Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
no comment...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ebbõl csak azért csinálnak filmet, mert az EA átvette a BioWaret aztán eladta filmes jogokat. Pusztán a játék sikerét kihasználva pénzcsinálás végett.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg lehetne ezt jól is csinálni, de valóban nem fognak rá pénz áldozni.
simán lehetne jó filmet csinálni belõle, csak az kéne, hogy a készítõk szívüket-lelküket beleadják a projetkbe, és ne úgy tekintsenek rá, mint egy játék-adaptációra, hanem mint egy modern, epikus sci-fi mozira. kell egy jó forgatókönyv, meg egy jó rendezõ és már kész is.
Az átlagos mozinézö valszeg nem is halott a játékról vagy ha igen akkor se tartozik a kemény maghoz és neki tökéletes lesz ha jól megcsinálják.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ezért kardoskodom a mellet, hogy nem Shepard történetét kéne feldolgozni, mert az önmagában nagy anyag. Akár az elsõ regény a Mass Effect: Revelation is jobb lenne filmre vinni.
...és ezt mind be kell ágyazni az alaptörténetbe.
A másodiknak meg gyakorlatilag nincs storyja mert csak shepard toboroz utána irány az öngyilkos küldetés ennél még egy gyözike show epizod is összetetebb itt csak azon mulik a film hossza hogy a verbuvált tagok bemutatására mennyi idöt szánnak.
Söt a második részre még egy is elég annyira nincs neki.
Ha jó és nyereséges filmet akarnak az akcióra mennek rá egy kis alien sexel és kész a block buster.
Mass Effect: Retribution
A netrõl szedtem le, aztán magam formáztam át, hogy úgy nézzen ki mint ténylegesen a könyvben van; betûtípussal, elõszóval és mindennel együtt.
Az elsõ két könyvet is átmahinálom, hogy azok is a (nyomtatott) könyvnek megfelelõen nézzenek ki.
Ha a forgatókönyvet nem Drew Karpyshyn írja (márpedig tudtommal nem õt kérték fel), akkor eleve nagyot zuhan a film értéke (egyetlen pozitívum hogy Casey Hudson producerként jelen lesz).
Sajnos amire én számítok az egy elkapkodott látványfilm érthetetlen történetvezetéssel, logikai buktatókkal, töménytelen mennyiségû névvel és utalással (amit a játékosokon kívül nem ért senki). A játékosoknak azért nem tetszik majd, mert az elbaltázott történet mellé kapnak egy olyan Shepardot, aki semmiben sem hasonlít ahhoz a személyhez akikkel õk órákat töltöttek el. A nem játékosoknak meg azért, mert semmit sem értettek a filmbõl.
Ellenben, ha nem a játék történetéhez ragaszkodnak, hanem a regényekhez hasonlóan, egy jó történetet találnak ki izgalmas karakterekkel, akkor még jó is kisülhet a dologból.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
anti hero
Halálos Küldetés!
Öngyilkos Küldetés!
Ûrkalandok!
A Világûr Robinsonjai!
Persze elõször mindenki lezuhan... Az elsõ döntésnél még nem vettem komolyan az öngyilkos küldetést, gondoltam, mindenki lojális, mindenki magas szintû, minden kutatási project-et végrehajtottam, ugyan, mi baja eshet a csapatnak? No, esett. Úgyhogy a halála és egy reload után újraterveztem, úgy már hiba nélkül megvolt.
Szerintem egyébként nem is jó elõre megnézni, hogy milyen esetben marad meg mindenki, én minden jelenetnél úgy éreztem magam, mint egy izgalmasabb filmnél, várva, hogy elragad-e valakit a halál hideg marka.
Persze én még akkor kezdtem játszani, amikor a Nintendo magazinban volt melléklet, amit úgy adogattunk körbe, mint a messiás portréját, mert nem voltak wikik és végigjátszások. 😊
@KP27
Kösz a Praetorian-nal kapcsolatos tippet, így már meglett a rohadék. Lassan növöget a második insanity Shepard, lehet, eléri egyszer akár az epikus 12. szintet is.
Ez mit takar pontosan? Vennem kell ilyet is ha DLC ket le akarom tölteni?
Vagy pontosan mit jelent az a bizonyos "Mass Effect 2 plusz játékbeli tartalmak megvásárlására szolgáló feltöltõkártya"???
és hogy kipróbáljam az ellenkezõjét is, az ME1et végigtoltam egy nõi renegát Sheparddel, a kis zöldszemû <#puszi>#puszi> igazán tökös csaj. bejönnek az ilyenek. ME2ben is, és igazából nekem a renegát stilus sokkal jobban bejött, nomeg a nõci ahogy osztogatja a parancsokat, sztem tök szekszuális : ) tetszik Jennifer Hale hangja. meg azok a kis forradások. Ja és Ashleyt felszedtem, legjobb rész.
nekem teljesen bejönnek az alap karakterek (fejek).
remélem a film jó lesz, de inkább várom a 3ik részt és a történet végét.
anti hero
pontosan így van. hollywoodi film lesz ez is. btw az elõzetes szinopszis szerint a játék sztoriját dolgozzák majd fel, természetesen Sheparddel a fõszerepben.
horpeti: ez igaz, de oda kell figyelniük a rajongókra is, belõlük is van egy pár. 😊 és ha valamit nagyon megváltoztatnak, az felháborodásokat fog kelteni.
igazán jöhetne már vmi infó a projectrõl, már lassah fél éve semmi nincs.
Magyar címek:
Nagy Tömegû Effektus
Masszív Effekt
Massuzív Effektus
Tömeghatás
A tökös a török az õ meg a Repaer.
Ha meg nem a Mass Effect sztorit vinné a film akkor mit kapnánk? Még csak meg igazuán meg sem kellene erõltetniük magukat a forgatókönyvíróknak mert az eredeti sztori is remek. De ha ehelyett kiszúrják a szemünket valami sz*r más sztorival (Lásd Prince of Persia) akkor megérdemlik a bukást...
Nem értem hogy ha már adva van egy jó történet akkor sok esetben miért csinálnak csak azért is más forgatókönyvet...
Mass Effects = Reaper fenyegetés
Ebbõl igazán egy 3 részes nagyköltségvetésû filmet bírnék elképzelni amolyan Gyûrûk ura Stílusban. Ja és nagy költségvetést nem úgy értettem hogy pl a PoP is kb 150 millió volt és hát 1-2 jelenet kivételével nem nagyon látszott rajta...
A játékvilágban sok ember játszik nõi karakterrel, bár én nem értem azt, aki férfi/fiú-ként nõt választ, mivel a szerepjáték azért szerepjáték, hogy beleéld magad a történet folyamába...
egy ilyen kaliberû és történetû filmben az emberek kb. 80-90%-a szívesebben lát férfit... a férfiak egyrészt azért, mert bele tudják magukat képzelni a "badass" világot megmentõ hõs bõrébe, akinek persze a jó nõ is kijut, a nõk pedig mert, "hú ez de jó pasi, engem is megmenthetne" vagy mi a franc...a lényeg, hogy 100 szónak is egy a vége, a fõszereplõ kiléte is nagy valószínûséggel ELDÖNTETETT!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Nagy fába vágták a fejszéjüket, és mindenki nagy elvárásokkal rendelkezik... érdekes eredménye lesz, de hogy megdöbbentõ az biztos!