Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cikk
A tesco gondolkozhatna az árakon a Crysis 2000, a Warhead is, meg a maximum editon is és abban benne van mind2 plusz a crysis wars.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A halál csupán a kezdet...
A witcher-ben szerintem a falvak és város nagyon "élethûre" sikerültek, mindenki állandóan mozgásban van, ha elhaladsz mellettük mondanak valamit.
Mondjuk ijet el tudnék képzelni a Mass Effect-be.
MMO hejett lehetne az hogy kiadják mind a 3 részt egybe, ugyanazzal a rendszerrel és gafikával, például a ME1-ben az invetory nagyaon zavart.
aztán megcsinálod a küldetését, vissza mész hozzá és akkor mondjuk egy szinttel lejjebb, találkozik egy rég nem látott barátjával, és így a cselekvés és helyszín kapcsolatokat meg csinálni 5-6 alaphelyzetet azt random generál minden végig játszásnál, és mondjuk elõször amikor látod akkor találkozik a haverral aztán legközelebb megy a boltba.
Ez csak egy példa volt, de mondjuk mondani könnyû, én még eddig a Scratchnál tartok csak. <#idiota>#idiota>
Esetleg el tudnák képzelni a jõvõben egy MMO szerû Mass Effectet biztos hogy rengeteg elõfizetõje lenne az old republic is nagyon jónak tûnik lehetne egy hasonló a Mass Effect világában is, viszont aki nem tud angolul az nem tudná annyira élvezni mint aki igen.
Garrus hûségküldetése során, mikor fenyegeti azt a... nem ugrik be a neve, "Fakót", akkor Fakó azt mondja magyarul, hogy "ez a te stílusod", angolul pedig azt, hogy "this is not your style" azaz pont, hogy "ez nem a te stílusod".
Ja és itt egy video az unreale engine új változatáról csak azért linkelem be mert a játék is erre épül.Meg nem tudom de szerintem a liara-s dlc-ben is mintha szebb lenne a játék legalábbis liara arca nagyon részletes lett.
UE3
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ilyen
Sõt ha csak annyit tennének, hogy a már meglátogatott helyekre vissza lehet térni is jó lenne. Az nem értettem miért nem lehet újra leszállni a bolygókon.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szerintem szinte biztos, hogy lesz egy Ashley/Kaiden DLC, mert az a szál ugyanúgy elvarratlan, mint a Liaras volt. Ebbe a DLC-be el tudnám képzelni Bailey kaptiányt is, mondjuk egyfajta szövetségi mentõakció, a F-Sec közremûködésével.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.