Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Legionnál lenn a helyén, ha vársz kb 5 percet akkor nyomja a robottáncot.
Jah én is gondoltam rá megpróbálom, de nem ígérek semmit mert nagyon nehéz összepasszíntani a rajzolt(unreal engine) meg egy igazi képet, elütnek egymástól de azért megpróbálom.Most ezen a képen dolgozok még annyit akarok változtatni rajta hogy egy gépkarabélyt akarok a kezébe rakni a csajnak csak nem lesz egyszerû mert a keze nem úgy áll hogy fogja a fegyvert azt lesz érdekes összehozni😊
tudnál csinálni ilyen filmposzterhez hasonlót? mondjuk Matthew Fox-szal vagy Andy Whitfielddel? 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

http://www.youtube.com/watch?v=6aTumI0ijrM
ez a kedvencem.<#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem kell elõrõl kezdened. Csak kapsz egy üzenetet a játékban Shepard számgépére.
Ja ha valaki tud sokat angolul akkor küldje már el az elsõ képregény szövegét angolul aki nekem fordította nem elérhetõ vagy csak nem akarja megcsinálni vagy nem tudom.Jó persze nincs vele bajom nem haragszok rá vagy valami csak azt mondta inkább ne rakjam fel mert nem pontos.Szóval ha valaki lefordítja szép magyar nyelvre úgy hogy azt fel is lehessen ide rakni írjon bátran email-t vagy ide is írhattok.Küldjetek privát üzenetet ott megadom a mail címet de így nem akarom kirakni ha nem gond.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ha játék közben rakom fel a Kasumi + Overlordot akkor ugye nem kell elõröl kezdeni? mert már vagy 4-5 óra van benne...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Garrus át lehet öltöztetni hogy ne úgy nézzen ki mint aki aknára lépett vagy erre csak akkor van lehetõség ha azt az új kinézetek DLC-t letöltjük?
Crackelés se okoz nagy gondot (önmegsemmisítõ floppy meghajtóba? - ilyenrõl még nem hallottam - mi lenne ennek a logikája, amikor a mai gépekbe már alapból nem szokás floppyt rakni, s mit is semmisítene meg?)
Crackelés utás annyi lehet a gond, hogy a DLC-ket is crackelgetni kell (talán INI-ben variálni) a mûködéshez, ami lehet macerás.
De amúgy a játékban a fõmenüben van link, hogy hol lehet elérni a plussz tartalmakat...