Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak betöltöd az utolsó mentett fájlt azán kiválasztod a class-nál soldier-t.
(nem a saját munkámat akarom fényezni😊)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
szal sztem a katona alegjobb választás. nem kell túltaktikázni, sokáig bírja, és változatos fegyvereket használhat. madj ha esetleg még1szer végigtolom akkor mérnök/technikus (nemtopm h ebbe a részbe hogy hívják) leszek, mert az se tûnik orssznak...de elõször csak katona😊
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Itt van még több kép is:
jack képekben
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem is "Begyûjtõi" változatom van. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az ME1 ben ha jól emlékszem puszítók voltak.
Amióta hallottam hogy az Illusive Man az Rejtõzködõ Fickó, hát nem tudom túltenni magam rajta. De a legrosszabb az a Quarianok fordítása.
A Kaszás az még jó, bár azt mondta valaki az ME1-ben valami más volt a nevül.
Persze csak pénzt akartak keresni, de akkor is kinyírom õket.
Egyébként a mostani legújabb regényben írják, hogy a Collectorokkal üzletelni, olyan mint megnyerni a lottó ötöst. Lol
First hanar spectre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson