19778
  • Szthomas
    Ez sem lett volna rossz Mako-nak a Mass Effect 2-ben (mellesleg benne is van a játékban):
    http://i174.photobucket.com/albums/w93/Zenith-001/MEU/TheArtofMassEffect-069Archive-Scans-Copy.png
  • sanya200
    Nem hiszem hogy a 3-al gond lenne ebből a szempontból.Gondolom csak nem akartak annyira tökölni a képregénnyel hogy minél előbb megjelenjen a játék.Azt én is észrevettem hogy kihagyták a féroszt írtam is ide ha jól emlékszem.Pedig ott kaptuk meg a kódtörőt hogy meg tudjuk érteni a látomást.Meg pár dolgot még kihagytak de szerintem úgyse nagyon érdekli a ps3 tulajokat aki akarja úgyis megnézi a youtube-on vagy rég végigtoltam pc-n az első részt.
  • Szthomas
    Reméljük erről nem lesz szó! Elég szomorú lenne, ha az EA pénzéhsége miatt elcsesznének egy ilyen sikersorozatot! Mert valószínűleg nem a BioWare-os srácokon fog múlni, ha gikszer lesz.
  • Slashice
    Egyébként köztünk szólva eléggé felületesre sikeredett ez a képregény... Féroszt pl úgy ahogy van kihagyták. Ráadásul több helyen pontatlan, hisz egy szót nem szól arról, hogy a Fellegvár egy relé, hanem csak annyit mond, hogy az irányítja a többi relét... remélem ez a fajta "igénytelenség" nem valami jel a ME3-ra nézve, hogy majd ott is lerövidítenek dolgokat a múltból, meg átírnak...
  • sanya200
    Köszi.
    Megvárom a nőit:)Nem lehet egyébként azt hogy egy srt fájlt csinálsz mint amit a sorozatokhoz szoktak?Vagy ha az nehezebb akkor nem szóltam.Annyi viszont jó lenne ha találnál nagyobb felbontásút én 720p-be néztem a youtube-on,annál azt hiszem csak annyi hogy kicsit állítani kell az időzítésén,legalábbis sorozatoknál elő szokott fordulni hogy az xvideshez készített felirat késik a 720p-s alatt.
    Azért
  • Slashice
    No, készen vagyok... elment vele a fél napom, főleg a technikai szöszölés miatt, de legalább sikerült...

Ha bárki talál valamilyen fordítási hibát, jelezze bátran :) Az időzítés időnként nem a legjobb, ha lesz türelmem, majd finomítok rajta. Ja, és ez egyelőre csak a férfi Shepard. Később majd megcsinálom a nőit is, akkor már nem lesz olyan nagy munka vele.

• sanya200
    Nekem ilyen összeragasztható makett kéne mint amilyen a repülőmakettek csak normandy.De sajnos nem láttam még hogy forgalmaznák, pedig igény lenne rá szerintem.1 tuti:)Csak modellt találtam de annak nagyon borsós ára van 30-40.000 ft körül mozog.Igaz hogy állatul néz ki de azért a 150-100 dolláros árcédulát kicsit túlzásnak tartom.
  • bendáj17
    mindenképp igazad van. jó kis lego képek.
  • Szthomas
    Ezt sasoljátok meg. Tudom, hogy LEGO, de azért elég durván néznek ki:
    http://www.flickr.com/photos/ktorrek/page4/

A 4. oldaltól szinte végig Mass Effect-es cuccok LEGO-ból!
  • Pares
    Igen, ez lehetett az indok. Kicsit fura lenne, hogy két évvel ezelőtti eseményekkel kapcsolatos híreket mondanak be...
  • sanya200
    Ezek az első rész küldetéseihez kommentárok ha jól értettem.Végülis nem csoda hogy kivették őket ezek úgy mond 2 éves hírek.Legalábbis shepard 2 évig volt "halott" akkor meg minek raknának bele a játékba olyan híreket ami 2 évvel ezelőtt történt.Történet szempontjából lehet beleillet volna de nem lenne logikus mert ezeket a híreket már rég elfelejtették ez az első részbe lett volna jó miután teljesítettél egy küldetést utána bemondták volna a hírekben.Szerintem nem illene bele a 2-be de azért érdekes.
  • mzoli7
    újjabb kivágott hanganyagok : link
  • bendáj17
    sok sikert hozzá már most köszönöm hogy lefordítod.
  • Slashice
    No, elkezdtem dolgozni a feliraton... meglátjuk, hogy hogyan sikerül :)
  • bendáj17
    köszönöm Mike a fordítást.
  • Szthomas
    A repülő teherautók mondjuk érdekes hatást keltettek bennem, ennek ellenére nem vitás, hogy hasznosak, főleg amikor kiszáll belőlük a sok rossz fiú...
  • Rage47
  • Szthomas
    Érezhetően nem maga a "vezetési élmény" volt a cél az üldözésnél. Amúgy nekem a Star Wars második részének hasonló jelenetére emlékezettet, csak ott a Coruscant utcáin zajlott a hajsza.
  • Szthomas
    Én is zárom a mako vs hammerhead fejtegetésemet. Szerintem sokan örülnek a könnyebb irányításnak és a kevésbé extrém tájaknak (annak mondjuk én is), persze vannak olyanok is, akiknek a mako után kicsit furcsa a dolog. Mind a két jármű mellett lehet felhozni érvet és ellenérvet is. A konklúzió számomra: semmi sem tökéletes, de ez nem jelenti, hogy rossz...
  • sanya200
    Érdekes mert a liaras dlc-be az auto irányítása is gagyi volt de olyan jól meg lett csinálva az a rész hogy az ember észre se vette meg legalább nem tartott fél óráig.Pont úgy volt jó ahogy megcsinálták.A mekóval kapcsolatban még annyi hogy pl ha talit vitted magaddal akkor hamarabb visszatöltött a pajzs, gyorsabban is javult ha jól emlékszem a 2-ben ez nem volt szerintem.
  • wedge31
  • Szthomas
    Semmi gond sincs a vitával, főleg amikor ilyen kulturált keretek között zajlik. Nem kívánom ráerőltetni a véleményemet másokra, mint ahogy te sem a tiédet. Egyszerűen más véleményen vagyunk és ez így is van jól.Ha mindenki ugyanazt gondolná, akkor nem is lenne miről beszélgetni...
  • Pares
    A Hammerheadnek véleményem szerint semmi baja nincs. A küldetésekkel van a gond. Speciel az, hogy nem lehet úgy barangolni, mint a Makoval. Ugyanakkor a pályák sokkal szebben ki vannak dolgozva, sokkal érdekesebb környezettel. A küldetések célja/értelme szerintem nem nagyon változott az első részhez képest. Ott is abból állt az egész, hogy leszálltál egy bolygóra, leöltél mindenkit (többnyire), ja és előtte a rohadt unalmas és hatalmas pályán kellett navigálni, ami tűhegyes hegyekkel és abszurd tájjal volt megáldva.
    Csöbörből vödörbe. Egyik megoldás se volt jó vagy feltétel nélkül élvezhető (számomra legalábbis, de a második részben legalább nem volt annyi belőlük, és változatos helyeken voltak a küldetések), remélhetőleg a harmadik részben megtalálják a kettő megfelelő kombinációját.
    Nem akarok újabb Mako vs. Hammerhead vitát kirobbantani, szóval előre megmondom, hogy ez az én személyes véleményem, és többet (vagy egy ideig) nem válaszolok az én rám reagálókra ezzel kapcsolatban, csak hogy ne induljon el egy újabb flamebe torkolló végtelen és értelmetlen vita...
  • mzoli7
  • Szthomas
    Én ezt használom:
    https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/easy-youtube-video-downl-10137/
  • csoli31
  • Vraaanyek
    Tessék kérem szépen! :P :)
  • Slashice
    Amúgy regeltem youtuben, szóval ha valaki elmondja, hogy hogyan lehet letölteni videókat, akkor akár neki is láthatok a fordításnak :)
  • net105
    Hello!
    Tudom hogy ez nem ide tartozik de érdekel valakit internetes pénzkeresés?
  • Slashice
    Háh! Épp pár hozzászólással ezelőtt említettem, hogy tök jó lenne a ME3-ban egy SSV Budapest, erre tessék :D remélem benne lesz a játékban, legalább említés szintjén :)
  • Pares
    SSV Budapest! Mekkora lenne, ha benne lenne az ME3-ban! Mondjuk ha kitör valamilyen konfliktus, akkor még el is képzelhető...
  • sanya200
    Kösz Mike szép munka
  • mzoli7
    jön a negyedik regény ! :link
    ssv budapest : link
  • Pares
    Nem hiszed el, de pont most fejeztem be az eredeti angol olvasását! Egyébként jónak ígérkezik! Jó pár rejtélyes dologra fény derülhet, mármint hogy például a Turiánok is tudnak a Reaperekről (az Alliance mellett), és talán a Turián Konzul sem ignoranciából mondta azt a bizonyos "Ah yes, Reapers..." kioktató és tagadó jellegű mondókát, hanem sokkal inkább takargatott valamit és nevetségessé akarta tenni a témát.

Meggyőződésem, hogy a Council nagyon is jól tudja, hogy mi fán terem Reaperek, és titokban készülődhetnek valamire. Minden jel erre utal, mivel mind az Alliance (ők fedezték fel Sovereign-t), mind a Turian Hierarchy tudomásában volt nekik (Sovereign maradványait is ők vizsgálták meg, és abból csinálták a Thannix Cannont, ráadásul az Evolution regényben is Reaper technológiával huncutgodnak), az első rész végén nevén nevezik őket, majd a második részben már feltűnően rákenik a Gethekre. Szerintem nem hülyék, csak nem akarnak pánikot kelteni, ami érthető. Egyszerűbb rákenni a legyőzött Gethekre, minthogy az emberek (vagyis nem csak emberek) tudomására hozni, hogy egy milliárd éves robotikus faj van úton a galaxis felé, hogy minden intelligens organikus lényt kiirtson.

Majd meglátjuk az ME3-ban. De nagyon meglepődnék, ha a Council, az Alliance és a Turianok is olyan hülyék lennének valójában is, mint amilyeneknek kinéznek. Kitudja mi megy a háttérben...
  • mike01010101
    Megcsináltam az ME:Evolucio képregény első részét, jó szórakozást

Mass Effect Evolució Képregény magyarul PDF
  • Gruffersten
    Végeztem az evolutionnel, nekem nagyon tetszett (sokkal jobban mint a redemption).Rajzok is sokkal szebbek, na meg előkerült a mass effect első női turiánja!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont nem is az illusive man, hanem a ''relic'' eredete LEHET a legérdekesebb a képregényben.
  • Szthomas
    Tényleg elég kiábrándítóak a Hammerhead-es küldetések. Az Overlord sem volt nagy durranás.

OFF:
    Amerika túlértékeli katonai erejét és hajlamos megfeledkezni, hogy Kína és Oroszország is jelentős katonai erőt képvisel, csak hogy pár példát hozzak.
    ON
  • csoli31
    OFF.:
    Nekem sem tetszett a Skyline. De nekem nem a kevés akció jelenet miatt, hanem az egész története (ami nem is volt) miatt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi sem derült ki a filmből. Hogy most ezeket a szervetlen lényeket küldték valahonnan (egy más szerves életforma), vagy ők maguk voltak az idegenek. Még az se derült ki, hogy mért jöttek igazán, csak az hogy kell az emberi agy a működésükhöz.

De mivel lesz folytatása, azért bízok benne, hogy abban már megmagyarázzák az egész film lényegét. Én is visszasírom a régi filmeket, mivel manapság már csak a látványra gyúrnak. Tudom hogy nem lehet már új és eredeti történetet kitalálni, de akkor is valami érdekes sztorit, teli csavarokkal azért össze lehetne hozni. Manapság szívesebben nézek meg egy drámát mint egy akciófilmet, mert azoknak (általában) egész jó történetük van.
    Az újabb filmhez meg annyit, hogy már megint Amerika a lényeg! Kezd elegem lenni, hogy csak ők menthetik meg az emberiséget (ha lehetséges a sztori alapján).
  • bendáj17
    igen az a dlc nem a legjobb.
  • sanya200
    Hát ez van sajnos őszintén szólva mikor elkezdtem vele játszani a játéktól is elment a kedvem, mintha nem is mass effectel játszanék.Totál semmi értelme szinte RPG elem annyi sincs benne mint a codban vagyis 0.A küldetések szintén rém unalmasak és idegesítőek nem lehet menteni se ha meghalsz kezdheted előlről, nem szól másról csak arról hogy ledobnak egy bolygóra és mész előre ész nélkül lövöd az ellent ebben ki is merül a dlc.Annyi pozitívuma van hogy kapsz egy protian ereklyét meg egy biotika sebzést így nem kell megvenni.Szerintem az Overlord Dlc-be is totál felesleges volt belerakni a 2h-s dlc-ből vagy 20-25 perc elmegy az értelmetlen rohangálásra, akkor már inkább ezt az időt fordíthatták volna a geth hajón történő mászkálásra pluszba.Ott szívesebben szaladgáltam volna ahelyett hogy tankozzak.