19778
-
Slashice #14337 Ha esetleg nem mentetted volna le, és kell, akkor szólj, elküldöm privátban (nemtom, hogy jogilag mennyire szabadna így lefordítani, meg belinkelni a képet, de az ördög nem alszik, inkább leszedettem :)) -
Slashice #14336 Volt, csak töröltettem :) -
sanya200 #14335 Te nem volt itt egy link?Mintha azt mondtad volna hogy lefordítottad azt a PDF-et, vissza is írtam hogy nem lett volna muszáj de egyik hsz-t se találom. -
sanya200 #14334 ja, bár ezt a facegen nevű progival csináltam kb 3-4 perc vagy még annyi se csak be kell rakni egy képet szemből majd kis kereszteket rakni a fontosabb helyekre utána a gép megcsinálja, a textúrázása lesz nagy munka.Azért álltam neki mert így nem kell a játékra hagyatkozni hogy most ez vagy az a sreenshhot nem jó mert nem arra néz meg takarásba van meg ilyenek.Csak 1x kell megcsinálni hozzá a textúrát utána annyiszor használom fel ahányszor akarom.Ps-el meg ugye mindig újra kéne csinálni ha új képet akarsz.Elkezdem most a 3ds maxet aztán ha megy megy ha nem akkor így jártam, időm most van bőven rá. -
Slashice #14333 Nm :) Jól néz ki :) bár furcsa, hogy a hajat külön teszik rá a fejre :) Amúgy emlékszem valahol láttam a youtuben egy videót, ahol a normandiát szedték ki, és csináltak egy kis amatőr animációs trailert :) -
sanya200 #14332 köszi nem lett volna muszáj az egészet de a hálám üldözni fog(max ps képek formájában:)Igazából azért lenne jó hogy a saját shepemet ki tudnám importálni akkor nem kéne külön megcsiálni:)
Ja itt egy kis képecske már csak textúra hiányzik róla de ez kb 5 perc alatt megvolt:)
http://noob.hu/2011/01/18/miranda.jpg
-
bendáj17 #14330 a lényeg hogy segítettek. -
sanya200 #14329 Over 100 'game of the year' awards.
Ezt dobja be az oldal ha meglátogatjátok.
Gratulálunk Bioware. -
#14328 Csak egy picit! -
sanya200 #14327 gyönyörű és ők se kapják meg csehül:)
Valaki segítsen találtam egy olyat hogy ha jól értem akkor ki lehet importálni a 2-ből a 3d karaktereket.A dok.ban a normandy-t csinálták meg de nem tudom hogy mást lehet-e pl a saját karakteremet kiszedném ha ki lehet.Valaki elolvasná miről van szó pontosan hogy jól értem-e?
PDF -
#14326 " Zaeed Massani DLC " a neve, gondolom meglepödtél... -
#14325 Ez a "Zaeed" gyerek ez melyik DLC ben van benne? -
Slashice #14324 Csehországban van a közép-európai EA központja, Prágában. -
HJ #14323 Ez a lényeg! -
#14322 Á annyira nem érdekel!
Megoldódott, segítőkészek voltak az a lényeg! -
HJ #14321 Ha jól tudom az EA regionális központja Lengyelországban van. Lehet hogy oda kapcsoltak support ügyben és egy ottani magyarul tudó munkatárs intézte az ügyedet. Így érthető az akcentus. -
sanya200 #14320 nekem nincs vele gondom ugyan olyan mint amikor hozták igaz egyszer olvastam csak ki. -
csoli31 #14319 A Tuan kiadó honlapján pld.
Amúgy csak én kaptam pocsék minőségű könyvet?! Már egy hónap után elkezdet leválni a fólia (mind a két oldalról). Pedig úgy bánok vele mint egy hímes tojással! -
#14318 Honnan lehet megrendelni az elsőt? Vagy mi a címe ami alapján rákereshetek? -
adam0615 #14317 Nemsokára olvashatjuk a második Mass Effect könyvet :)
Idézek: "A Mass effect regény folytatása jelenleg fordítás alatt áll. Várható megjelenése 2011.04.15.-ig." -
#14316 Érdekes hogy az EA-terméktámogatásnál elvileg egy magyar ember vette fel velem a kapcsolatot de olyan szinten töri a magyartot hogy az nemigaz!
De legalább oldódni látszik a Cerberus problémám! -
Gruffersten #14315 Pontosabban a dreadnaughtok kapták nevüket hegységekről (Kilimanjaro, Everest)cruiserek városokról (New Delhi, Tokyo) Carrierek festőkről, művészekről, freggatok meg nagy csatákról (Iwo Jima, Hastings, Normandia) -
sanya200 #14314 Ja a csatahajók meg a nagy hegyekről, valamelyik osztály meg a föld nagyvárosairól kapta a nevét.Pont valamelyik nap olvastam a 2 kódexében hogy a geth flotta száma megközelítőleg 5-10.000 hajóból áll. -
Slashice #14313 Minden hajó egy földi város nevét viseli. Pl ha megmentetted a tanácsot az első részben, és a másodikban amikor jön a csajszi interjúvolni, és példakép választ adsz, akkor Shepard felsorolja azokat a hajókat, akik részt vettek a csatában, és (vélhetően) hősi halált halt a legénységük. Az egyik ezek közül az SSV Varsó. Jó lenne, ha a harmadik részben említés szintjén megjelenne egy SSV Budapest :) -
Evoluti0N #14312 Bizony. A Normandia osztályába tartozó hajók (fregatt talán?) az emberiség nagy csatáiról kapták a nevüket. -
#14311 nem is tudtam, hogy a Normandy a normandiai partraszállásról kapta a nevét! :D -
bendáj17 #14310 nekem mindkettő karakter bejött. -
sanya200 #14309 most miért? én kipróbálnám meg a 3d visiont is ha lenne rá alkalmam.Amúgy nem tudna valaki utánanézni külföldi fórumon hogy miért nem működik a coalesed.ini fájl?A free camera mod kéne de nem működik lehet a dlc az oka vagy mi?Régebben még ment, nagyon kéne tényleg örülnék neki ha valaki tudna segíteni mert lófiszt nem tudok angolul. -
#14308 Jó nagy szemét mind1ik. -
sanya200 #14307 Mit szólnátok egy ilyenhez ha lenne a mass effect 3-hoz?Én M8 gépkarabélyt kérek.
Köszöntem:)
videó -
sanya200 #14306 Hát valahogy én se bírom zaeed-et de ez van.Amúgy meg Kasumi mintha rá akarna hajtani Jackob-ra legalábbis ez jött le nekem mikor bementem hozzá, úgy mond beszélgetni ami ugye egyoldalú volt az előbb említett okok miatt. -
Gruffersten #14305 Vica versa.Nálam Zaeed az etalon a letölthető karakterek közül.Első alkalommal nem kedveltem, de rájöttem, hogy a blue suns alapítója, akit fejbe lőttek ezerszer érdekesebb mint egy tolvajlányka, aki szerelmes és a párja miatt picsog.Na majd a harmadik részben, talán Zaeedel kell ''recuitolni'' a blue sunsokat a föld védelmében. B) -
Slashice #14304 Hát igen, ezt én is sajnáltam. Örültem volna, ha pl Kasumi egy jól kidolgozott háttérrel, és egy hozzátartozó dialógussal rendelkezik :) netán szerelmi szál :D
Zaeed annyira nem fogott meg, egyrészt számomra a karaktere eléggé unalmas, másrészt a hangja idegesítő lett :D olyan, mintha szorulása lenne, annyira erőltetetten beszél. Ami fura is, mert a szinkronszínész egyébként szerintem remek, dragon age-ben is jót alakított. -
bendáj17 #14303 igen az tényleg nem valami jó, igaz a küldetéske során szólnak valamit de nem sok. -
sanya200 #14302 A dlc-s társakkal az az egy gondom van hogy nem lehet velük beszélgetni rendesen, azért ennyit már igazán megtehettek volna az a plusz 2 embernek már nem kellett volna olyan hű de sok szöveget írni. -
bendáj17 #14301 szerintem is rendesek legalább ennyit elintéznek. -
Slashice #14300 Istenem, mindenütt ez az agyatlan spórolás... de legalább rendesek, és elintézik, hogy legyen hozzá kód.
No, a lényeg, hogy ezzel lesznek ingyenes tartalmaid, többek közt egy Mako helyett egy járgány, egy új csapattárs meg fegyver és asszem páncél is. -
Madmano #14299 Szóval.Volt itt pár napja olyn gondja valakinek,hogy megrendelte az"EA Classic"verziót és nem volt benne a Cerberus kód kártya.Én is gondolkodtam,meg kéne rendelnem,de mivel nem akartam pofára esni,megkérdeztem az EA Ügyfelesét,mit szól erre.Azt mondta,a Classic verzióba eredetileg nem akartak Cerberus kódot rakni.De,mivel vmi hiba folytán rákerült a dobozra az erre utaló szöveg,ha megveszem,beregizem,aztán emailban elküldöm nekik a cd kulcsot meg hogy milyen email címre regisztráltam,akkor ők generálnak egy Cerberus kódot és elküldik nekem.Ez így korrektnek tűnik?A másik:ha van Cerberus hálózat hozzáférésem,vannak azért ingyenes dolgok is,amihez hozzáférek?Vagy csak ennyi-annyi pontba kerülő fizetősek?Bocs,de új nekem az a network. -
sanya200 #14298 Valami ilyesmi teljesítményt szeretnék elérni Photoshopban ha ez sikerülne elégedett lennék magammal. -
bendáj17 #14297 ez is nagyon király kép.