Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb fegyveres kérdésem van. A játékban össze-vissza vannak fordítva a fegyvertípusok nevei.
Legrosszabb a helyzet az assault rifle csoportban, ahol a következõ fordítások fordulnak elõ felváltva:
assault rifle = rohampuska, rohamkarabély, gépkarabély
battle rifle = csatapuska, harci puska
machine gun = géppuska, gépfegyver
szerintem egységesíteni kéne ezeket valahogy, nem?
Legrosszabb a helyzet az assault rifle csoportban, ahol a következõ fordítások fordulnak elõ felváltva:
assault rifle = rohampuska, rohamkarabély, gépkarabély
battle rifle = csatapuska, harci puska
machine gun = géppuska, gépfegyver
szerintem egységesíteni kéne ezeket valahogy, nem?
Hát nem igaz! Amit ez elõtt írtam (amit nem fogadott el) azt is elfogadta valójában, mert küldött egy emailt róla. Ilyen nincsen!<#pardon1>#pardon1>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Most kínomban megpróbáltam megint és sikerült. Nagy betû sem lehet benne (ez az egy volt amit még nem próbáltam ki).
Én már próbáltam mindenhogy, és hiába.
Jó nektek, hogy sikerült regisztrálni. Nálam mindég valamit kidob, hogy már létezik (még az email címemre is). Már vagy tízszer próbáltam és mindhiába!<#szomoru1>#szomoru1>
Én nagyon örülnék egy, multis játéknak, ezt valahogy úgy tudom elképzelni mint egy Halo-t vagy egy Gears of War-t, CoD ként is jó lehet, de akkor valami nagyon újat kell kitalálniuk, mert nekem semmi szükségem egy teljes CoD másolatra, de ismerve a BioWare-t ez nem lehet gond.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
na szerencse akkor.
végre nekem is sikerült nagy nehezen, amúgy a dragon age-hez is van valami regény.Vagy ez már nem újdonság?
az meg lehet.
vicc
Nekem sikerült!
Elõször hibát jelzett, hogy nem jó a felhasználó név, meghogy nem lehet benne ékezetes karakter, de aztán rájöttem, hogy nem a "Megjelenõ név"-re érti, hanem a csillagos névre, ami legelöl van. Beírtam oda is, hogy tehasut és elfogadta. Elég béna rendszer, mert most nem tudják az igazi nevemet...
Elõször hibát jelzett, hogy nem jó a felhasználó név, meghogy nem lehet benne ékezetes karakter, de aztán rájöttem, hogy nem a "Megjelenõ név"-re érti, hanem a csillagos névre, ami legelöl van. Beírtam oda is, hogy tehasut és elfogadta. Elég béna rendszer, mert most nem tudják az igazi nevemet...
Olyat is kiírt hogy ez a felh.név már létezik vagy 10x próbáltam más jelszóval felh.névvel miegymással de a múltkor se ment, szóval nem tudom mivan ezzel az odallal.
nekem is ezt írta ki, de szerencsére eszembe jutott, hogy van egy régi regisztrációm.Bejelenentkezés után valami baj lehet mert teljesen össze-vissza jelenit meg mindent, pedig Chrome-al és Operával is probáltam.
gyerekek miért nem lehet regisztrálni a tuan-ra állandóan azt dobálja ki hogy helytelen felhasználónév pedig már vagy 10-et kipróbáltam.
elõrendeltem én is. Így elvileg 30-án postázzák is.
nem azért írtam , csak én már nagyon sokszor végigvittem és nekem már könnyû de attól másnak még lehet nehéz.Én legtöbbször sentinellel vagy élharcossal toltam a többit csak kb 1-1x toltam.
Akkor biztos én vagyok a béna. Vagy pedig azért van, mert harci adeptussal nyomulok, annak pedig ezen a nehézségi fokozaton elég kockázatos a lerohanás képességét használni...
Hát én már nagyon régóta õrület szinten tolom és így se volt több 2h-nál max 2,5 de több biztos hogy nem😊A 12-13 végigjátszásból 10 õrület szinten volt már.
tök jó hogy lesz könyv is majd megveszem-.
nekem is a kedvenc részem volt ez a dlc. ha hasonló lesz majd a többi akkor egy szavunk se lehet.
Ha a könyv kamusztori, akkor a játék is 😊 Ugyanis felhívnám a figyelmed arra, hogy a regény írója ugyanaz a személy, aki a játék történetének vezetõ írója, név szerint Drew Karpyshyn. A KotOR és a Jade Empire története is a nevéhez fûzõdik 😊
http://www.imdb.com/name/nm1891010/
Maga a történet Anderson kapitány és Saren közös múltjáról szól, amiben kiderül az, ami a játékban említve lett: miért nem jött össze a Fantom státusz 😊
http://www.imdb.com/name/nm1891010/
Maga a történet Anderson kapitány és Saren közös múltjáról szól, amiben kiderül az, ami a játékban említve lett: miért nem jött össze a Fantom státusz 😊
Én már elõ is rendeltem. 😊
Az elsõ, második rész ott van játék formájában, azt minek írná le könyvben is?
Meg mi az hogy kamu sztori? Az egész Mass Effect világ kitalált dolog, ez is hozzá tartozik.
Ez is lesz olyan jó mint a játék.
Az elsõ, második rész ott van játék formájában, azt minek írná le könyvben is?
Meg mi az hogy kamu sztori? Az egész Mass Effect világ kitalált dolog, ez is hozzá tartozik.
Ez is lesz olyan jó mint a játék.
Csak kár hogy valami kamusztorit visz. Ha esetleg a ME 1 vagy a 2 történetét mesélné el könyv formában még meg is venném.
http://www.tuan.hu/index.php
Regisztrálni kell (ingyenes) és utána lehet rendelni.
Regisztrálni kell (ingyenes) és utána lehet rendelni.
Sziasztok!
Elõrendelhetõ a Mass Effect könyv 😊 1814 Ft-ba fog kerülni 😄
(az eredeti ára 2790 Ft)
Elõrendelhetõ a Mass Effect könyv 😊 1814 Ft-ba fog kerülni 😄
(az eredeti ára 2790 Ft)
Hát nekem nagyon tetszett a trailer láttán még a hideg is futkosott a hátamon de nem a félelemtõl hanem attól hogy mekkora már és maga a dlc nagyon jó a rövidségét tudnám egyedüli negatívként említeni minden másban übereli a korábbi dlc-k szintjét.
akkor majd szülinapot kívánok 30-án csak el ne felejtsem😊
Pont a születésnapomra. Lehet meg is veszem majd magamnak születésnapi ajándékként.
Helyes várjuk várjuk addigra legalább megkapom a fizetést is vagy 1-2 napra rá😊
ME könyv infó: A Tuan (õk adják ki magyarul) oldalán írták, hogy a Mass Effect regény november 30-án érkezik a boltokba.
Kib***ott jó volt a Shadow broker DLC! Most értem a végére.
Végig pörgött, izgalmas volt, olyan rohadt nehéz, izzasztó csatákkal (természetesen õrület fokozaton), amik az alapjátékban sem voltak.
Az Árnybróker bérgyilkosával a csata kb. fél óráig tartott. A csapattársaim a földön fetrengtek, nem volt medigélem, úgyhogy nagyon körültekintõen kellett harcolni, sok futkározással, trükközéssel. Nagyon élveztem.
Új zenék is voltak benne, méghozzá piszok jók, valahogy ki kéne szedni a hangfájlokból.
Most olvasgatom a Broker bázisán a bejegyzéseket. Rohadt sok van, újra megemelem kalapomat Mike elõtt, hogy ezt a sok szöveget ilyen kevés idõ alatt lefordította.
Végig pörgött, izgalmas volt, olyan rohadt nehéz, izzasztó csatákkal (természetesen õrület fokozaton), amik az alapjátékban sem voltak.
Az Árnybróker bérgyilkosával a csata kb. fél óráig tartott. A csapattársaim a földön fetrengtek, nem volt medigélem, úgyhogy nagyon körültekintõen kellett harcolni, sok futkározással, trükközéssel. Nagyon élveztem.
Új zenék is voltak benne, méghozzá piszok jók, valahogy ki kéne szedni a hangfájlokból.
Most olvasgatom a Broker bázisán a bejegyzéseket. Rohadt sok van, újra megemelem kalapomat Mike elõtt, hogy ezt a sok szöveget ilyen kevés idõ alatt lefordította.
meglátjuk mi lesz nagyon várom a 3 de sok idõ van még addig sajna.
akkor monitorba verem a fejem az biztos nehogy kinyírják már a legjobb csajomat😊
Srácok, tisztán elmondták, hogy a mass effect3 ugyanazt követi,mint az elsõ két rész, Unreal Engine 3, sztory, rpg-elemek-bõl elvileg több, nem lesz vele probléma, ne szidja senki a Bioware-t, mert még megsértõdnek, és lelövik Shepard-öt egy mass effect 2-es DLC-ben! akkor mit csinálunk?!😛😛😛
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
hát lehet lesz benne singli is de ne számítsatok me szintû storyra megy ilyenekre itt a multin lesz a hangsúly már ha az lesz.
És mivel a játék egyáltalán nincs hatással a ME3-ra (nagyon nagy valószínûséggel), így részemrõl azt ad ki a BioWare, amit csak akar 😊 Az veszi meg, aki csak akarja.
Egyébként szerintem nagy valószínûséggel ez a multiplayer, egy taktikai TPS multiplayer lesz, nem pedig egy CoD szintû, agyatlan lövöldözés. Meglátjuk, már kevesebb, mint egy hónap, és kiderül 😊
Egyébként szerintem nagy valószínûséggel ez a multiplayer, egy taktikai TPS multiplayer lesz, nem pedig egy CoD szintû, agyatlan lövöldözés. Meglátjuk, már kevesebb, mint egy hónap, és kiderül 😊
A fõ csapásirány nem fog, ebben egészen biztos vagyok. Pont ezért lesz egy teljesen különálló játék. Az, hogy FPS vagy TPS lesz, még kérdéses, hisz nem tudunk semmit, ugyanúgy, mint azt sem, hogy mennyi RPG elem lesz benne (bár a leírtak alapján nekem az jön be, hogy vagy nagyon kevés, vagy egyáltalán nem). Én a magam részérõl biztosan megveszem a játékot, mert mégiscsak Mass Effect :] (mondjuk magam részérõl is inkább a single playert szeretem, multiért nem vagyok oda annyira - de nagy valószínûséggel a játék tartalmazni fog single playert is 😛)
Ez ha igaz nagyon rossz hír.
Azt eddig is tudtuk hogy a Bioware kezd elkurvulni de hogy fps-eket gyártson egy olyan szellemi tökével amivel mondjuk BG3-at is tudnának csinálni ez nagyon-nagyon szomorú...
Azt eddig is tudtuk hogy a Bioware kezd elkurvulni de hogy fps-eket gyártson egy olyan szellemi tökével amivel mondjuk BG3-at is tudnának csinálni ez nagyon-nagyon szomorú...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én nem nagyon szeretem az fps-eket, úgyhogy én személy szerint biztos nem játszanék a mass effect sorozattal tovább ha fps-é válna, multiplayert már kb 10 éve nem játszottam. Remélem megmarad a játék annak ami eddig volt, történetorientált külsõnézetes akció-RPG. Nem zavar ha mellette csinálnak fpst is az univerzumban, biztos sokan szeretnék, de a fõ csapásirány ne változzon.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Szerintem most pont ez lesz bejelentve, hogy egy teljesen különálló, a trilógia történetéhez szorosan nem kötõdõ, elsõsorban multiplayer játékot fognak kiadni. Pontosan az általad leírt okok miatt is, hogy ne menjen az alapjáték rovására a dolog. Illetve az sem véletlen, hogy direkt multiplayer játékok programozásában tapasztalt programozókat vettek fel, ami azt jelenti, hogy nem szeretnék, hogy plusz munkát rójanak azokra, akik a trilógia befejezõ részén dolgoznak.
Viszont a Mass Effect franchise-t nem szeretnék feladni, és amíg várakozunk a Mass Effect 3-ra, addig lesz egy kellemes kis, Mass Effect univerzumban játszódó lövöldözõs játékunk... egyébként ez engem arra enged következtetni, hogy lehet nem fog megjelenni a harmadik rész 2012 elején. Ami számomra nem is baj, inkább adják ki késõbb, de legyen terjedelmes, hosszú, élvezetes játék, brutálisan jó sztorival és fordulatokkal, mintsem egy félig kész játék, amit majd mindenféle DLC-kel toldozgatnak-foltozgatnak (mert pl a Lair of the Shadow Broker ilyen DLC, eredetileg benne lett volna az alapjátékban, a TLK fájlban megtalálhatóak a párbeszédek is - csak szerintem hajtotta õket a kiadó).
Viszont a Mass Effect franchise-t nem szeretnék feladni, és amíg várakozunk a Mass Effect 3-ra, addig lesz egy kellemes kis, Mass Effect univerzumban játszódó lövöldözõs játékunk... egyébként ez engem arra enged következtetni, hogy lehet nem fog megjelenni a harmadik rész 2012 elején. Ami számomra nem is baj, inkább adják ki késõbb, de legyen terjedelmes, hosszú, élvezetes játék, brutálisan jó sztorival és fordulatokkal, mintsem egy félig kész játék, amit majd mindenféle DLC-kel toldozgatnak-foltozgatnak (mert pl a Lair of the Shadow Broker ilyen DLC, eredetileg benne lett volna az alapjátékban, a TLK fájlban megtalálhatóak a párbeszédek is - csak szerintem hajtotta õket a kiadó).
Hát nem tudom hogy tetszene egy multiplayer játék a mass effect univerzumban sõt remélem a 3. részhez nem lesz multi nehogy az legyen hogy a multi miatt elhanyagolják a játék leglényegét az egyjátékos módot mint pl a medal of honor esetében.A mass effect maradjon csak meg annak ami egy nagyon jó rpg-nek valljuk be cod szerû online fps-ekbõl dunát lehetne rekeszteni de olyan játék mint a mass effect kevés van, akkor legyen inkább egy külön csak multiplayer játék és akkor az nem megy a másik rovására, bevallom engem nem igazán érdekelne a multi része , talán de csak talán játszanék vele de a 3. rész maradjon csak meg rpgnek vagy külön adjanak ki hozzá dlc formájában multi lehetõséget.
Hát igen... különösen azt is figyelembe véve, hogy jelölték az év legjobb DLC-je címre.
Elég bugos ez a Shadow Broker DLC. Betöltésekkor csomószor kiakad a játék. Nem tudom miért nem adtak ki hozzá patchet.
"Nekem az tetszene legjobban (amennyiben készítenének egy külön történetet a ME világában), ha az Elsõ Kapcsolat Háborút és az emberek találkozását az idegenekkel mutatná be."
Szerintem ez egyáltalán nem lenne jó, mert így a játék nagyon rövid és unalmas lenne. 😊 Az EKH-ban volt egy nagyobb harc, amikor a turiánok megtámadtak egy emberi kolóniát, aztán az emberek visszafoglalták és körülbelül ennyi. Összesen mindkét oldal veszteségeit figyelembe véve, kb. 700-an estek el.
Szerintem ez egyáltalán nem lenne jó, mert így a játék nagyon rövid és unalmas lenne. 😊 Az EKH-ban volt egy nagyobb harc, amikor a turiánok megtámadtak egy emberi kolóniát, aztán az emberek visszafoglalták és körülbelül ennyi. Összesen mindkét oldal veszteségeit figyelembe véve, kb. 700-an estek el.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
nem lenne rossz. Reméljük többet is megtudunk hamarosan-