Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Ez pl . 3d-ben eleg massziv 😄
Mordin a biztos tamasztek 😄

-van benne egy ini file amit az eredeti helyere rakjal be.
Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked
F8 - Screenshot
NumPad 0 - Ghost
NumPad 1 - Walk (Normal movement)
NumPad 2 - Toggle Free Camera (Use to explore a world)
F1 - ENABLEPOWERCOOLDOWN (not tested)
F2 - ENABLEPOWERCOOLDOWN (not tested)
F3 - Invincible
F12 - Toggle HUD (Toggles crosshair and squad health display during combat, and toggles squad head icons and info text boxes during roaming)
F11 - Toggle Freeze game
F10 - Slow down game 100 times
NumPad 3 - Set Paragon to 0
NumPad 4 - Set Paragon to 1957
NumPad 5 - Set Renegade to 0
NumPad 6 - Set Renegade to 1900
NumPad 7 - Credits by 500000
NumPad 8 - Increase Palladium and Iridium and Element Zero and Platinum by 500000 (not tested)
NumPad 9 - Give 1000 XP
"*" - Run game at Normal Speed
"-" - Run game at Half-Speed
"+" - Run game at Double Speed
During Conversations
NumPad 2 - Toggle Free Camera
Mouse X,Y - Camera Look (The mouse will simultaneously control the conversation circle)
W,S,A,D,Q,E - Camera Move
Alt+C - Debug camera
F12 - Toggle HUD (Does nothing)
F11 - Toggle Freeze game
F10 - Slow down game 100 times
"*" - Run game at Normal Speed
"-" - Run game at Half-Speed
"+" - Run game at Double Speed
Notes to take screenshots with Free Camera:
You can take screenshots of a world by holstering your weapon (H), toggling Free Camera and toggling the HUD. The interactive icons (light blue, green, orange, and red squares) will remain. If you have nVidia 3D Vision, you can hide the interactive icons by increasing convergence.
You can take screenshots during a conversation by starting a dialogue normally then quickly freezing the game (F11). This will pause the characters long enough for you to toggle the Free Camera, move the camera, and get a screenshot without the conversation circle appearing. Once done, unfreeze the game, disable the Free Camera, and wait for the conversation circle re-appear.

Tud valaki abban segíteni, hogyan kell screenshotot csinálni?, mert akár hányszor nyomkodom a printscreent, a screenshot mappám mindíg üres.
Köszönöm
Valamint hogy lehet az 1-hez tartozó letölthetõ tartalmakat leszedni.? Ha rákattintok egy "page not exist" -oldal jön be.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A másik kérdésre válaszolva nekem is eredeti a játék és a létezõ összes dlc fent van rajta annyi az egész hogy kapcsold ki a játékban az internetelérést és crackeld le ennyi.
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
melyikkel téveszted össze?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Link ahonnan letölthetitek.
Aegis pack
Képek:
Errõl a kettõrõl viszont azt olvastam, hogy megérik a pénzüket, fõleg az Overlord. 10 eurót kell fizetni 1200 pontért, abból kijön mind2...
Még nem tudom megveszem-e, majd meglátom, hogy állok pénzügyileg😄
Sokat javult a jatek az elso reszhez kepest, de meg mindig tul linearisak a palyak. El tudtam volna kepzeli olyan bolygokat mint mondjuk a Lost planet havas, szepen kidolgozott bolyogoja, szabad bejarassal, hofuvassal stb vagy a Gears of War lepuszult, de egykor nagy kulturaju, szep bolygoja, jo sok bolygon beluli mellekkuldetessel. Talan a 3. reszben eljutnak ide. Az engine (unreal 3) ugyanaz mind a GearsofWarban.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Én legalábbis remélem hogy szerepel a 3.részben is mert mást nem akarok irányítani,vagy nem tudom hogy ezt hogy oldják meg.Falnak megyek ha az utolsó részre beraknak valami noname karaktert fõhõsnek az biztos.
http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;