Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos azért mert a regény jóval a játék megjelenése elött írodott és elõtte jelent is meg. Az író ugyan szorossan együtmûködött a fejlesztõkkel, de nyilván nem tárgyaltak ki mindent, vagy késöbb a játékban tervezési okok miatt eltértek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Olvasgattam és van még ami feltûnt a könyvben hogy a tanácstermet kicsit másképpen írja e mint ahogy a játékban van pl vann több ezer szék tárgyalásokra, gondolom a pódiumon meg pl a könyvben a tanácstagok ülnek a játékban meg állnak.Persze ezek apró dolgok de aki sokat játszik/olvas a me világában annak azért feltûnik ez is😊

egyetértek le is mentettem 😄 köszi sanya.

nézzétek mit találtam szerintem egész jó

Hát holnap van 11-e szóval szerintem holnap😊

Szolnokboy1
mikor lesz a nagy bejelentés?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Akkor valószínû hogy az elsõ részben szerepelt a codexben nekem úgy rémlik, de most nem tudom megnézni mert nincs fent de most hogy olvasom a könyvet megjött hozzá a kedvem😊

jah én is majd utána nézek a maketeket nagyából megvannak nekem is.

Doom 4
Hú akkor nekem valamiért ez a rész a kodexból kimaradt, de nem csak ez sok minden... Lehet berugva olvastam õket?
A kettõben meg amit tudok midnent megveszek, eddig egy végig játszás nem volt hogy makettok ne lettek volna de kodexot aszsme csak egy végig játszás alatt olvastam.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Akkor nem olvastad el a kódexet abban benne van vannak vadászok és bombázok is a bombázók torpedókat használnak a nagy lusta hajók ellen pl csatahajók ellen igaz van védelem a nagy hajókon most nem jut eszembe mi a neve a rendszernek de azt hiszem gardian lézer de nem biztos. A lényeg hogy lézerrel semmisítik meg a torpedókat de minden nem biztos hogy megtudják ezért a vadászgépek feladata hogy távol tartsák õket a nagyobb hajóktól.A vadász és bombázógépeket pedig hatalmas anyahajókról indítják amik a csatától jóval távolabb helyezkednek el mivel nincs nagy védelmük és könnyen sérülnek.
Javaslom olvasd el kódexet már nem tudom melyik részben lehet az elsõben van errõl szó meg a 2-ben is ha nem veszel makettet akkor a kódex is soványabb lesz, ezért érdemes megvenni az összeset nem nagy összeg és egy csomó mindent meg lehet tudni a hajókról.

#13115 Hsz-re válaszolva
Eddig csak az elsõ rész jelent meg magyarul és a tuan kiadótól tudod megrendelni és 1814ft-ba kerül kiszállítás nélkül.
De itt a link.

Risu Führer
eddig melyik mass effect könyvek jelentek meg magyarul? és honnan lehet megrendelni õket?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

ú igazad van bocsi tényleg aszári hajó. Tényleg jó lenne egy ûrcsata simán eltudnám viselni.

Doom 4
És ami képtelenség, vadászok nélküli haderõ??? Ez nem fér a fejembe, hogy egyetlen egy vadászgépet sem látunk de én még csak nem is olvastam egyrõl sem. <#wow1>

Hát szövetségeseknél úgy fogalmaznék mert az egy asari hajó és nem szövetségi, amúgy szívesen megnéznék már egy igazi szövetségi hajóhadat mindent belevéve csatahajók, rombolók, anyahajók.Az elsõ részben ha jól tudom nem vetettek be csatahajókat csak fregattokat és rombolókat, az egész szövetségi flottánál 8db csatahajó van.A könyvben mondjuk szentelhettek volna pár oldalt az elsõ kapcsolat háborúra az a 2 oldal már nem számított volna.

szerintem is így gondolták, sokan felférnek még rá hisz csak a legnagyobb hajó a szövetségnél.

Doom 4
Ide bejelentkezel oldalt a menüben profile->you registered game promotions és ott lesznek.

Még egy dolog amit kihagytam a hozzászólásból. A game eredeti és a magyar verzió van meg.
Hi!

Egy kis segítség kellene! Ugyanis újra kellett telepytenem a gamet és emiatt a DLC-k is törlõdtek. Honnan tudnám leszedni a Zaeed, a Firewalker és a Normandia becsapódásos DLC-t? Mert a Bioware hivatalos oldalán sehol nem találom, nagyon fontos lenne, mert így a mentést se tudom folytatni.

Kössz a helpet elõre is!
Hát teljessen jó észrevétel. Megnézetem, még az angol könyvbe is 5.000-ret ír, tehát jó a fordítás is. Pedig tényleg közel 10.000 fõ fér el rajta a játék szerint. Arra tudok gondolni, hogy 5.000 kell az irányításhoz, és mégegyszerennyi ráfér, vagy nem tudom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

idõvel biztos lefogják fordítani.

Dettó én is megvenném mind a 3 részt ha lefordítják.

az nagyon jó lenne azt is simán megvenném. 😄

Tudom az elsõ rész elõtt azt hiszem 20 évvel játszódik de észrevettem még valamit a mennybemenetel nevû asari hajón a könyvben 5000 fõ szerepel a játékban meg ha jól emlékszem shepard 10.000-et mond mikor a riporterrel beszélget persze lehet hogy a könyv óta vagyis az az utáni 20 évben megnõtt a létszám de inkább fordítva szokott lenni mert ahogy nõ a technológiai szint úgy egyre kevesebb "ember" is elég a hajó üzemeltetéséhez. És ez nem szõrszálhasogatás csak megemlítettem meg amúgy is nagyon jó a könyv egy kicsit más a story mint ahogy elképzeltem vagy ahogy a játékban kiderült de ez kellemes csalódás.

Az elsõ könyv sok évvel a Mass Effect 1 játék elõtt játszódik.

Úgy tudom jövõre (talán az elsõ felében) kiadják a második könyvet is magyarul. Szerintem az a legjobb (a második). A harmadik is jó, abban van jópár ismerõs arc. Aria, de még az Illusive Man is akciózik, hehehe 😊

Doom 4
<#eljen>

Es ha fejlesztok jatszanank kicsit a 2003-ban keszult halo-val, akkor lehetne elkepzelesunk, hogy 2012-ben milyen jarmuves resz kell.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

teljesen egyetértek én is mindent várok, és köszönöm hogy elvállalod a fordítást.

Jogos. Bar a konyv jatszodhat kb husz evvel az elso resz elott es a "fiatal" Anderson lehet akar 28-30 eves is es a jatekban lehet mondjuk 50. akkor az ido kb jo, de a kek nap sztori akkor is santit.

Nekem ma jött meg 1 hét kellett mire ideért postán, de mindegy is a lényeg hogy itt van.Viszont mintha az elején lenne benne egy kis tévesztés a 70. oldal körül mikor a batariai beszél a kék napokról akkor azt mondja hogy nem szereti az embereket de a kék napok már kezdenek embereket is alkalmazni, de a 2-ben nem úgy van hogy zaeed alapította a kék napokat és õk kezdtek el alkalmazni batariai-akat?Vagy az egy másik szervezet ugyan azzal a névvel?Mondjuk az ideõpontal nem vagyok tisztába teljesen azt tudom hogy zaeed a 2-ben azt mondja hogy 20 éve alapította a kék napokat a könyv meg akkor játszódik amikor anderson fiatal volt szóval lehet nem egyezik az idõpont.

Én is végeztem a könyvvel, nagyon tetszett. Jobb mint a játék. Várom a könyv folytatását, a képregény folytatását és a játék folytatását😊)
A képregényt rögtön fordítom, ahogy megjelent.

jah nem tudtam, csak hozzá írtam. De jó sikeresen kiolvastam a könyvet és nagyon tetszett, teljesen megérte megvenni.

Lesz majd az illusive man-rõl is képregénysorozat de nem tudom mikor gondolom az ünnepek körül kijön 1 rész talán.

penge96
Nyugi, a képregényt már nagyon rég elolvastam 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ha jól tudom lesz folytatás. A képregény is nagyon klassz.

az admin-nak írtam de nem válaszolt, igaz vidéken lakok azért nehogy 1 hét kelljen már mire ideér.

Doom 4
Vagy írjál vagy hívd fel õket szerintem, amúgy meg postán hozzák, szóval futárra ne várj. Legalábbis ide futár hozta.

gyerekek ezt nem hiszem el még mindig nem jött meg a könyv már dec.2-án visszaigazolták de már 8-a van és még sehol sincs.

penge96
Ugye lesz még Mass Effect könyv? És ha lesz, azt is majd a Tuan fogja kiadni?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nagyon klassz a képregény, nagyon tetszik 😄 Ezer köszönet mike

én is köszönöm,tényleg mindjárt jön a nagy nap de kíváncsi vagyok mit fognak bejelenteni.

nyirog
köszi

Hát Liaráról egy kanyi szó nincs benne. Õ azidõtájt a földet túrta Prothean romokat kutatva.

Pár nap múlva itt a nagy bejelentés. Ha a 2012-ben megjelenõ mass effect 3 eléri a 2007-es gears of war grafikai színvonalát (harcrendszer, animáció, fedezék, környezet stb), a 2001-es gothic npc színvonalát (élõ környezet) és megtartja a jelenlegi erényeit (karakterek, párbeszédek, story) akkor én már elégedett leszek.

Ha beleszerkesztesz az ini-ben utana le kell futtatni ezt:
http://www.apartments-kharkov.com/misc/ME2IniFixer.zip

Letoltod, bemasolod abban konyvtarba ahol az coalesed.ini van es lefuttatod.

http://www.4shared.com/file/_8Ray9nq/Mass_Effect_kepregeny.html

kepregeny link

ÕÕ nekem per pillanat nincs meg de itt lehet kérni biztos tud adni valaki egy linket.

ez engem is érdekelne. Eddig nagyon jó a könyv igazán klassz.

nyirog
azokat a képregényeket hol lehet elolvasni, vagy letölteni?

Glutamin
Valóban nem sok, csak erre a hónapra már így is jött pár nem tervezett kiadás, még verdát is kell vinnem szervizbe, úgyhogy januárig várnia kell. Remélem Liaráról is van benne valami<#puszis>

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT