erőt (mégha nem is akarsz, vagy szerinted nincs szükséged rá). Ez esetben:
A Sentinelnek passzív képességekre van szüksége. A Defendert, a Warpot, az Overloadot és a Tech Armor bőven ki lehet maxolni, és ez már bőven elég arra, hogy urald a játékot, még Insanityn is. A Throw még elmegy kiegészítőnek, de Insanityn kicsit gyenge a sok védelem miatt, a Cryo Ammo-ba is bőven elég az 1 pont (Cryo+Throw sokszor halálos). Minden más, nem passzív képesség fölösleges. Így a Sentinel a már meglévő aktív képességei mellett legjobban egy bónusz passzív képességből tud profitálni, tehát egy kiegészítő ammo powerből, amibe a maradék pontokat invesztálhatod (senki nem mondta, hogy ki kell maxolni). Hogy ez a Warp vagy az AP, az már ízlés dolga. A Warp az több mindenre hatásos, az AP meg valamivel többet sebez. Ízlés dolga.
Persze egészen más a dolog, ha nem importált karakterrel indulsz (vagy hogyan), és nem választhatsz bónusz erőt rögtön a legelején. -
Renegade #8793 wow, miket írtok ti ide, nem is értem :-)
én egyszerű vagyok mint a faék: soldier :-) -
KP27 #8792 10pont egy fullos ammo power. warp +50% dmg, helyette viheted jacket squad warp ammoval és azt a 10pontot elköltöd másra cserébe buksz 15% dmg. Mivel sentillel van warpod, Jack pulljával tudsz biotikus kombókat is csinálni. Két légy egy csapásra. Ugyanez igaz Jacobra is. Gyújtólőszer+Pull. Garrus páncéltörője +50%sebzést ad, +70% helyett, de ismét csak másra nyomhatod a 10pontot. Az hogy hol mit ajánlanak, ki nem szarja le? Te olvasol vagy játszol?
Amíg nincs társ akitől kapnál lőszer skillt, addig egy egyes szintű páncéltörő lövedék teljesen jó. +30%-ot amit warp ammo-val csak level 3-nál kapod meg. Ugye ott +15% az alap és a játék elején amúgyis inkább a krogan és a vorcha a szopósabb ellenfél... 1pont vs 6pont ismét. Az hogy biotika ellen is jó a warp ammo nem számít, van warpod, méghozzá az összes osztály közül a legrövidebb lehűlési idővel.
Végigpróbálgattam és speciel sokkal jobban működött, ha azt a 10 fel nem használt pontot máshova teszem, pl fullos overload, fullos cryo, vagy fullos warp.
Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy egy igazi Sentinel mit csinál, mert szerintem agresszíven assault armor és shotgun. -
Pares #8791 Egy igazi Sentinel mást se csinál, csak az Warpot spammeli az Overload után, aztán esetleg megspékelve egy Cryo Blastal, végül egy Throwal befejezve az akciót. Gyengébb elleneknél egy Overload+Warp, de van amikor 2 Warp is kivégez bárkit, Insanityn. Na jó, lehet, hogy itt-ott még a Loctusból egy rövid sorozat elkél.
Szóval a Sentinelnek az alap erői minden területet fedeznek. Abszolút nincs szükség újabb támadó/védekező erőre, az egyetlen dolog, amivel nem rendelkezik, és ami passzív, egyszer aktiválandó, az az Ammo Power. Azon belül a Warp és az Armor-Piercing Ammo a két legjobb választás. Szóval ha valamelyiket ezek közül választod, akkor lesz minden védelemre külön egy erőd, plusz egy passzív védekező és egy passzív ammo power. A tökéletes build.
Lehet szó még ilyen Reavekről meg Energy Drainekről, de ezek az esetek többségében tök fölöslegesek.
Szóval az abszolút legjobb bónusz erő a Sentinelnek: Warp vagy Armor-Piercing Ammo.
Egyébként nem meglepő módon szinte mindenkinek ez a véleménye, több helyen is ezt a kettőt ajánlják, az meg ízlés dolga, melyiket választod.
A másik dolog, hogy ha a Squad Ammo Powerre koncentrálsz, akkor egy az, hogy függesz a csapattársaktól (ami nem a Sentinel jellemzője), a másik dolog, hogy esélyes, hogy a fél játékot Ammo power nélkül játszod ki, hiszen először loyálisnak kell lennie a csapattársnak, utánna meg pontokat kell bele áldozni (legalábbis Warp és AP ammo esetén). Én kivétel nélkül mindíg a Heavy változatát választottam a csapattársaim erőinek, mivel tök fölöslegesnek tartottam a squad verzióját (a fent felsoroltak miatt), és gyengébb is. Legalábbis az én játékstílusomhoz nagyon nem passzolt volna.
Persze az én végigjátszásomban már a karakter importálásánál választhattam egy bónusz erőt. -
KP27 #8790 kifelejtettem előző postomból:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/128/index/1188605
ide nézz be ha nem tudod eldönteni... -
KP27 #8789 sentinel mellé nem kell bónusz erő, főleg nem ammo power, azt megkapod társaidtól (Garrus/Jacob/Grunt/Jack). Jacktől kapsz squad warp ammo-t akivel ráadásul tudsz biotikus kombókat is csinálni(van pull képessége), de ugyanez igaz Jacob-ra is, ő meg gyújtólövedéket tud adni. -
KP27 #8788 ez totál ízlések és pofonok.
sokan szeretik a beszivárgót meg a mérnököt. szerintem totál unalom mindkettő.
nekem a vanguard a kedvencem és a sentinel, de jó az adept is. -
Pares #8787 Próbáld ki a Sentinelt. Az biotikus is és tech is egyszerre, plussz van egy különleges ereje, a Tech Armor, ami rendkívül hasznos tud lenni. Az erőid (Throw, Warp, Overload, Cryo Blast) minden védelmet lefednek, ami legfőképpen Insanityn hasznosak. A fegyverekkel sincs gond (főleg a Loctus SMG-vel). Bónusz erőnek mindenképpen egy Ammo Powert válassz, az én javaslatom, ami szvsz abszolút verhetetlen, az a Warp Ammo.
Szvsz a Sentinel az egyik, ha nem a legerősebb kaszt, mind támadásban, mind védekezésben. -
abel0317 #8786 most kezdek egy új játékot de nem tudom mi legyek melyik a legjobb? a biotikus vagy a mérnök vagy mi?
-
#8785 Valaki nem tudja hogy miért tüntek el az achivementjeim?
Gép újrahúzás után visszamásoltam a mentéseket, azok működnek csak az achivok nincsenek meg...akkor valszeg máshol tárolta.? -
Pares #8784 Márpedig ez benne van a játékban. Nekem is ezt csinálja Kelly, amikor mögé állok. -
#8783 :) -
#8782 Ocsmány video... egyeltalán nem találom poénosnak, szerintem nem bug, szórakozik az uzer. -
abel0317 #8781 szemei kereszttüzében égek :) -
Pares #8780 Ha használna szmájlit, akkor talán... -
Pares #8779 Kelly-t megszállta az ördög, vagy nagyon súlyos szemproblémákkal küzköd...
-
cdr74 #8778 Teralol Pares:) -
Pares #8777 Ez csak egy Fan Art baszki! Sehol nincs a hivatalos oldalon ilyen DLC bejelentve! -
#8776 Kint van a hivatalos oldalon is.