Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól tudom az angol és a magyar verzió között van némi különbség, így a DLC-kbõl nem jó mindegyik a magyarhoz (amit nem fordítottak le)
Azt kérdezném, hogy a patchek ugyanúgy jók mind2 verzióhoz? Vagy abból is külön-külön vannak?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
de a kasumi es a zaeed is eleg jo. Meg az uj fegyverpack!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
#10097: Sajnos amíg nem írják oda, hogy meg fog jelenni nekünk is lokalizáltan addig kár reménykedni :\
A halál csupán a kezdet...
De szerintetek melyik az a DLC mind tartalomban mind minõségben amit meg érdemes venni?
Pl ez a mostani Overlord próbálta már valaki?
A játék eredeti példány és érdekel a sokféle DLC-de de most jelenleg nem akarok pénzt kiadni rájuk...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A halál csupán a kezdet...
Mondjuk a keret, meg a felirat felülete nem tetszik annyira, de a többi jó.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja és unalmamban csináltam egy ilyet.
Sose fogom megszokni az ilyen magyar fordításokat...
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nagyon úgy néz ki hogy a Liara DLC mégis megjelenik magyar feliratosan is.
Legalábbis úgy néz ki. Egy külföldi "demo" vagy más néven biztonsági
változatokkal foglalkozó oldalon sokáig az volt ki írva ennél az új
DLC-nél hogy sem magyarul, sem oroszul, sem csehül nem fog megjelenni.
Ám tegnap óta ez a szöveg egyszerûen eltûnt. Ki törölték. Szóval
elég nagy a valószínûsége annak hogy Liara kalandját mégiscsak élvezhetjük magyarul is.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Amúgy meg mit érek az achievements-ekkel az csak sima statisztika nem több annyi hogy kapsz egy érmet de haszna nincs.Az elsõ részben tetszett a megoldás hogyha kilockoltál egy achievements-et akkor kaptál plusz 10% pajzsot meg hasonlókat de itt semmi haszna nincs, max dicsekedhetsz vele a havernak.
Nem. A "Lair of the Shadow Broker" DLC-rõl van szó.
"This is our biggest DLC yet, period.
It also marks the real beginning where we expand the ME2 story in preparation for ME3.
As time gets closer to release, we'll have coverage on more of the awesome things you can expect out of LotSB"
<#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
5 új achievements, meg folytatható a románc Liarával.
[merlinw.org]
Szerintem nem kilátástalan a meccs, Borderlands szerû játékmechanika nagyon népszerû és abba átemelhetõ az ME2-é.
[/img]
Az amazon.co.uk-ról rendeltem meg. Most a Retribution mindennel együtt £13.62 volt. Szerintem meg tudod rendelni direktbe a Bioware-tól a boltjukból is ha akarod, fõleg, ha kell póló vagy sapka, figura vagy egyéb Mass Effectes cucc is. Én anno az N7 pólót meg az ME1 audió CD-t onnan rendeltem, de több idõ míg ideér, talán drágább is.