Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy itt a forrás.
Röviden a lényeg: Egy meg nem nevezett fejlesztõi forrásra hivatkozva, az oldal leírja, hogy a "teaser" az valójában nem a Mass Effect 3 korai szakaszából származik, hanem egy új, többjátékos Mass Effect univerzumban játszódó játékról. Nem MMO játékot kell elképzelni, hanem sokkal inkább egy Call of Duty szerû játékot, amin jelenleg a BioWare Montreal dolgozik.
Az Activision népszerû játékához hasonló karakterfejlõdésre lehet számítani, tartalmazni fog egy egyjátékos üzemmódot is, amiben nem fog szerepelni Shepard parancsnok.
Ezután a cikk emlékeztet azokra a tényekre, melyek így kezdenek összeállni, nevezetesen:
A BioWare Montreal, mely a Mass Effect 2 fejlesztését felügyelte, nemrégiben olyan álláshirdetést adott fel, hogy programozókat keresnek többjátékos játékmód tapasztalattal. Továbbá a BioWare társalapítója, Greg Zeschuk korábban már elmondta, hogy még több játékra lehet számítani a Mass Effect univerzumában, a trilógián kívül.
Az EA-s John Schappert azt ígérte, hogy a Mass Effect univerzumában valami nagyon messzire nyúló érkezik az új év során, melyet december környékén ismertetnek. Schappert akár utalhatott arra is, hogy jön a PS3-as változata a ME-nek, de figyelembe véve, hogy ez Januárban érkezik, és már be is jelentették korábban, elég valószínûtlen.
Végezetül, a Raven Software (Quake 4, Wolfeinstein) egykori vezetõ tervezõje, Manveer Heir idén nyáron csatlakozott a BioWare Montrealhoz, hogy részt vegyen a Mass Effect munkálataiban, és mint tudjuk, elég jó tapasztalatokkal rendelkezik a többjátékos lövöldözõs játékokban.
A cikk még említi, hogy megkeresték már az EA-t, és amint kapnak választ, azt tudatni fogják.
Remélem jól összefoglaltam a cikk lényegét 😛 És ezek alapján én is ezt mondom: Multiplayeres, CoD-os Mass Effect várható. És ha igen, megnyugodtam, mert tartottam tõle, hogy a ME3-ba beletuszkolnak egy oda nem illõ multiplayer módot 😊
Röviden a lényeg: Egy meg nem nevezett fejlesztõi forrásra hivatkozva, az oldal leírja, hogy a "teaser" az valójában nem a Mass Effect 3 korai szakaszából származik, hanem egy új, többjátékos Mass Effect univerzumban játszódó játékról. Nem MMO játékot kell elképzelni, hanem sokkal inkább egy Call of Duty szerû játékot, amin jelenleg a BioWare Montreal dolgozik.
Az Activision népszerû játékához hasonló karakterfejlõdésre lehet számítani, tartalmazni fog egy egyjátékos üzemmódot is, amiben nem fog szerepelni Shepard parancsnok.
Ezután a cikk emlékeztet azokra a tényekre, melyek így kezdenek összeállni, nevezetesen:
A BioWare Montreal, mely a Mass Effect 2 fejlesztését felügyelte, nemrégiben olyan álláshirdetést adott fel, hogy programozókat keresnek többjátékos játékmód tapasztalattal. Továbbá a BioWare társalapítója, Greg Zeschuk korábban már elmondta, hogy még több játékra lehet számítani a Mass Effect univerzumában, a trilógián kívül.
Az EA-s John Schappert azt ígérte, hogy a Mass Effect univerzumában valami nagyon messzire nyúló érkezik az új év során, melyet december környékén ismertetnek. Schappert akár utalhatott arra is, hogy jön a PS3-as változata a ME-nek, de figyelembe véve, hogy ez Januárban érkezik, és már be is jelentették korábban, elég valószínûtlen.
Végezetül, a Raven Software (Quake 4, Wolfeinstein) egykori vezetõ tervezõje, Manveer Heir idén nyáron csatlakozott a BioWare Montrealhoz, hogy részt vegyen a Mass Effect munkálataiban, és mint tudjuk, elég jó tapasztalatokkal rendelkezik a többjátékos lövöldözõs játékokban.
A cikk még említi, hogy megkeresték már az EA-t, és amint kapnak választ, azt tudatni fogják.
Remélem jól összefoglaltam a cikk lényegét 😛 És ezek alapján én is ezt mondom: Multiplayeres, CoD-os Mass Effect várható. És ha igen, megnyugodtam, mert tartottam tõle, hogy a ME3-ba beletuszkolnak egy oda nem illõ multiplayer módot 😊
No, úgy néz ki, hogy ez egy multiplayeres CoD szerû Mass Effect lesz, várhatóan lesz single player része is, de egyáltalán nem lesz benne érintve Shepard parancsnok története. Ez egyébként magyarázatot adna arra is, hogy a BioWare Montreal stúdió miért keresett multiplayerben tapasztalt programozókat (Ez a stúdió készítette a ME2-t), illetve az is plusz adalék, hogy a BioWare korábban kijelentette (mint ahogy itt márt írtátok a fórumon), több játék is várható a Mass Effect univerzumában, tehát a trilógia végeztével nem maradunk elhagyatottan 😊.
Miért kellene ismert személynek lennie a katonának? Egyértelmûen nem Shepard, de szerintetek a Kaszások elleni háborúban csak ismert emberek harcolnak? Lehet, ez csak egy egyszerû "baka", aki éppen harcol a kaszások szárazföldi csapatai ellen (lássuk be, lesz ilyen - fejlett héjak/húsbábok). A 3. rész trailer-t mindig is úgy képzeltem el a magam részérõl, hogy bemutatják benne az emberek, a kaszásokkal vívott harcát, ahol "névtelen" katonákat sorakoztatnak fel.
Nekem az tetszene legjobban (amennyiben készítenének egy külön történetet a ME világában), ha az Elsõ Kapcsolat Háborút és az emberek találkozását az idegenekkel mutatná be.
Ha viszont ez egy ME világában játszódó másik játék lesz akkor nem szóltam.
A halál csupán a kezdet...
Így is lesz, ezt már régebben elmondták a fejlesztõk. Le fogják zárni ezt a történetet a harmadik résszel teljesen.
Nem tudom, én romantikus alkat vagyok, szerintem a trilógia úgy lenne tökéletes, ha a 3. résszel teljesen lezárulna Shepardék története, úgy lenne kerek egész...aztán az már csak hab lenne a tortán, ha jönne egy teljesen különálló, de a mass effect univerzumban játszódó TPS- esetleg FPS-RPG...szeritem a legoptimálisabb egy, Shepardével párhuzamos, más rendszerben játszódó történet, de talán a legoptimálisabb egy elõzmény történet lenne...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
szerintem se shepard
Hát nem biztos hogy a 3 mivel ha megnézitek jobban a karaktert az nem shepard legalábbis én nem ismertem fel, szóval szerintem egy ú játék lesz a me világában és ennek örülnék a legjobban mert a 3 tuti jön és akkor lesz még egy minõségi játék amiben nem shepard a fõszereplõ.Bár szerintem attól hogy lezárják a 3. részt a fõhõs még maradhatna csak nem világmegmentés meg hasonlóak lennének hanem kisebb súlyú konfliktusok.
már miért lenne vad elképzelés? 😊 ez egyszerû idõmegtakarítás. az animációban a modelleknek van egy vázuk, amire ráhúznak egy másik skint. Ennyi.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Beelõztél! 😊Most akartam én kis bedobni a hírt! 😊
http://www.demonicplayer.hu/2010/11/17/ea-mezesmadzag-jon-a-mass-effect-3/
http://www.demonicplayer.hu/2010/11/17/ea-mezesmadzag-jon-a-mass-effect-3/
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
jó kis hírek. December de messze van
Továbbá a karakter sem ismerõs sehonnan nem. Lehet, hogy egy teljesen új játékot kapunk a ME világban.
a mass effect a legnépszerõbb :
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/elindult_a_gaikai_nyilt_betaja
Mass Effect 3 bejelentés decemberben? - -Pc guru
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/mass_effect_3_bejelentes_decemberben
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/elindult_a_gaikai_nyilt_betaja
Mass Effect 3 bejelentés decemberben? - -Pc guru
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/mass_effect_3_bejelentes_decemberben
Hát még ha animáció is eléggé elüt az elõzõktõl itt sokkal realisztikusabbak a színek meg minden.
jah eléggé vad ötlet mit ki nem találnak?
Azért az elég vad elképzelés, hogy csinálnak egy teljesen másik játéknak egy egyedi cgi animációt, de azért egy meglévõ másik játékból emelnek át oda egy fegyvermodellt.
jah egyszer már linkelted. Nagyon kíváncsi lettem.
egyébként az sincs ám kizárva, hogy csak ugyanazt a fegyvermodellt használták az animációhoz.
Ja, és itt a bejelentés videója (talán már linkeltem): http://www.youtube.com/watch?v=3Q9csGJyN8g
A képek egész biztos CGI animáció.
Amúgy még egy bizonyíték, hogy szinte egész biztosan Mass Effectrõl beszélhetünk: http://i51.tinypic.com/242a4rd.jpg
Amúgy még egy bizonyíték, hogy szinte egész biztosan Mass Effectrõl beszélhetünk: http://i51.tinypic.com/242a4rd.jpg
Én annak örülnék a 3. résszel kapcsolatos dolog lenne 😊 De végül is mind1 az a lényeg hogy a Mass Effect-tel legyen összefüggésbe. 😊
Az elsõ Mass Effect könyvet november 30-tól lehet megvásárolni.
(úgy néz ki, hogy ez az idõpont már végleges)
Az elsõ Mass Effect könyvet november 30-tól lehet megvásárolni.
(úgy néz ki, hogy ez az idõpont már végleges)
az én véleményem: ez nem az ME3 lesz. de ha mégis ME 3, akkor ez vajon ingame-átvezetõ vagy render?
bevallom én nem igazán használom a facebookot azt se tudom hogy kell igazán de valahogy nem is érdekel jó nekem a jó öreg fórum is😊Dec.11-ig meg 600x kielemeznek mindegy egyes pixelt aztán tuti az lesz hogy totál más lesz mint amit találgatnak , nem lennék meglepve.Addig még van majdnem egy hónap pár napig megy majd a találgatás aztán kuss lesz dec.10-ig.
Mass Effect 2 néven fut (a legtöbb rajongós).
Néhány screenshot a videó alapján:
Kezdõdhet a találgatás, december 11-ig 😛
Kezdõdhet a találgatás, december 11-ig 😛
hát tudják húzni a játékosok agyát az biztos.
Itt egy egész jó kép elemzés, ezek alapján, 1) valóban Incisor mesterlövészpuska 2) emberkénknek hasonló mintázatú ruhája van, mint amit Cerberusék szoktak használni...
Megõrjít a BioWare ezzel a kommentár nélküli infó csepegtetéssel 😛 minden elismerésem a PR embereiknek 😄
Megõrjít a BioWare ezzel a kommentár nélküli infó csepegtetéssel 😛 minden elismerésem a PR embereiknek 😄
Azt nyilatkozták régebben, hogy ha le is zárják a trilógiát a világot, akkor sem hagyják parlagon, elképzelhetõ egy másik játék másik szereplõkkel, idõvonallal és történettel a ME univerzumon belül.
Csak december 11-n tudunk meg konkrétumot... tartok tõle, addig húzzák az agyunkat...
http://www.youtube.com/watch?v=3Q9csGJyN8g
Újabb infó, a másik képre:
And another QR code has been loosed upon the unsuspecting people of Twitter. This one translates into some binary which then translates into: 128.5°F. Converted to Celsius, that becomes -89.16666666666667 Celsius. "The coldest temperature ever recorded on earth is -89.2 degrees Celsius (-128.5 degrees Fahrenheit) at Vostok, Antarctica on July 21, 1983," says Wikipedia. This Mass Effect wiki page details Vostok, a "a medium system with four planets and an asteroid belt." The Soviet "Vostok Program" resulted in the first manned space flight. Oh, and that asteroid belt it mentions? The wiki page lists it as a "metal-rich asteroid." You know what else is metal? That's right, iron!
And another QR code has been loosed upon the unsuspecting people of Twitter. This one translates into some binary which then translates into: 128.5°F. Converted to Celsius, that becomes -89.16666666666667 Celsius. "The coldest temperature ever recorded on earth is -89.2 degrees Celsius (-128.5 degrees Fahrenheit) at Vostok, Antarctica on July 21, 1983," says Wikipedia. This Mass Effect wiki page details Vostok, a "a medium system with four planets and an asteroid belt." The Soviet "Vostok Program" resulted in the first manned space flight. Oh, and that asteroid belt it mentions? The wiki page lists it as a "metal-rich asteroid." You know what else is metal? That's right, iron!
Az biztos... húzza itt az ember agyát a BioWare 😄 amúgy a kép alapján ez egy videó screenshot..
Arra gondolok... már korábban is gondoltam erre, de ez a kép felerõsítette ezt az elképzelésemet:
Mikor a kaszások megérkeznek, nem csak egyszerû ûrcsaták lesznek, hanem szárazföldi hadviselés is. A kaszások ki fognak választani embereket, kik felett átveszik az irányítást, és az embereket összegyûjtik amolyan haláltáborokba, ahol aztán felhasználják a génállományukat (amolyan terminátorosan), viszont a földön a még épelméjû emberek szembeszállnak. Ez a kép engem erre a feltételezésemre emlékeztetett...
Egyelõre minden csak találgatás 😛
Arra gondolok... már korábban is gondoltam erre, de ez a kép felerõsítette ezt az elképzelésemet:
Mikor a kaszások megérkeznek, nem csak egyszerû ûrcsaták lesznek, hanem szárazföldi hadviselés is. A kaszások ki fognak választani embereket, kik felett átveszik az irányítást, és az embereket összegyûjtik amolyan haláltáborokba, ahol aztán felhasználják a génállományukat (amolyan terminátorosan), viszont a földön a még épelméjû emberek szembeszállnak. Ez a kép engem erre a feltételezésemre emlékeztetett...
Egyelõre minden csak találgatás 😛
Azt hiszem ma el leszünk ezzel a témával😊
nem tudom de a kép amit bedobtak eléggé elüt a me-tõl mondjuk látszik rajta hogy unreale engine de ez a kép olyan valóságosnak tûnik a me meg inkább rajzolthoz tudnám hasonlítani.Vagy nem?Ha megnézitek az elsõ és a második rész grafikáját ami szépnek szép nem mondom hogy nem az de közel nem valósághû túl élénkek a színek vagy nem is tudom milyen jelzõt mondjak rá de köze nincs a valósághû megjelenítéshez és nem magára a grafikára gondolok hanem az egész olyan nem is tudom mindegy látszik rajta hogy inkább meseszerû.Nem tudom értitek-e mire gondolok pl ott a call of duty vagy medal of honor azon látszik hogy a realisztikus megjelenésre mentek persze más motor hajtja de ott sokkal élethûbb, sötétebb színek meg hasonlóak. De ha így fog kinézni a 3 annak nagyon örülnék ottvan például a gears of war az is unreale engine 3 de teljesen máshogy néz ki mint a mass effect.Ha belegondolok milyen lett volna ha olyanra csinálják a grafikát talán jobb lett volna, vagy nem?
Frissítés:
Okay, now things are just getting nerdy. BioWare blasted out the adjacent QR code on Twitter which, when decoded, reads: 001101010011010100101110001110000011010000110101. When converted from binary (we told you: nerdy) it reads: 55.845. Of course, as everyone knows, 55.845 is the atomic mass of iron. Maybe the presence of the word "mass" in our findings isn't quite enough to go on, but we're sure you'll agree that the presence of the word "mass" coupled with a piece of fan fiction titled Mass Effect: Iron Rebirth is practically a smoking M-29 Incisor Sniper Rifle.
Most vagy ME3-t kapunk, vagy egy ME sztorira épülõ új játékot... kezd érdekes lenni a dolog.
Okay, now things are just getting nerdy. BioWare blasted out the adjacent QR code on Twitter which, when decoded, reads: 001101010011010100101110001110000011010000110101. When converted from binary (we told you: nerdy) it reads: 55.845. Of course, as everyone knows, 55.845 is the atomic mass of iron. Maybe the presence of the word "mass" in our findings isn't quite enough to go on, but we're sure you'll agree that the presence of the word "mass" coupled with a piece of fan fiction titled Mass Effect: Iron Rebirth is practically a smoking M-29 Incisor Sniper Rifle.
Most vagy ME3-t kapunk, vagy egy ME sztorira épülõ új játékot... kezd érdekes lenni a dolog.
A képekre vonatkozóan egy kis infó a fórumról:
Melindil wrote...
People on fb have deduced that the image translates tobinary that translates to 55.845, which is the atomic mass of iron.
How this is relevant is definitely a guessing game. =)
as people http://yfrog.com/b737bp here stated:
"atomic MASS of iron Fe" which is "MASS efFEct"
Melindil wrote...
People on fb have deduced that the image translates tobinary that translates to 55.845, which is the atomic mass of iron.
How this is relevant is definitely a guessing game. =)
as people http://yfrog.com/b737bp here stated:
"atomic MASS of iron Fe" which is "MASS efFEct"
Óóó hogy.... a BioWare... most a Facebook oldalukon, és a twitterükön, értelmetlen képeket raknak ki.
http://twitter.com/biofeed
Illetve értelmetlennek tûnõ. Gyerekek, tartok tõle, ez mégiscsak a ME3-ról lesz valami extra infó...
http://twitter.com/biofeed
Illetve értelmetlennek tûnõ. Gyerekek, tartok tõle, ez mégiscsak a ME3-ról lesz valami extra infó...
Vagy lehet, hogy elõzmény? A kép alapján durván háborús eseményrõl beszélhetünk... esetleg az Elsõ Kapcsolatháború?
BioWare projekt
A kép alapján az emberkénk egy Incisor mesterlövészpuskát tart a kezében... a kép alapján ez erõteljesen ME3 gyanús. Még semmi konkrétumot nem árult el a BioWare, csak bedobták ezt a screenshotot...
A kép alapján az emberkénk egy Incisor mesterlövészpuskát tart a kezében... a kép alapján ez erõteljesen ME3 gyanús. Még semmi konkrétumot nem árult el a BioWare, csak bedobták ezt a screenshotot...
nekem is jobban tetszik az hogy Kvarián meg Szalarián bevallom azért mert jobban hangzik az hogy meg helyes-e nyelvtanilag vagy nem nem izgat igazán az a lényeg hogy tetszen, a turián meg azért turián mert az a faj neve de pl a szalariánnál szerintem csak ode lett biggyesztve hogy jobban hangozzzón.Látjátok még a magyar nyelv se tökéletes itt van ez a szó hogy hangzik többesszámba már bajos pl az hogy hangozzon szerintem nincs ilyen szó hanem inkább hangozzék de úgy meg a mondatnak nem lenne sok értelme vagy nagyon hülyén hangzik meg jó pár olyan szó van amit nem lehet többesszámba normálisan ragozni de most nem jut eszembe egy se.
Természetesen a szalarián, kvarián a frankó, de nem azért, mert jobb a hangzása, hanem mert ezt szoktam meg az elsõ részben.
Ha az ME1-ben kvári, szalári lett volna, akkor meg az tetszene.
Ha az ME1-ben kvári, szalári lett volna, akkor meg az tetszene.
Nekem a Szalarián, Kvarián, Turián, Aszári
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Tényleg, amúgy kinek melyik fajnév fordítás tetszett? Az elsõ részben használt, vagy a másodikban. Összehasonlításként:
Quarian - Kvarián - Kvári
Salarian - Szalarián - Szalári
Azért ezt a kettõt emeltem ki, mert ez az a kettõ, amely szembetûnõ változáson ment át. Megmondom õszintén, nekem a második rész fajnév fordításai tetszenek jobban, egész egyszerûen azért, mert a Slovakiant nem Szlovákiánnak, a Serbiant nem Szerbiánnak, a Romaniant pedig nem Romániánnak fordítjuk.
(Egyébként ha jól rémlik, az elsõ részben, mikor leszállunk a Vermáron, ott egy mondatban "Szalári" kifejezést használtak a fordítók). Egyedül a kvári zavar egy picit, de csak az "á" betû miatt, mert olyan kacsa szerû lényre gondolok a név hallatán 😄 Nyugodtan lehetne simán kvari.
Az "ian" szabály alól egyedül a Turián lehet kivétel, mert annak nagyon blõd lenne a Tur elnevezés (arról nem beszélve, hogy többesszám esetén egy játék nevét kapnánk 😛 bár lehet ez is megszokás kérdése 😄).
Mi a véleményetek?
Quarian - Kvarián - Kvári
Salarian - Szalarián - Szalári
Azért ezt a kettõt emeltem ki, mert ez az a kettõ, amely szembetûnõ változáson ment át. Megmondom õszintén, nekem a második rész fajnév fordításai tetszenek jobban, egész egyszerûen azért, mert a Slovakiant nem Szlovákiánnak, a Serbiant nem Szerbiánnak, a Romaniant pedig nem Romániánnak fordítjuk.
(Egyébként ha jól rémlik, az elsõ részben, mikor leszállunk a Vermáron, ott egy mondatban "Szalári" kifejezést használtak a fordítók). Egyedül a kvári zavar egy picit, de csak az "á" betû miatt, mert olyan kacsa szerû lényre gondolok a név hallatán 😄 Nyugodtan lehetne simán kvari.
Az "ian" szabály alól egyedül a Turián lehet kivétel, mert annak nagyon blõd lenne a Tur elnevezés (arról nem beszélve, hogy többesszám esetén egy játék nevét kapnánk 😛 bár lehet ez is megszokás kérdése 😄).
Mi a véleményetek?
ME3 bejelentés még korai lenne. Azt, hogy majd lesz mindenki tudja, ennél többet nem hiszem, hogy mondanának. Jó lenne egy DLC bejelentés. Végül is több összekötõ DLC-t igértek, ha jól emléxem.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Én is DLC-re tippelek. A 3-ról még korai lenne bármilyen extra infó, szerintem elõször megjelenik a DA2, az Old Republic, és utána várhatók mindenféle extra dolgok a ME3-ról.
Ennyi ínyenc Kaiden/Ashley DLC-nek viszont nagyon örülnék :]
Ennyi ínyenc Kaiden/Ashley DLC-nek viszont nagyon örülnék :]
egyáltalán nem bizti hogy me témában lesz bejelentés sok másik játékon dolgoznak pl dragon age vagy épp az old republic de majd meglássuk.Én a dlc hírnek örülnék a legjobban bejelentik az újat és nagyon jó lesz nem 2h lesz hanem 5 vagy 10.Na annak örülnék a 3-at meg felesleges bejelenteni mindenki tudja hogy lesz, már az elsõ résznél tudni lehetett hogy trilógia lesz.Meg még korai még legalább 1,5-2év mire lesz belõle valami addig csak kitartanak a dlc-k már csak azért hogy fenttartsák az érdeklõdést a játékosokban.
Egy kis Biowaere meglepi és kedv csináló mára!😊
http://www.thesource.hu/hir/altalanos/ma_bioware_bejelentes_erkezik/10706?#ecmtfrm
Lehet hogy ME3 info vagy teaser videó, vagy megjelenési dátum.
De még az új DLC bejentése is lehet, nem tudni.
Majd meglátjuk.
http://www.thesource.hu/hir/altalanos/ma_bioware_bejelentes_erkezik/10706?#ecmtfrm
Lehet hogy ME3 info vagy teaser videó, vagy megjelenési dátum.
De még az új DLC bejentése is lehet, nem tudni.
Majd meglátjuk.