19778
-
ricsa008 #11775 ezer hála
és a többihez is lehet várni fordítást? -
#11774 -
mike01010101 #11773 Attol tartok ez a magyar-angol verzio kozti inkompatibilitas. En angol verzioval teszteltem, ott tokeletes. De masok is irtak mar nekem arrol a felirat gondrol es ok mind a magyar verziot hasznaltak. Lehet, hogy ez az a "technikai akadaly" ami miatt nem forditottak le. Lehet, akkor viszont a fejleszok lustak mert ezt egy regionalis pacth-csel orvosolni lehetett volna. Kaptam mar visszajelzest egy-ket elirasrol is, azokat javitom gyorsan. -
bunny #11772 van benne valami bug, állandóan incisor mesterlövészpuska felirat jelenik meg, a bolygók képernyőn custom gombok vannak. Gondolom valami apró bug, érdemes lenne kijavítani.
Egyébként szép munka, bravó! -
MrTwister #11771 Köszi Panyi a gyorsaságot! Természetesen a legnagyobb köszönet Mikenak jár!!! -
csoli31 #11770 Nem is kellet még egy napot se várni rá.
Ez úton is mondok köszönetet Mike kitartó lelkes munkájáért!
-
HJ #11769 Szép munka volt Mike! Gratulálok! -
bunny #11768 rulez! -
Panyi #11767 http://magyaritasok.hu/downloads/details/1313/mass_effect_2_lair_of_the_shadow_broker
Lehet tölteni a DLC magyarítását. -
csoli31 #11766 Akkor mától fogva minden nap lesni fogom az oldalt, hogy amint kiteszik, le is tölthessem. -
MrTwister #11765 Ha ide is kirakhatná akkor már biztos megtette volna:-)Biztosan van rá oka, hogy miért nem! -
bunny #11764 Hello mike, most nézem a munkád, gratula hozzá, épp most húztam le a DLC-t, akkor megvárom mostmár a fordítást. Remélem előbb-utóbb kirakják a weblapra. Esetleg ide is belinkelhetnéd, épp valami átálláson vannak túl, ki tudja meddig szöszölnek. -
MrTwister #11763 Szuper akkor már csak várni kell (lehet hogy, jó sokáig:-()! -
mike01010101 #11762 igen -
MrTwister #11761 Mármint a DLC magyarításodat? -
MrTwister #11760 Mike elküldted a magyaritasok.hu-ra? -
mike01010101 #11759 Mass Effect kepregeny.zip
ha valakit erdekel, innen letoltheto a mass effect kepregeny -
mzoli7 #11758 Szerintem a 4shared.com-ra töltsd föl,oda nem kell torrent és mindig eérhető. -
mike01010101 #11757 Igen, erről nem is beszélve -
mike01010101 #11756 Nem tervezem, mert igy a forditas 110 kb ugy meg kepregenyekkel, tobb mint 200 Mb. De majd keresek egy jó tárhelyet ahonnan letölthető lesz mindig. (pár torrent oldalon mindig fent van egyébkent) -
csoli31 #11755 A lefordított képregényeket nem hiszem hogy kitennék a magyarítások.hu oldalra, még ha mike elküldené nekik azokat is (mivel az már wareznak minősül). -
Anonymusx #11754 A lefordított képregényt nem mellékeled majd a magyarításhoz? -
readswift #11753 Az a rossz hogy kerüljenek kell bizonyos témákat a regényben én nem erőltetném.
Kevés a mass effect content azé meg nem tudom kit kell hibáztatni, hibáztassuk mondjuk az EA-t, hogy azt a stáárvóóórs mmo-t kell erőltetni ahelyett hogy a ME stábot duzzasztanák. -
csoli31 #11752 Ja ő ezekre gondolt. Úgy látszik kicsit kihagy az agyam ma! -
csoli31 #11751 Időközben utána néztem, és talán 3 regény van a Mass Effectből (ha jól vetem ki egyes fórum hozászolásait). -
MrTwister #11750 Köszi a fordítást! Akkor most minden tekintet a magyaritások.hu -ra vetül! Hétfőre legkésőbb csak kikerül az a link! -
mike01010101 #11749 Mass effect képregények. Egyik 4 fuzetes a masik egy kisebb 8 oldalas.
Az arnyékbrokeres dlc elozményeit mondjak el.
(szereny szemelyem forditotta:)) -
csoli31 #11748 Nem képregényről, hanem regényről van szó. Pontosabban erről (legalábbis erről az egyről tudok csak). -
Anonymusx #11747 A Tuan kiadó adja ki a könyvet, itt meg is lehet majd rendelni.
http://www.tuan.hu/
Milyen képregényről van szó? -
sanya200 #11746 Azt hiszem Mike sokat köszönhetünk neked először a képregények most meg ez, nagy munka volt vele az biztos.Még egyszer 1000 köszönet a fordításért.
Ja valamelyikőtök itt írta asszem hogy megjelenik novemberben az első Mass Effect regény magyarul.Meg tudnátok adni az oldalt ahol láttátok meg kéne majd rendelni.Legalábbis én megfogom az biztos. -
mike01010101 #11745 En ma delutan atkuldom az oldalnak a magyaritast. Remelem gyorsan kiteszik.
Most nem lenne kedvem tovabb forditani, de mikor megjelenik a kovetkezo dlc, rogton nekiallok (eszkoz negvan) ezt megigerem.
-
MrTwister #11744 Mármint, hogy csak akkor kerül ki a letöltések közé:-( Sajna. -
MrTwister #11743 magyaritasok.hu!? Ajjaj szeretem az oldalt meg minden, de ahogyan ismerem őket jó ha jövőhét közepére kikerül egy új hírként! Na mindegy sebaj a lényeg, hogy kész vagy vele:-) -
Morgolodo #11742 Gratulálok és ezer köszönet. Már nagyon várom. -
#11741 a nyelvi fájl elején volt pár bolygó és fegyverleírás magyarul. azok kapcsolódnak a DLC-hez vagy csak valahogy odakerültek? -
#11740 szerintem ne fáradj a telepítővel.
a következő DLC fordítását is vállalod, vagy ez épp elég volt? -
mike01010101 #11739 Köszönöm a kedves szavakat:)
Nem terveztem telepítőtt, ez végülis 1 db file, (tömörítve 110 kb) amit egy adott elérési útra be kell másolni, fölülírva a régit. Majd holnap megnézem, ha találok valami jó free setup makert, ami tudja azt, hogy megkeresi a megadott, már telepített alkalmazást is akkor lehet, hogy csinálok hozzá.
-
Slashice #11738 Minden elismerésem! És hatalmas köszönet :) most pedig spam-frissítés a magyaritasok.hu-n :D -
#11737 telepítőt is csinálsz hozzá vagy csak be lesz zipelve/rarolva a file? -
#11736 grat, nem kis teljesítmény! én láttam a kicsomagolt (fél megás) xml fájlt, számomra elrettentő szövegmennyiséget tartalmazott