Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem érdemesebb venni a cdgalaxisnál igaz 4ropi de az 1600 pont ami 2 nagy dlc-re elég.

Persze, hogy lehet, én is ott veszem. Bár az 1600 pont, ha jól számolom, most olcsóbb a CD Galaxisban, viszont lehet kisebb, akár 400 pontos csomagot is venni, vagy 560-at, ami általában pont kell. Aki teheti éljen a lehetõséggel, csak ajánlani tudom.

Atkamon
Lehet venni a Bioware social oldalon. Vagy nem?:S Én eljutottam odáig, hogy PayPal adatokat kell megadni, csak aztán még nem adtam meg, majd késõbb megveszem, hátha lemegy az euró kicsit.

MerlinW
Külföldön élsz? Vagy hogyan?

[merlinw.org]

Hát ha soldier vagy akkor is meglehet tanulni,minden karakterosztály specializálódhat +1 fegyverosztályra , mégpedig a begyûjtõ hajón amikor csapdába csalnak annak a pályának az elején lehet választani +1 fegyvert vagy egy fegyverosztályból erõsebbet.Pl ha alapból van snipered akkor választhatód a jármûelhárító puskát ami legionnak is lehet a végén vagy ha van alapból gépfegyvred abból is lehet erõsebbet vagy pedig ha volt shotgunod akkor megkaphatod a claymort ami gruntnak is van....stb

olvastam itt a fórumon hogyha nem soldier vagy, akkor meglehet tanulni az egyik másik fegyver használátát. az lenne a kérdésem hogy azt hol lehet mert nekem még nem sikerült
hehe, köszönöm szépen, kipróbálom az f8-at : ))))
Atkamon
Hát, nem tom... Nem tudni, hogy milyenek lesznek azok a DLC-k... De én is épp most fogok pontokat venni, csak én online.

proway
Tervezem h veszek a cd galaxisban Bioware pontokat, 1600 pont 3500 Ft, érdemes lenne 2õt venni a késõbbi DLC-kre sztetek, megérné?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Nembirom ki hogy ne legyen itt par screen.

Ez pl . 3d-ben eleg massziv 😄

Mordin a biztos tamasztek 😄

Raktam ide par screenshotot.

-van benne egy ini file amit az eredeti helyere rakjal be.
Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked

F8 - Screenshot
NumPad 0 - Ghost
NumPad 1 - Walk (Normal movement)
NumPad 2 - Toggle Free Camera (Use to explore a world)
F1 - ENABLEPOWERCOOLDOWN (not tested)
F2 - ENABLEPOWERCOOLDOWN (not tested)
F3 - Invincible
F12 - Toggle HUD (Toggles crosshair and squad health display during combat, and toggles squad head icons and info text boxes during roaming)
F11 - Toggle Freeze game
F10 - Slow down game 100 times
NumPad 3 - Set Paragon to 0
NumPad 4 - Set Paragon to 1957
NumPad 5 - Set Renegade to 0
NumPad 6 - Set Renegade to 1900
NumPad 7 - Credits by 500000
NumPad 8 - Increase Palladium and Iridium and Element Zero and Platinum by 500000 (not tested)
NumPad 9 - Give 1000 XP
"*" - Run game at Normal Speed
"-" - Run game at Half-Speed
"+" - Run game at Double Speed

During Conversations

NumPad 2 - Toggle Free Camera
Mouse X,Y - Camera Look (The mouse will simultaneously control the conversation circle)
W,S,A,D,Q,E - Camera Move
Alt+C - Debug camera
F12 - Toggle HUD (Does nothing)
F11 - Toggle Freeze game
F10 - Slow down game 100 times
"*" - Run game at Normal Speed
"-" - Run game at Half-Speed
"+" - Run game at Double Speed

Notes to take screenshots with Free Camera:

You can take screenshots of a world by holstering your weapon (H), toggling Free Camera and toggling the HUD. The interactive icons (light blue, green, orange, and red squares) will remain. If you have nVidia 3D Vision, you can hide the interactive icons by increasing convergence.

You can take screenshots during a conversation by starting a dialogue normally then quickly freezing the game (F11). This will pause the characters long enough for you to toggle the Free Camera, move the camera, and get a screenshot without the conversation circle appearing. Once done, unfreeze the game, disable the Free Camera, and wait for the conversation circle re-appear.

screenshotot?

Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogyan kell screenshotot csinálni?, mert akár hányszor nyomkodom a printscreent, a screenshot mappám mindíg üres.

Köszönöm
kell valakinek 2-höz free camera mod? Meg a lens flare villogást is kiszedtme 😊

FSpofon
http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=299

Arab money

Sikerült megszereznem mind2 részt de az Mass Effect 1 felelpítése után valamiért nem indul. Rákattintok az indulásra valamennyit dolgozik a gép aztán nem történik semmi. Mi lehet baj? win7-em van.

Valamint hogy lehet az 1-hez tartozó letölthetõ tartalmakat leszedni.? Ha rákattintok egy "page not exist" -oldal jön be.
hát akkor lehet de én alapból elsõre hard-al kezdtem de csak elõszõr toltam hardon utána már csak õrületen

nálam elsõ végigjátszásra ne volt ott, csak másodikban (mindkettõ hard)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem tudom mi köze a nehézségnek ahhoz hogy meglegyen a geth fegyver mert szerintem semmi de mindegy.
A másik kérdésre válaszolva nekem is eredeti a játék és a létezõ összes dlc fent van rajta annyi az egész hogy kapcsold ki a játékban az internetelérést és crackeld le ennyi.

Haelstrom bolygót, ahol Talit felszeded végigcsinálod Hardcore vagy Insanity fokozaton. Csak arra figyelj hogy amikor a bolygóra mégsz már át legyen állítva a nehézség.

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

a geht pulse rife-ot hogy lehet megszerezni ?
Nekem is eredeti ME2 van és nem megy fel csak úgy a DLC, amit nem vettem meg.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Még 1 kérdés.. Ha eredeti Mass 2-m van akkor arra lehet felrakni olyan dlc-t (az ingyenesek melett) ami nem ingyenes hanem hm... biztossági másolatként van meg nekem?
Az elsõ részt meg 2500 ért láttam nemrég. Sztem holnap megveszem akkor az 1-2-t együtt teljesen megéri. és csak 6500 együtt.
MerlinW
Galaxisban is annyi.

[merlinw.org]

Jaja fullos leérazás érdemes rá lecsapni!

Most néztem hogy az 576-ban 4000 ft a második rész? Ez igaz? Mert akkor azonnal rohanok megvenni.
Jujj... 😄 Énmegmár nem is mondok semmit 😄

baaka
Ja! Az biztos olyan feelingje van amikor ott mászkál az ember.Nekem rohadtul tetszett!

Atkamon
Hát igen, csak ugye azok ingyenesek is, azokat már elsõ végigjátszásnál használtam.

meg a legdepressziósabb :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

penge96
A Normandy Crash messze a leghangulatosabb DLC! Ilyen hangulatot más játék soha sem fog nyújtani! (Max a ME3)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fenrir
Van ilyen DLC,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyanis a második rész elején a Normandy 1 lezuhan amit egy dlc keretében meg lehet keresni.

A halál csupán a kezdet...

Normandy crash - ???

melyikkel téveszted össze?

MerlinW
Normandy crash és Zaeed is érdekesek, jók.

[merlinw.org]

Köszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sorry rosz a kép link.
kép1
kép2

Van egy kisebb dlc ha kell valakinek az alap n7 páncélhoz ad kiegészítéseket elég jó kis bonuszokkal, kar,láb,váll,mellkas meg sisak.
Link ahonnan letölthetitek.
Aegis pack
Képek:

Atkamon
Hát én is pont most nézegetem a DLC-ket... Engem igazából a Kasumi's Stolen Memory, meg az Overlord érdekelne csak, a többi páncél, meg társaknak új ruha DLC elég gáz, hogy fizetõs...
Errõl a kettõrõl viszont azt olvastam, hogy megérik a pénzüket, fõleg az Overlord. 10 eurót kell fizetni 1200 pontért, abból kijön mind2...

Még nem tudom megveszem-e, majd meglátom, hogy állok pénzügyileg😄

En a jatekot frissen megvettem, a dlc-re sajnalom mar a penz foleg hogy a javareszuk alig ad valamit.
Sokat javult a jatek az elso reszhez kepest, de meg mindig tul linearisak a palyak. El tudtam volna kepzeli olyan bolygokat mint mondjuk a Lost planet havas, szepen kidolgozott bolyogoja, szabad bejarassal, hofuvassal stb vagy a Gears of War lepuszult, de egykor nagy kulturaju, szep bolygoja, jo sok bolygon beluli mellekkuldetessel. Talan a 3. reszben eljutnak ide. Az engine (unreal 3) ugyanaz mind a GearsofWarban.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Atkamon
Megmondták a készítõk, hogy azok, akiknek meghal Shepard a végén, nem fogják tudni tovább vinni a mentésüket a 3-ba, mivel abban is Shepard lesz a fõszereplõ.

Nyilván a 3.részbe derül ki én arra lennék kíváncsi inkább hogyha a 2.rész végén valakinél meghal shepard akkor az kit irányít a 3. részben?
Én legalábbis remélem hogy szerepel a 3.részben is mert mást nem akarok irányítani,vagy nem tudom hogy ezt hogy oldják meg.Falnak megyek ha az utolsó részre beraknak valami noname karaktert fõhõsnek az biztos.

bocs😊

Az, hogy melyik a jó befelyezés (felrobbantod-nem robbantod) gondolom csak a 3. részben derül ki. Vagy tévedek?
Atkamon
Igen, baaka pedig az XBox verzió után érdeklõdött....

hol látod a ce-t? Nekem csak xboxhoz írja a CE-t

Kissé hasonlít a zene az Inception Trailer zenéjére. 😄
http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Atkamon
A CE most egész olcsó CDgalaxis-ban, én tuti azt venném.

baaka
X360 verzióból nem tudjátok, hogy hol a legolcsóbb a nem CE-s verzió?

Atkamon
Én is imádom a CE-t, nagyon megérte az árát... Az armort én sem használom, mert nem tetszik, de a doboz, meg az artbook meg minden nagyon jó. A játék meg zseniális. Most épp tervezem, hogy befektetek a DLC-kre, bár nem tom...