Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
és jó lenne ebbe a cuccba
A vállpáncél lehetne mondjuk az amelyiknek az egyik oldala magasabb csak az még nincs megvéve.Megköszönném ha megcsinálnád.Ja ls a kezébe az az új rohampuska lehetne amit csináltál lentebb.Ha kell még valami kép vagy info szólj rám.Köszike!!!
Ha nagyon szépen megkérnélek csinálnál nekem egy shepard parancsnokot adok képet is hogy hogy nézzen ki,ha persze nem túl nagy kérés.

Végigjátszás
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://www.akciofigura.hu
En is elkezdtem csinani egyet, meg nincs teljesen feltexurazva, csak mutatom, nem ordogosseg
inkább linkelek ezt tessék megnézni nem tudom ki csinálta de nem rossz annyit tudok hogy 3ds max-el csinálták.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ja és itt egy jó kis kép magam készítettem.
[/url][/img]
De remélem nem cseszik el,.. igazán nagy kérés lenne a filmstúidók irányába hogy a hogy az EREDETI SZTORIT csinálják meg? Az annyira pikus hogy nem si kellne valami szar fogatókönyv kitaláláséval veszõdniük.
Tényleg Andy Withfield kéne...szerintem😄 Bizonyíték: Videó
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
"The trees move. Do you not see it?"
mondjuk a férfi Shepard sem volt valami kemény arc hála a szinkronhangjának, de ez már részletkérdés.
színészi teljesítményérõl nem igazán tudok nyilatkozni, közel sem láttam annyi filmben/sorozatban, h kialakíthassak bármiféle véleményt.
gamecopyworld.com
feldobtam, innen letolthetitek, de ez sajnos egy olyan file kuldo ami 1 heteig tarolja csak.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Callista
kocsiba is hallgatom neha 😊

Nekem angol verzió van meg. Azt meg lehet oldani hogy valahonnan letöltök hozzá egy fájlt amitõl magyar lesz? Vagy ha már nem a magyar verzió van meg akkor cseszhetem?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Cikk