Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw eddigi hozzászólások alapján az jött ki, h renegát megoldás egyszerûbb, kevesebb pont kell hozzá.
"The trees move. Do you not see it?"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Lehetne ehez hasonló poén a Mass Effect 3-ban is...
<#mf1>#mf1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Olyan ember aki a magyar nyelvtan szabályai alapján mindig helyesen ír és szerinte mindenkinek így kéne tennie, ha elírást lát szól érte, stb :)
Én személy szerint nem tartom annak magam (bár a helyesírás szerintem egyáltalán nem szégyen), de amikor valaki sorozatosan helytelenül ír arra én is rászólok, mert egyszerûen bántja a szememet.
A halál csupán a kezdet...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Grammar nazit, többször olvastam más topikokban, pont olyan esetekre, mint az enyém. Ezért rest voltam kiguglizni mit is jelenthet valójában. Ezek szerint a fórumozók 90%-a rosszul használja, csak ti vagytok ilyen pro-k:)
A helyesírásról meg annyit, hogy én mint reál beállítottságú (most már gépészmérnök), sose tudtam, érdekelt, foglalkoztam a helyesírással. Nem égett belém, nincs hozzá érzékem, illetve nem is érdekelt. Világ életemben 3as voltam nyelvtanból. Bár meg kell hogy valljam, mióta megy ez a helyesírás ellenõrzõ a tûzrókában és fórumozok, (kb 2-3 éve), azóta rohadt sokat fejlõdött a helyesírásom. Elképzelhetitek milyen volt mondjuk x éve érettségin:D Ebbõl is látszik milyen hasznosak a fórumok:)
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Grammar Nazi
1. A person who uses proper grammar at all times, esp. online in emails, chatrooms, instant messages and webboard posts; a proponent of grammatical correctness. Often one who spells correctly as well.
2. a – A person who believes proper grammar (and spelling) should be used by everyone whenever possible."
: )))
-dehát ez is inkább vicces mint hasznos. Egyébként ha Sanyának nem lenne normális karakterfejlesztése akkor úgy megakadna legnehezebb fokozaton mint annak a rendje módja, szerintem aki "2x vitte végig 1x angolul 1x magyarul" az illetõ elég gyorsan megunná ha "élesben" kéne játszani. Normalon meg 0 kihívás van. Az az igazi hogyha el tudsz bukni, mint régen a lapozgatós könyvekben, rosszfelé lépsz meghaltál ;) .
Dragon Age-ben is úgy el lehet baxni a karakterfejlesztést mint a szar és ott még újraosztani se lehet a skillt.
- És mi ennek örülünk mert annál kevésbé konzolos valami minél inkább el lehet baxni, és annál inkább RPG !!!
-Mindezekután gondolom egyértelmû hogy az én két kedvenc insanity kasztom a vanguard és a soldier (tûz ftw). Az az egyik kedvenc ME2 jelenetem ahogy inferno SMG-vel közvetlen közelrõl beleeresztem az egész tárat valakibe úgy hogy vissza sem tud lõni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tudom nem nekem irtad, de akkor is<#smile>#smile>
jég : 0 bónusz, fagyasztás is csak akkor van meg ha elér egy küszöböt a sebzés
tûz : armor piercing bónusz mint az AP-é, plusz gyakorlatilag AZONNAL stun-olja az ellent (oltja magát), regenerálódást megszüntet
inferno: ez meg még robban is
totál óverpowered és kb 20x jobban néz ki.
KB jól emlékszik de nem eléggé jól . : ))
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Jaés megbeszéltük/megfejtettem hogy azért nem ijednek meg mert bekenték magukat vastagon sárral, a folytonos baxogatás hatására. (pl mr. Hermit <#vigyor>#vigyor> )
OFF:
-a tûz ág egy az egyben el lett szarva DA-ban, azért azt nehéz lesz letagadni. (Igen a tûzlabda is ) : ))
ME2-ben meg mennyire óverpówer az inferno ammo már, és minden ami tûz...!
Addig DA-ban gyak a jég ágból / crowd controlból lehet megélni, amit ME-ben megnézném hányan használnak.
De komolyra fordítva a szót, aki nem elvetemült graphic fag, az simán visszaszokik rá, bár a harc eleinte valóban furább. De amikor kezd beindulni, feltûnnek az érdekesebb karakterek, helyek, és visszatér a hamisítatlan sci-fi érzés (mert ugye a második rész félig cyberpunk, ami nem árt neki, de más lesz tõle), sima ügy.
Akinek meg nem, az így járt.
Egyébként is szar játék, hiába lángol a kard, az ent nem ijed meg tõle.
az 1-et eredetileg 17"-os gagyi LCD-n nyomtam, decemberben vettem egy 3d projektort (best pc buy ever) hogy majd a 2-t 3d-ben tolom, az 1-et elvittem a projektoron feléig elõtte 2d-ben hogy a 3d élmény maradjon meg a 2-re, erre kijön a 2 azt is muszáj 2d-ben nyomni mert a 3d-t egész egyszerûen elbaszták elbénázták stb, szóval az 1ben van használható 3d a kettõben nincs...!!! :D
-Mindenesetre ettõl függetlenül kettõvel közben hülyére játszottam magam, szóval azzal már nem is akarok játszani csakha kijött az overlord mellé még 2-3 DLC, akkor jöhet 1gém 0-ról, felborított sorrendel meg ami belefér.
Szóval majd ha végeztem dragon agel (gyak 3d only-ban játszom, tökély) akkor jön megin az 1 meg a 3d, csak ne utálnám a szinthez kötött gear-t annyira. Legalább lenne rá mod :(
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Az overlord telepìtèse utàn ùjra kell tenni az 1.01-es patchet, ès akinek kell persze az indìtòfàjlt crackelni.
Sztem felesleges az összes dlc-t ùjratenni, az ùjrapatchelès a lènyeg.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Amikor belekezdtem az ME2be nem hittem volna hogy ennyire meg fog tetszeni, ezért se szórakoztam az 1 végigjátszásával, amikor meg már megtetszett meg már nem akartam abba hagyni:)
Dobna valaki egy linket a fw dlc-hez?
Köszönöm!