Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sejtem kit akar megmenteni liara a shadow brokertõl pedig csak 3 képregényt olvastam még el plusz láttam a trailert is ami igen ütõs lett hát még majd a dlc.

Van rá lehetõség itt a leírás :save editor
csak betöltöd az utolsó mentett fájlt azán kiválasztod a class-nál soldier-t.
SZEG007
volt már

Kész vagyok a képregény teljes fordításával, be kell fejeznem a grafikát és utána letölthetõ lesz pdf-ben. Ajánlom mindenkinek, mert szerintem az új dlc nem lesz teljesen érthetõ e nélkül.
(nem a saját munkámat akarom fényezni😊)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Vraaanyek
Arról nem is beszélve, hogy katonaként is felvehetsz biotikus támadási képességet!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

lightjack
hát sztem nem lehet menet közbe változtatni...ki is írja a legelején h nem lehet változtatni a játék kezdete után...sajnos újra kell kezdened:/ am én is katona vok és sztem az az egyik legjobb class. az elsõ részben biotikus voltam, ott az jobb volt mint a katona, de itt a biotikus elég gyönge. le lettek gyengítve a képességei, és még jóval kevesebb is van:/
szal sztem a katona alegjobb választás. nem kell túltaktikázni, sokáig bírja, és változatos fegyvereket használhat. madj ha esetleg még1szer végigtolom akkor mérnök/technikus (nemtopm h ebbe a részbe hogy hívják) leszek, mert az se tûnik orssznak...de elõször csak katona😊

Kezdtem egy beszivárgót , de késöbb beláttam (kb a 10. küldetés után) hogy inkább csináltam volna katonát ,ez a lopakodós játékfajta nem jön be , inkább a NYÍLT Lövészet tetszik avagy pl. a katona class. Érdeklõdnék hogy késöbb át tudnék-e váltani arra ? vagy kezdhetem az EGÉSZET elõröl ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

attól függ milyen karakterrel mész ha férfival akkor talán de ha az elsõ részbe volt vele kamagy akkor majd küld egy üzit hogy megbocsát meg minden, de nõi karakterrel ezt nem lehet eljátszani vagy 8x vittem végig nõvel és egyszer se bocsátott meg, bár lehet azért mert nem tetszett neki hogy liara-val kavartam(nõi karakterrel).

wesker24
A válasz Nope !
lightjack
nemtom lehet bennem van a hiba de anmikor találkoztam ashley-vel nem csatlakozott hozzám...ez gáz? v mindenkinél így van és nem lehet megoldani h csatlakozzon?? ha késõbb esetleg csatalkzoik azt nemondjátok el, ne spoilerrezzétek le, mert még messze vagyok szal csak azt mondjátok meg pls h rosszul csináltam e valamit amikor a nemtomilyennevû bolgyójn megtámadták a begyûjtök és ashley ottvolt h beszerelje a lövegtornyokat...

köszi!
Szolnokboy1
áááá, ez kínzás!!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hm, úgy tûnik, h ez lesz az eddig legjobb DLC. <#eljen>
Érdekes, de eléggé illúzióromboló, h nem a testére vannak festve a tetoválások.
ollie
Valami ruha van rajta. Ha jobban megnézed látod, hogy ráncolódik.

SZEG007
hoppá antigrav kocsival is lehet majd szlalomozni a városban ha jol látom a videon nem csoda hogy 800 pont lesz

Kopiati
Vótmá😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

hát gyerekek vannak nagyon elszánt mass effect rajongók , mondjuk én is imádom a játékot de nem ennyire.

Itt van még több kép is:
jack képekben

ÁHH nagyon állat lesz a hideg is kirázott a videó közben😊

Shadow Broker DLC videó a honlapon.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

lehet azért nem látja mert egy mappába van a tesódé is meg a tied is és mivel õ már importálta a tiedet nem látja.Csináld azt hogy másold ki a mentésed egy új mappába valahova mindegy hova akár az asztalra is és onnan importáld be.

Miért van az hogy csak a tesóm mentését látja az enyémet pedig nem ha importálni akarom karakteremet ME1-bõl. Most vittem végig az 1-et és kezdeném a 2-t de az én mentéseimet nem látja. Pedig ugyanott vannak. Mit kell ilyenkor csinálni?
Valakinek nincsenek meg az angol nyelvi fájlok ?
Törölt felhasználó
Reaper reapers??😄
A harmadik részben "púsztító kaszások" lesz a nevük. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jaja, technológiával fizetnek.
Nekem is "Begyûjtõi" változatom van. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jah ez érdekes hogy nekem is collector's editionom van és collectorok ellen megyek benne😊

JethroHUN
Vagy pl, nem Collector's edition, hanem Begyûjtõk kiadása 😄 (nem gyûjtõi)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Az amúgy, csaknem pénzel fizetnek, technológiával 😄 Shepard testéért már szerintem egy hajót kellett volna adniuk...
Az ME1 ben ha jól emlékszem puszítók voltak.

Az elsõ részben pusztítók volt a nebük, mármint a kaszásoknak a 3. részben meg biztos konzervdobozok lesznek😊

Vagy mi a nevük magyarul? Begyûjtõk?
Amióta hallottam hogy az Illusive Man az Rejtõzködõ Fickó, hát nem tudom túltenni magam rajta. De a legrosszabb az a Quarianok fordítása.
A Kaszás az még jó, bár azt mondta valaki az ME1-ben valami más volt a nevül.

Nekem a Shadow Broker még azt mondta, hogy a szivességemet (átadtam nekik a cerberusról az infót ME1-ben), majd meg hálálják. Irgum-burgum lesz amiért el akartak adni a collectoroknak.
Persze csak pénzt akartak keresni, de akkor is kinyírom õket.

Egyébként a mostani legújabb regényben írják, hogy a Collectorokkal üzletelni, olyan mint megnyerni a lottó ötöst. Lol

Hát az a pár nap az egy hét. De igen, nagyon várom én is. 😊

ezt láttátok már (first hanar spectre), az illiumon lehetett hallani a rádióba de csináltak róla a bw-nél egy jó kis videót:
First hanar spectre

Azért tudjuk hogy eleg szemet, ha rajta mult volna mass effect 2 se lenne mert o eladta volna shepard testet a begyujtoknek. Mirol beszelgetnenk most?😊)

JethroHUN
Én is 😄 Bár elsõ részben ingyen adta az információt 😊 de csak önérdekbõl. Én LIarát várom visszaa csapatba, remélem erõsebb lesz mint Samara, és smg-s lesz, majd mehet a Locusttal 😄 Egész csapat locust smgvel XD ahhoz képest h csak kettõ van a világon (Kasumi szerint)

Ez a kepregeny pont az uj dlc-hez kapcsolodik. Mar nagyon varom, hogy leszamoljunk a geci arnyek brokerrel😊)

JethroHUN
Erre most jöttél rá? Ezt a játékban is elmondják a szereplõk, több helyen is van rá utalás. Amúgy én arra lennénk kíváncsi h pl, Volusból 😄 vagy Kroganból milyen lenne 😄 az durvvaaaaa

Hát én is csak a proteánokon meglepõdtem az hogy egyébként mér néz ki úgy a végén a fõ ellen több oka van 1 hogy még közel se volt kész nézd meg az art bookot (16. oldal) hogy hogy nézne ki teljesen.A másik oka az hogy pl a legvégén mikor jönnek a reaperek látni hogy mindegyik máshogy néz ki és ez azért van mert minden egyes reaper más faj genetikáját használja fel gondolom egy egész faj genetikai anyaga kell egyetlen hajó megépítéséhez, nézzétek csak meg mennyi tartály van a collector hajón és említik is hogy a terminus rendszer összes embere nem lenne elég és a földre pályáznak.Na szóval szerintem azért hasonlít az emberre mert a szerves része abból van, az már más tészta hogy mondjuk tényleg bénán néz ki tiszta terminator de ez legyen a legnagyobb bajunk.

JethroHUN
mindjárt új dlc, csak pár nap 😄 sztem ütõs lesz, 800bio pontért az overlord is kevesebb volt 560.

lightjack
Kongy tulajdonképpen a szívembõl szóltál😊

Igazad van. Tulajdonképpen azon kívül, h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a begyûjtõk genetikailag módosított proteánok
, semmi meglepi nem volt a sztoriban. Mondjuk a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az óriás terminátor szerû pusztító (kaszás ha úgy tetszik)
is elég meglepi volt, de sztem mondjuk elég bénaság is. Már csak azért is, mert érhetetlen, h akkor a többi pusztító miért néz ki mind ugyanúgy.
Kongy
ja, és 2k-ért ez a game bõven ingyen van. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én megvettem 2k-ért, bár már megjelenés elõtt végigtoltam a warezt. 😄 Meg még mielõtt megvettem azelõtt is. 😄 De nem bántam meg, büszke vagyok rá, hogy megvan eredetiben a ME1 is meg a 2 is. 😄 Más kérdés h ugyanúgy megcrackeltem az eredeti játékot, hogy ne kelljen berakosgatni a dvd-t, meg a DLC-ket sem fogom a Cerberus networkrõl letölteni, azokat is torrentrõl szerzem, tehát gyakorlatilag ugyanaz van mint még mielõtt megvettem volna, de azért mégis jobb érzés így. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem a játékkal van gondom csak zavart hogy mire megjelent már a fél story-t tudni lehetett és nem volt benne annyi meglepetés meg az a hú vazze érzés ha értitek de arra jó volt hogy a 3. részbe nem fogok belenézni mármint a videók terén mert csak elrontja az élményt max a kasztvideókat de a történetet nekem ne regéljék el ez olyan mintha itthon megnézel egy filmet félig utána meg elmész moziba, sok értelme nincs szerintem.Bár azért egy kicsit rövid lett mármint a fõstory eléggé rövid lehetett volna még csavarni rajta.Meg szerintem ez a liarás dlc ami kijön alapból benne volt csak kivették és eladják dlc-ként, és ezt onnan sejtem hogy már vagy fél éve kiszivárgott egy hanganyag ami pont errõl szólt de mindegy.

Rage47
<#eljen>
lightjack
nekem pont ellentétes a véleményem. amikor az elején meghal, és utána újraélesztik, szerintem igencsak belemagyarázható,logikus döntés és a kikérdezés h mi is volt meg h hogyan is igencsak eltalálták. egyáltalán nem volt olcsó fogás...szerintem...de ha te tudsz jobbat várjuk!!<#vigyor><#vigyor><#beka3><#beka3>