Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler tag használata.
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Elõre félek a magyar cím-fordítástól😄😄😄😄
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
SPOILER!
huh bazz most értem el a game-ben odáig h kiderült a begyûjtõkrõl h kissé génmanipulált proteaiak és nem is haltak ki, csak kicsit átváltoztatták a kaszások õket.
SPOILER VÉGE!
nah sok mindenre számítottam de erre nem! a bioware újra és újra megmutatja hogy mélteán nevezhetõ a mass effect sorozat a legeslegjobb mûvének. nem túlzás kimondani hogy ennél jobb játéksorozatot még nem igazán láttam. szerintem am filmet kéne ebbõl készíteni mert nagyon jó film lenne belõle!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
HA VALAKI MEGHAL? AZ A TE ÉS CSAK IS A TE HIBÁD!! MERT FIGYELMETLEN VOLTÁL!!!
Nem a játék vacakol, hibázik, vagy bugozik, nem! TE (a játékos) rontod el. És igen, én is tudom mit beszélek, rohadt sokszor vittem már végig egyéként is ez millió forumon részletesen ki lett már tárgyalva. Nem írom be még egyszer, mert már csak ebbe a forumba is többszõr leírtam, hogy mik azok a feltételek, aminek teljesülnie kell, hogy mindenki életben maradjon.
Eddig nem egyszer találkoztam azzal, hogy égre-földre esküdöztek az illetõk hogy õk aztán mindent megtettek és végül csak kiderült, hogy pl a Miranda-Jack vagy a Tali-Legion párharcban valakinek a pártját fogták és ugrott a lojalitás. Vagy még sorolhatnám a banálisabbnál banálisabb usereket akik, világot szétordítva állítják, hogy mindent jól csináltak és nem veszik a minimális fáradtságot, hogy tényleg utánajárjanak és leellenõrizzék, minden rendben van-e.
Uff beszéltem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha elolvasod azt a pár mondatos profilt amit kiír a game a társaidról, szerintem elég egyértelmû kiket kell választani...
"The trees move. Do you not see it?"
Én a csõbe a lojális orvgyilkost küldtem be, gondoltam õ csak ért a csövekbe mászkáláshoz, de miután kjött belõle és a kapukat próbáltuk bezárni fejbelõtték:S
Te kit küldtél a csõbe?
már ezerszer le lett írva. ha rossz embert küldesz a csõbe meghal. ha nem lojális társat küldesz vissza az embereiddel, akkor meghal. Ha nem megfelelõ embert választasz vezetõnek akkor valaki meghal. Ha a vezetõ nem lojális, õ maga is meghal.
Ha nem megfelelõ biotikust választasz, valakit elvisznek a bogarak, és szintén lojális kell legyen. Emellett ismét csak számít, kit választasz újból vezetõnek, különben szintén hal valaki.
Ha az utolsó harcra nem lojális társat viszel magaddal az is meghal. Valamint nem ajánlatos hogy a Garrus/Grunt/Zaed/Jacob négyesbõl kettõt magaddal vigyél. Nem biztos, hogy galibát okoz, de õk a legerõsebb harcosaid, ha sokat elviszel közülük, gyenge maradhat a védekezõ csapatod, ami szintén azzal végzõdhet,hogy valaki hal.. Bizonyos dolgoktól függõen a nem lojális társ is halhat meg a védekezõ csapatból.
Ha megfelõ embert küldesz a csõbe, megfelelõ vezetõt választasz mindkét alkalommal, lojális embert küldesz vissza a normandiára a legénységeddel, megfelõ biotikust választasz, és mindenki lojális akkor nem érhet baj.
Ha szánsz rá pár percet, és végigolvasod melyik társról mit ír a játék, akkor egyértelmû kiket kell választani... Elõször én is szimpátia alapján választottam, meg is halt két társam. Aztán utána figyelmesebben végigolvastam kirõl mit írt és úgy már egyértelmû volt.
Felraktam az összes DLC-t ami magyar verzióval megy, de fegyverválasztásnál rendszeresen belassul, legtöbbször kilép a játék.
A Normandy-n ha csapattagoknak akarok választani ott szinte mindig.
Talán patchelni kell?
A játék eddig simán futott, gépigény megvan.
ja csináltam egy új képet mit szóltok?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Vanguard a legfunabb karakter szerintem, nagyon gyorsan lehet vele haladni, meg halni is. Szerintem a legkönyebben vele öleted le magad, ha rossz helyre vagy rossz idõpontban nyomod a charge-ot 😄
A praetoriannál az a lényeg, hogy válassz egy részt, ahol valami fedezék körül lehet körbe körbe mászkálni. Szépen lassan le lehet lõni.
Ha egyik fedezék mögül mész a másikhoz, elõbb utóbb hibázol, ezért kell keresni egy olyan részt ahol körbe körbe tudsz menni. Csináltam pár képet hogy én melyik részt szoktam használni erre....
http://img825.imageshack.us/gal.php?g=ut32010090321395092.jpg
Ha fentvan a barrier-e, használjj smg-t vagy assault rifle-t. Sniper vagy pisztoly felejtõs. Ez vonatkozik a csapattársakra is. Ha leszedted a barriert, válts át piszoly/sniper/assault/shotgun, valami olyan cuccra ami nagyot üt páncál ellen. Csapattársakra is vonatkozik ez. Fapados módszer de mûködik, ha leszeded a barriert, két társad ráküldöd hogy ne veled foglalkozzon, oszt pofánlövöd egy fullos cain lökettel. Csak ne menj túl közel, mert kapod a reload screent 😄
Szoktam vinni magammal vagy Grunt-ot, vagy Jacob-ot a squad incendiery ammo miatt. Saját bónuszképességként pedig ajánlatos a warp ammo. Locust SMG-vel egy tár majdnem leszedi a praetorian teljes barrierjét...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A Praetorian-ig, mint kés a vajban, no de vele vannak problémáim, fõként, mert egy kifejezetten közelharcra kiélezett vanguard-dal vágtam neki.
De visszatérek még hozzá. 😊
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy én már öreg motoros vagyok a gaming világban 😊
(Fõként, mert cqc-re építettem.)
Csak az ember fantáziáján múlik, hogy mit hoz ki belõle.
Valamilyen szinten szabadszemmel látható a geth hunter is, pedig az is rejtõzködik...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ha jol tudom kis hazankban csak magyar verzio kaphato, en viszont (szerintem ertheto okokbol) ruhellem a magyar forditasokat, ha pc-s jatekokrol van szo.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"