19778
-
sanya200 #11855 Á végigtoltam már az egész dlc-t magyarul de semmi gondom nem volt vele csak amit itt írtak az az 1-2 elírás de ilyennel nem találkoztam. -
#11854 Ez meg mit forgat a fejében? :) -
Trantorius #11853 Csáó!
A ME3 mikorra várható? -
adam0615 #11852 Sziasztok!
Én is tapasztaltam egy hibát. Az autós üldözés előtt amikor Liara meg az aszári fantom lövöldözi egymást ott nem tölt tovább a játék. Illetve hogy is mondjam, tovább tölt, de rosszul valahogy, úgy tölt be hogy oda tudok menni az aszári fantomhoz, de nem enged semmit csinálni és így nem tudom tovább vinni. Csak úgy jutottam tovább hogy egy előzőleg már végig vitt mentést töltöttem be újra. tapasztalt valaki hasonlót? Csak akkor találkoztam ezzel amikor bemásoltam a magyarosítást. Azelőtt jó volt. -
sanya200 #11851 lol kicsit bandzsit a csaj (kelly):)
kelly -
sanya200 #11850 Ha jól láttam meg lehet venni a me2 új képregényét az evolutiont:
limk -
Slashice #11849 Ezek egy változó értéket tartalmaznak, melyet a szövegben megjelenítenek (pl pénzösszeg, szint, melyek folyamatosan változhatnak) -
#11848 <CUSTOM1>-1<CUSTOM0>
Ezek nincsenek lezárva. -
mike01010101 #11847 Ez gyors volt, köszönjük. -
Slashice #11846 Gocek válaszolt: Tisztában vannak a buggal, a lengyel változatban is előjött, sőt már felderítette a hiba okát. Mostanában elég elfoglalt, de ha minden jól megy, a napokban fogja kiadni a javítást. -
Slashice #11845 Írtam Goceknek, meglátjuk, hogy mi fog kiderülni. -
Slashice #11844 És ez is megerősítve: A bugot a tlk szerkesztő okozza: A gyári nyelvi fájlt (amivel alapból jó) exportáltam, majd módosítás nélkül importáltam, és máris előjött a bug. Írok a fejlesztőnek, hogy tud-e a bugról, és ha igen, akkor van-e valami ötlete. Ja, és a bug csak a női karakternél jön elő.
Egyébként ez a bizonyos incisor mesterlövészpuska a nyelvi fájl legelső sora.
<string>
<id>314326</id>
<position>0</position>
<data><CUSTOM1>-1<CUSTOM0> Incisor mesterlövészpuska</data>
</string>
Az egyértelműen látszik első ránézésre, hogy nincsen lezáratlan tag. -
Slashice #11843 Eddigi eredmények: A bug női karakternél jelentkezik, az eredeti angol-magyar fájl használatával nem. Tehát egész biztosan, hogy valami a fájl módosítását követően történik. Az érdekes az, hogy az én "saját próbálkozásom" (mármint a saját fordításom)-al is előjött a bug. Tehát valami a fájl visszafejtésénél történhet. Írok a lengyeleknek, hogy náluk is előjön-e ez a bug... illetve lehet előtte még megnézek valamit. -
Slashice #11842 Megerősítve: Női karakternél jön elő a bug. Keresem az okát. -
Slashice #11841 Csak átírni. Ezért nem értem a problémát, hiszen ennek a hibának már akkor ki kellett volna jönnie, amikor az angol nyelvűvel játszottak (A nyelfi fájl ugyanúgy HUN, csak eredetileg ugye angolul vannak benne a szövegek), hisz nem történt más, csak a szöveg átírásra került. -
mike01010101 #11840 Kiváncsi vagyok én is, mi lehet a gond. -
#11839 A felirat időzítésén lehet javítani vagy csak átírni lehet a szöveget? -
Slashice #11838 Egyébként itt valami mást sejtek a háttérben... a nyelvi fájl tök ugyanaz. Olyan, mintha összecsúsztak volna a sorok... no mindegy, remélhetőleg ma közelebb kerülünk az igazsághoz. -
Slashice #11837 Megpróbálom még a mai napon letesztelni női Sheparddal a jelenséget. Lehet beszélek a lengyelekkel is, hogy ők találkoztak-e ezzel a buggal. -
mike01010101 #11836 Nálam az Árnyékbróker és az Overlord a nyerő:)
-
csoli31 #11835 Ízlések és pofonok. Nekem a Kasumi tetszett a legjobban, mert abban nem csak menni kellet előre, és lőni mindenre ami mozog. Mondjuk a Shadow Brokeres üldözéses jelenet is tetszett. -
#11834 Köszi, ahogy nézegettem, minőségre az Overlord-ot dícsérik leginkább. -
mike01010101 #11833 Azokkal sem játszom. Mindenki akkor bújik női ruhába amikor akar:))
De egyébként csak vicceltem ezzel. -
sanya200 #11832 Hát mike ezen nincs mit titkolni nincs benne semmi különös nem egy olyan játék vana miben nő a főszereplő pl tomb raider vagy mirrors edge...stb.
Zorrobomber a dlc-ket bármikor elindíthatod egyeddül talán a shadow brokerhez kell az hogy találkozz liara-val az illiuon. -
mike01010101 #11831 Frissítettem a dlc magyarítást. -
#11830 Üdv mindenkinek! Lenne pár szerény kérdésem. Mikor kijött, végigvittem az alapjátékot, viszont a mentésem elkavarodott. A kérdés az hogy a DLC-ket lehet már kezdéskor is nyomni, vagy egyáltalán számít hogy mikor kezdek neki? Melyiket érdemes egyáltalán végignyomni? Előre is köszönöm a válaszokat :) -
mike01010101 #11829 Kipróbálom majd, de csak titokban és a kérdik letagadom:) -
sanya200 #11828 én meg csak azzal szinte:)
Talán 1 vagy 2 alkalommal toltam férfi karakterrel.Szerintem próbáld ki mike női-vel is teljesen más játékélményt nyújt.Már maga shepi hangja is sokkal jobb meg valahogy nem tudom miért de férfi karakterrel 10 perc után unalmassá vált az egész. -
mike01010101 #11827 Lehet, hogy ez a megoldás, hogy nő karakterrel bugos. Én soha nem játszottam női karakterrel. -
vitaro #11826 Sziasztok!
Én az angol verzióra raktam fel a javított magyarítást meg a Shadow Broker fordítást és jelentkezik a bug, de csak a női karakteremnél. Férfi Shepard esetében semmi gond sincs. Próbáltam azt is, hogy csak az egyik vagy a másik nyelvi file-t másolom be, de a helyzet nem változott. -
#11825 pedig jópofa lett volna, ha a Tehasut által készített javítás megszünteti az Incisoros bugokat :-) -
#11824 Persze, széttördelné a ME játékmenetét a váltogatás, nem is illene bele. Csak arra utaltam, hogy a kotorban baromi jó volt, hogy lehetett közvetlenül irányítani a csapattársakat is. -
Morgolodo #11823 Kipróbáltam az eredeti változattal, de úgy sincs bug. -
Morgolodo #11822 Eredeti, magyar, CE. Teljesen bug mentes. Annyi a változás, hogy Tehasut által készített javítást használom. Nem próbáltam ez nélkül, lehet, hogy úgy is jó. -
Samspye #11821 Sziasztok!
Nekem is ugyan az a gond a játékkal mint bunny-nak. Incisor mesterlövész puskás szöveg mindenhol :( mit lehet vele csinálni talált valaki megoldást ? Vagy ki melyik játéktípussal játszik az angol verzióval magyarosítva vagy a már eredetileg magyarral? Lehet itt a hiba vagy máshonnan származik a bug?
-
sanya200 #11820 Nekem mondjuk ez a karakterválogatás egyáltalán nem jönne be így sokkal jobban bele tudom élni magam az eseményekbe ha össze-vissza lehetne válogatni a karaktereket akkor elveszne az egész játék lényege. A story meg minden shepard-re épül legalábbis az első két rész hogy a harmadikban mi lesz rejtély főleg úgy hogy maga a főhős is meghallhat a 2. rész végén. -
#11819 Viszont a Mass Effect pörgősebb, akció orientáltabb játékmenetéhez szerintem annyira nem illene a karakter váltás, meg igazán szükség sincs rá, hisz közel sincs annyi taktikai elem itt, mint a bioware többi rpg-jében. -
#11818 az igaz, de a kotorokban ennek köszönhetően sokkal komplexebb voltak a csaták és érdekesebbek is -
Slashice #11817 Anno a ME1 megjelenése előtt volt egy gameplay videó arról, hogy a csapatod karaktereidet irányíthattad. Ezt kiszedték. Így, ahogy már írták előttem, jobban azonosulhatsz a karaktereddel. -
#11816 Igen, azokban volt karakterváltás. És szvsz. ez egy baromság... sokkal kevésbé lehet azonosulni a fő karakterrel.