Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg szedd le a patch-eket és menni is fog. cdproject.hu
Tudom a sima mass effect forumba kéne írnom de az már ki van halva ezért kérek itt segítséget hátha sikerrel járnék. A lényeg az hogy megvettem a sima mass effect et hogy majd de amikor elindulna bedöglik és egy hivaüzenetet ír ki: "Mass Effect configuration utility has stopped ....".
Sok helyen olvsagattam utána és valakinek elõjött ez a hiba valakinek nem, de normális választ senki nem adott rá.
op rendeszer : win 7 64 bit
vga: hd5850
Ja és ne az adminisztrátor dolgot írjátok mert az már próbáltam de ha csak az lehet a megoldás akkor lehet én bénáztam és akkor várnám arra is a leírást pontosan mit kell és hogy.
A xp kompatibilis beállítást már próbáltam.
Elõre is köszi.

mindegyikre hogy nem volt nála adat?
Itt vannak a páncélok kódjai: http://www.cheatcc.com/pc/masseffectcheatscodes.html
többféle van, ezek lesznek:
Manf_Batarian_Armor_Partisan
Manf_Batarian_Armor_Skirmish
Manf_Cerberus_Armor_Freedom
Manf_Cerberus_Armor_Hoplite
Manf_HKShadow_Armor_Janissary
Manf_HKShadow_Armor_Spectre
Manf_Jorman_Armor_Crisis
Manf_Jorman_Armor_Hazard
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Itt a video és kb a felénél lehet látni hogy ki milyen páncélban van.
Mod?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Remélem lesz valami új GOTY vagy hasonló kiadás jövõre.
Mass Effect 2 PC CE
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ez a collector's edition csak Xbox? (mindenhol ott vakít a logo)
Mellesleg nem lehet módosítani a hozzászólást vagy törölni? mert 2-t elrontottam😞
Ez pedig a collectors edition:

Mondjuk nem értem miért, a linkelt kép ezerszer jobb, mint a borító... Mondjuk nekem is CE-m van, az is tök jó.
anti hero
Ezzel a borítóval nem jelent meg sehol se a játék?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
(Neked kell 1200 BW pontért megvenni a Cerberus networkot, ha használt játékot veszel.)
Olyasmit lehetett olvasgatni, hogy DLC-ken keresztül szeretnék összekötni a ME2 és a ME3 sztoriját. Ez azt feltételezi, hogy végigjátszás UTÁN is lehet bóklászni az univerzumban, ami a ME1-ben nem így volt. ME2-t még nem vittem végig, itt talán másként lesz??? Mert ha továbbra is "vége" lesz a játéknak a sztori befejezésekor, érdekkes lesz a DLC-ket játszani 😄
Ezzel a Tali-s küldivel kapcsolatba meg nem világos nekem valami ha a tárgyaláson nem találják bûnösnek de késõbb beszélsz talival meg legion is említi mikor összevesznek hogy számûzték.Most akkor számûzték vagy nem mert ha nem bûnös akkor mér kellett volna számûzni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Itt sokan posztoltak screenshotokat, magából a játékbõl (amikor Sheparddel rohangálok) tudok én is csinálni, de én szeretnék a mozikból és az átvezetõ jelenetekbõl is csinálni, azokból lehet (hiába nyomom a beállított screenshot gombot, nem jön létre képfile)? Hogy kell, vagy esetleg tudtok rá külsõ programot? (Régen a Snag-it nevû cuccot használtam ilyesmire).
Ponge