Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja amúgy azt meg tudom csinálni, hogy a felirat maradjon magyar, de a beszéd legyen német?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
És egy másik XD
Amúgy találtam egy jó kis vidit, azért egy ilyesmi románc jelenetet szívesen látnék az ME3-ban de még mindig az ME1 ben volt a legerotikusabb. Pl. ME2-ben alig van egy kis semmi és kész. XD Tudom hogy nem errõl szól a játék, de azért ha már úgy is 18+ akkor min egy ME1 szintût bele kéne rakni...
Sanya200 bocsi de még nem nagyon agyaltam a gépen mert azzal voltam elfoglalva hogy elromlott a monitorom, szal most a TV-men kell gépeznem de az meg csak 1024*768-at tud <#rinya>#rinya>
Van pontos elképzelésed hogy milyen legyen mi legyen rajta...stb meg hogy mondjuk milyen pózba legyenek?
A begyûjtõ tábornokot a Hírnök (Harbinger) nevû kaszás tartotta irányítás alatt, és úgy tudta ezt megtenni olyan messzirõl, hogy ugye a begyûjtõk azok egykor protiánok voltak, akiket átalakítottak a Hírnök céljaira (ezt Liara is elmondja az Árnyékbrókeres DLC-ben). Ezért képes a sima mezei begyûjtõ katona felett is átvenni az irányítást a Hírnök.
Ha a Hírnök nem vonja vissza az irányítást, mikor felrobban a bázis, akkor valószínûleg õ is elpusztult volna, akárcsak az elsõ rész végén a Fejedelem, hisz õ nem vonta vissza a közvetlen irányítást (sulykolás), és amikor az a bizonyos fõellenség (spoiler miatt nem írom le a nevét) meghal, Fejedelem pajzsainak annyi, és a szövetségi flotta szét tudja lõni.
Amúgy a második végén lehet látni a begyûjtõ tábornokon, hogy mikor az irányítást visszavonja a Hírnök, akkor a szemei már nem világítanak, és szinte látni az arckifejezésén, ahogy felfogja, hogy itt a vég, véget ért egy hosszan tartó, rossz álom. Vissza kapta az öntudatát, és csak másodprecrei vannak a haláláig.
Egyébként azzal, hogy Fejedelem elbukott, és Hírnök begyûjtõi sem jártak sikerrel, valószínûleg marad az, hogy belebegnek a Galaxisunkba. Amúgy az ember-kaszásnak ugyanaz lett volna a célja, mint Fejedelemnek: aktiválni a Fellegvár relét, és lehetõvé tenni a többi kaszás számára, hogy bejussanak a galaxisunkba.
Mondjuk az érdekes lesz, hogy Shepard és csapata hogyan fog megbírkózni a sulykolással, mikor majd szemtõl-szembe harcolnak a kaszásokkal...
Én szívesen látnék valami Miranda+Tali+Kasumi hátteret esetleg még egy nõi shepardal.<#finom>#finom>
Amúgy nincs valami ötletetek milyen hátteret látnátok szívesen?Nekem most nincs a logonscreent megcsinálom de utána is kéne valamit csinálni.
Jó, hogy említetted a Warhead-t, végre nemtom mennyi idõ után (még jó rég vettem meg a maximum edition-t a Crysisból) eljutottam oda, hogy játszak vele, és pozitívan csalódtam a szinkronban. Annyi kivetni valóm van, hogy Pszichó hangja nem illik a karakterhez. Nagyon jól játszik a színész, de az õ hangja inkább Prófétáé kellene, hogy legyen. Túl idõs Pszichóhoz, és túl mély a hangja. Pszichónak fiatalos, de kemény hangja van, és laza.
De amúgy az, hogy az eredeti szinkronhangra, megcsinálni akárkinek a hangját elég nehéz lenne, de aki akarja megcsinálja, fõleg ilyen NASA szintû körökben<#idiota>#idiota><#email>#email>
Talán meg lehetne szerkeszteni géppel a hangsúgy hangszín adott.Vagy ez a jövõ zenéje😊
Xd játékban egy fellegvár fim elõzetese nagyon nagy.
A további szinkronjai itt.
Wow, most látom csak, hogy az SW:TOR-ban is "szerepel" majd.
A halál csupán a kezdet...
Bele vagyok esve a hangjába😊
Pl Martin Sheen és Shohreh Aghdashloo hangja annyira különleges, hogy vétek lenne egy normál szinkronnal helyettesíteni.
Ezt a hangot képtelenség utánozni:
Vin Diesel hangja is annyira egyedi, hogy nagyon furcsa, ha egy magyar szinkronszínész hangját halljuk.
Ott van még pl Tricia Helfer hangja is akit már a BSG óta imádok.
A halál csupán a kezdet...
Az EA rágyúrhatna a témára, és kiadhatna valami ultimate edition-t (ehhez gondolom le kéne ülni a CD Projekttel tárgyalni), ahol is az elsõ és második részt meg tudnád venni. Az már egy külön extra lenne, ha neves szinkronszínészekkel készítenének egy magyar szinkront (szigorúan opcionális lenne a szinkron, nem pedig kötelezõ jellegû!). Amúgy nem feltétlen kell megijedni, nem lenne olyan rossz, mivel a színészek láthatnák az adott szituációt.
Ugye a játékszinkronok túlnyomó többsége azért csapnivaló, nincs beleélés, stb, mert a kiadó/készítõ nem szokta odaadni az adott jelenetet a hangfájlhoz, és így nagyon nehéz beleélni magad. Viszont ha már kiadták a játékot, utána már látható a dolog, és akkor lehet minõségi szinkront készíteni.
Már az elõzetest olvasva:
"A protheán technológia rejtekhelyének..."
Mass Effect 1-ben: Protián
Mass Effect 2-ben: Proteai
Mass Effect elsõ magyarított regényében: Protheán
Bah... mondjuk megjegyzem, a három közül a regényben használt tetszik a legjobban. Az elsõ rész az az angol fonetikus magyar leirata. A második elég nyelvtörõ. A regényben használtnak viszont kellemes a csengése.
Mondjuk a "csávó"-t szerintem lehagyhatjuk 😛 már csak azért is, mert hölgyek is vannak a csapatban 😊
Szerintem a mondat elsõ része maradhat az, ami eredetileg, csak a másodikon kell csiszolni, de tekintettel arra, hogy ez a mondat nemigen bukkan elõ a játék során, maradhat változatlan is 😊 Viszont jó tudni minél több és több angol kifejezést 😊
Nem tudom mi az oka de a tízen egynéhány végigjátszás se elég nem is az akció miatt hanem a hangulata meg azok az érzelmi értékek amik benne vannak, sose élveztem egy játékot ennyire kivéve az elsõ részt.Pedig hamar megszoktam unni a játékokat a cod7-et se vittem végig vagy a nfs-t se ez mégis leköt.Nem tudom miért nem tudnak valami hasonló játékot csinálni már baromira unom a megyek-lövök szerû játékokat de ez más még a 21 néhányszor megnézett trailer után is kiráz a hideg, de még az elsõ részé is😊
Lehet az lesz hogy végre végigtolom az egyet 60as szinten és utána állok csak neki a 2-nek.Elérni már elértem ugyan a szintet de nem toltam végig csak a felénél jártam mikor megjelent a 2.Meg ugye azt még nem toltam végig legnehezebb fokozaton igaz azzal kezdtem el csak nem értem a végére.
Ha esetleg van idõtök keresgessetek képeket mindegy milyen kicsi-nagy nem kell hogy háttérkép legyen akkor tudok alkotni valamit belõle PS-el, most egy Windows 7 Logonscreent akarok csinálni de sajna az nem lehet amit akartam mert a bejelentkezõ- részt nem lehet átpakolni úgy tudom, legalábbis ahova a felh.nevet-jelszót kell írni azt nem lehet pl oldalra rakni ha jól tudom ha másképp van szóljatok.Pedig nagyon jó lett volna de majd középre igazítom valahogy a képet meg van is ötletem mi legyen a bejelentkezõ hang, szupi lesz de majd csak holnap vagy azután kezdem el a meló miatt.