19778
  • Rage47
  • sanya200
    hát igen ha az alapjáték mellékküldijei is ilyenek lettek volna nem az év hanem az évtized játéka lehetett volna.Az overlord is nagyon jó de a tankos részt én kihagytam volna belőle elég gagyi lett.Sőt konkrétan be se raktam volna a játékba a járművet a meko 1000x jobb volt, az egybe is csak a tereppel volt gond nem az irányítással.
  • Rage47
    Végigjátszottam most a Shadow Brokeres DLC-t is. Ba*ott jó lett, mindenkinek muszáj megnéznie!:) Az Overlord sem volt rossz, de ez durván jó, jobb, mint az alap küldik:D
  • sanya200
    Jah már elég régi a felismerés de csak most jutottunk el addig hogy legyen magyarul is.
  • Vraaanyek
    Most nézem, hogy a Mass Effect Felismerés regény már 2007-es? és csak most jelent meg magyarul? a következő rész, az ascension pedig 2008-as, lassan az is megjelenhetne itthon!
  • sanya200
    Na megnéztem tényleg van ilyen kiadás de csak xboxhoz pedig nagyon állatul néz ki.Kár hogy pc-re nem kapni ilyen kiadást még meg is venném úgyis oda van már a lemez lassan tönkremegy:(
  • sanya200
    Sziasztok
    Találtam a neten egy képet, tényleg volt ilyen limited kiadás az 1-hez?
    limited collectors edition
  • sanya200
    Ez tényleg nem ide tartozik.Ez mass effect 2 fórum nem hardware.
  • vg
    Miről beszélsz kispatak? Milyen lcd meg crt? Ki használ ma már crt monitort? Ja, tudom! Te! Lehet neked menő a 640*480 felbontás, nekem nem.
  • Gruffersten
    ''...ha megnézed Jack tetoválásait, vagy Garrus páncélját...''
    Pedig ott van a másik véglet is, Miranda arca. ;)
  • Sir Cryalot
    Imádom ezt az LCD-s csipogást. Légyszi abba gondolj bele hogy egy CRT feleakkora felbontáson péppé veri az LCD szkrinedet, ráadásul még a feketéje is fekete, és a metro2033 is jól fug futni.
  • Marci0115
    befejezhetnéd már
  • mzoli7
    ez mi a rákot keres a Mass Effect topicban ?!
  • Evoluti0N
    Pontosan. Pozitívumai is vannak a lassú grafikai fejlődésnek. Ritkábban kell gépet fejleszteni :)
  • MrAndree
    Viszont ha nem lenne ami visszatartja a fejlődést akkor évente kéne gépet cserélni, hogy lépést lehessen tartani.
  • sanya200
    Végül is ilyenen kár vitázni én azt mondom legyen nagyon jó grafikája de csak akkor ha nem megy a játékmenet vagy rpg elemek rovására mert akkor meg semmit nem ér hogy hogy néz ki.Nekem fontos szempont a grafika is de nem minden lehet egy játéknak über-giga grafikája ha a játékmenet vagy más elem nem jól van megcsinálva.Itt a metro 2033 állítólag szép grafikája van de nekem kb 15 perc elég volt a játékból valahogy nem kötött le.Vagy az új COD az is szép de az se köt le, szóval nem azért játszok egy játékkal mert jó graffja van de amit szeretek mint pl a me-t ott igen is legyen szép.
  • sanya200
    De valahol igaza van, legalábbis abban hogy ugye egy konzol fix hardverből áll és amíg nem jelenik meg új addig arra kell programozni és amíg nem jelenik meg új addig a játékok se lesznek szebbek.Nézzétek meg az xbox360 már vagy 5 éves, 5 év alatt gondoljatok bele mennyit fejlődhetett volna a grafika ha nem lenne megkötve a fix hardver miatt.Már lassan elérhetnék az animációs film szintű grafikát is ha nem lenne ami visszatartja a fejlődést.Ha megnézitek pl a mass effectet már az első rész is sokkal szebb lehetett volna a motor már adott volt pl a gears of war vagy ut messze szebb volt pedig ugyanaz a motor volt benne, annak idején úgy kellett volna kinéznie mint most a 2-nek.
  • vg
    Maradjunk annyiban, hogy a magyar játékos társadalom 98%-a NEM tudja megengedni magának az olyan gép vásárlását amin a Metro 2033 jól megy, az általad említett szinten.
  • robotnyk
    Cevat Yerli inkább koncentrálhatna a játékmenetre, ahelyett hogy vizuálszexet programoztat a Cryteknél.
  • sanya200
    Hát akkor ne csodálkozzanak azon hogy nem veszik többen pc-re mint xboxra.Ha semmivel se nyújt többet akkor inkább a konzolosat veszik azért hogy ne szaggasson.Cavet Yerli jelentette ki nemrég hogy a konzol miatt nem fejlődik olyan ütemben a grafika mint kéne.Mert ahhoz hogy el tudjanak adni egy játékot több platormon ahhoz le kell butítani a grafikát a konzol szintjére, vagy épp emiatt nem raknak bele nagyobb felbontású textúrákat.
    Nem kell félreérteni a grafika nem minden inkább legyen jobb rpg mint jobb grafika, de azt azért el kell ismerni hogy a grafika egy játéknál fontos szempont, bár sokan csak ez alapján ítélnek meg egy játékot ami hiba.Nekem az is elég lenne ha végre nomrális kinézetű karakterek lennének a játékban, főleg a női karakterek eléggé randák.Pl a haj kidolgozása vagy az arc árnyéka...stb.Nem kell hogy csúcs legyen de pl mikor miranda arcát mutatják közelről mikor a játék elején illusive man-el beszélget ott tényleg nagyon állatúl néz ki de ha a játékban beszélgetsz vele elég randa feje van szegénynek.

játékmenetbeli kjép
    anim kép
    Persze a 2. kép sztem animáció de a motor ezt tudja tehát nézhetne így is ki hogyha meg lenne normálisan csinálva.Csak éppenséggel konzolon tuti nem menne de még pc-n se biztos.
  • SZEG007
    Witcher 2 az Pc only, de itt csak egy konzolportrol van szo. Metro 2033-at probáltam csak valamiért vilodztak a texturák ugyhogy nem nagyon tudtam értékelni:)
  • wedge31
    Látom nem játszotad ki a Metro 2033 játékot, esetleg még nem láttál gameplayt a Witcher 2-ből.

Nagy általánoságban persze igazad van.
  • SZEG007
    Elég nagy tévhitben élsz ha azt hiszed hogy az amugyis kisebb PC-s tábor pár százalékáért(mert ugye többségnek még ott sincs atomerömüve) majd Bioware átdolgozza a játékot, és uj efekteket, extra HD texturákat rak bele. Elözö részeknél se kaptunk HD texturákat ha megnézed Jack tetoválásait, vagy Garrus páncélját ez egyértelmüen látszik.
    Ami a legfontosabb érv hogy ne legyen sokkal szebb a játék PC-n pedig az hogy ezzel a konzolos felhasználoikat felboszantanák, márpedig azt nem tehetik meg EA berkein belül.Szoval bizzunk csak abban hogy kapunk egy jo befejezést, grafikátol meg ne várjunk semmit.

Grafika terén innovácio nem lesz amig nem érkezik uj konzolgenerácio.
  • sanya200
    Hát pletyka vagy nem egy-két sreenshhotnak örülnék.Kötve hiszem hogy úgy nézne ki a 3. rész mint ahogy a ps3-as verzió, hiába ugyanaz a motorja szerintem ez a rész amin a legtöbbet dolgoznak meg az animációk a többit át lehet emelni előző részekből.Meg ugye pc-n alapból nagyobb textúrák férnek el mint bármelyik konzolon, remélem tényleg olyan lesz hogy az állunkat keresgéljük.Ha megnézitek az első és második rész közötti különbséget ott is nagy pedig ugyanaz a motor.Remélem a 2. és 3. rész között is legalább ekkora különbség lesz.
    A cikk amiről vitáztok arról szól ha jól emlékszem hogy egy bennfentes azt állította hogy játszott egy me világában egy játékkal ami nagyon jó de ez lehet akár a 2. rész dlc-je is nem azt mondta hogy a 3. résszel játszott.Ha megnézitek akkor a liaras dlc is sokkal szebb mint az alapjáték csak nézzétek meg liara arcát mennyire ki van dolgozva a párbeszédek alatt,mikor meg csak simán beszélünk vele az irodájában ott azért annyira nincs kidolgozva mint akkor amikor a dlc-t zúzzuk.Szóval szerintem némi fejlesztés is belekerült már ebbe a dlc-be is grafika terén.
  • bendáj17
    egyetértek én ezt a hírt csak pletyka szinten kezeltem, bízok benne hogy kapunk még sok infót a megjelenésig.
  • SZEG007
    Mondjuk egy nagyobb volumenö mmorpg-nél csak a cégen belüli tesztidöszak fél évet vesz kb igénybe legalábbis ncsoft negyedéves részvényeseknek tartott koferencián ezt nyilatkozta az Ncsoft fejese Aion-al kapcsolatban. Valoszinünek tartom hogy egy single player játéknak a tesztidöszaka, egy már bejáratott játékmotorral korábbi részekben legyártott hagefektek, texturákkal azért nem igényel ilyen hosszu tesztelést ergo kétlem hogy kész lenne a játék, vagy ha igen akkor már az eladhato extra DLC-ket gyártják.
  • Vraaanyek
    szerintem meg kicsit túl reagáltátok a hír tartalmát, ki hangsúlyoztam, hogy ez csak egy pletyka, egy bennfentes felhasználó véleménye! Az, hogy szerinte majdnem kész a játék, még nem jelent semmit, és mivel ti sem vagytok játékfejlesztők, így elképzelésetek sem lehet, hogy valójában mi mennyi idő, csak abból tudunk következtetni, amiket hallunk, csak hogy azok nem biztos, hogy mindig igazak, így valóban nem lehet tudni, hogy mennyi van készen, és mennyit kell még dolgozni rajta, és az mennyi idő! a lényeg az, hogy kaptunk egy kis reményt arra, hogy talán a napokban újabb infók jönnek, egyszerűen nem kell ezt túlreagálni! a játék 2011 vége előtt úgysem jelenik meg, és a lényeg ez!
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem ha kevesebb dev dolgozna több pénzért, akkor hamarabb kapnánk minőségi játékot...
  • wedge31
    Túlzottan hiszel az ilyen beírásoknak, egy játék kiadásáért nem a fejlesztök a felelösek hanem a kiadók.

Pont az EA híres arról hogy milyen szinten szarik a fejlesztöi fejére lásd Saboteur de más kiadotól mondhatnám az Alpha Protocolt is, ezzel persze nem azt mondom, hogy egy fejlesztö csapat nem követ el hibákat, de sok fontos kérdésbe még csak beleszólásuk sincs.
  • vg
    Ez igaz, de akkor is teljesen elképzelhetetlen, hogy egy évvel a megjelenés előtt már gyakorlatilag kész legyen a játék. Mondjuk, én nem dolgoztam soha több milliós költségvetésű játékon, se filmen, de azért ez a kijelentés elég meredek.
  • SZilaJMaGGoT
    Azér annyira nem súlyos a helyzet mint ahogy te elképzeled. Milyen egészet kell átírni 3 különböző processzorra? Az unreal engine alapból támogatja mind3 platformot, nyilván vannak assetes kompatibilitási anomáliák de nem engine-t kell írniuk... :)
  • vg
    Mindenhol? Hol? Nice duplaregalteregó...
  • Slashice
    Nyugi, mindenhol ezt csinálja... egyszerűen ignorálni kell, és kész.
  • adam0615
    Gratulálok neked. Te is csak a másik lámázásához értesz -.-
    Én csak azt írtam hogy örülnék neki ha...
    Ezek a hírek csak PLETYKÁK!!!
  • vg
    Dehogy van kész, most is kalapálják valahol szorgos kóder kezecskék. Esetleg tényleg azt hiszed, hogy a megjelenés előtt már a pc, ps3, xbox360 verzió is kész, amikor gyakorlatilag három processzorra kell átírni az egészet? Láma.
  • Slashice
    Illetve szintén megerősítette ő is, hogy lesz még DLC a ME2-höz:

@truffle will we see more mass effect 2 dlc while we impatiently wait for mass effect 3,lol. 10:09 AM Jan 5th via web

Yes RT @rich_p_dragon @truffle will we see more mass effect 2 dlc while we impatiently wait for mass effect 3,lol.
  • Slashice
    Azért azt ne felejtsd el, hogy ez egy RPG. És azt sem, hogy nem akarnak beégni a fináléval, hogy mikor kiadják hemzseg a bugoktól.

Hadd idézzek két sort Christina Norman twitteréről (ME fejlesztő):

I am celebrating 2011 by playing a Mass Effect game that will probably be released in 2011. 11:55 PM Jan 1st via Twitterrific

I am not talking about me2 ps3! Good guess, but no. 12:30 AM Jan 2nd via Twitterrific

:)
  • MrAndree
    Rendeld külföldről, abban tuti van kód. :)
  • MrAndree
    Külön csapat dolgozik a DA 2-n és a ToR-on így a megjelenésük nem befolyásolja az ME 3ét. És semmit se szoktak 1 évig optimalizálni.
  • Slashice
    Amúgy pedig, CD Galaxis oldalán kint van, hogy lehet zaklatni az EA-t.

A játékkal kapcsolatos felmerülő kérdések esetén, ide értve a Cerberus Network elérésével kapcsolatos kérdéseket, a technikai segítségnyújtást, szerzői jogi okokból közvetlenül az Electronic Arts nyújtja, elérhetőség a játék borítóján olvasható, illetve: 06-1/505-9550.

Szóval nyugodtan hívjátok fel őket telefonon és érdeklődjetek, hogy mégis hol van a cerberus network kártya... (azt ne felejtsétek el mondani, hogy EA Classic kiadásban vettétek/kaptátok)