Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Hát nekem maga az alapötlet, hogy "ragaszgass matricákat a géped oldalára" nem jön be :S

Szerintetek ez jól néz ki nekem nagyon tetszik csak a képbe még nem vagyok biztos szerintetek jó ez vagy legyen más?

Hát jó kérdés de biztos nem az oprendszer az oka nekem is win7 x64 van és tökéletesen megy rajta .

Atkamon
Írhatsz az 1 topicjába is, ha van új üzenet, azt látjuk.

Amúgy meg szedd le a patch-eket és menni is fog. cdproject.hu

Sziasztok!
Tudom a sima mass effect forumba kéne írnom de az már ki van halva ezért kérek itt segítséget hátha sikerrel járnék. A lényeg az hogy megvettem a sima mass effect et hogy majd de amikor elindulna bedöglik és egy hivaüzenetet ír ki: "Mass Effect configuration utility has stopped ....".
Sok helyen olvsagattam utána és valakinek elõjött ez a hiba valakinek nem, de normális választ senki nem adott rá.

op rendeszer : win 7 64 bit
vga: hd5850

Ja és ne az adminisztrátor dolgot írjátok mert az már próbáltam de ha csak az lehet a megoldás akkor lehet én bénáztam és akkor várnám arra is a leírást pontosan mit kell és hogy.
A xp kompatibilis beállítást már próbáltam.
Elõre is köszi.

A jó válasz az hogy egyik se.Azt kell neki mondani hogy egyik gyanúsított se stimmel és az ügynök egy nõ.Azt nem árulom el ki lesz az de szerintem úgyis kitalálod.

Dante73
a 6.!

http://www.freetvmaci.info/

Az Illiumon amikor Liara kér, hogy segítsünk elkapni valami ügynököt akkor az öt közül mejik a jó választás, mert kipróbáltam mindet de csk azt modta
mindegyikre hogy nem volt nála adat?
sherlock1
Nem mod, benne van a játékban, de csak cheattel lehet megszerezni.
Itt vannak a páncélok kódjai: http://www.cheatcc.com/pc/masseffectcheatscodes.html

többféle van, ezek lesznek:
Manf_Batarian_Armor_Partisan
Manf_Batarian_Armor_Skirmish
Manf_Cerberus_Armor_Freedom
Manf_Cerberus_Armor_Hoplite
Manf_HKShadow_Armor_Janissary
Manf_HKShadow_Armor_Spectre
Manf_Jorman_Armor_Crisis
Manf_Jorman_Armor_Hazard

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Kopiati
Lehet újítani kéne pár bioware pontot... eddig csak ingyenes dlc-k vannak meg...XD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Sziasztok lenne egy kérdésem nekem is nemrég láttam a youtube-on egy videot a mass effect 1-rõl amiben olyan páncélt használnak a karakterek ami nincs a játékban és nagyon ütõsen néz ki azt szeretném tudni hogy ez valami mod eredménye?És ha igen nem tudja valaki a nevét vagy hogy honnan lehet leszedni?
Itt a video és kb a felénél lehet látni hogy ki milyen páncélban van.
Mod?

Na ez egy jó hír én nagyon bírtam a csajt az elsõ részbe is de a másodikba sajnos nem szegõdött mellénk.Remélem azért lesz egy olyan dlc is hogy ashly-t vagy kaident kell megmenteni vagy hasonló.Kicsit zavart hogy nem tudtam kibékülni velük csak akkor ha valamelyiket felszedted.

Ittvan újra a link, ennél nem kell felscrollozni a tetejére.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lesz Liara és Shadow Broker DLC, már hivatalosan is.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Egyébként ha valaki észrevette van egy kis érdekesség a ce fémdobozán az egyik oldalon shepard fegyverén van 3 csík ami világít ha fény éri sötétben jól látszik a másik oldalon meg a collector szeme világít.Nem nagy szám de gondoltam megosztom veletek.

Ennyibõl csinálhatsz is magadnak egyet vagy megkérsz valakit aki ért a photoshophoz.De nekem tetszik a ce kiadás egyedül talán a fémdoboz hátulja nem igazán jön be amin a collector van.

Kár, pedig az egy fasza borító, a Thane-es és a CE borító nekem nem tetszik.
Remélem lesz valami új GOTY vagy hasonló kiadás jövõre.

totál ugyanaz mind a kettõ csak a google-be ezt a képet találtam ami nagyobb felbontású volt.Nekem is megvan a collectors editiin és húsvétkor vettem 7990-ért.

Természetesen van pc-re totál

Nem. Van PC-re is ce kiadás (én a múlthéten vettem meg).
Mass Effect 2 PC CE

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Köszi a válaszokat!

Ez a collector's edition csak Xbox? (mindenhol ott vakít a logo)
http://noob.hu/2010/07/19/mass_effect.png

Mellesleg nem lehet módosítani a hozzászólást vagy törölni? mert 2-t elrontottam😞

jah és csináltam egy háttérképet remélem tetszeni fog:

Ezt a borítót amit linkeltetek nem láttam itthon szerintem vagy csak terv volt vagy itthon mást forgalmaznak de ez nem valószínû itt a normál edition borítója.

Ez pedig a collectors edition:

Atkamon
Szerintem nem... Ez a legelsõ kezdeti borítóterv volt, és szerintem megváltoztatták a mostanira.
Mondjuk nem értem miért, a linkelt kép ezerszer jobb, mint a borító... Mondjuk nekem is CE-m van, az is tök jó.

fasz tudja, nekem collectors edition van igenyes femdobozzal

anti hero

http://img571.imageshack.us/img571/5957/masseffect2pcboxart.jpg

Ezzel a borítóval nem jelent meg sehol se a játék?

Mikor vege a jateknak lemegy a stablista es utana megkerdezi, hogy folytatod-e vagy ujat kezdesz bonusz opciokkal.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Azért nem kapsz 1200 BW pontot, elnézted.

(Neked kell 1200 BW pontért megvenni a Cerberus networkot, ha használt játékot veszel.)

Ohh, még valami: A cerberus kódomat aktiváltam az IJÉ oldalán és cseszik feltölteni 1200 bioware pontot. Mit cseszhettem el? (full új EA account meg bioware account-om van, az nem lehet elcseszve, a kód meg ugye ami a dobozban volt)
Hali!

Olyasmit lehetett olvasgatni, hogy DLC-ken keresztül szeretnék összekötni a ME2 és a ME3 sztoriját. Ez azt feltételezi, hogy végigjátszás UTÁN is lehet bóklászni az univerzumban, ami a ME1-ben nem így volt. ME2-t még nem vittem végig, itt talán másként lesz??? Mert ha továbbra is "vége" lesz a játéknak a sztori befejezésekor, érdekkes lesz a DLC-ket játszani 😄
Ok, köszi, Fraps jó, bármely részbõl csinál shotot.
valaki nem tudna segíteni mert a mass effect 2 uj játéknál betoltéskor lefagy
Én is a fraps-et használom azzal videót is vehetsz fel de az kurva sok helyet eszik 1 perces videó több giga is lehet de elég csak átkonvertálni egy másik formátumba és akkor lényegesen kisebb lesz pl 100-200b max.
Ezzel a Tali-s küldivel kapcsolatba meg nem világos nekem valami ha a tárgyaláson nem találják bûnösnek de késõbb beszélsz talival meg legion is említi mikor összevesznek hogy számûzték.Most akkor számûzték vagy nem mert ha nem bûnös akkor mér kellett volna számûzni.

Tegnap végigjátszottam, nagyon tetszett. Jöhet a következõ rész! 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szerintem Tali küldetése volt az egyik legjobb, Kasumi küldetése meg a Heist miatt a legzsírabb az összes közül. Szerintem több ilyen heist jellegû küldetés elférne a játékban, sokkal nagyobb poén lenne pár helyen így megszerezni infót, mint lövöldözéssel. Viszont ami történetben a legjobb, szintén Tali-hoz kapcsolódik, amikor át kell menni a Gethek által elfoglalt hajóra. Zseniális és szomorú, ahogy szerencsétlenben összeomlik 1 fél világ.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

macleody
Fraps. Vagy felrakod a Radtools nevû progit és akkor meg is tudod nézni a .bik fájlokat.
Hy!

Itt sokan posztoltak screenshotokat, magából a játékbõl (amikor Sheparddel rohangálok) tudok én is csinálni, de én szeretnék a mozikból és az átvezetõ jelenetekbõl is csinálni, azokból lehet (hiába nyomom a beállított screenshot gombot, nem jön létre képfile)? Hogy kell, vagy esetleg tudtok rá külsõ programot? (Régen a Snag-it nevû cuccot használtam ilyesmire).

Ponge
Ja és s3d-be tökéletes a játék majdhogynem.

...hát én hagytam és hozzáfogtam borderlandsezni, lett egy jó 25ös szintû shotgunos soldierem már . Valaki adjon már egy jó shotgunt csak 12x-ezõs +60%-os van . 😄

Akkor nem emiatt. Az ebben levo tartalom nem valtoztat meg semmilyen mas file-t, allomanyt. Csak futasidoben csinal barmit. Ha visszamasolod az eredeti ini-t akkor mennie kell. Ha nem megy akkor mas miatt. En eleg sokat jatszadoztam ezzel az ini file-lal. Tobb editorral is (vegul a notepad++ jott be) es parszor el is csesztem, de mikor visszamasoltam az eredetit, mindig ment ujra.

Én is csináltam róla másolatot biztos ami biztos

Hát van nekem ini mentésem mindenhol, csak épp , a játék már a defaultal is fagy ! : )))

Nalam semmi gond nincs es masodszor jatszom vegig. Keso szolni de elotte le kellett volna menteni a coalesced.ini filet. A "FOV 0" parancs visszaallitja az alaperteket.

Persze mikor megy a csõbe akkor minél jobban sietni kell nem szabad szarozni sokáig azzal a kasztal a legkönyebb amelyik tudja álcázni magát akkor csak elmész az ellen mellett és megnyomod a gombot.

Ment a fovos dolog elég jól, csak épp azóta tönkrement tõle a játék, csillagtérképnél befagy. Ez azóta jelentkezett mióta a fov-ot beleírtam, azóta már hiába patchelem újra is , nem tudom mi a fene baja lett.

Ha egy kicsit is sikoltozik a csõben hogy baja van mondjuk az idõ fele lement, akkor biztosra vehetõ hogy meghal, szóval pepecselt vele a cimbid azér volt.