19778
-
#8855 Passz, fogalmam sincs.
De annyit tudok, ha paragon karit vittem, minden veszekedést sikerült elcsitítani, ha renegátot, akkor ugyanolyan feltételekkel a TALIs veszekedést nem (pedig nem dumáltam velük sokat, sőt direkt nem, mert akkor mondtátok, hogy nehezebb).. Pedig az elérhető renegát pontszámok maximumát nyújtottam.
Paragonnál sose volt semmi gond. -
#8854 bizonyos esetekben a hovatartozásod szintje megszabhatja hogy tudod-e a renegát vagy a paragorn választ választani. Iagzából ennyi csak.
Én meg simán nyomattam renegáttal, egy köcsög vok -
abel0317 #8853 nem tudom talán lesz valami következménye a 3. részben vagy valami ilyesmi -
#8852 Az miert fontos, hogy ki legyenenek maxolva a paragon/renegat pontok? -
#8851 Nem bírtam rászánni magam, csak 1-2 alkalommal a dologra. pl Mordin küldijében simán kilőttem a tartályt a krogan alatt, vagy Thane küldijében gyomrost kapott a kis okoskodó fickó, és a getheket is kinyírtam, Légió küldetésében. de többnyire nem volt szívem megnyomni a gombot, így a renegade válaszok elő sem jöttek, maradtak tehát a paragon opciók...
Kasumi így is tett hozzá annyit, hogy megérte végigvinni, bár, azért nehezményezem, hogy nem lehet vele rendesen dumálni, azaz nincs "integrálva" a játékba. -
#8850 A nem ment az mit jelent? Hogy nem bírsz olyan genyó lenni, vagy nem engedte? :D
Végigvittem renegáttal is 1x (5x paragon kb:D), jó poén néhány szitu, de azért egy párnál , ha nagyon beleéltem magam, akkor már nem esett jól a dolog. Ilyen mix karit meg nem akartam létrehozni, végülis ez "szerepjáték", tehát egy vérbeli renegátot játszottam.
A vérbeli paragon sem mindig esik jól, mert jópofák sokszor a beavatkozások. :)
Úgyhogy legutóbb egy merész paragon karit vittem, végülis úgyis megvolt a max. paragon, csak nagyobb lett a renegát csík. :) -
#8849 Én most viszem 2. alkalommal végig, épp Legion hűség-küldijét nyomatom, már csak a végjáték van hátra, de Kasumi végig alap csapattag volt. 1-1 küldire nem Őt vittem. Közvetlen előtte vittem végig az 1-et is, renegát akartam lenni, de nem ment, most is példakép vagyok.... -
Renegade #8848 hehe, általában így kezdődik a drog függőség, először szuper, aztán egyre több beleőlt óra, különböző kombinációk kipróbálása...üdv a klubban :-) -
#8847 A nyersanyagot utóbbi 2 játékban már generáltam (kivéve pénzt), így lehet a bolygóscannelős feeling hiányzott... :) -
#8846 Én is azt várom, hogy eltelik annyi idő, hogy "olyan legyen, minta most nyomnám először".. :D
Ha felrakom az összes új DLC-t, akkor végülis sok új lesz majd benne. -
#8845 Tök jó tegnap befejeztem a Mass Effect 1et. Átvittem a renegát karaktert és importáltam. Erre a kezdéskor nem csak azért kaptam egy csomó bónuszt mert az 50es karaktert átvittem, hanem még az előző végigjátszás miatt is kaptam a 2es mentésből egy csomó dellát meg nyersit. Nagyon jó!!:D Most az elején minden szart meg tudok venni ami szükséges meg muszáj. nem kell nélkülözni. Ráadásul elraktam a magyar nyelvet és egy fokkal jobb hogy részletesebben is megértem a mondani valókat. Nagyon jó most megint játszani vele:D Olyan mintha most nyomatnám először. Meg sok mindenben más, összefutottam már most 1 óra játék után az egyben lévő karakterekkel, meg sok beszélgetés függ az 1ben tett lépéseim alapján. Egy szóval FANTASZTIKUS! -
abel0317 #8844 nem baj:) legalább kitudom próbálni az összes képességet -
Pares #8843 Fogggalmam sincsen... -
#8842 Nah hát az érdekes :D -
abel0317 #8841 nem a csapattársaimé mert én tudtam csak használni őket -
abel0317 #8840 amúgy eredeti a játék de eddig ilyet még nem csinált -
#8839 Azok nem a csapattársaid képességei?:) -
abel0317 #8838 hát az előbb voltam beszervezni arkanygalt(Garrust) ekkor nem volt túltöltésem hanem valami fagyasztás meg vonzás és valami felgyújtás.
aztán most Jack-ért jöttem el de mostmeg van túltöltésem de fagysztás meg ilyenek az meg nincs -
Pares #8837 Ezt hogy érted??? Egyébként nem, még hasonló sem történt... -
abel0317 #8836 nektek van olyan a játékba hogy mindig változnak a képességeitek és nem maradnak meg ugyanazok? -
#8835 na meg azt se felejtsük el, h amíg leszlopálja az ellenfél hp-ját, addig le is bénítja őket -
#8834 Hmm, ez eleg jol hangzik. Ehhez meg hozzaveszem azt, amit Calver irt meg azt hogy meg elegge az elejen vagyok es maris adott egy ujrakezdes! :D -
#8833 sebzi az ellenfelet, nem engedi regenerálni, dupla sebzés az armor és a barrier ellen...plusz ha organikusok ellen használod, kapsz egy kis ideiglenes hp löketet ;) az area változatát ajánlanám ;) -
#8832 annyiban mellényúlás csak, hogy ugyanannyi extra pajzsot ad, mint a Barrier nevű skill (Jacob), de Combat kategóriába tartozik - tehát nem hatnak rá a biotic/tech update-ek, míg Barrier-re igen, szóval gyakorlatilag rövidebb ideig tart és nagyobb a cooldownja mint a Barrier-é. -
#8831 A Reave az mit is csinal pontosan?
Eletet sziv el az ellenfeltol (o sebzodik en meg gyogyulok), valamint az armor-t es a shield-et is sebzi?
Nekem ez a Grunt-fele cucc eleg jonak tunik az elejen, csak az a gondom, hogy sokszor elfelejtem aktivalni. :D -
#8830 mellényúlni nem nagyon tudsz, max lecseréled a hajón jó pénzért ;)
a gyújtólövedék egész hasznos, én kimaxoltam aztán felnyomtam infernora...az elején chargeolgatni nem túl érdemes, amíg feljebb nem tolod...én spec. a heavy-t választottam, mert egy jó erős charge+egy kis időlassítás, meg ugye igazi vanguardként a shotgunnal osztottam a halált, szóval nekem ne repkedjenek szanaszét az ellenfelek...
Championra gyúrtam, ugyan kisebb a sebzés, de gyorsabban töltődnek vissza a képességek, így gyorsabban tudsz körbechargeolni egy teremnyi zsoldoson pl..ami azért elég vicces...reave természetesen nagyon penge mellé ha azt választod bónusznak, bár egy ideig én is grunt-féle extrával toltam... -
#8829 bunos skill = bonus skill o_O" -
#8828 Elkezdtem ujra a jatekot, gondoltam egyet es adept utan vettem egy 180 fokos fordulatot es inditottam egy vanguard-ot.
Tudnatok tippeket adni a vanguardot illetoen?
Valahogy az adept utan kelloen neheznek tunik, bar meg elegge az elejen vagyok. Ha nem figyelek, hogy hany ellenfel koze charge-olok, vagy eppen nem veszem oket eszre, akkor kegyetlen hamar meg tudok halni.
Tenyleg az elejen milyen bunos skill-t erdemes valasztani?
ha jol emlekszem, en a Grunt-fele armor novelot vagy mifenet valasztottam, remelem nem nyultam nagyon melle. -
Pares #8827 Sajna abból csak ilyen méretűt találtam. De:
jobb katt a képre>kép megjelenítése>ctrl+görgő (ezzel nagyítod)
Így simán el tudtam olvasni.
Amúgy tényleg nagyon jók, de ez csak egy pár az előző hozzászólásomban linkelt topikból. -
Pares #8826 Itt találtok még több képregényt. -
#8825 Kegyetlen jók!!! -
Hoz_Hun #8824 Meg lehet csinálni. Nem kell hogy a földre kerüljenek, csak megütöd és rögtön lövöd őket (tehát elég ha hátratántorodik vagy megszédül). Ez angolul is elég félreérthető achievment volt, el se tudom képzelni a fordításban mi szerepel. Ötösével jelzi, hogy haladsz a dologgal.
Azért ne a kroganokkal kisérletezz. -
#8823 Teljesen egyet értek. :)
Én középtávban használtam a sentinelt, és nyújtotta a kell élvezetet.
Rövidtávon dobáltam az ellenfeleket miután lecsupaszítottuk. :) -
#8822 Sziasztok! Van egy olyan achievement, hogy meg kell ölni 20 embert, úgyhogy leütöd őket egy ütéssel és a földön nyírod ki őket. Na most Insanity-n ezt meg lehet csinálni??? Mert akárkihez megyek oda, hiába ütöm az F-el nem esik el semmiképpen. Már vagy 10 fajta ellenfélhez odamentem ütöm őket és nem esnek el, állva maradnak és belehalnak az ütésekbe egy idő után! Hogy lehet kiütni őket hogy a földre a kerüljenek? Csak mert ha Charge-al ütöm ki őket azt nem számítja be. -
#8821 másodikból kérek olvasható verziót
ütősek amúgy, az utolsó meg végképp odabasz -
Pares #8820 Mindenesetre ez csak az én véleményem. Az Assault és Power armor kiegyenlíti egymást hasznosság terén, a választás attól függ, ki milyen stílust szeret. Akik többet használják az erejüket, mintsem közelharcban a fegyverükre hagyatkozzanak, azoknak egyértelműen a Power armor a jó választás, akik meg közelharcban az ellenséghez futnak a robbanásért, azoknak meg az Assault armor a természetes választás.
Értelmetlen olyat mondani, hogy ezt vagy azt ilyennek szánták, mert ott van mindkét opció, más-más játékstílusra. Ennyi. -
Pares #8819 Jajjj. Nemcsak az "assault" sentinel szól harcról (nem értem, miért kell mindíg így külön kiemelned ezt). Maga az egész sentinel támadó/túlélő jellegű. Ráadásul a Power armor adja a Power Damage bónuszt, valamint +100% shield-et. Valójában arról van szó, hogy az Assault armor közel harcra van kitalálva, a Power armor meg közép/távoli harcra. Nem értek egyet azzal, hogy a Sentinel a közelharcra van kitalálva. Szerintem eleve mindenki úgy játsza, ahogy akarja (egyébként szvsz sentinel inkább középtávra van kitalálva, az erőit jobban ki tudja használni messzebről, mintha befutna az ellenség közé, ekkor jön jól a Power armor, több időt tölthetsz a fedezékből kikukucskálva, több golyót elbírsz, több erőt tudsz biztonságosan küldeni), de közeltávra szerintem a Vanguard van kitalálva. Mindenesetre én nem nagyon csípem a közelharcot meg a shotgunokat.
-
Pares #8818
-
KP27 #8817 aha igen. assault sentinel és vanguard igencsak a harcról szól... -
#8816 Soldierban a legizgisebb, hogy nyomhatod a társaid képességeit. :DDD
Az adrenalin rush az feelinges, a headshot vele jól néz ki, de azért hamar rá lehet unni. A többinél is megvan egy séma, ami szerint játszik az ember, de vhogy izgisebb. Mondjuk annyira nem, hogy 8x játsza le az ember ugyanazzal a kaszttal. :D