Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Én ezért nem olvastam/néztem semmit elõre. de az igazság az, hogy engem inkább zavart. Volt egy pillanat, amikor ledöbbentem, aztán átadta a helyét annak az érzésnek, hogy istenem, de olcsó fogás.... Ami amiatt kell, hogy a mentés nélküliek is tudjanak játszani....

http://www.freetvmaci.info/

Vraaanyek
kizárt, én a Campona 576-ban vettem még 3 hete 2000 Ft-ért!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

JethroHUN
Ennyiért ajándék...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mondjuk én már jó ideje, 8 éve játszok számítógépes játékokkal és nem volt ritka a napi 10-14h,mondhatjuk hogy kocka vagyok de most hogy melózok még így is belefér 6-7h.És ennyi idõ alatt rengeteg jó játékkal játszottam de meg kell hogy mondjam eddig a me széria volt a legjobb.Lehet ciki de az elsõ rész végén majdnem bõgtem mikor azt hittem meghalt shepard, egyszerûen akkora hatással volt rám a játék érzelmileg hogy na teljesen bele tudtam élni magam ha valami jó rész volt akkor a hideg futkosott a hátamon.Sajnos a 2-ben már annyira nem nem tudom mér talán azért mert mikor az 1-el játszottam fogalmam nem volt a story-ról meg úgy a játékról se nagyon csak unalmamba szedtem le.De a 2. részben már annyi volt a spoiler a megjelenés elõtt hogy nem sok minden maradt a storyból mikor megjelent a game, szerintem hiba volt elõre elmondani a story-t a videókban teaserekben, pl azt hogy shepard meghal nem kellett volna vagy hogy kik ellen kell menni azt se nagyon.Azért valljuk be elég nagy döbbenet lett volna mikor elkezdesz játszani és egyszer csak meghal a fõhõs/fõhõsnõ.Nem?

én még 8000-ért vettem a ce-t húsvétkor mikor leárazás volt és egyáltalán nem bántam meg sõt..

megéri=megérte

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ha van játék amit még a megjelenéskor megéri megvenni, akkor az a mass effect 2. 576-ban tényleg drágább ott még 3999 Ft, de ennyit is bõven megér. Úgyhogy biztatunk a vásárlásra<#nevetes1>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

lightjack
valóban ilyen olcsó lenne? mondjuk ennyiért azért megéri! de én 576 újságba láttam még nemrég és ott azért drágább volt, cd galaxist nem néztem...

koschwarz
ráadásul nem is kellett sokat várni erre az árra. nekem sikerült még pont elõtte 4000-ért megvennem 😄, de így is simán megérte.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Of course, why not😊)
De inkabb megcsinalom fuzetenkent egy jo minosegu pdf-be es azt toltsd fel. Privatba kuld el a cimed.
Egyebkent szeretem a rpggames site-ot, ugyanazen neven ott is regisztralva vagyok es surun latogatom.😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Vraaanyek
Kedves Mike01010101, jómagam szerkesztõje vagyok egy rpg játékokkal foglalkozó oldalnak/blognak, történetesen ennek, ahol elég nagy hangsúly kerül a mass effect sorozatra, elsõsorban általam, és elég nagy rajongó tábora is jelen van az oldalon eme remekmûnek, így ezúton szeretném szívélyes engedélyed kérni, hogy megoszthassam az oldalon ezt a nagyon szép munkát, természetesen nem titkolva a fordítás alkotója, azaz a Te személyedet sem!

Fantusz
Mass Effect2 a CD Galaxisnál jelenleg 1990 Ft, azon kevés játékok egyike, amelyik a megjelenéskor sem csillagászati árral került az üzletekbe.
Nem kell magyarázni a warezt, de elég blamás jelen esetben a magas árral magyarázkodni.

DLC-k megítélése teljesen más, a készítõk, forgalmazók szemszögébõl nézve egyértelmûen pozitív, de játékos szemszögbõl lehet többet vesztettünk a DLC-kel - nagyon ritkán csinálnak manapság expanziós lemezeket, s néhány képzett rajongó alkanként színvonalasabb modot készít, mint egyik-másik drága DLC (általánosságban, nem kizárólag a ME2-re gondolok)

Vraaanyek
lehet jobban is járnánk, ha rajongók fordítanák, és nem a Bioware😄😄😄

megnézed youtube-on a végigjátszást és érteni fogsz mindent 😄 persze a savegame importnál nemtom mennyire játszana ez bele..

lightjack
aham értem. mondjuk én még nem toltam végig a mass effect 2-t, nemrgég kezdtem neki, már beszerveztem a profot,jacket és bakát. eddig kb enynit csináûltam, a fõbb küldik közül. nemtom h mennyi van még hátra, de amikor végzek akkor biztos letöltöm a dlc-ket vhonann ingyen, mert nem fogom megvenni. am a játékom sem eredeti, mert véleményem szerint 7000-8000ft-ért árusítani egy játékot nem ebbe az országba való. fõleg az az irreális h amikor megjelennek a nevesebb játékok az alapár 13.000ft-nál kezdõdi. ez tényleg nevetséges ebben az országban. azt csodálkoznak h nincs elég eladás.habár nagyon becsülöm a készítõket, és biztos nagyon sok munkát öltek bele, de most komolyan annyira nehéz lenne a "szegényebb" országokban olcsóbban adni a játékokat? úgysem maygarország bevételeibõl él meg a bioware. nem tudom h miért nem lehet 3-4000ft-ért adni bevezetésként. így sokkal több lenne a vétel. anh m1 ez csak magánvélemény, és akk sírnak h jaj sok a warez. különben ha ez a 2-3.rész összekötõs cucc télleg így lesz h csak az érti meg aki megveszi azt a dlc-t az nagyon nagy szopatás lenne. dehát miattam nem fognak ezen változtatni, ha esetleg ezt így tervezik el. na mind1 legalább az alapjáték megvan, meg majd pár dlc-t leszedem. mondjuk vki biztosan felteszi a azt a dlc-t és vmi nagy rajongótábor akinek van egy kis nyelvtudása majd lefordítja...

Hát 1 azért van több kicsi 1 nagy helyett hogy többet el tudjanak adni.Úgy szokták kiandi õket hogy 2 nagyobb dlc között egy kisebbet pl overlord elõtt volt az aegis pack asszem most nemrég jött a firepower és most megint egy nagy lesz mégpedig amint említetted ez az elsõ olyan dlc lesz ami összeköti a 2. és a 3. részt.Csak ezzel az az 1 baj van hogy már nem lesz magyarul nyilván a gyatra eladások miatt, de ez már más tészta.Szóval igen elvileg ha nem veszed meg akkor nem biztos hogy érteni fogod a 3. részt, de lehet hogy lesz majd valami emlékeztetõ vagy valami a 3. részben annak aki esetleg lemaradt róla. A mostani egyébként liara történetét viszi tovább az árnybrókerrel kapcsolatban és szeptember 7 -én jön ki.

lightjack
jah értem, köszi. madj megszerzem õket. am ezeket nem értem, hogy miért kell ennyi kicsi külön kiegészítõ, miért nem lehet ezeket egy nagyooba belerakni?oO am meg olyat is hallottam h a 2-3.rész közözz lesz egy dlc, amivel meg tudjuk majd érteni h mi és miért van a harmadik részben...szal egy bizonyos dlc nélkül érthettlen lesz az alapsztori. ez igaz? v csak pletyka?

Hát van egy pár, a nagyobbak.Egy-két kisebb hiányzik de azok úgyis ingyenesek úgy mint normandy crash site meg 1-2 armor.
Ezek kb 3.27gb-t foglalnak, mármint a telepítõk.

JethroHUN
Hát, ha csak azt számoljuk ami küldetés, és nem csak vmi fegyver, páncél vagy kinézet csomag, akkor, Zaed Massini, Kasumi, Normandy Crashsite, Firewalker, Overlord, és egyéb: Arc projection, Cerberus amrmor+weapon, Alternate apperence pack(3 csapatársnak más kinézet), ageis pack (kesler armor + incisor puska), equalizer pack, (avagy idétlen sisakok)

Asszem ennyi.

lightjack
második résznek eddig összesen hány dlc je van?

JethroHUN
Nem lesz magyar? az eddigi össze cucc magyar volt...

remélem is hogy nem egy 2h küldetés lesz mert akkor olyat mondok...igaz nem lesz magyar szóval érteni nem igazán fogom csak max 1-2 mondatot vagy kiszótárazom bár akkor ha 2h lesz se addig fog tartani mert mire lefordítok egy mondatot ..na mind1 remélem jó lesz és talán kiadhatnának majd egy goty vagy valamilyen más kiadást amiben az összes dlc is benne lesz magyarul.

JethroHUN
Ne ezen filózzatok, az ME3 még messze van, inkább várjátok az új dlc-t, ami 7-én jön. 😊 800 bioware pont szóval, vmi nagy lesz.

lightjack
nemtom, én még nem játszottam végig, de szerintem úgy lesz megoldva, h ha vki újat kezd az me 3 ban akkor mintha az elõõ részben nem halt volna meg és úgy megy tovább, ha meg meghal akk azzal a karival nem tolhatod tovább. csinállsz egy újat, v ha ragaszkodsz hozzá akkor betöltöd és úgy csiálod h ne haljon meg. mondjuk kár, mert én nem játszottam végig szal ez egy picit spoiler volt nekem de nembaj...

Nem bonyolult. Ha nincs importálható karakter, akkor egy elõre megálmodott Shepard bõrébe lehet bújni, mint a második rész esetében. Ha van importálható karakter, azokkal lehet folytatni. Ha Shepard meghalt a második rész végén, akkor annak a történetnek egyszerûen nincs folytatása, számára nem lesz ME3 sem.
lightjack
jah értem. de jedore nem azért öli meg okeer-t mert az kiengedte a kroganokat és így mivel rajtuk végezték a gyakorlatokat azok az emberk ellen fordultak és fellázadtak és a hadúr több és több krogant engedett ki?? nah m1 ez már télleg részletskérdés csak néha azért jó ha tudod a részleteket...

SZEG007
természetesen akinek meghalt a karaktere azt nem tudja majd importálni ME3-ba

Hát igen a magyar felirat elég silány nem egy elírás van benne meg tele van helyesírási hibával meg a betûk is fel vannak cserélve itt-ott.Amit kérdeztél az meg az hogy jedor egy sereget rendelt a hadúr-tól de az csak selejteket tudott gyártani amik semmire se jók, tökéletes krogan harcosokat akart létrehozni és még a begyûjtõk segítségét is kérte.A kroganokra meg azért lõnek a kék napok mert ugye selejtek és nem jók semmire és lõgyakorlatot tartanak rajtuk.A küldi végén meg jedore rájön az egészre és ezért megöli okeer-t.Nekem legalábbis ez jött le.

Ja és valaki nem gondolkodott rajta hogy most akkor mi lesz a 3. részben, mármint ugye shepard meghalhat a végén és akinek meghalt akkor az ki a fenét irányít majd?Remélem nem az lesz hogy beraknak valami paprika jancsit fõszereplõnek a 3. részben mert akkor hülyét kapok.Ez érdekelne hogy mégis hogy a fenébe oldják meg a fejlesztõ urak.

lightjack
még 1 kérdés: vki meg tudná magyarázni h miért is csinálta Bakát Okeer? mert ne egészen tiszta. meg h miért is harcoltak azon a bolgyón ahol a krogant szervezem be?? merugye a kroganok és a kék napok harcoltak egymás ellen de nem jött le teljesen h miért is. vmi krogan klón hadsereget akart felállítani Jedor v mi a neve a fõmuffnak, de miért kezdtek el harcolni?o.O plz vki mondja el, lehet h elhanyagolható apróság, de néha a magyar felirat nagyon bonyolult és csak rövidideig van kiírva s nemtom felfogni h mivan. nah ty elõre is!

JethroHUN
Azt is, de nem, egy idõ után maguktól elõjönnek vmi problémájukkal, old meg és akkor lojális lesz.

lightjack
hi! hogy lehet megcsinálni h a csapattársak lojálisak legyenek? beszélni kell velük? v hogy?oO

Most a masodik reszt csinalom. Egyebkent nagyon jo sorozat, jol illik a masodik reszhez es szeritem az uj arnyek brokeres dlc -hez is.

SzakYy
Köszönjük, szép munka.<#taps>
kis off: Az Inception: The Cobol Job képregényt nem fogod/fogjátok lefordítani vagy valaki megcsinálta már?

Köszönöm, és várom a fojtatást<#worship><#worship>

ja én így nem toltam vele csak importáltam a mentést.pedig az elején azt mondja az illusive man hogy a tanácsnak annyi ha új karakterrel kezdesz.

JethroHUN
Hehe, ez nem így van. Próbáld ki, a készítõk ezt nagyon okosan oldották meg. Ha új karakterrel kezdet a 2õt, úgy felrobbansz, összeraknak, majd a siklóban Miranda feltesz pár kérdést, h tesztelje h jó e Shepard memóriája, na ezek a kérdések fogják megszabni, a tanács sorsát, Udnia vs Anderson dolgot.

ezt még nem tudni biztosan szerintem mindegy milyen sorrendben van megcsinálva a dlc a story vége elõtt vagy után.Inkább arra lennék kíváncsi hogyha valaki pl nem veszi meg vagy nem tolja végig a mostani dlc-ket annak hogy lesz a story folytatva?Úgy ahogy a 2. kezdõdik hogy nem lehet választani,mert ha simán importálás nélkül kezded el máshogy alakul az egész.Meg szerintem a 3-ban nem lehet valami nagy szerepe a tanácsnak mert ha valaki simán elkezdi a 2-t elõzmény nélkül akkor ugye azok akkor halottak.

JethroHUN
Nem, csak utána pl ments egyet a Normandyn mert úgyis mentés kell majd importálni.

hát jó kérdés de nem hiszem , ja és az új dlc szeptember 7-én jön ki.

Ja és a DLC-ket a végigjátszás elõtt kell lejátszani hogy beleszámítsanak a Mass Effect 3-ba?
Csáó!
Mikorra várható az új DLC?
xD még talis polót is lehet venni
http://biowarestore.com/apparel/mens-tshirts/me2-tali-profile-silver-tee
Azért remélem hogy az új dlc-ben lesz valami liarával is ugye aki az elsõ részben viszonyt folytatott vele az most is folytathatja csak ne 2 mondat legyen az egész hanem valami jó kis jelenet mint az egyben😊

jó kérdés majd utánakérdezek valahol.

Szolnokboy1
várom. 😊

az angol feliratot honnan lehet lekapni?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

hát nem sikerült összerakni még csak hasonlót se sajnos😞
De ezt sikerült összeraknom

Biztos összeraktad az arcát a Mass Effectben. Arra kiváncsi lennék hogy sikerült. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hát lehet hogy semmi köze a mass effect-hez de nekem bejön a csaj szívesen tolnám egy ilyen jó nõvel a játékot😊