19778
  • ricsa008
    ezer hála
    és a többihez is lehet várni fordítást?
  • cikasz
  • mike01010101
    Attol tartok ez a magyar-angol verzio kozti inkompatibilitas. En angol verzioval teszteltem, ott tokeletes. De masok is irtak mar nekem arrol a felirat gondrol es ok mind a magyar verziot hasznaltak. Lehet, hogy ez az a "technikai akadaly" ami miatt nem forditottak le. Lehet, akkor viszont a fejleszok lustak mert ezt egy regionalis pacth-csel orvosolni lehetett volna. Kaptam mar visszajelzest egy-ket elirasrol is, azokat javitom gyorsan.
  • bunny
    van benne valami bug, állandóan incisor mesterlövészpuska felirat jelenik meg, a bolygók képernyőn custom gombok vannak. Gondolom valami apró bug, érdemes lenne kijavítani.
    Egyébként szép munka, bravó!
  • MrTwister
    Köszi Panyi a gyorsaságot! Természetesen a legnagyobb köszönet Mikenak jár!!!
  • csoli31
    Nem is kellet még egy napot se várni rá.
    Ez úton is mondok köszönetet Mike kitartó lelkes munkájáért!
  • HJ
    Szép munka volt Mike! Gratulálok!
  • bunny
    rulez!
  • Panyi
    http://magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker

Lehet tölteni a DLC magyarítását.
  • csoli31
    Akkor mától fogva minden nap lesni fogom az oldalt, hogy amint kiteszik, le is tölthessem.
  • MrTwister
    Ha ide is kirakhatná akkor már biztos megtette volna:-)Biztosan van rá oka, hogy miért nem!
  • bunny
    Hello mike, most nézem a munkád, gratula hozzá, épp most húztam le a DLC-t, akkor megvárom mostmár a fordítást. Remélem előbb-utóbb kirakják a weblapra. Esetleg ide is belinkelhetnéd, épp valami átálláson vannak túl, ki tudja meddig szöszölnek.
  • MrTwister
    Szuper akkor már csak várni kell (lehet hogy, jó sokáig:-()!
  • mike01010101
    igen
  • MrTwister
    Mármint a DLC magyarításodat?
  • MrTwister
    Mike elküldted a magyaritasok.hu-ra?
  • mike01010101
    Mass Effect kepregeny.zip

ha valakit erdekel, innen letoltheto a mass effect kepregeny
  • mzoli7
    Szerintem a 4shared.com-ra töltsd föl,oda nem kell torrent és mindig eérhető.
  • mike01010101
    Igen, erről nem is beszélve
  • mike01010101
    Nem tervezem, mert igy a forditas 110 kb ugy meg kepregenyekkel, tobb mint 200 Mb. De majd keresek egy jó tárhelyet ahonnan letölthető lesz mindig. (pár torrent oldalon mindig fent van egyébkent)
  • csoli31
    A lefordított képregényeket nem hiszem hogy kitennék a magyarítások.hu oldalra, még ha mike elküldené nekik azokat is (mivel az már wareznak minősül).
  • Anonymusx
    A lefordított képregényt nem mellékeled majd a magyarításhoz?
  • readswift
    Az a rossz hogy kerüljenek kell bizonyos témákat a regényben én nem erőltetném.

Kevés a mass effect content azé meg nem tudom kit kell hibáztatni, hibáztassuk mondjuk az EA-t, hogy azt a stáárvóóórs mmo-t kell erőltetni ahelyett hogy a ME stábot duzzasztanák.
  • csoli31
    Ja ő ezekre gondolt. Úgy látszik kicsit kihagy az agyam ma!
  • csoli31
    Időközben utána néztem, és talán 3 regény van a Mass Effectből (ha jól vetem ki egyes fórum hozászolásait).
  • MrTwister
    Köszi a fordítást! Akkor most minden tekintet a magyaritások.hu -ra vetül! Hétfőre legkésőbb csak kikerül az a link!
  • mike01010101
    Mass effect képregények. Egyik 4 fuzetes a masik egy kisebb 8 oldalas.
    Az arnyékbrokeres dlc elozményeit mondjak el.
    (szereny szemelyem forditotta:))
  • csoli31
    Nem képregényről, hanem regényről van szó. Pontosabban erről (legalábbis erről az egyről tudok csak).
  • Anonymusx
    A Tuan kiadó adja ki a könyvet, itt meg is lehet majd rendelni.
    http://www.tuan.hu/

Milyen képregényről van szó?
  • sanya200
    Azt hiszem Mike sokat köszönhetünk neked először a képregények most meg ez, nagy munka volt vele az biztos.Még egyszer 1000 köszönet a fordításért.
    Ja valamelyikőtök itt írta asszem hogy megjelenik novemberben az első Mass Effect regény magyarul.Meg tudnátok adni az oldalt ahol láttátok meg kéne majd rendelni.Legalábbis én megfogom az biztos.
  • mike01010101
    En ma delutan atkuldom az oldalnak a magyaritast. Remelem gyorsan kiteszik.

Most nem lenne kedvem tovabb forditani, de mikor megjelenik a kovetkezo dlc, rogton nekiallok (eszkoz negvan) ezt megigerem.
  • MrTwister
    Mármint, hogy csak akkor kerül ki a letöltések közé:-( Sajna.
  • MrTwister
    magyaritasok.hu!? Ajjaj szeretem az oldalt meg minden, de ahogyan ismerem őket jó ha jövőhét közepére kikerül egy új hírként! Na mindegy sebaj a lényeg, hogy kész vagy vele:-)
  • Morgolodo
    Gratulálok és ezer köszönet. Már nagyon várom.
  • Tehasut
    a nyelvi fájl elején volt pár bolygó és fegyverleírás magyarul. azok kapcsolódnak a DLC-hez vagy csak valahogy odakerültek?
  • Tehasut
    szerintem ne fáradj a telepítővel.
    a következő DLC fordítását is vállalod, vagy ez épp elég volt?
  • mike01010101
    Köszönöm a kedves szavakat:)
    Nem terveztem telepítőtt, ez végülis 1 db file, (tömörítve 110 kb) amit egy adott elérési útra be kell másolni, fölülírva a régit. Majd holnap megnézem, ha találok valami jó free setup makert, ami tudja azt, hogy megkeresi a megadott, már telepített alkalmazást is akkor lehet, hogy csinálok hozzá.
  • Slashice
    Minden elismerésem! És hatalmas köszönet :) most pedig spam-frissítés a magyaritasok.hu-n :D
  • Tehasut
    telepítőt is csinálsz hozzá vagy csak be lesz zipelve/rarolva a file?
  • Tehasut
    grat, nem kis teljesítmény! én láttam a kicsomagolt (fél megás) xml fájlt, számomra elrettentő szövegmennyiséget tartalmazott